Kirkkoherra on kirkon säännösten mukaan despootti joka voi käskyvallalla estää seurakunnassa "demokratian" rajaamalla ehdokkaiden määrän ja ohjaamalla asetelman.
Kirkon imagokielenkäyttö, imagoa siistivä retoriikka:
Saarnoissa höpötetään että pappi on seurakunnan kutsuma vaikka ei ole, krikkoherra ja tuomiokapituli päättävät. Kirkkoherra on myös seurakuntaneuvostojen esittelijä ja puheenjohtaja, ei ole seurakunnan valintavaltaa vaikka retorisesti jatkuvasti höpötetään seurakunnan itsenäisyydestä. Uskomatonta propagandaterroria ja jatkuvalla paineella. Illuusioiden kirkko.
Pakkopulla ei ole itsestäänselvä juttu vaan ulkoisen paineen ns perinteen aiheuttama pakottava sopeutuma jotta et erotu etkä saa osaksesi paheksuntaa. Paheksunnan välttelyä ei voi sanoa itsestäänselväksi jutuksi.
Jutussa kaikenlisäksi puhutaan räikeän harhauttavasti väärästä suhteuttavasta yleisestä suhdeluvusta - äänestys oli alle kuudesosan äänestysoikeutettujen jäsenmäärästä
15% äänestysprosentti.
Helsingin Kalliossa 11%. Vantaa 8%.
Eli piispat ovat erittäin tyytyväisiä mitättömään aktiivisuuteen.
Kukaan ei siis tule häiritsemään sisäpiirin rahanjakosysteemiä.
Kirkon jäsenten passiivinen inho on kääntymässä aktiiviseksi torjunnaksi
- eli eroamiseksi - ja piispat vain korottavat omia palkkojaan ja kirkkohallitus piilottaa kirkon omaisuutta vuosi vuodelta esittäen "ekumeniaa" kirkon byrokratian tärkeimmäksi työksi. Kirkkohallituksella on lupa salata pörssisijoitukset myös mm. ydinaseteknologiaan, kuten se on tehnytkin.
Kirkon kulissit pysyvät pystyssä vain valtamedian päätoimittajien suojelun tähden, kirkonmiesten sikailut ja valtionkirkkojen pedofiilit on pidetty julkisuudelta salassa, piispa Huovisenkin homojen noitavainot 2011 saakka vaijettiin/vaijetaan säntillisesti! Koska symppisisähahmopiispat ovat tärkeä lavastus yhtenäiskulttuurin ja hegemonian illuusion pystyssäpitämiseksi. Vallan kulttuuri on vallan kulttuuria, moraalia se ei tunne.
Mitä sanoo arkkipiispa?
Jotakin mikä sopisi suoraan Ketola&Myllyrinne-sketsishowhun:
"Demokratia on toteutunut"...
kun ihmiset eivät äänestä? Eikö tämä olekaan epäluottamuslause instituutiolle, jonka johtajat tuntevat julkisesti huolta vain lestadiolaisista?
Arkkipiispa lausuu lisäksi videolla että
"Äänestämällä kirkon jäsenet ovat osoittaneet millainen on tulevaisuuden kirkko".
Kuinka voi äänestää jos kirkon rakenne ja Vatikaanin oppi piispojen eläkevirkavallasta ei ole demokraattinen eikä sitä voi äänestämällä muuttaa?
15% ei voi kutsua jäsenten valinnaksi.
Kirkon epädemokratialla, ihmisten tarpeiden torjumisella, ehdokkaiden sidosten piilottamisella, konservatismilla, valtion ohjaavalla ja lukitsevalla kirkkolailla piispojen hierarkian suojaksi, lahkojen tukemisella, koulujen "tunnustuksellisella" pakkouskonnolla ilman oppilaan valintaa ja hierarkialla ei siis ole mitään osaa uskomattoman surkeaan äänestysprosenttiin?
Kirkko on rakennettu Vatikaanin politiikalla 1100 lähtien Suomeenkin torjuvaksi linnakkeeksi ja sisäpiirinorsunluutorniksi, jotta piispat ja kirkoherrat ja kirkkohallitus sekä tuomiokapitulit olisivat koskemattomia ja erottamattomia pappiskultin suojelijoita. Ei kirkko ole demokratia eikä protestanttinen sen eliitin koskemattomuudella ja pappiskultilla - jäsenet eivät saa toteuttaa yleistä pappeutta vaan Vatikaanin pappiskultti on ainoa piispojen mielestä mahdollinen pohjoismainen malli "Perinteenä". Mitäs Luther sanoikaan "perinteestä"?
Luther käytti puheissaan ulosteisiin, mätäneviin ruumiisiin ja reikiin viittavia sanoja Vatikaanin perinteestä.
Ei ole seurakunnan omaa linjaa kun papit ja kirkkoherrat ovat koskemattomia seurakunnan yläpuolella. Eikö näin huikean surkea kirkon linja saa piispoja ajattelemaan eroa? Ei mitään häpeää vaan ylpeyttä passiivisesta karjasta.
Ei protestantismille - valtionkirkon ja kuninkaan uskonnon linja:
Kirkon puolestapuhujat eivät tajua että sen aika loppuu, ihmisten kiinnostus häviää mitä vielä olisi jopa tarjolla. Mutta ei kelpaa kirkolle ihmisten kiinnostus aitoon protestantismiin ja anteeksiantoon paljon pahaa historian aikana tehneelle kirkolle. Arkijärki ja arkiprotestantismi ei kirkkoa kiinnosta. Koska perinne ja elitistisen vallan instituution Vatikaanin mielistely. Kohti ylpeää romahdusta. Siitä vaan.
Ev-lut kirkon ja keskustalaisten kirkkopoliitikkojen mahdollistamaa sadismia ja ihmisoikeuksien rikkomista:
- SVT:n haastattelema Suomen Rauhanyhdistyksen keskusyhdistyksen (SRK) puheenjohtaja Viljo Juntunen pitää ehkäisyä syntinä ja Jumalan luomistyöhön puuttumisena.
Asia nousi taas tapetille, kun kolme lestadiolaisuuden jättänyttä naista kertoi ehkäisykieltoon liittyvistä kauhukokemuksistaan Ruotsin television suomenkielisille uutisille. - http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288766645913.html?pos=ok-nln
- Listan sitoutumaton ehdokas Voitto "Vote" Välimäki otti ja paineli valtavalla äänimäärällä valtuustoon (210). Hän näet kuuluu Cannonball MC -moottoripyöräjengiin, mikä on ollut julkisuudessa taajaan rankkojen rikosten kautta sekä Välimäki on takavuosina tuomittu useista raskaista rikoksista...
Kirkon merkitys?
Ihmiset luonnostaan inhoavat kirkkoa (psykohistoriassa 900 vuoden brutaali pakkouskonto taustalla) mutta ihmiset koettavat hakea normi-hyväksyntää kelvatakseen yleiselle hegemonialle "kunnon kansalaisesta kristittynä" - kirkon jäsenyys on statusasema oikeistolaisessa yhteiskuntajärjestelmässä.
Et halua olla erilainen ja monessa yhteisössä sinua katsotaan liian erilaiseksi ja pelottavaksi "erottautujaksi" jos et kuulu kirkkoon. Eli neutraalia ei ole perverssin suomalaisessa yhteiskuntanäkemyksessä olla kuulumatta kirkkoon vaan kuulua kirkkoon ilman mitään henkoht uskoa kirkon dogmaan. Korkeakirkollinen jetset haluaa vimmaisesti ja taktisesti pitää vaalit mahdollisimman passiivisena, epäselvänä ja konservatiivisena.
2 kommenttia:
35 seurakuntaa järjesti sopuvaalit ilman äänestyksen tarvetta eli ehdokkaita ei ollut enemäpää kuin äänestettävien seurakuntanevostolaisten määrä.
Kirkkoherra on kirkon säännösten mukaan despootti joka voi käskyvallalla estää seurakunnassa "demokratian" rajaamalla ehdokkaiden määrän.
Brutal Reality:
--Helsingissä ja Espoossa seurakuntavaalit voitti liberaalit, muualla konservatiivit
-Ilkka Ahtokivi
Seurakuntavaalien tulos osoittaa, että Helsingissä voittivat liberaalit, mutta muualla Suomessa konservatiivit ovat enemmistössä.
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/seurakuntavaalit_liberaalit_konservatiivit-27940
Lähetä kommentti