maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Itsemurhaajia tilastoväärennöksen alla joka vuosi 3500


THL siistii tilastoja poliittisin motiivein STAKESin jalanjäljissä:

mm. katolta, rekkaapäin kiihdyttäen, yöllä henkilölle poikkeuksellisesti järveen uinutta, alkoholilla, syömättömyydellä ja pillereillä itsemurhan tehnyttä ei merkitä itsensä tappajaksi - ellei jätä viestiä. 

Itsetuhoinen toistuva toiminta on "itsemurha"
- Murha-sana on siis ollut kirkon teologinen syyttävä valinta juridisesti leimaamaan itsensä tappaja, papit toimivat syyttäjinä ja itsemurhan tehneen sukulaiset ovat joutuneet maksamaan kirkolle sakkoja Suomessakin sukulaisen synnistä, syntimaksu

- Vielä 1980-luvulla haudattiin itsemurhan tehneitä kirkkomaan ulkopuolelle ja yhä kirkon tukemat kalvinistiset "herätysjärjestöt" opettavat että seuraamuksena on helvetti. Aikaisemmin vielä haudattiin kasvot alaspäin kivikasan alle ja ehkä seiväskin selästä läpi papin toimesta.
- Kuninkaan ja valtion kirkko on satojen vuosien julman asennekulttuurin aiheuttaja Suomessa. 
   
Valtapuolueet ovat purkaneet perustuslain edellyttämää psykiatrista, psykologista ja terapeuttista apua ja tukea 24 vuotta ja nuorten varhaiseläkkeet ovat siksi laajimmat Euroopassa.

THL sallii myös laajan lääkäreiden ohjaaman lääkkeiden väärinkäytön: Suomi tekee psykoosilääkkeissä maailmanennätyksen joka vuosi ja masennuslääkkeet ovat olleet huimassa kasvussa ilman tieteellistä perustetta. Suomalaisia turrutetaan kemiallisesti.

Ahdistus ei kerro lääkkeiden tarpeesta vaan yhteiskunnan tilasta. 
 


 Katso kirjoitukseni aiheesta:  

.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No eihän tässä ollut mitään uutta, jo lapsena kuulin ensimmäisiä kertoja sanonnan: "Valhe, emävalhe, tilasto". Samaan tyyliin valtaapitävät touhuavat aina.