torstaina, tammikuuta 12, 2012

Joukkoviestintäase Helsingin Sanomat osana Guggenheim kulttuuri-invaasiota 
HS 11.1. pääkirjoitus - yksi neljästä Guggenheimvyörytyksestä asennemuokkauksena
 11.1. julkaistu Hesari  on aivan uskomaton propagandatykitys. Ällistyttävä. Itse itsensä paljastava. 
Joukkoviestintäase. "Myönteinen shokki"
Reaktioitasi pilkkaava.

Asenteitasi uudellenohjelmoiva ja uudelleenohjaava.
Antaudu turruttavaan ohjaukseen ja käskytykseen.
Unohda ristiriidat ja ahdistuksesi.
‎"Myönteinen shokki" Pääkirjoituksen otsikossa


HS-lukija. Sinun on tulkittava reaktiosi uudelleen, jotta voit olla osa hypeä, kokoomuslaisen luottavainen ja nopeasti auktoriteettiin kiihottuva, kaikkeen muutokseen ilman omaa kritiikkiä.


Tulkitkaa torjuva reaktionne uudestaan positiivisesti, että olisitte julkisen eli Helsingin Sanomien mielipiteen mukainen. Eliitille kelpaava.

Antaudu niin kaikki käy hyvin. Älä ole roskajoukkoa, negatiivisen vasemmistolainen.
Älä vastusta, niin et ole ulkopuolinen etkä sivistymätön. Kaikki on selvää kun vastaanotat sanelumme ja fiiliksemme. Antaa rahan palaa turistien houkuttelussa ja nuorisokulttuurin mädäntyä vasemmistolaisena uhkana. 600 miljoonaa veroistasi on pikku raha 10 vuodessa. Pyh, kuka välittää rahasta, köyhä.Tämä HS-julkaisu
on todella sitä itseään, massojen aivopesua.  Tämä julkaisu todistaa ihan itsekseen lukemattomia Marxin ja Marshall McLuhanin analyyseja massojen hallinnasta todeksi.
11.1. neljä otsikkoa käskee siis kansalaista olemaan positiivinen NEW Yorkin taidepörssin pyörittäjille, jotta tapahtuisi jotakin "positiivista".

Vielä pelottavampaa on nyt ollut ihmisten vaimea reaktio tähän normaalista selvästi poikkeavaan Helsingin Sanomien ilosanoman rummutukseen karnevalistisen imperialistisesta kulttuurivallankaappauksesta ja verorahojen mättämisestä elitismiin samalla kun peruskulttuuritoiminta ja nuorten bänditoiminta hajoaa kokoomuksen säästöpommituksessa (Tiesitkö, että Helsingin kaupungilla ei kirjanpidollisesti lopulta ole velkaa vaan se omistaa satoja miljoonia euroja ekstraa kulttuuritoiminnan kuollessa ja ilman kehitystyötä?). 

Minne hävisi Eduskunnan tulevaisuuskomitena paikallisen kulttuurin rikastuttaminen ja usko omaan suomalaisuuteen, myös taiteessa ja uusien sisällöntuottajien löytäminen, tukeminen ja iloitseminen?
Suomen luova ja kulttuurinen taloustulevaisuus olisi yhä enemmän vain sisällöntuottajissa kun Nokian hallituskin on nyt luovuttanut hopearahoista Nokian täysin giganttisen Microsoftin Troijan hevosen raiskattavaksi ja raadeltavaksi.
  • 

Jos jaat kokemukseni tästä Hesarin 11.1. kuplan pulliselusta, niin lakkauta heti Hesarin tilaus ja lähetä HS-kulttuuritoimitukseen ja päätoimittajalle selkeää palautetta.
Tämä Hesarin runnova epäjournalismi ja lukijoiden saattohoito aivottomaan oikeistolaiseen hypekulttuuriin on niin kaukana aidosta journalismista, jonka tulisi tarjota lukijalle kritiikkiä ja monipuolisen tiedon kautta näkökulmia. Ei päättää vaan antaa aineksia päätökseen oman kulttuurin kehittämisessä ja mahdollisuuksissa.

Tämä on pelkkää raukkamaista asennemuokkausta journalismin sijaan.
Erkon ja Pentikäisen todistus omista kabinettisopimuksista ohjailevan eliitin kanssa valtion ja demokratian purkamiseksi mitä kiihkeimmällä alistumisasenteella ylikansalliselle bisnekselle ja oikeistolaiselle kulttuurinihilismille. 


Voisin pitää kevyesti sadan sivun luennon aivopesun seitsemästä peruskeinosta  mutta sen sijaan voit vain lukea Hesarin 4 kihisevää artikkelia lukijan Guggenheim-asenteen muuttamiseksi 11.1. niin opit oivaltamalla ne keinot ja kikat ihan itse. 

Jos siis uskallat enää ajatella ja tuntea mitään lukiessasi Aatos Erkon amerikkalaistamismediaa.
  • Aggressiivinen asennemuokkaus tuottaa tutussa sosiaalisessa tilanteessa, auktoriteetin puheessa tai tutussa/ainoassa mediassa useimmille ihmisille ahdistusta, joka aiheuttaa oman oivaltamisen ja oman kokonaiskuvan jäsentämisen omaehtoista torjuntaa ja mukautumisen huumaavaa pakkomiellettä ahdistusta paetessa. Ahdistus painostuksen tuottamana  vaihdetaan aatteelliseen kiihottumiseen samanmielisyydestä, "helpottavaan" yksiselitteisyyteen ja porvarilliseen ylemmyydentunteeseen nöyrässä eliittiin samaistumisessa.  

Positiivisesti.
Yhteiskuntakriittinen taide on kokoomuksen pahin painajainen ja kaiken oikeistolaisen kulttuuripoliittisen neutralisoinnin kohde. Valtion turva on oikeistolaisessa stressikapitalismissa julistettava harhaopiksi.
Kaikkien tulisi julistaa suomalaisten vastuuta toisistaan Niinistön jalkojen juuressa, talvisodan hengessä, ilman valtiota - suuryritysten armoilla.

Tässä 11.1. HS-julkaisussa amerikkalaisen kulttuuri-invaasion ideogisena masinointina ja kustannuksista ja ideologiasta vastaavien veronmaksajien vastustuksen murentajana muistuttaa hyvin paljon toista operaatiota, jossa ohjaaja Erkko ja hänen välineensä HS on aivopessyt meidät käymään sotaa vieraassa maassa. Irakin sotaankin meidät vieteltiin valheilla suuren uhkan torjumisesta. Olemme osallisia miljoonan ihmisen kuolemaan öljylähde- ja kulttuurisodassa.
Afganistan-propagandakaan ei kerro meille mitään mineraalisodan todellista luonnetta.
ISAF-armeija käy salaista erikoisjoukkojen hyökkäyssotaa, joka rikkoo YK:n mandaattia ja siis sitä mainoskuvaa, jota HS meille pystyttää.

ISAF-hyökkäysjoukot iskevät raskaasti aseitettuina karavaaneina  huoletta keskelle siviilien kaupnkiasutustakin elokuvatyyliin ns. Search and Destroy -periaatteella. Puhumattakaan Vietnam-tyylisistä hiipivien yksikköjen tuhoamisseikkailuista aavikolla ilmatuellä mässäillen hyvin hataran tiedusteluolettamuksien tukemana. 
Oheisuhreista eli siviileistä ei välitetä eikä niitä julkaista, koska tuhoaminen on erikoisjoukkojen erikoishommaa. 

Nuoret jumalat opetataan toimimaan omastatunnosta, merkityksestä ja mediasta vapaana. 
Suomalaisten toimittajien ja varsinkin päätoimittajien ansiosta elämme totaalisessa sotasensuurissa.

Meillä on joka päivä sotasensuurin päivä koska kukaan toimittaja ei uskalla selvitttää kertomuksia erikoisjoukkojen toiminnasta, sillä varsinkin suomalaisen mediatalojen hallitukset ja päätoimittajat kiemurtelevat kiihkosta saadessaan olla mukana edistämässä eliitin "sisäpiirissä" länsimaista sotilasorganisaatiota vieraan kulttuurin valloituksessa. Suomen laissa on useita sotasensuurilakeja armeijan suhteen, jotka on jätetty jatkosodan jälkeen tahallisesti voimaan. Mitkä muissa maissa purettiin.
Siten päätoimittajia voidaan salassa uhkailla ulkopolitiikan tiedottamisessa ”sotasalaisuuksien” paljastamisessa. Sensuurilakeihin vetoavat kenraalimme kieltävät nyt tässä demokraattisessa maassa sotaa maksavilta veronmaksajilta jo tiedon siitä, kuin monta ihmistä sotilaamme ovat tappaneet perusjoukoissa ja erikoisjoukoissa.

Kenraalimme tuntevat kuuluvansa eliittiin, kun saavat salailla toimintaansa perustuslain yläpuolella. Käydä omaa sotaa ja olla "itsenäisiä". Ilman demokratian rasitteita Aleksanteri Suuren suudelmista unelmoiden. Vastenmielistä pelkureiden vikinää vastuuttomuuden suojissa.

Tilanne on siis se että suomalaisten veronmaksajien rahoilla koulutettuja erikoisjoukkojen nuoria miehiä on myös sokeasti ja uskollisesti salaisina palkkasotilaina ISAF-joukoissa amerikkalisten kenraalien totaalisessa käskytyksessä ja operatiivisesti täysin YK:sta riippumattomassa toiminnassa. Suomalaisten kenraalien ja Stubbin siunaamana. Tämän mediaeliittimme hyväksyy sillä salaisuudet ja näin jännittävä osallisuus maailmanpolitiikkaan on niin kiihottavaa isojen poikien leikkiä pienen maan medialordeille. 


Olen kuullut useita kertomuksia ISAFin hyökkäyssodasta mm. huolestuneiden sotilaiden isiltä ja suomalaisten sotilaiden toiminnassa kohteita nimemättömästi tuhoavissa, sivullisista uhreistä välinpitämättömiin, salamurhaamiseen tähtäävissä operaatioissa - jotka YK siis kieltää selkeästi Afganistan-mandaatissaan ”rauhanvalvontaoperaatioon” rauhanturvaperiaatteiden mukaan. Mutta kenraalimme haluavat olla mukana "aidossa sodassa", jotta sotilaamme oppisivat toimimaan aidossa sodassa ihan harjoituksen kannalta.

Afganistan on maailman suurin heroiinin tuottaja, koska heroiinin tuottajat ovat ISAFin ja CIAn erityissuojeluksessa.

Armeijamme ja sotilaspolitiikkamme on jo NATO:ssa sillä olemme hyväksyneet NATO:n kulttuuri-invaasion 100% NATO:n asejärjestelmien muodossa. Olemme todellisessa sotatilanteessa totaalisen riippuvaisia NATO:n asekauppiaiden kauko-ohjausvirityksistä, teknologisesta salauksesta huoltotoimenpiteissä ja Naton asejärjestelmien teknisestä keskusohjauksesta eli NATO:sta ja Amerikasta. 

Suomalaisia hallitaan salaisuuksilla, hyväuskoisuudella ja käsittämättömillä mediahypetyksillä, jossa Guggen tapauksessa on vieläpä onnistuttu saamaan Helsingin virkamiehet rikkomaan kaupunginvaltuuston eli edustajiemme/päättäjiemme hallintoasetuksia ja kokousrutiineja ällistyttävän shokeeraavan ja turruttavan painostavalla kiireellä.
Kuten nyt jetset-kulttuurielämämme ja taiderahoituksemme yritetään tehdä 100% riippuvainen Guggenheimin taidepörssitoiminnasta ja muu kulttuuritoiminta ajaa alas eliitin ylpeyden alta.Viidessä päivässä nyt virkamiehet ovat luoneet sirkuksen, jossa edustajiemme pitäisi muka päättää viidessä päivässä tukensa ylikansallisen bisensorganisaation, Guggenheimin, rahoittamiselle.
Viidessä päivässä näemme, kuinka korruptoitunut ja pelokas helsinkiläinen politiikka voi kyetä tuhoamaan viimeisenkin toivon paikallisen sisällöntuottamisen kulttuurin nousun keksimisestä ja tukemisesta.

Vai tuleeko Guggenheumista käänteinen shokki, kun oikeistopiirien tyyli, ylimielisyys demokratiaa kohtaan ja aggressiivisuus paljastuvat näin voimakkaasti?
Kulttuurimme tärkein kirja ymmärtämään kulttuuria myös eliitin hegemoiniana, terrorin ja alistamisen muotona:
  • 

"Brave New World"


http://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World
  • Ota heti yhteyttä omaan
    kaupunginvaltuutettuusi
    ja ilmaise selkeä mielipiteesi.
http://www.hel.fi/hki/helsinki/fi/P__t_ksenteko+ja+hallinto/P__t_ksentek...


Guggenheil jatkuu kuukaudesta toiseen. Tämä on amerikanisaatiota ja kulttuuri-invaasiota suomenruotsalaisen eliitin avustamana.2 kommenttia:

Tillman kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Olen ehtinyt jo lopettaa erkkolaisen tilauksen useita vuosia sitten. Syinä lopetukseen oli juuri se syy, että journalismi ja tiedonvälitys on lasitalossa sotkettu kummallisen itsekkyyden, hallusinaation ja joskus jopa moraalittomuuden kanssa yhteen sekahedelmäsopaksi.

Ulkoministeri Erkko jo vuonna 1939 oli toimissaan niin kummallinen ja maan etua ajamaton, että se minua oikein puistattaa välillä.

Kun talvisodan syttymisestä tuli kuluneeksi tasavuosia ja lehti halusi asiaa suuresti julia ja esille tuoda, myötähäpeäni oli tuskallista. Lehden journalisti joutuivat tekemään erittäin taitavia ketunlenkkejä voidakseen piilottaa ja poisjättää silloisen ulkoministerin toimet.

Erkkolaisen kulttuurikiiman vastineeksi he ovat aina muistaneet piruilla ylemmyydentuntoisesti niille ihmisille, jotka asuvat Siuntion, Sipoon ja Järvenpään takamaastossa.

Taannoin NYT - liite erityisesti kunnostautui nk. tavallisen ihmisen arvojen sotkemisessa ja mitätöinnissä.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Christian Moustgaard

Tukholman oma "Guggenheim" lievässä vastatuulessa ja huomatkaa, tämä projekti on periaatteessa täysin yksityisten rahoittama, lahoitusvaroin. Hintaluokka suurinpiirtein sama kuin Helsingin maamerkillä. Valtio ja kunta on, periatteessa, sitoutuneet rahoittamaan vain käyttökuluja 4M€ vuodessa.

http://www.svd.se/kultur/motstandet-mot-nobelhuset-vaxer_4165707.svd