tiistaina, marraskuuta 18, 2014

Hesarin trolli-hysteria on viileää propagandaa CIA:n ohjekirjasta

 

Aika uskomatonta miten Hesari ei pohdi omaa trollaustaan ja satoja valheita EU:sta EU:n lobbaamiseksi - puhumattakaan Kiovan uusnatseista ja CIA:sta Ukrainassa - mutta tänään hysteerisessä Hesarin trollijutussaan pelkäävät ja leimaavat koko sivun voimalla Venäjän ja rauhan puolesta puhuvia. Suomalaisten suhteellisuudentajua sabotoidaan kaikin tavoin mediatrollauksessa eliitin vastuuttomuuden takaamiseksi.  Aivan kuin Hesarin aivoton eurotrollaus ei olisi valtava katastrofi ja suurimpia terroriaaltoja Suomen valtiota tuhoamassa. 

Tämä mediataktiikka vertautuu aivan suoraan esikuvaansa eli aateliston kirkon lietsomaan helvettikauhuun ja tuomiovaltaan peittämään pienen pienen vähemmistön despoottista valtaa kansalaisilta. 
    
     
  • Hesarin trollimania todellisuustajun tuolla puolen - hysterian manausta Orwellin "1984" kirja oppaana.


II

Euro-oikeisto on hysteerinen oman velka-apokalypsiksen takia kateuden kohteelle, resurssi-ihmeelle, Venäjälle.

Eurotrollien jetset ja kaaoksen arkkitehdit eurojuntassa eivät halua myöntää lähestyvää romahdusta ja väärää, talousvihamielistä pankki-ideologiaa tuhon syyksi. Herätkää ja puhukaa tuttavillenne kuinka vääristynyt mediapommitus ajaa nyt sotaa ratkaisuksi.
III


ja EU tukee hallituksemme eurotrolausta rahalla:

" Euroopan Unioni aloittaa propagandatuuttauksensa Suomesta, kuinka ollakaan. Kohta on ummet ja lammet vääränään "faktaa" taivahan mannasta, joka meille on satanut EU:n ikuisen auringon alla. Ettekä kuule sanaakaan siitä, että olemme menettäneet EU:n ja euron myötä laskutavoista riippuen 30-120 000 000 000 euroa nettomiinusta.
Euroopan komission ensimmäisessä tiedotuskampanjassa kerrotaan, kuinka Euroopan unioni tuo turvaa ja varmuutta kansalaistensa elämään jokaisessa EU-maassa.


Turvalliseen suuntaanko se EU on kehittynyt?  "Valtamediassa pelätään erityisesti vasemmistolaiseksi leimautumista, harvempi pelkää leimautumista oikeistolaiseksi.Valtamediassa jää helposti kyseenalaistavan kirjoittelun kanssa yksin. Täytyy olla vähän hullu, että lähtee hakkaamaan päätään uutisten sisäistä hierarkiaa vastaan." Suomessa 2014:

”Stubb painosti kirjoittamaan myönteisemmin TTIP-kauppasopimuksesta”

- Toimittaja joutui puolen vuoden hermolomalle.2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Onko Putin huono johtaja?
Venäjä on sotatilassa mm. Amerikan ja Euroopan taloussodan takia ja siten Putin toimii kuten keisarit ovat aina toimineet esim 4000-v. Sun Tzu -sotataidon oppaan mukaisesti, vahvistavat hallinnon vakautta hyökkäävää ideologiaa vastaan ja myös oman maansa uusliberalisteja vastaan, jotka haluavat myös tuhota ruplan ihan vain ideologisista syistä Amerikan Wall streetin dollari-ideologiaa tukemaan.Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Mielenkiintoista kirjoituksessa on, että HSPKT on nyt herännyt ja huomannut EU:n ja erityisesti Euroalueen ongelman olevan kysynnän puutteen.

HSPKT:nkin mukaan ohjelmassa vaaditaan kuitenkin muiden muassa julkisten infrastruktuuri-investointien kasvattamista. Eikö tämä ole julkisen kysynnän kasvattamista?

Julkisten infra-investointien kasvu kasvattaa suoraan yksityisten yritysten tuottamien palveluiden ja tuotteiden kysyntää.

http://blog.hse-econ.fi/?p=6401