perjantaina, marraskuuta 07, 2014

Pappi puhuu: Kirkon kerma voi hyvin mutta kansa ei

  Pappi puhuu:


- Kirkon kerma, kulttuuriväki ja herätysliikkeet voivat hyvin, mutta tavallinen kansa ei.

-Tavallisten liberaalien seurakuntalaisten on vaikea kokea ehdokkaat omikseen, koska heidän arvomaailmansa eroavat niin paljon, sanoo teologian tohtori Kati Niemelä Helsingin yliopistosta.

- Tämä on vaan hankalaa, koska tavallinen kansa kokee, että kirkko ei ole enää heitä varten." YLE

 
Enää? Tietysti nämä äänenpainot alkavat nousta "tunnustuksina" kun kirkko romahtaa "arvovallaltaan" eli on menettämässä rahaa. "Hankalaa". Kirkkopolitiikan lupaukset ja siunaukset eliitille muuttuvat nyt entistä irvokkaammaksi perinneautomaatiksi, kun valheita on tarpeeksi kauan saneltu ihmisille "yhtenäiskulttuurina" ja "turvallisuutena", eliitin turvaallisuutena kansan tarkkaillessa omaa syntisyyttään ja eliitin nauttiessa kirkon suomasta armosta. Samalla kun rahoitetaan brutaaleja lahkoja, jotka varsinkin osaavat laittaa köyhät kykkyyn. 

Paine kasvaa. Valitus ja ulvonta kirkon ammattilaisten kesken lisääntyy itsesäälinä mutta ei analyysi kirkon alkuperäisestä luonteesta eliitin koneistona, aateliston kätevänä syntienluomis-automaattina ja aivopesulana rahvaalle. Kirkko loi kolonisaatiolle indoktrinaation häpeäteatterin, jossa rahvas on syntiä tekevä ja samalla maanryöstöllä ja veroilla rikastuva eliitti on rahvaan synneistä kärsivä vanhurskas valvoja.  Nykyisen tilanteen toteaminen ei riitä jos nämä tilanteesta puhujat eivät nouse poliittisen kirkon oikeistolaista ideologiaa ja eliitin uskontoa käyttävää valtaoppia vastaan. 

- Puhutaan paljon siitä, miten Päivi Räsänen on vaikuttanut kirkosta eroamiseen. Se on vain pinta-aaltoja. Paljon, paljon syvemmällä menevät ne aallot, jotka vaikuttavat siihen, miksi nuoret eivät koe kirkkoa omaksensa. Nuoret haluavat, että kirkon ja heidän omat arvonsa kohtaavat, Niemelä pohtii.
        
--  A-studio perjantaina 7.11.   TV1 klo21 Studiossa keskustelemassa papit Heikki Linnavirta ja Teemu Laajasalo sekä teologian tohtori Kati Niemelä Helsingin yliopistosta. Lähetyksen juontaa Jaakko Loikkanen. #yleastudio  Markus Liimatainen A-studio


Kirkko tarjoaa lohdullista instant-pelastusta, ns Vatikaanin ehtoollismagiaa, ja siten valmiin järkälemäisen uskomuspaketin tarkoitus on estää elämän tarkoituksen  pohdinta ja eliitin vallankäytön seuraamusten pohdinta sekä varsinkin rauhoitella kansa tottelemaan vallankäyttäjää "koska Jumala on kanssamme", "Tasavertaisina Jumalan edessä". Jeesus-liikkeen vuorisaarnaa opetataan valtionkirkossa vain Vatikaanin mukaisesti "syntisyyden paljastajana" - eikä ohjelmajulistuksena. 

"Armo on kaikkia varten". Kirkko luo eliitin usvaa että "Me kaikki ovat samassa veneessä" ja kaikilla on "sama arvomaailma" kun kaikilla on "sama uskonto". Fasistinen kontrolli korostaa aina eliitin kontrolloimaa ja suojelemaa keskususkontoa; eliitti ihailee kyyneleet silmissä Jeesuksen uhrautumishalua kuten haluaa kansalaisten uhrautuvan eliitin puolesta.
   
Poliittinen valtionkirkko puhaltaa epäpoliittisuuden sumua, sokeuden autuutta ja kehottaa passiiviseen "uskoon" ja itsetyytyväisyyteen "Jumalan rakkauden kohteena". Kirkon sanoma on kirkko - kaiken keskuksena on huiman kallis ja käyttöasteeltaan surkea kirkkotila korkeimpana statusvälineenä, jopa ehtoollista edellä. (Ehtoollisessakaan ei toteuteta protestanttista teologiaa, protestanttinen yleinen pappeus on kielletty ev-lut kirkossa eikä seurakunta voi erottaa pappeja tai kirkkoherraa demokraattisesti)
 


Kirkko on ollut 25 vuotta tuloerojen kasvamisen takaaja.
  
Kirkko myös rukoili jatkuvasti kirkoissa Mauno Koiviston puolesta kun Mauno vapautti laittomasti pankit rikastumaan lamalla ja ryöstämään konkursseilla, vapautumaan eliitin rikastumaan lisää itse aiheuttamasta lamasta. Lama vain jatkoi eliitin rikoksia 80-luvun keinottelurikosten jatkeeksi.
   
 
Kirkko luotiin pakkouskonnoksi ja nyt se yrittää vinkumalla ja humanismin käsitteitä varastamalla nousta hyvän puolustajaksi ja edustajaksi kun aikaisemmin perusteluna oli vain helvetillä uhkailu.

Taas kirkon pakkovaltaa lisätään:

Ministeriöt suosittelevat eduskunnalle pakkoveroa kaikille yksityisiltä veronmaksajilta 120-140 milj euroa valtionkirkolle. Miten on uskonnonvapauslaki? Media on otsikoinut tämän uutisen hyvin ovelasti: ostikoissa korostetaan kuinka "kirkko hyväksy" "veroremontin" (kirkkohallitus siis hyväksyy)    

 
Valtionkirkolla ei ole protestanttista teologiaa mutta toimittajat uskovat ja toistavat  kaikki lipevä ja imelät valheet mitä piispat ja kirkkoherrat suoltavat.  Kirkko ei ole henkinen instanssi vaan poliittinen instituutio verotusoikeudella, joka perustuu maavarkauksiin ja ihmisiä nälkään tappaneeseen pakkoveroon 800 vuoden ajalta. Kirkko takaa piispojen 100000 e tulot ja luksusasuntoedut. 

Kirkko on nyt lypsänyt uudella taktiikalla 20 vuotta sääliä kansalaisilta mutta kieltäytyy näkemästä kolonisaation kulttuuria, jota hellitään kirkon hierarkiassa ja Vatikaanin magiaritualismin ihailussa; kirkon unelmasta, hegemoniasta, etuoikeuksista, uskonnosta eliitin välineenä, varmuuden brändimarkkinointia itsetyytyväisyyttä henkilökohtaista henkistä näkemystä vastaan.

Kirkko on kannattanut Afganistanin sotaa, aseistettua pappia ristiretkellä sotilaiden kanssa Amerikan imperialismissa eikä kirkkokansa reagoi lainkaan siihen koska yhtenäiskulttuurilla on luotu luottamus, joka salli jatkosodankin aikana valtionkirkon fasistiset puheet ja kirkon tuen hyökkäykseen rajan yli Neuvostoliittoon Saksan sotaan pakottamalla  suomalaiset miehet rajan yli, uhkaamalla tappamisella.  Kirkon fasistisella siunauksella.  "Jumala on meidän kanssamme"  eli eliitin kanssa, ja kansan on toteltava eliitin sotakiihkoa ja rahanhimoa.
 
Kirkko oli ja on eliitin väline, ei siinä muuta ongelmaa ole.

Mätä ydin ja kauniit sanat. Ei se analyysi ole vaikeaa kirkon ongelmista, Vatikaanin "dogmasta" ja vallanhalusta kun kirkon historia ja olemus yritetään kieltää alistajien ja maanryöstäjien vuosisataisina välineenä.Sotilaspappien maa ja sotilaspapit Amerikan Nato-sodissa mukana
Piispan poika on omaksunut rikastuvan ja tuloeroja kasvattavan eliitin retoriikan, itsesäälin ja uhon 
Aivan kuin rikkaat olisi viaton vähemmistö eikä veronkierron, elitismin, salailun, poliittisen kähminnän, koulujen alasajaja, konservatismin, mediasensuroinnin, historian vääristelyn, toimittajien ohjailun ja hyväveli-korruption keskittymä.   • Kirkon johdolla tulot kuin rokkitähdillä

Maanantai 3.11.2014

Kirkkokin huolehtii omistaan. Erityisen hyvin pärjäsivät piispat, mutta kohusaarnaaja Pirkko Jalovaara ei jäänyt tuloissa paljon jälkeen. IL

Follow the money

               "Olemme samassa veneessä" 

ÄLÄ VALITA!  ÄLÄ VÄLITÄ!
PS IIPassiivinen inho on kääntymässä aktiiviseksi torjunnaksi - eli eroamiseksi - ja piispat vain korottavat omia palkkojaan j a kirkkohallitus piilottaa kirkon omaisuutta vuosi vuodelta - kirkkohallituksella on lupa salata pörssisijoitukset - myös sijoitukset ydinaseteknologiaan.

 Kirkon kulissit pysyvät vain päätoimittajien suojelun tähden, kirkonmiesten sikailut on pidetty julkisuudelta salassa, piispa Huovisenkin homojen noitavainot 2011 saakka vaijettiin! Koska symppisisähahmo tärkeä yhtenäiskulttuurin illuusion pystyssäpitämiseksi.

  • Seurakuntavaalien äänestysinto jäämässä surkeaksi

Seurakuntavaaleissa koko maan äänestysaktiivisuuden ennakoidaan jäävän 15,2 prosenttiin. Neljä vuotta sitten yllettiin 17 prosenttiin.
Helsingissä vain reilu kymmenes äänioikeutetuista äänesti. Äänestysprosentti laski 11,2:een, kun se oli neljä vuotta sitten 13,9. -- http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/seurakuntavaalien-aanestysinto-jaamassa-surkeaksi/4509614

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...
Passiivinen inho on kääntymässä aktiiviseksi torjunnaksi - eli eroamiseksi - ja piispat vain korottavat omia palkkojaan j a kirkkohallitus piilottaa kirkon omaisuutta vuosi vuodelta - kirkkohallituksella on lupa salata pörssisijoitukset - myös sijoitukset ydinaseteknologiaan.

Kirkon kulissit pysyvät vain päätoimittajien suojelun tähden, kirkonmiesten sikailut on pidetty julkisuudelta salassa, piispa Huovisenkin homojen noitavainot 2011 saakka vaijettiin! Koska symppisisähahmo tärkeä yhtenäiskulttuurin illuusion pystyssäpitämiseksi.

*
Seurakuntavaalien äänestysinto jäämässä surkeaksi


Seurakuntavaaleissa koko maan äänestysaktiivisuuden ennakoidaan jäävän 15,2 prosenttiin. Neljä vuotta sitten yllettiin 17 prosenttiin.
Helsingissä vain reilu kymmenes äänioikeutetuista äänesti. Äänestysprosentti laski 11,2:een, kun se oli neljä vuotta sitten 13,9.


-- http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/seurakuntavaalien-aanestysinto-jaamassa-surkeaksi/4509614