torstaina, marraskuuta 20, 2014

Poliittinen kirkko esittäytyy taas neutraalina uskontovirastona

Valtionkirkko tekee liberaaleille myönnytyksiä VAIN suojatakseen konservatiiveja. Tämä on taktisesti päivänselvä "trendi" kirkossa.

Avioliittolakiin ev-lut kirkko ajoi uskonnollista oppia laiksi kaikille valtion pakottamana kirkkohallituksen ja kirkkoministeri Räsäsen kautta. Kirkon silmissä valtion tulee olla kirkkovaltio kirkon ohjaamana ja kirko valtion lain suojelemana.
  
Valtionkirkko on teokratian asianajaja, joka perustuu hierarkialle, pappiskultille ja dogmatiikalle.  
 
Miksi eri tavalla uskovan ja uskonnotoman humanistin Suomessa pitäisi tukea Vatikaania lähestyvää valtionkirkkoa poliittisena systeeminä, jota vieläpä suojellaan vielä valtion lailla? 

"Ev-lut" kirkko puuttui taas poliittisesti ja vallanhaluisesti avioliittolakiin konservatiivien valtaa pönkittääkseen. Ei ole kysymys vain "uskosta" tai "kulttuurista":
  
  • Miksi puhe liberaaleista ja konservatiiveista on niin eilispäivää?   - Jyri KomulainenKaiken lisäksi vaikka valtionkirkolla on "oma" Vatikaania myötäilevä "historiallinen" dogmatiikkansa eli "perinne"  se tukee samalla ultrafundamentalisteja ja fanaattisia lahkoja ja niiden seksuaalirasismia ja naisvihaa.  Uskomaton poliittinen linnake. 
 

Kirkon toistuva arvotrolli ja poliittinen manifesti on esittää "uskonto arvona", itseisarvona, riippumatta uskonnon ja uskonnollisten johtajien moraalisista valinnoista. Tämä on moraalitonta ja loogisesti epäpätevää ja sivistymätöntä trollausta. Valtapolitiikkaa eliitin mieliksi.

    


  • Vapaa-ajattelijat: Kirkko lobannut voimakkaasti tasa-arvoisen avioliittolain kaatumiseksi

    - Hämeenkaiku


Ei kirkko ole neutraali ja humanistinen uskontovirasto ja hautaustoimisto vaan dogmaattinen Vatikaanin teologian lipunkantaja hyvin nihilistisellä yhteistyöllä ihmisoikeuksia rikkovien lahkojen kanssa.

Media on luonut harhaisen julisivun kirkolle, joka esittää toivekuvia kirkosta kaikkia "suvaitsevana".

Rasismin tukeminen ei ole suvaitsvaisuutta.
Uskonnonvapaus helvettiin; Kirkkoa juntataan syvemmälle valtion jatkoksi, instituutioksi pakkoverolla.   IIPakkopulla ei ole itsestäänselvä juttu vaan ulkoisen paineen ns perinteen aiheuttama pakottava sopeutuma jotta et erotu etkä saa osaksesi paheksuntaa. Paheksunnan välttelyä ei voi sanoa itsestäänselväksi jutuksi.

Suomalaisilla oli sama kohtalo kuin
Pohjois-, Väli- ja Keski-Amerikan "intiaaneilla"
ja tämä on pyyhitty historiankirjoista pois
(inkvisition salainen arkisto-kirjasto on vieläkin suljettuna
ulkopuolisilta)
Kolminaisuusoppi?
Keisarin kirjoittama oppi.
2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kirkko on aina vastustanut ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa Suomessa - kunnes se on painostaen pakotettu myöntymään

http://nyt.fi/a1305882969276

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

"most popular funeral song "

Uskonnollisuuden määre on nykyään vähintäänkin huojuva - kirkko yrittää turhaan leimata "vapaa-ajattelua" ja pitää kiinni dogmeista.

Kirkkohan olisi hyvä tuote ilman dogmeja, rasismia ja perinnepakkomiellettä mutta kirkkohan inhoaa ainoaa mahdollisuuttaan: uudistumista.

Eihän kirkko puolusta uskoa vaan perinnepakkomiellettä, rasismia, poliittista kähmintää salaisilla eturyhmillä, kultteja ja pappiskulttia.


"most popular funeral song "


http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/monty-pythons-always-look-on-the-bright-side-of-life-named-most-popular-funeral-song-9875462.html