perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Tosielämän James Bond - True life James Bond


True life James Bond is Putin. He has now new russian legislation to kill anybody at anywhere. Licence to kill. James Bond is his true hero. What people see in ultimately psychotic Bond movies? Enterteinment?


James Bond on yksi neofasismin muodoista.
Ylimielinen ja ylivertainen valkoinen protofasisti kaikenrotuisten vihollisten keskellä ja lupa tappaa orgastisen katharsisesti selvästi vihollisia kohteita.

Tosielämän James Bond on Putin, James Putin.

Hän voi tappaa vihollisia, "terroristeja" niin Tshetsheniassa kuin Lontoossa.
Alexander Litvinenkon kuolema on kuin Bond-elokuvasta. HiTech säteilevä myrkky syötetään petturille, joka on hylåännyt äiti venäjän väkivaltakulttuurin ja alkanut petturillisesti puhmaan ihmisoikeuksista ja venäjän despoottisesta kulttuurista.
Putin on fasistisen väkivaltasysteemin kasvatti, salaisen palvelun aina väkivaltaan taipuvainen idoli ja nyt koko maan johtaja. Venäjällähän tosiaan annettiin oma patriot act-laki, joka sallii Putinin antaa teloitusmääräys kenestä tahansa missä maapallon kolkkaa tahansa.

Licence to kill..

1 kommentti:

J.T. kirjoitti...

Tuota kuvayhdistelmä raadollisempaa on vaikea keksiä. Litvinenkon katse - mitä siitä voikaan löytää? Ja onko tuo allaoleva nainen oikeasti kyklooppi, vai valehteleeko kuva?