perjantaina, tammikuuta 13, 2012

Pekka Haavisto, rauhanruhtinas makkaratehtaalla
Kaikkien nälkäisten ystävä ja minkä tahansa suojelupyhimys vaalityössä -
Kasvissyöjä Haavisto lihatehtaalla:

 "Ruoasta ei saa tulla uskontoa" - Iltalehti.

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012011015056568_pd.shtml

Kovien arvojen mies pehmeillä puheilla. Pekka Haavisto propagandaturneella makkaratehtaassa. Vihreän Eliitin ylimielisyyttä rituaalisesti purkavalla alentumismatkalla.   

Sovittelijalla ei voi olla ideologiaa. Joten Haavisto ei voi ajaa mitään asiaa takaa sinisen virkamieskoneiston jyllätessä. Muistakaa se, eksyneet humanistit sinisilmäisen Haaviston tukena. 

Vihreät ovat kokoomushegemoniaa parhaimmillaan.

Porvarien lapset perustavat kasvistensyöntipuolueen, vaativat köyhille rankkoja saasteveroja (joilla ei ole mitään vaikutusta ilmastonmuutokseen) ja sitten heidän presidenttiehdokkaansa kieltää eläinaktivismin ja käy siunaamassa makkaratehtaan, osoittaakseen moraalisessa ylemmyydessään suvaitseva tavallista kansaa kohtaan.

Kun Niiniston messiasstatus hiipuu nikotiinilaastareihin ja silmäpusseihin, Haavisto näyttää todelliset hampaansa entistä kirkkaampina.

Lähes jokaisessa julkilausumassa hän on avannut oikeistolaisen arkkunsa salaisuuksia  kuin imettävä äiti imetyspaitaansa.

Kun eläinaktivistit tekivät kansalaisvelvollisuutensa paljastaessaan sikatilojen lainvastaisen tilan ja kunnan eläinlääkärien lainrikkomukset valvonnan puutteissa, niin Haavisto tukeutui pelkästään konservatiiviseen unelmaan valtiosta oikeudenmukaisuuden valvojana. Tuomitsi lain toteuttamista vaativat kansalaiset.


Mitä on oikeistolainen eetos?

Se haluaa uskoa kahteen asiaan: hierarkiaan ja muuttumattomuuteen. Siis tottelevan kansan muuttumattomuuteen virkamiehien vallan alla.

Kysymys on uskosta, sillä moraali perustuu aina uskomuksiin maailman järjestäytymisestä.

Moraalisen ja poliittisen puheen takana on aina kokonaiskuva ihmisten hierarkisesta järjestyksestä. Oikeisto uskoo eliitin kannattelevan nöyrtyvää kansaa kun humanistis-vasemmistolainen näkökulma näkee kansan  kannattelevan eliitin valtaa ja erityisoikeuksia. Kumpikin teoria maailman järjestyksestä ymmärtää sen, että eliitin etuoikeudet riippuvat siitä, kuinka hyvin se saa peloteltua tai unelmilla tuudutettua kansaa nöyräksi. 

Haaviston parisuhde-elämän suhdesääty ei kerro mitään hänen poliittisesta konservatiivisuudestaan, moraalimaailmastaan ja senhän on nyt Halla-Ahokin todistanut todeksi tunnustuksellaan. Perussuomalaisille tukijat kun ovat niin tärkeitä että jos samanhenkinen äärimmäisen kontrollin ja monokulttuurin eli yhtenäiskulttuurin unelmoiva edustaja haistetaan kilometrin päästä, siitä iloitaan kuin isä tuhlaajapoikansa paluusta.


HS sensuroi pois kysymykseni 11.1. chatissä Haavistolle:   • ”Eivätkö eläinaktivistit kuvatessaan sikatiloja toimineen selvästi lain puolesta - valvovat eläinlääkärithän eivät olleet valvoneet näitä tiloja? Miksi et puutu valvonnan laittomaan tilaan vaan kohdennat arvostelusi lakia valvoviin kansalaisiin?”

 http://live.hs.fi/Event/Presidentti-chatissa_Pekka_Haavisto?Page=0

Minusta tämä on erittäin oleellinen kysymys nyt moraalivaalissa, jossa valtaa vailla oleva presidentti hakee arvovaltaa moraalikäsitystensä kautta.

Jos virkamiehet toimivat korruptoituneesti niin kansalaisten on aktivoiduttava.

Miksi Haavisto ei vaadi nyt monen muun moraalivaatimuksensa yhteydessä että velvoitettaan väistäneet ja vastuutehtävän halventaneet kunnanlääkärit ja heidän esimiehensä on erotettava?
Vaalit ratkaisevat fiksut vihernaiset ajattelevat vain tunteillaan ja Haaviston oikeistolainen peruseetos ja ehdokkaan turtumus ei heitä huoleta vaan vain vihertävät kielikuvat.

Vaikka presidentinvaalit on missikilpailu, se hieman herättää kansassa poliittista toivoa ja kiihotuksen kaltaista aktivoitumista.

Mutta se ei riitä. Poliittinen toivo voi olla vaarallisin huume mitä voi olla.

Kansassa pitäisi herätä ehdottomia vaatimuksia ja johtopätöksiä vaatimusten toeutumattomuudessa kansanedustajille, todellisen vallan edustajille.

Poliittisesti nimitetyt virkamiehet ja valvovat lääkärit eivät joudu vastuuseen, koska poliittiset puolueet ovat keskittyneet pelkkään vallanjakoon eivätkä lainkaan virkamiesten pätevyyden ja viranhoitamisen valvontaan.

Monet valtion valvomat firmat ovat aivan kuralla poliitisten suhteiden mukaan valittujen toimitusjohtajien näköalattomuuden ja ammattitaidottomuuden takia.

Tilanne on kurjempi kuin uskallamme myöntää.

Korruptio on syvempi kuin uskallamme vitsailla. 

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/01/quotpoliittiset_virkanimitykset_ov...

Siis virnuilkaamme ja syyttäkäämme jotakin Soinia Suomen maineen  pilaamisesta ja järjettömästä tuloerojen kasvusta. Unohtakaamme vetää vastuuseen EU-talouskatastrofia lobanneet ja vastuulliset poliitikot.Ovatko Haaviston vihreät humaaninen, ihmislähienen ja epäpoliittisen idealistinen puolue, kuten se mielellään antaa kuvan itsestään? Lähempänä vasemmistoa kuin kokoomusta?

Eivät ole.

Kokoomuksen puisto-osasto, vihreät, on luonut itselleen hyvin loogisen ja suoran strategian. Vihreät eivät vastusta kokoomuksen massiivisia taloudellisia projekteja ja vltion purkamista vaan kinuavat vain pieniä mitättömiä murusiä vihreän sävynsä todistamiseksi vihertävälle kansalle. Toiveeksi.

Mutta oikea politiika ei ole toiveita vaan tuloksia.

Vihreät ja RKP ovat tärkeimmät kokoomuksen jyräävän talouspolitiikan ja Suomen EU-katastrofiosallisuuden takaajia. 

Eduskuntavaaleissakaan ei puututtu Suomen pahimpaan korruptioon eli virkamiesten nimityksiin.


Eilinen vaalikeskustelu oli sinänsä jännä tapaus.
http://areena.yle.fi/video/1326406334420

Kansalaiset alkavat uskaltaa  ja YLE päästi kansaa ääneen.  Jotta hyminä voi alkaa vaalibroilereiden kesken.

Moraali on saatu nyt presidentin olemuksen tärkeimmäksi perusteeksi.

Kansanhillintää parhaimmillaan, joukkojenhallinnan suomettunutta jalostamista. Moraalikarjaa missivaaleissa jotta Katainen saa jatkaa rahan kantamista Saksan pankeille.Presidentti Halonen edustaa mielestäni oman toimintavaltansa ja kansan yhtenäisyysfantasian suhteen äärimmäistä epämoraalisuutta sen suhteen mitä meille on kirjoitettu tarinasta nimeltä Suomen moraaliset johtajat ja esikuvat.

Presidentti Halonen on kieltäytynyt jyrkästi julkaisemasta Kekkosen ja Koiviston päiväkirjoja ja asiakirjoja.

Koska ”meillä ei ole oikeutta tuomita isiemme tekoja”. Presidentti Halosen omin sanoin. Pelottavaa on, jos Halonen on tuhonnut osan päiväkirjoista isänmaallisessa sensurointieetoksessaan.

Jos Haavisto onnistuu hymyillä itsensä pehmokonservatiivina presidentiksi, julkaiseeko hän poliittisen junttauksen julmuuksista, Kekkosen pyövelin retkistä suojeluskunnan teloittajan ympäri Suomen, Koiviston ja Kekkosen poliittisista salaliitoista vastustajien tuhoamisessa epädemokraattisin keinoin, Kekkosen CIA-sopimuksista YYA-sopimusta vastaan ja perustuslain rikkomisista mm. 1989 laman jälkeen Mauno Koiviston perustuslainvastaisista oikeuslaitoksen toimiin puuttumisista kertovat päiväkirjat?

En oikein usko.

En usko sitä Väyrysestäkään, sillä hän tietää, että kulissien takainen valta Suomessa on aina otettu ja hoidettu rumasti ja moraalittomien salaliittojen avustuksilla.


Haaviston sokea usko länsimaisen kulttuurin näyttäytyy kaikessa karmeudessa hänen Osama bin Ladenin oletetun murhaamisen hyväksymisessä.

  • Haavisto: ”bin Ladenin lopusta voivat olla iloisia kaikki, joille rauha ja ihmisoikeudet ovat tärkeitä”
http://www.pekkahaavisto.net/?p=480

Haavisto iloitsee siis siitä, että ilman mitään rikostutkintaa valtio saa murhata sotilaallisella iskulla toisessa maassa propagandansa kannalta tärkeän hahmon tuosta vain. Entäs jos Haavisto joutuu tulevaisuudessa konservatiivien muokkaaman CIA:n iskulistalle liian homomyönteisten lausuntojen myötä?

Haavisto on varma NATO-mies.

Euroopan yhteistyö yhdeksi armeijaksi, se on liittovaltiokehityksen päämäärä. Ja Haavisto asekauppiaiden paras ystävä NATO:n jatkuvan sotatilan doktriinin tukija Afganistanin imperialistisessa valloituksessakin.

Katsokaa poliitikkojen reaalivalintoja ja reaalipolitiikkaa.

Älkää kuunnelko haaveita vaan katsokaa, kuka on sodan koira.

Haavisto ei ole näkevinään lainkaan sitä sotilaallista propagandakoneistoa, joka luo turvattomutta luodakseen sotia, viholliskuvia ja vihaa.

Osama koulutettiin CIA:n agentiksi Neuvostoliiton invaasiota vastaan eikä ole todisteita siitä, että Osama olisi ollut ikinä mitään muuta kuin CIA:n agentti.  Englantilainen ja saksalainen lehdistö on käsitellyt tätä avoimesti mutta Suomessa Erkon klaani on estänyt aiheen käsittelyn valtavilla viholliskuvakampanjoilla CIA:n uuden käsikirjoituksen mukaan.

Haavisto ei pysty ikinä käsittämään sitä tosiasiaa, että Osama on CIA:n kouluttama ja osa laajaa näytelmää jatkuvan sotatilan doktriinin romanttiseksi myymiseksi elokvuamaisilla tapahtumilla.

Haavistolle eliitin tehtävä on vahvistaa viholliskuvia kuten myös suunnata vihansa mielummin kettytyttöjä kuin äärioikeistolaisia kohtaan. Hyvin jäätävän sinistä vihreyttä.

Vaikka Haavisto ei usko Jumalaan hän uskoo Hierarkiaan kuten jokainen kunnon oikeistolainen. Hän ei usko kansanvaltaan ja tiedon vapauteen vaan hänelle eliitin ja virkamiesten tulee salata tietoja, kuten nyt Suomessa virkamiehet tehokkaasti salailevat.


PS

Nuoret rakastavat Haavistoa
mutta vielä enemmän Arhinmäkeä.

http://yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2012/01/nuoriso_on_puhunut_3173727.html

Nuoret, ne nuoret.

"Virkkalan –ja kuulemma muidenkin Lohjan ennakkoäänestyspisteiden- vaalihuumaa synkentää toinenkin harmaa pilvi. Äänestäjien ikäjakauma on taas kerran painottunut vanhempaan päähän. Missä ovat pari- kolmekymppiset? "

http://filosofianpuutarha.blogspot.com/2012/01/virkkalan-vaalihuumaa.html

Tilastojen ja galluppien mukaan suomalaisnuoret muuttavat Euroopassa kaikista radikaaleimmin mielipiteitään 19-ikävuoden tietämillä. Hyvin jyrkkä ja nopea konservativisoituminen.

Kukaan ei ole uskaltanut sitä ilmiötä tutkia.Pekka Haavisto - oikeiston uusi unelma.
Täydellisin vihertävän romanttinen eskapismin muoto maan päällä kaikille epäpoliittisesta elämänmuodosta haaveileville suomalaisille.

http://kakkonenonykkonen.fi/siksi/46


USA

Ei hyväksyttäviä kommentteja.

Ei kommentteja: