sunnuntaina, tammikuuta 29, 2012

ACTA, EK ja virkamiesvalta demokratiaa murentamassa.


ACTAa puserretaan vielä suurempien kulissien takana kuin Guggenheimia, eliitin unelmadrinkkibaaria kutsuvierasbileille kansan laskuun.

Taas esimerkki mahtavasta virkamiesten kautta rotatoidusta junttavallasta, jonka takana on mm. EK - Elinkeinoelämän keskusliitto.

Kavennetaan vaihtoehtoja kansanedustajilta ja väitetään, että tämä on ainoa vaihtoehto. Toimittajat ovat aina niin hiljaa EK:n lobbauksesta ja uhkailusta.

Kansanedustajat taas luulevat, että heidän vastuutyönsä tärkein elementti on  hierarkinen ryhmäkuri puolueen puolueryhmälle - vaikka sitä ei todellakaan ole perustuslaissa. Päinvastoin.
Ryhmäkuri on tärkein kabinettivallan väline Suomessa. Suomettumisen oleellisin perinne.
Onko se jokin hyve kansanedustajalle olla uskollinen eliitille ja kabinettivallan käyttäjälle?Erkon toimittajat yleensä "tietävät", missä valta on ja mistä siis vaijeta.
Jälkikäteen Hesari osaa olla usein jälkiviisas vaimentaakseen toimittajien huono omaatuntoa ja wc:ssä oksentelua mutta ei julkisesti ennen päätöksiä taustavoimista ja taustatoimista demokraattisesti tiedottavana.

  • " Helsingin Sanomat totesi artikkelissaan 23.2.2009, että EK painosti Akavaa Lex Nokian taakse vuonna 2006. Artikkelin mukaan erityisesti EK:n edustajien käyttämä kieli oli varsin suorasukaista. Molemmilla osapuolilla EK:lla ja Nokialla oli lain kanssa kiire. Tavoitteena oli saada lakiesitys eduskuntaan ennen kesälomia 2006. Lähde: hs.fi 23.2.2009)
http://www.secmeter.com/nokia.html


sekä
ACTA-aktivistit ihan omin luvin lain tuolla puolen, huoletonna
Poliisijohto on vuosien ajan väärentänyt eduskunnan oikeusasiamiehelle antamansa  tilastot salaisista pakkokeinoista, ja niistä ilmoittamisesta.


Ei kommentteja: