sunnuntaina, marraskuuta 23, 2014

Vasemmistoliitto oikeiston uusliberalistisen aatteen tukijana

Vasemmistoliitto Arhinmäen kultissa uskoo eurojunttaan ja eliitin veronkiertoon,

Vasemmistoliiton europarlamentaarikko Merja Kyllönen pulustaa tuhokapitalismin johtavia hahmoja koska "hän yksin ei ole syyllinen".  Ei kukaan ole yksin syyllinen mutta miksi kannattaa eurokatastrofin arkkitehtejä ja elitistisen veronkierron profeettoja? 
  
Kaiken tuhon ideologia, pankkien diktatuurin ja eurooppalaisen demokratian hajottamisen koneisto täytyy säilyttää koska konservatiivit ovat vastustamassa EU:ta eli vasemmistoliitolla ei ole vapaata tahtoa ja omaa analyysiä vahvan EU-lojaaliuden takia
  
  • "Vasemmisto ei puolla europarlamentissa äärioikeiston aloitetta kaataa komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker harmaan talouden vuoksi, koska vasemmisto arvioi, että Juncker ei ole yksin syyllinen."


Äärioikeiston? Ei demokraattisia konservatiiveja voi ihan kutsua äärioikeistoksi, jota tämä ryhmä etupäässä on. 

Vasemmistoliitto sen sijaan tukee Kiovan vallankaappauksen tehneitä äärioikeistolaisia ja heidän harjoittamaa joukkomurhaa ja pommituksia itä-Ukrainassa. 

EU tähtää valtioiden tuhoamiseen ja pankkiirien vallan kasvattamiseen Naton ja CIA:n avulla (Jugoslavia ja Ukraina) - talosutuhon aiheuttaneiden pankkiirien vallan. 

 

II
 
Vasemmistoliitto elää Arhinmäen valheissa EU:sta aja NATO:sta "rauhan projektina" - vihreiden tyyliin talouskatastrofin aiheuttajien valtaa lisäten.
   
Jarmo Nevalainen

-- "Yritin eilen kysyä Arhinmäen erikoisavustaja Jussi Saramolta
minkä takia Suomessa vasemmisto kannattaa euroa ja euta kun muualla euroopassa vasemmisto järjestelmällisesti vastustaa molempia.


Ensin tuli vastaus että vasemmisto on osa eurooppalaista vasemmistoa, euro on rikki ja se pitää korjata.

En ymmärtänyt enkä todellakaan hyväksynyt tätä vastausta koska sehän ei ollut vastaus kysymykseen. Kehotin Jussia lukemaan Jean Monetin tekstejä joissa kerrotaan suoraan mikä on union…in perimmäinen tarkoitusperä. Kehoitin myös tutustumaan ERTn (european round table of industrials) toimintaan ja pyrkimyksiin. Halusin myös tietää että miten he sen euron korjaavat, lisäämällä solidarisuutta??

Kaksi minuuttia tämän jälkeen Jussi poisti minut kaverilistaltaan ja poisti myös kysymykseni.

Mitä me tästä opimme? Tiukkoja ja asiallisia kysymyksiä on kysyttävä, niitä on kysyttävä, tarvittaessa jopa tivattava niin kauan ennen kuin vastaus saadaan.

III

Suomi on nyt Naton ilmatilaa hetken ja toisenkin - eli hallitus tai vain kenraalit tekevät salaisia päätöksiä joita ei sitten viitsitä ilmoittaa kansalaisille keskiviikkokerhon salaisella tuella. Ei tämä ole demokratiaa, älä luulekaan eläväsi demokratiassa. "Ei ole aiheellista päättää Natosta".

Arhinmäki on valehdellut kannattajilleen jaon ollut allekirjoittamassa natoon viemistä.

Selviääkö tästäkin selittelemällä? Siis Suomen valtion ja sotilasliitto Naton välinen isäntämaasopimus on nyt suomennettu sanasta sanaan.

Tällainen sopimus on mahdollista solmia ainoastaan, jos isäntämaan edustajat joko a) eivät ole lukeneet sopimusta tai b) eivät ole ymmärtäneet sen sisältöä, tai c) eivät tiedä, minkä maan kansalaisia ovat. Lukekaa itse: http://ipu-satakunta.net/natotus-eli-mou-sopimus (Linkin sivusto näyttää "sopivasti" kaatuneen, mutta kommenteista löytyy toinen, ainakin toistaiseksi toimiva)

Yleistä hyväksyntää on haettu ainoastaan sillä vähäisellä verukkeella, että isäntämaa voi päättää, koska ja mitä operaatioita Nato tulee maaperällämme suorittamaan. Kaikissa tapauksissa komento siirtyy välittömästi Nato-joukkojen johdolle. Suomi avustaa ja Suomi maksaa. http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180455-selviaako-tastakin-selilttelemalla

  • Northern European nations pledge military cooperation against Russia

As military tensions with Russia continue to run high, northern European nations pledged to boost cooperation against Moscow. Defense ministers from 8 countries met in Oslo for talks.


IV

Ihmiset on tainnutettu suunnattomaan typeryyteen puhumalla "sivistysvaltiosta" samalla kun ihmiset suostuvat hyvinvointivaltion tuhoamiseen ja veroprogression purkamiseen. Tietysti se merkitsee kuolemaa ja väkivaltaa eliitin rikastuessa orjatyöläisten rikastuttamana. Paluuta taas Euroopan väkivaltaisimpaan feodaaliyhteiskuntaan vasemmistoliiton toimiessa oikeiston astinlautana.
V

Hyvin järjestelmllinen vallankaappaus ja ideologia painostavan kaaoksen taustalla - rahajärjestelmä ansana ja välineenä

Velka on tähdätty pörssieliitin mielikuvitukselliseen rikastumiseen


  • Science Fiction Writer Ursula K. Le Guin Movingly Warns Against the Dangers of Capitalism (Video)


Tyhmyydellä ei ole mitään rajaa korkeissa asemissakaan

Teksti: Jyrki Saari
-- Hyvinkin korkeissa asemissa voidaan toistaa vanhoja virheitä. Toistuvatko – 90 luvun lamanhoidon katastrofaaliset virheet pian Suomessa,  eikö mitään ole opittu menneistä virheistä?
Merkit viittaavat siihen suuntaan,  koska nyt jotkut ovat  kaipailleet sen aikaisten ”IiroViinasten”  menettelytapoja. Taustoja ei kovin hyvin siis tunneta tai muisteta. Muuten täytyisi kaipailijoiden omata sosiopaattinen mielenlaatu.


Demarit kyllä ihmettelevät mutta eivät tee johtopäätöksiä omasta submissiivisuudestaan kokoomushegemonian kasvattajanaTuloerojen pyhä aate - köyhät rikastumisen takeena

Europolitiikka näyttää tähtäävän vain NATOn ja eliitin sotilasvallankaappaukseen

Italy’s in terminal decline, and no one has the guts to stop it

Everything that’s wrong with France is worse here

Ei kommentteja: