torstaina, marraskuuta 06, 2014

Kirkon hyväntekemisen seurakuntavaalikampanja on törkeää petosta


  • Christian Balen näkemys Mooseksesta: ”Skitsofreenikko ja barbaari”


 

       "Usko hyvän tekemiseen"

Kirkon hyväntekemis-vaalikampanja on törkeää petosta.

Ev-lut kirkon päivä/pyhäkerhoissakin ylistetään VT:n joukkomurhaajia "uskon esikuvina" oikeistolaisen "perinteen" mukaisesti joten ei kannata ihmetellä kun suomalaiset alitajuntaisesti kannattavat afganistanilaisten, itä-ukrainalaisten ja syyrialaisten ja kurdien teurastamista Nato-joukkojen ja suomalaisten armeijan ISAF-palkkasotilaiden avustuksella (Turkki Nato-maana on teurastanut kurdeja 100 vuotta).
  
Poiittisesti lestadiolaisten ja Räsäsen kalvinistien ev-lut valtionkirkko ei  ole luopunut kuninkaan aivopesuarmeijan ja kulttuurien tuhoajan roolista eikä jatkosodan ja sisällissodan fasismin valinnasta.
 
Kun kirkkopoliitikot vetoavat "perinteeseen" niin kuinka moni suomalainen saa silmiensä eteen pakkouskonnon, joka on tuhonnut kaikki kirkon ja kuninkaan vastustajat ja alkuperäiskulttuurit henkisesti ja fyysisesti?  

Et voi puhua perinteestä ja "unohtaa" brutaalin vallan historiaa, johon kirkko on luotu.
    
Niin kauan kuin kirkko piilottelee omaa poliittista statusjärjestelmäänsä "hyvä veli" -valtajärjestelmien sekä korruption palvelijana ja väärentää omaa historiaansa eikä myönnä valtavaa pahan tekemisen perinnettään Suomessa, ei kirkko voi muuttua mihinkään.Valtionkirkko käyttää vain 5% diakoniatyöhön ja sekin on usein pakkouskonnon ja uskon tuputtamista addikteille ainoana ratkaisuna kirkon kolonisaatioväkivaltaperinteen mukaisesti.

 

Kuinka virkamiesten  VKTS-salaliitto on muokannut kolujärjestelmästämme historiankirjoitusta väärentävän laitoksen, mitä emme tiedä: kirkon todellinen statusluonne kuninkaan kirkkona ja pahan tekijänä, kansalaisten alistajana, venäjävihan keskuksena:
   
  

 Lisäys


Pappi puhuu:

- Kirkon kerma, kulttuuriväki ja herätysliikkeet voivat hyvin, mutta tavallinen kansa ei.

-Tavallisten liberaalien seurakuntalaisten on vaikea kokea ehdokkaat omikseen, koska heidän arvomaailmansa eroavat niin paljon, sanoo teologian tohtori Kati Niemelä Helsingin yliopistosta.

- Tämä on vaan hankalaa, koska tavallinen kansa kokee, että kirkko ei ole enää heitä varten." YLE


Tietysti nämä äänenpainot alkavat nousta kun kirkko romahtaa ja muuttuu entistä irvokkaammaksi perinneautomaatiksi, valheita on tarpeeksi kauan saneltu ihmisille "yhtenäiskultturina" ja "turvallisuutena".

Kirkko tarjoaa ehtoollismagiaa ja valmiin järkälemäisen uskomuspaketin tarkoitus on estää elämän tarkoituksen pohdinta sekä varsinkin rauhoitella kansa tottelemaan vallankäyttäjää "koska Jumala on kanssamme".

 Kirkko luotiin pakkouskonnoksi ja nyt se yrittää vinkumalla nousta hyvän puolustajaksi ja edustajaksi kun aikaisemmin perusteluna oli vain helvetillä uhkailu.

 Tilanteen toteaminen ei riitä jos nämä tilanteesta puhujat eivät nouse kirkon oikeistolaista ideologiaa ja elitin valtaoppia vastaan.

Kirkko ei ole henkinen instanssi vaan poliittinen instituutio verotusoikeudella, joka perustuu maavarkauksiin ja ihmisiä nälkään tappaneeseen pakkoveroon 800 vuoden ajalta.

 Kirkolla ei ole protestanttista teologiaa mutta toimittajat uskovat kaikki lipevä ja imelät valheet mitä piispat ja kirkkoherrat suoltavat.

Eli. Kirkko on etsinyt 20 vuotta sääliä kansalaisilta mutta kieltäytyy näkemästä kolonisaation kulttuuria, jota hellitään kirkon hierarkiassa, kirkon unelmasta, hegemoniasta, etuoikeuksista, uskonnosta eliitin välineenä, itsetyytyväisyyttä henkilökohtaista henkistä näkemystä vastaan.

Kirkko oli ja on eliitin väline, ei siinä muuta ongelmaa ole. Mätä ydin ja kauniit sanat. Ei se analyysi ole vaikeaa kirkon ongelmista kun kirkon historia yritetään kieltää alistajien ja maanryöstäien välineenä.


http://yle.fi/uutiset/pappi_kirkon_kerma_voi_hyvin_mutta_tavallinen_kansa_kaikkoaa/7605053
ÄLÄ VALITA!   ÄLÄ VÄLITA!Kirkon johdolla tulot kuin rokkitähdillä

Maanantai 3.11.2014

Kirkkokin huolehtii omistaan. Erityisen hyvin pärjäsivät piispat, mutta kohusaarnaaja Pirkko Jalovaara ei jäänyt tuloissa paljon jälkeen.

Follow the money

"Olemme samassa veneessä" 


http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318803972_vr.shtml

Christian Bale esittää Moosesta Ridley Scottin ohjaamassa Exodus: Gods and Kingsissä, joka saa ensi-iltansa Suomessa tapaninpäivänä.Ei kommentteja: