lauantaina, marraskuuta 22, 2014

Kirkko ei edusta uskoa vaan epäuskoa

Uskonnollisuuden määre on nykyään vähintäänkin huojuva - ja silti kirkko yrittää turhaan leimata "vapaa-ajattelua" ja pitää kiinni keisarin luomasta Vatikaanin pappiskultista: erottautumista ja hegemonian sanelua valtionkirkkona.

Monty Python's 'Always Look On The Bright Side Of Life' named most popular funeral song   

Kirkkohan olisi hyvä tuote rituaalivirastona ilman dogmeja, rasismia, magiaa ja perinnepakkomiellettä mutta kirkkohan inhoaa ainoaa mahdollisuuttaan: uudistumista. Eihän kirkko puolusta uskoa vaan perinnepakkomiellettä, kultteja (Räsäsen viidesläiset ja lestadiolaiset)  sekä Vatikaanin pappiskulttia: erottautumista.
 
Kirkon itsemurhan sisällä on usko magiaan, perinnemagiaan, että kirkolla on erityistä maagista valtaa ja magiarituaaleja - vaikka se on joutunut luopumaan (vastentahtoisesti) taikauskostaan ja helvettijulistuksestaan nololla tavalla vuosi vuodelta, pala palalta. Tähän älylliseen epärehellisyyteen "perinteestä" kirkko hirttäytyy yhä magialaitoksena vaikka on joutunut luopumaan suurimmasta osasta magiavallastaan: historiaansa torjuen vedotessaan "perinteeseen" epärehellisenä nostalgiana mutta siis vain omaa historiaansa kieltäen nostalgian usvassa.

Elitistinen ylemmyydentunne taitaa olla kirkon tärkein markkinatuote eikä ihmisyyden ja olemassaolon merkityksen ja paikallisen yhteisön rituaalisen yhtenäisyyden etsintä.
 
Kirkon "perinne"-hegemoniahan on vain valtahierarkian tukemista, Vatikaanin keisarinkultin, sumerilaisen pappiskultin ja Mars-jumalan ym armeijaan sidotun valtionuskonnon valtamagiaa elitismin jatkumona, eikä humaanisuuden kohtaamista.

 
Perinne on epä-älyllisyyden huipentuma: isoisän natsismin puolustaminen perinteellä on suoraan verrattavissa kirkon puolustuspuheisiin lahkojen ja heteronormatiivisuuden puolesta. 

Valtionkirkko esiintyy Suomen kansan sivistäjän roolissa vaikka on ollut fasistinen pakkouskonto, syyttäjälaitos ankarien tuomioiden langettajana mm. yrttien ja perinnelaulujen käytöstä ja kulttuurinmuokkauslaitos kuninkaan armeijan suorana jatkeena. 

Uskomatonta että muuten niin sairaalloisesti rasismikorttia käyttävät vihreät ja feministit puolustavat kuitenkin homo-apartheidsysteemiä eli ev-lut kirkkoa ja muita rasismilla kyllästettyjä vihamielisiä muslimi ym. perinne-kultteja.

Uskomaton vallan hegemonian ihailu.

Kuninkaan uudet vaatteet ovat aina suggestiopappien ja eliittiuskonnon hallussa.
Kainuun prikaati ja Kuopion hiippakunta allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen. Kiitos kenr Sonninen  20h20 hours ago
https://twitter.com/PiispaJari/status/535837227713306624

Ja tämänkin SK:n artikkelin kuvailema "yhteinen" uskonnontunti eli "katsomusaine" on täysin harhaista uskontopropagandaa ilman todellisia historiallisia faktoja uskonnoista valtapolitiikan luomina taktisena ritualismina ja suggestiona elitistisen vallan strategiassa. Ihan samassa linjassa kirkkohallituksen muovaileman tunnustuksellisen uskonnonopetuksen kanssa, samat sensuuriperiaatteet ja suggestiopäämäärät, "uskonto on kivaa ja sivistävää".

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kulosaaren-malli-eri-uskonnot-ja-et-yhden-oppiaineen-alla/?shared=60831-560b2cc9-500

Miksi ruotsalaiset kieltäytyvät hautajaisistaan?

Todellisuudessa valtionkirkon hautajaiset ovat ultra-vatikaanimaiset ja täynnä tunteiden tukahduttamista ja lamauttavaa ahdistusta 100% institutionaalisen kontrolliuskonnon repressoivien manipulaatoperiaaatteiden mukaisesti. 
 
http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2199726


Ei kommentteja: