perjantaina, marraskuuta 14, 2014

Kokoomuksen Sauli Niinistö varasti ja väärensi ironiselta ensyklopedialta

   Janne Nummela:
   12. marraskuuta kello 11:55
 
- Niinistö on selvästi väännellyt minun sanojani.

 Kirjoitin (Ensyklopedia 2011): "KAPITALISTI ottaa irti kaiken minkä saa, mikä on löysää, höllää, tai irtonaista, mikä ei ole betoniin valettua tai lukolla kiinni.  Kapitalisti on niin taitava, että se jolta otetaan (syyllisyydentunnossaan ja eheytymisenkaipuussaan) uskoo että hänelle annetaan. Kapitalisti ottaa siltä, joka uskoo saavansa." 


 Kapitalismi tarkoittaa historiallisen maanryöstön taustan ja eliitin ryöstöverotuksen oikeuttamista ilman yhteiskuntasopimusta.

Niinistönkin hybris ja venäjäviha lepää torjunnalla Suomen historista, jossa aateliset kolonisaatiolla ryöstivät maan ja varallisuuden suomalaisilta. 

"Kuten ei yksityisellä pääomallakaan, joka syntyi petoksella

ja väkivallalla ja kehittyi esivallan suojeluksessa, ei lailla ole mitään oikeutta saada ihmisten kunnioitusta. Väkivallasta ja taikauskosta syntyneenä ja kuluttajan, papin ja rikkaan riistäjän intresseiksi vakiintuneena täytyy se kertakaikkiaan hävittää sinä päivänä, kun ihmiset haluavat murtaa kahleensa. "                              ~ Kropotkin
Niinistön ja oikeiston hybris lepää Amerikan neokonservatiivien suuruudenhulluudella: 
"A world once divided into two armed camps now recognizes one, sole and pre-eminent power, the United States of America."
- George H.W.Bush


Guardian päästää nyt toista tietoa ja näkemystä esille. Ja Sauli  ajattelee vain sisällissodan oiekiston fantasioita kasakoista ja väärentää uppoavan lentäviä lauseita.  

Tiesitkö että 1918 oikeistoporvarit palkkasivat kasakat hyökkäämään eduskuntaan hevosten selässä pelottelemaan vasemmistokansanedustajia?

Kapitalistien itsesääli ja todellisuuden vääristely on pohjaanpalanutta toffeeta

Sanna Marin Hyväosainen älä leiki huono-osaista
"Nyt suutuin. Suutuin niin, että pala nousi kurkkuun ja vedet kihosivat silmäkulmiin. Eija-Riitta Korhola avautuu Helsingin Sanomissa, ettei asetu eduskuntavaaleissa ehdolle, koska hänellä ei ole siihen omien sanojensa mukaan taloudellisesti varaa. Näin puhuu siis nainen, joka nostaa 8 500 euroa kuukaudessa europarlamentista niin sanottua siirtymäkorvausta. Siis yli 2000 euroa enemmän kuin mitä kansanedustajan peruspalkkio on.
”Tavalliselle ihmiselle osallistumisesta on tullut vaikeaa.”, Korhola toteaa. Onko kukaan kertonut Korholalle, ettei tavallinen ihminen saa 8 500 euroa kuukaudessa tekemättä mitään, eikä valtaosa tavallisista ihmisistä voi edes haaveilla tällaisesta kuukausiansiosta, vaikka tekisi koko ikänsä töitä.
Sauli sanoi eurojäsenyyttä vaatiessaan,
että Ruotsi tulee maksamaan erittäin kovan ja raskaan hinnan euron ulkopuolelle jäädessään. Eurohan on tullut maksamaan Suomelle tähän mennessä laskutavoista ja arvioista riippuen noin 120 miljardia. Kuinka paljon Ruotsi on joutunut maksamaan?
Miksi oikeisto ei ota vastuuta eurohysteriasta ja talouspolitiikan katastrofista vain pankkien rahoittajana?


  • Presidentti Niinistö Talouselämälle: Suomi olisi liisterissä, vaikka meillä olisi markka

Ruotsilla menee hyvin ja Niinistö jaksaa kieltää epäonnistuneen euroideologiansaSauli ja kokoomuksen alkuperäinen perintö - fasistinen puolue kieltämässä demokratian ja liittämässä Suomea Saksaan perustajiensa fasismilla jo 1917.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

psykopaateilla ei ole kykyä luoda..