keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Iloisesti Hammondilla

HIV-tartunnat ovat jyrkästi nousussa Suomessa.

Miksi?
Yhden vastauksen saa kuulla helposti, jos käy opettamassa yläasteella tai lukioissa Helsingin seuduilla.

Nuorille naisille "seksuaalisuus" eli käytännössä se seksi on tärkeimpiä itsetunnon ylläpitämisen keinoja. Seksi on kovan kimman hurja elämäntapahallinta. Josta riittää siten tarinoita ja ylemmyydentuntoa taviksista erottautumiseen.
Ja seksin pitää olla "aitoa".
Seksikäs ego on peloton, ilman huolta.

Real thing. Vaarallinen suhde antaa kicksejä.
Kun libido puhuu, voi unohtaa pikku rajoitteet. Au naturel.
Ping. Olet ekstaasissa. Vapaa.

Nimenomaan nuorten naisten asenne kondomiin pääkaupunkiseudulla on monen kyselynkin perusteella kondomia halveksivampi kuin miesten. Se ei pelaa, joka pelkää.
Kun on niitä ilmasii HIV-taudinhallintapillereitäkii nii kaikki peliin. "Et kai sä nyt kondomia haluu, luuseri, mitä sä pelkäät, ei terveillä oo mitää pelättävää".
Muotia on tautien halveksiminen ikuisen elämän toivossa.

Tietysti kondomi on myös miehen vastuulla mutta kuinka moni 20-v himohenrikki uskaltaa housujen pullistellessa ja itsetunnon musertumatta sanoa luonnollista seksiä kannattavalle kaunottarelle että ilman kondomia ei sitten se seksi starttaa.

"... yläkerran sulotar, kaunis ja nuori hän soittaa kuin Esa Katajavuori ja minäkin tartun kitaraan yhdessä me soittelemme dabadabadaa ja hän pistää iloisesti Hammondilla, pistää iloisesti Hammondilla..."


* "Nuorten seksuaaliterveyden huononemiseen on monia syitä..."

.

4 kommenttia:

N kirjoitti...

mistä tämä HIV uutinen?

Arhii kirjoitti...

Joku uutislähetys TV:ssä oli tänään, tullee varmasti nettiuutisiin.

Arhii kirjoitti...

"Nuorten seksuaaliterveyden huononemiseen on monia syitä..."

http://209.85.129.104/search?q=cache:jDMwzLqdQvEJ:www.vaestoliitto.fi/mp/db/file_library/x/IMG/52449/file/VLSekstervpolohjelma.pdf+nuorten+naisten+asenne+kondomin&hl=fi&gl=fi&ct=clnk&cd=5&lr=lang_en|lang_sv|lang_de|lang_fi&client=firefox-a

N kirjoitti...

ok tänks