lauantaina, marraskuuta 08, 2014

Hallitus haluaa lietsoa pelkoa ja suojella Talvivaaran terroristeja

 
Pekka Perälle Talvivaarasta yli 20 miljoonan euron tulot.
Parhaimpina vuosina kaivosinsinööri ansaitsi 200–300 suomalaisen tulot  - HS 

 Tutkija: Talvivaarassa uhkana, että vedet tulvivat Kuopioon asti

Ympäristötutkija Tuula Pohjolan työryhmän mukaan Talvivaara sai käynnistyä ilman asianmukaisia vesialtaita. Nyt uhkana on, että vedet tulvivat yli äyräidensä. YLE


  Pelko on avainsana, jota poliitikot haluavat lietsoa suomalaisiin Talvivaarankin terrorilla ja perustuslain rikkomisella.

Pelko on suloinen mirhami eliitin nenään  sillä se merkitsee kansan passiivista alistumista.Vaikka viranomaiset sallivat laajenevan totaalituhon, talouden, valtion ja ympäristön.  

Suomalaiset alistuvat ja Talvivaarakin on seuraamus tästä. Kouluissa ja valtamediassa meille opetetaan että totteleminen on tärkeämpää kuin ihmisarvo. Eliitin hegemonia on selkeää. 

  Eurooppa kiehuu "EU, rauhan aate"
- Eliitin solidaarisuutta vain eliitille ja pörssikolonisaatiolle.

Suomalaiset eivät ymmärrä kuinka hysteerisiä, pelkoa lietsovia ja ylireagoivia suomalaiset poliitikot ja poliisijohtajat ovat kun vaarattomilta ei-oikeistolaisilta suomalaisilta otetaan lippukeppejä pois perustuslain vastaisesti vain yhden mielenosoittajan kopautettua yhdessä mielenosoituksessa ohuella kepillä poliisin kypärää. Muualla Euroopassa mielenosoittajat ja poliisien toleranssirajat ovat aivan eri maata.

Poliisi ja syyttäjänvirasto suojelee valtiota tuhoavia virkamiesterroristeja ja firmojen vastuuttomuutta mutta median kautta luo kauhukuvaa perustuslakia suojelevista yksilöistä.

Talvivaaran katastrofi ei ole vahinko vaan eliitin harkittua terroria ja poliittinen operaatio: virkamiehet ja professorit sallivat tietoisesti Talvivaaran toistuvat valheet ja väärennökset.
 
Pekka Perä on valtion suojelema terroristi jotta suomalaiset lannituisivat toistuville suurfirmojen huijauksille.  

- Ne haluaa suojella pekka perää. miettikääs jos toi firma ois jenkki ja TTIP olis voimas. ei riittäs 2,5 miljardia niinkus ny. firma haluais valtiolta korvauksia saamatta jääneestä voitosta ja maksettas koska käräjät käytäs firman tuomareilla ja firman kirjottamalla lailla.                     - Auvo Rouvinen 

 

 • Talvivaaraa käsitellyssä ohjelmassa oli eilen illalla erikoinen " paljastus ".

  Tohtori tulee tv ohjelmaan paljastamaan, että heillä tutkijoilla on ollut tiedossa suurentuneet ympäristökatastroffin ainekset jo pitkään. Mutta he eivät ole sitä saattaneet julkiseksi koska se olisi voinut haitata yritys neuvotteluja. Missä on tieteentekijöiden vastuu ? Katastrofi tai ympäristö rikos voi siis tällä tulkinnalla tapahtua mutta siitä ei tarvi ilmoittaa kenellekään. Mutta sitten sitä tullaan tv lähetykseen julistamaan. Mikäli professori työryhmä on tällainen asenne, että yrityksen etu menee ympäristön ja kansalaisten edun edelle niin olemme huolestuttavalla tasolla yhteisessä vastuussamme. Voi aikoja voi tapoja. - Korhonen


 • Talvivaaran uraanilaitos sijaitsee kipsisakka-altaiden vieressä – viranomaiset eivät ole arvioineet riskejä

http://www.suomenluonto.fi/sisalto/artikkelit/talvivaaran-uraanilaitos-sijaitsee-kipsisakka-altaiden-vieressa-viranomaiset-eivat-ole-arvioineet-riskeja/
Eliitin voima on eliitin röyhkeydessä ja eliitin keskinäisessä solidaarisuudessa: vastuttomuus on eliitin ilo


Pekkarinen ei niele kritiikkiä: "Kannatan edelleen Talvivaaraa"

 • Entinen keskustan elinkeinoministeri ei kadu lainkaan sitä, että hän ajoi voimakkaasti Talvivaara-hanketta. - IL

"Olemme vastuuvapaita koska ilmaisemme empatiaa"
Suomlalaiset tyrmätään ja eliitti suojataan tekopyhyyden hysterialla 
 • Paula Lehtomäki suree kainuulaisten puolesta

Oman perheen rahallisista menetyksistä huolimatta kansanedustaja kehottaa kansalaisia sijoittamaan suomalaiseen yrittämiseen.


Uskokaa tämä show, me teemme kaiken teidän parhaaksenne kunhan uskotte tämän shownMaan tapa siellä ja täällä
 • Näin Hartikainen painosti Tullin johtoa vaimonsa palkkaamiseksi – lue kohukirje sanasta sanaan

Tämänkin venäjäviha-terrorin takana ovat Monsanto, öljy-yhtiöt ja kaivosyhtiöt: Kiovan nukkehallitus pommittamassa taas uudella innolla ukrainalaisia 


Älykkyyttä mutta myös kauhun aiheuttamaa alistuneisuutta, häpeälamaantumista ja sisäinpäinkääntyneisyyttä, epäpoliittisuutta, reagoimattomuutta  

Suomen karu historia on kohottanut suomalaisten älykkyysosamäärää, väittävät tutkijat.

 • Tutkimus: Näin suomalaiset tulivat Euroopan älykkäimmäksi kansaksi...


Vain Suomessa tutkijat ja toimittajat vaikenevat mitä epäinhimillistä kauhua oli elää ruotsalaisen kolonisaation ja verotuksen alla. Täydet Ruotsin veroviljavarastot ja Ruotsin vallan virkamiehet antoivat esi-isiemme kuolla kuin kärpäset. 30-vuotisesta sodasta puhutaan ihaillen vaikka se olis suomalaisten miesten joukkotuhoamista ruotsalasiten rikastuttamiseksi. Miten ihmiset voivat roikkua valheissa eivätkä ymmärrä eliitin terroria?

Jos historia on opetettu sinulle väärin niin johtopäätöksetkin siitä ovat väärin. 


LOINEN = olento, joka kasvaa vain kun imee ravintoa toisesta olennosta, joka vain kuihtuu sen takia

EU:n ja uusliberalismin originaali tarkoitus, rajaton ja valvomaton eliitti, uus-feodalisaatio, köyhyyden maksimointi, orjatyövoiman maksimointi "yhteiskuntaa ei ole"

 • MOT:n haltuunsa saamat vuodetut asiakirjat paljastavat, miten Euroopan unionin jäsenmaa Luxemburg on jo vuosia tehtaillut salaisia ennakkosopimuksia verotuksesta suuryritysten kanssa. Sopimusten avulla yritykset ovat välttyneet maksamasta veroja miljardien eurojen edestä.Jokainen aamu täytyisi aloittaa makealla naurulla... siihen suorastaan pakotetaan
Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty kumoaa väitteet, että kokoomus ajaisi sosiaali- ja terveydenhuollon yksityistämistä.    
Pelko ja kontrolli,  kontrolli ja pelko ilman yhteiskuntasopimusta
 • Suomeen suunnitellaan jättirekisteriä – kaikki tunnistautumiset samaan tietokantaan

Kaikki sähköiset tunnistautumiset tallentuisivat Väestörekisterikeskuksen tietokantaan. Lainmuutos on vireillä, mutta asiantuntijat pelkäävät tietoturvan puolesta.  Toni Lehtinen


 

Toiveissa kiltti natsimarssi

Emilia Kukkala
 • "Yhteiskunnassamme luotetaan käsittämättömän sinisilmäisesti virkavallan, tuomioistuinten ja valtion oikeellisuuteen.

  Monen toimittajan mielestä natseille pitää antaa neutraalia mediatilaa tasapuolisuuden nimissä, ikään kuin ideologioilla tai journalismilla ei olisi mitään suhdetta todellisuuteen. Heille fasismi on vähän kuin historiallinen iltasatu tai huono vitsi. Nämä idealistit julistavat intoa puhkuen puolustavansa vaikka kuolemaansa saakka natsien vapautta olla natseja.  Terrorikapitalismin aakkoset anno domini 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=KbUm3HuABa4&feature=youtu.be

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Talvivaaran metallitehdas ajettu alas aineiden puutteen vuoksi

– ympäristöriski kasvaa

Talvivaaran metallitehdas on ajettu alas viikonlopun aikana tarveaineiden niukkuuden vuoksi. Kainuun ELY-keskus edellyttää ympäristöturvallisuuden varmistamiseksi metallitehtaan käynnistämistä mahdollisimman pian.

http://yle.fi/uutiset/talvivaaran_metallitehdas_ajettu_alas_aineiden_puutteen_vuoksi__ymparistoriski_kasvaa/7612567