maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Täysin uusi rusina


Ota rusina.
Hengitä

Unohda itsesi.
Unohda kaikki muu.
Unohda rusina.
Hengitä.
Syö rusina.
Syöt rusinan ensimmäistä kertaa.
Mindfulness.
Stressinhallintaa
Stressintorjuntaa
Vapautta
Olemista
Tiedostamista
Olevaisen hyväksyntää sellaisena kuinn tämä on
Parhaimman todellisuuden mahdollisuus pilattujen valintojen raunioissa

Rauha tyytyväisyydestäolla tässä
Itse itsensä valitsemanaIhan OK buddhistinen sovellus länsimaiseen ajatteluun - kunhan ymmärtää että se ei ole terapian korvike tai depression blokki valkoisena muurina.

Kunhan sitä ei käytä pakenemiseen, lahkouskontojen tyyliin ajatusblokkeihin. Kaikkea voi käyttää väärin, jos haluaa käyttää oikopolkuja, myös positiivisia periaatteita kuten tätä sovellusta.

Ihmisen täytyy kohdata terapeuttisessa uudistumisprosessissa ne negatiiviset kokemukset ja traumat - traumatoiston ytimen, "ajatuskiroukset", negatiivisen ajatuslogiikan, sadomasokistiset ehdollistumat ja helpotuskaavat, joihon on ehdollistunut epäterveessä ympäristössä. Positivistinen negatiivisten asioiden blokkaus voi olla hysterian yksi muoto.

Hysteria voi olla enstaattista, torjuvaa, näennäisen tyyntä sokeutta - tiedostamisen vastakohta.

Keskittyminen oleelliseen ja positiivisiin tavoitteisiin ei voi korvata terapeuttista traumankäsittelyprosessia, muistakaa se. Ei ole kognitiivista oikotieta "valaistumiseen" jos kieltää biologisen ja psykofyysisen olemuksensa, joka on syntynyt tietyn historian kautta. Ihminen ei voi vain ottaa uutta käsitystä itsestään - vaan kehittyä itsessään.

Ole itsesi päämäärä.
TAGS:: Dissosiaatio disassosiaatio torjunta torjutut muistot muistikuvat lapsuus psykodynaaminen terapia.

Ei kommentteja: