torstaina, tammikuuta 26, 2012

Slummilasten rottakuningas Niinistö


Slummilasten rottakuningas Niinistö
Slummilasten rottakuningas Niinistö
Slummilasten rottakuningas Niinistö
Slummilasten rottakuningas Niinistö
Slummilasten rottakuningas Niinistö

Sitähän sä sanoitRoihuvuoresta itään Niinistö oli ykkönen elintasoltaan alemman tason äänestäjien keskuudessa. Epäloogista? Loogista?

Tämä on loistava signaali siitä, kuinka hyvin kokoomus on onnistunut sotkemaan tavallisen betonikansan mielikuvan vasemmistosta ja menestyksestä.

Mitä tekemistä diplomaattipresidentin-vaalilla on ihmisten menestysmielikuviin?

Itäisessä Helsingissä on halvan asumisen ghettoja joissa juuri tavalliset ihmiset on pakotettu eliitin ihailemaan globalisaatioon maahanmuttajien kanssa menestyvien ihmisten omakotitaloalueiden vieressä. Eliitin jumaloima globalismi tapahtuu rikkaiden puolesta pakotettuna vain köyhille eikä tällä ghettoilmiöllä ole mitään tekemistä viheroikeiston ja Haaviston sähisemän suvaitsevaisuuden kanssa.

 Kouluissa lapset erottautuvat nyt aikuisten kilpavarustelussa vaatteissa ja varsinkin kännyköillä.

Jokainen ”menestyjä” haluaa osoittaa nyky-Suomessa kuuluvansa huolettomien ja ylpeiden menestyvien joukkoon. "Muiden yläpuolelle" oikeistolaisen imagokeskeisen ihmiskuvan ja yhteiskuntaa kuiluksi jakavan maailmankuvan mukaan.

Menestymisestä nyt  höpöttävä Niinistö edustaa kokoomuksen lanseeraamaa huoletonta selviytyjää ja onnistuneen statusporvarin sokeaa ihannetta kaaosta kohti kulkevalle slummi-Suomelle aivan samalla analogialla kuin ghetoissa kulkevat kultakäätyhuumekauppiaat ja naapurien tyttöjen parittajat edustavat idolia slummilapsille.

Ylimielisyys ja erottautuminen on osoitettu ainoaksi poliittiseksi voimaksi köyhyyttä vastaan.

Neljä vuotta sitten Kontulan lapset saivat uusia kavereita.

Kerrostalon rotat olivat ystävystyneet eläinystävällisten ja kärsivällisten lasten kanssa harvinaisella tavalla ja leikkivät näiden kanssa hiekkalaatikolla lasten syöttäessä rotille äidin kissanruokaa, leivänmuruja ja muroja. Yhteiselo oli hyvin idyllinen.

Kun Helsingin Sanomissa näytettiin kuva lapsista uusien älykkäiden lemmikkien kanssa, Helsingin kaupungin sosiaalitorpedot ja tuholaistorjujat kaahasivat paikalle paniikissa. Lasten kaverit käristettiin kemiallisesti samaan aikaan kun ihmisen terveydelle yleisesti hyvin haitalliset lemmikkikissat saavat paskantaa todella vaarallisia bakteereja ympäri Helsinkiä (koirat ja rotat ovat jopa geneettisesti sopeutuneet ihmisten ekosysteemiin, kissat eivät).

Rottien ainutkertainen ystävyys ja lasten lohtu palkittiin tuholla ja hysterialla.

Mutta köyhyyttä, yksinäisyyttä, harrastusten puutetta köyhillä ja urbaania henkistä anemiaa nämä kaupungin oikeistolaisen kulissien ylläpitäjät eivät kiiruhda poistamaan.
Lainkaan.
Kokoomuksen äärioikeisto haluaa laittaa kaikki yhteiset rahat Göggönheimin luxusdrinkkibariin - jotta ylikansallinen turistibisnes saisi voittoja.

Kokoomuksen äärioikeiston mukaan ihminen on yksin vastuussa hyvinvoinnistaan mutta ihmeesti he osoittavat tämän ylpeän vouhotuksensa totaaliseksi valheeksi: kokoomuslaiset antavat opiskeleville lapsilleen runsaat viikkorahat ja ostavat usein isot asunnot elämänlaadun takeeksi.

Sitten he moittivat tekopyhästi ajatusta siitä, että ihmisten yleinen toimintakyky parantuisi yhteiskunnan paremmilla tukitoimilla lapsille ja opiskeleville nuorille.

Kansan keskuudessa on ihmeesti noussut taas jumaloiva kateus eliittiä kohtaan ja se on syrjäyttänyt solidaarisuuden vaatimuksen, sen sosiaalidemokraattisen ja humanistisen resurssien jakamisen periaatteen, jolla Suomesta tuli nykyinen mielikuviemme ”yhteinen” Suomi.

Kansa tuijottaa enää apaattisesti nurkassa yhteiskunnan tornirakennelmia kun köyhän perheen vähäisissä virikkeissä ja monenlaisten agressioiden aivopesemä ADHD-nuori ei voi mitenkään päästä opiskelemaan yliopistoon rikkaiden kakaroiden hymyllä.

Sitähän sä sanoit
Sitähän sä sanoit

Yhteiskuntasopimus tarkoittaa elämänlaadun taetta.

Tälle on hyvin rationaalinen peruste. Yhteinen hyvinvointi on aitoa hyvinvointia. Turvallisuutta ja tomintakykyä. Mitään muuta kriteeriä ja tavoitetta ei tarvita ideologiseen yhteiskuntanäkemykseen. 

Mutta nyt ylpeyteen ja yhteiskunnan jakautumisen pelotekuiluun vetoava Sauli Niinistö on kansalla lumoavin messias kansan edustajana. SDP:kin romahti 1989 laman alkaessa kokoomusoikeiston ideologisiin vaatimuksiin pahoinvointyhteiskunna uudesta perustamisesta.

 Juppien pörssihuliganismi ja Suomen pankin oikeistojuntan idiotismi aiheutti syvän laman ja silti kansa suostui syyllistämään itseään eliitin mokailusta eikä vaatimaan tuhon arkkitehtien syrjäyttämistä pois vallasta.

Vain herra kelpaa taas kansalle herraksi.

Historian kelloa käännetään hartiavoimin takaperin  eduskunnan siunatessa veroprogression jatukuvaa poistamista tässä Suomen sosiaalihistorian janalla kohti julmaa vuosisadan alkua, jolloin kunnon kansalainen ei voinut olla verotusta ja resurssien jakamista vaativa vasemmistolainen.

Vain kateellisen herroja ihaileva sai kirkoltakin siunauksen ja kunnioitti päämomaa ainoana ihmisarvon mittana.

Suomi menettää työkykynsä sillä suomalainen elintaso on ollut hyvinvoinnin ja palkkojen jakamisessa, työkykyisissä ja itseeän keskenään tasa-arvoisina tunnustavissa kansalaisissa.

Eduskunta on siunannut 20 vuoden aikana nyt joka vuosi tapahtuvan 23 miljardin verohelpotusmassan suurelle ylikansalliselle bisnessektorille suuren bisneksen järkyttävän voitonnyhtämisen mahdollistamiseksi.
Slummilasten rottakuningas Niinistö

Ratkaisut hyvinvointivaltion palauttamiseksi olisivat hyvin yksinkertaisia mutta kansa ei vain tiedä niistä mitään.

Kansa on nyt lumoutunut uudesta rottakuninkaasta, joka katsoo alaspäin nenänvartta pitkin.

Vaikka presidentti on kulissimoralistin virka niin Kekkosen despoottivallan jäljilta se on vieläkin voimakkain gallup kansan poliittisesta ”tietoisuudesta”. Heikossa hapessa ollaan.

Kokoomuksen pelottelupolitiikka on purrut tehokkaasti wannabe-juppien Suomeen.

Kansa kieltäytyy haluamasta omaa parastaan ja inhoaa poliittisessa ”tietoisuudessaan” vasemmistolaista jaetun hyvinvoinnin periaatetta.


Paljolti Paavo piiloporvari Lipposen äärioikeistolaisen valtion purkukampanjan ansiosta.
  • Siinä mielessä kansa on valveutunutta, että valeporvaridemaria ei porukka halua äänestää - vaan ylpeä teflonporvari kelpaa ihan julkean selkeän profiilinsakin vuoksi paremmin kansalle.

Lipponen, mitä arvokkain ja korvaamattomin kynnysmatto oikeistolle kansan hämäysoperaationa. CIA:n 1960-luvulla rahoittaneen ja miinoittaneen SDP:n suurin saavutus - joilla rahoilla myös Lipponen koulittiin ja möyrittiin salaa YYA-Suomessa suurpäoman ystäväksi.
Miten on mahdollista, että vieläkin on tutkimatta vieraan vallan laittomasti rahoittama SDP-oikeisto samoin kuin kokoomuksen äärioikeistokultti (josta nyt nousi perussuomalaiset), kokoomuksen kissanristiäisissä vuosikymmeniä juhlitut joukkomurhien sotarikolliset ja sodan romanttinen ihannointi - perintönä perussuomalaisille?  

Me emme tiedä aidosta historiastamme mitään.
Kuulemme vain joitakin kaikuja.

Haaviston verenhimoinen Nato-kiihko ja Afganistanin siirtomaasodan ylistäminen on samaa loistavaa oikeistoilluusiota EU-keskitetystä ja ylikansallisten firmojen ohjailemasta ”globalisaatiosta”  yhteiskunnan ja inhimillisen demokratian purkuperusteena.


Jumaloiva kateus eliittiä kohtaan. Ja sen luoma nöyryys alemmuudentunteena.

Ainoa valtaideologiamme.

Tämä oli keskiajallakin ainoa ideologia kansalle, joka istui punaisin helvettikuvin vuoratussa kirkossa ja pelkäsi Herran vihaa.

Kelpaammeko herralle?
Kelpaammeko herralle?

Nyt vaaliuurnille, uhrialtis kansa!

Vapaus, huumaava vapaus. Kansa ja Haaviston kannattajat luulevat vapautuvansa perinteisistä puoluekuvioista ja valtapelistä - kun samaan aikaan Katainen rahtaa suomalaisten rahat saksalaisille pankeille.
II

Maarit Tastulan toimittamasta Punainen lanka -ohjelmasarjan
jaksosta Kenen joukoissa seisot, Sauli Niinistö (2006):

"Maarit:
Hoitotietojen perusteella lasten ja nuoren psykiatriset ongelmat ovat lähes kaksinkertaistuneet kymmenessä vuodessa. Mikä tässä hyvinvointi yhteiskunnassa tuottaa tätä pahoinvointia? Mikä on teidän arvionne?

Sauli:
Minun arvioni on vaatimustaso, jolla en tarkoita pelkästään siis työssä esitettyä vaatimustasoa, koulussa esitettyä vaatimustasoa, vaan myöskin tiettyä ympäristön vaatimustasoa esimerkiksi kulutus tottumusten suhteen jotka valitettavasti kohdistuvat pahiten juuri lapsiin tai he ottavat ne vastaan pahimpana eli esimerkiksi kysymällä kun noilla lapsilla on tuota ja tuota miksei minulla ole ja jos siinä syntyy syntyy ikäänkuin tälleen tavallaan vaatimusten kehä josta sitten tipahtaa ulos ja huomaa muiden saaneen sen mistä sillä kertaan sattuu olemaan kysymys niin se voi johtaa pidempäänkin kehän ulkopuolella olemiseen ja sitä kautta vaikeuksiin..."

--

Aika omituinen ja hämäännyttävän monisanainen näkemys psyykkisten ongelmien syistä ikään kuin automaattisena mekanismina, johon ei yhteiskunta voisi puuttua. Ongelmien torjuntaa, kasvavan statuskulttuurin ja olosuhteiden merkityksen eli yhteiskunnan vähättelyä.


S aivan selvästi pitää selviönä sitä, että mielenterveys riippuu ympyröitä pyörittävästä rahasta ja ennenkaikkea statuksesta.

Joten hänen jatkuva poliittinen saarnansa valtion tuhoamisesta on loogisen itsestäänselvästi myös harkittua kansalaisten luovuttamista kaaoksen ja itsetuhon haltuun. Kokoomuksen uhrikulttuuri eliitin esteiden poistamisesta.
: fakebookkaa :

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Maarit Tastulan toimittamasta Punainen lanka -ohjelmasarjan jaksosta Kenen joukoissa seisot, Sauli Niinistö (2006):

"Maarit:
Hoitotietojen perusteella lasten ja nuoren psykiatriset ongelmat ovat lähes kaksinkertaistuneet kymmenessä vuodessa. Mikä tässä hyvinvointi yhteiskunnassa tuottaa tätä pahoinvointia? Mikä on teidän arvionne?

Sauli:
Minun arvioni on vaatimustaso, jolla en tarkoita pelkästään siis työssä esitettyä vaatimustasoa, koulussa esitettyä vaatimustasoa, vaan myöskin tiettyä ympäristön vaatimustasoa esimerkiksi kulutus tottumusten suhteen jotka valitettavasti kohdistuvat pahiten juuri lapsiin tai he ottavat ne vastaan pahimpana eli esimerkiksi kysymällä kun noilla lapsilla on tuota ja tuota miksei minulla ole ja jos siinä syntyy syntyy ikäänkuin tälleen tavallaan vaatimusten kehä josta sitten tipahtaa ulos ja huomaa muiden saaneen sen mistä sillä kertaan sattuu olemaan kysymys niin se voi johtaa pidempäänkin kehän ulkopuolella olemiseen ja sitä kautta vaikeuksiin..."

Aika omituinen ja hämäännyttävän monisanainen näkemys psyykkisten ongelmien syistä ikään kuin automaattisena mekanismina, johon ei yhteiskunta voisi puuttua. Ongelmien torjuntaa, kasvavan statuskulttuurin ja olosuhteiden merkityksen eli yhteiskunnan vähättelyä.


S aivan selvästi pitää selviönä sitä, että mielenterveys riippuu ympyröitä pyörittävästä rahasta ja ennenkaikkea statuksesta.

Joten hänen jatkuva poliittinen saarnansa valtion tuhoamisesta on loogisen itsestäänselvästi myös harkittua kansalaisten luovuttamista kaaoksen ja itsetuhon haltuun. Kokoomuksen uhrikulttuuri eliitin esteiden poistamisesta.