maanantaina, heinäkuuta 01, 2013

Soini esti puolueensa romahtamisen


  Soini esti puolueensa romahtamisen
Soini esti puolueensa romahtamisen. 

Savon sanomat
pohtii perussuomalaisten itseymmärrystä  ja konfliktin alkuja Soinin janus-kasvoisen poltiikan suhteen: 
 •  "Soini on puolueelleen sekä siunaus että taakka" 
  
Tässä täytyy olla samaa mieltä sillä tavallaan yllätyin, että Soini käänsi takkinsa ja ei jatkanutkaan unelmaansa eurouran rakentamisessa jo nyt ja lähtenyt europarlamenttiin.
Tietysti Soinin ilmoitus toimi tehokeinona ja nostatti hämmennystä ja sai perussuomalaisten kenttäväen hätääntymään ja rukoilemaan johtajaansa pysymään puolueen Kekkosena.
  Eikä syyttä.

Soinikin huomasi että puolueväen sisällissota olisi syttynyt ellei hän jatkaisi henkilökulttiaan paikan päällä. Ehkä Johanneksen Jeesuskin jäi maan päälle kirkastusvuorella ja teki Soinit? 

Soinin urapolitiikka ja arvopäämäärä kun ei ole puolueen periaatteiden ja arvopuheden mukaista politiikkaa.
Mitään hyvinvointivaltiota ja veroprogressiota Soini ei ole valmis palauttamaan sillä eliitin myötäileminen ja eliitin keinoteltujen rahojen suojeleminen kuuluu Soinin konservatiivisen maailmankuvan ytimeen.

Puolue romahtaisi, jos solidaarisuutta ja hyvinvointivaltiota kannattavat vasemmistohenkiset perussuomalaiset joutuisivat suoraan soinin vallanhimoisen esikunnan armoille

ja Soinin esikunta vapautuisi Soinin mediaa tarkkailevasta toppuuttelusta  vapaasti toteuttamaan äärioikeistolaiseen läppään.

Suurin huojuva ja aktivoituva valhe on nyt Soinin eurouran aiheuttama euron kannattamisen suunta.
Soini haluaakin toimia euro-oikeiston, pörssiyhtiöiden, eurovirkamiesten ja kokoomuksen mieliksi pitääkseen väylän suorana liittovaltiovirkohin.

Antaa Suomen romuttua ja maksaa italialaistenkin eläkekuplan EVM:n kautta.


Soini jäi Suomeen, sillä hän näkee saavansa sitä kirkkaaman kruunun kovan linjan eliitin eurolandiassa, tulevassa eurodiktatuurissa, liittovaltiossa,  mitä enemmän hän onnistuu nyt sabotoimaan kunniakkaasti puolueensa kapinaluonnetta. 

Soini ei halua Suomen eroavan eurosta eikä uhata kokoomuksen eli perinteisten porvarioikeistolaisten arvovaltaa.
 • Puheenvuorojen maltillisuuteen saattoi vaikuttaa se, että puoluekokouksella ei ollut valtaa päättää ohjelman sisällöstä.
Euro-takinkääntajien vallassa oleva kovin suomettunut puolue.
 • Kokoomukselle perussuomalaiset ovat mainio suomalaisten turhautumisen vallaton kaatopaikka. SDP on jo myyritetty ja solutettu niin täyteen oikeistolaisia että eliitin edut on turvattu demarien kulisseilla.

Soinin esikunta ei ole siis sitoutunut eurovastaisuuteen mutta ovat ratsastaneet eurovastaisuudella.
Tästä kannattaisi tehdä jo jyrkkiä johtopäätöksiä perussuomalaisten joukoissa.

Kuinka voi nähdä hyödyksi eurossa pysymisen jos puheissa euro on kaiken korruption ja kaaoksen syy?
Törkeää itsepetosta Soini on nyt vaatimassa kannattajiltaan.
Perussuomalaiset ovat selvästi jo teollisuuseliitin ja euroeliitin asialla, oikeiston valtauomassa tyypillisen oikeistolaisen puolueen tavoin.

Väyrynenkin voi jäädä pois eurovaaleista!
Väyrynen harkitseekin taas kotomaan ja keskustan politiikkaan vaikuttamista. Onko Väyrynen vain surffailija vai aidosti herännyt, huolissaan poliittisen kulttuurin rappiosta huikean poliittisen näköalansa painamana?

Väyrynen on todellinen arvoitus.

Perussuomalaiset ovat drastisen totaalisesti yhden henkilökortin varassa ja puolue onkin kaikista kirkkain esimerkki henkilökultista Suomen politiikassa.


Vasemmistoliiton pankkivankitilanne hallituksessa kokoomuksen hiljennettynä voitonmerkkinä on pientä perussuomalaisten itsepetokseen puolueen arvoista.

Vasemmistoliitolla arvot ovat kohtuullisen selvästi puolueen kenttäväellä yhteisesti jaettuna ja toiminnan motivaationa sangen yhteinen identiteetti, jonka nyt lukitsee vain Arhinmäestä luotu kultti puolueen nostajana eliitin kukkulalle, "hallitusvastuun korostajana" ja "hallituksessa asioiden esilläpitäjänä", kokoomuksen henkilökohtaisena munalukkona puoluelinjaa jäädyttämässä.
Tärkeä mies, joka on tehnyt tärkeydestään puolueensa ideologian ohittavaa politiikkaa, joka saa kiitosta varsinkin jet set -luokassa ja konserttien bäcärillä oikeiston hilebilettäjiltä. Pätemisen halua on lietsottu vasemmistoliittoon, jotta ministerien hallituspaikka olisi itsestäänselvästi "hyvä asia" ja puolueen ylpeys.

Näin ohitetaan ideologia ja siihen kytketty reaalipolitiikka retoriikalla, konsensuksella, Kekkosen luomalla konsensuksella.

Joka on assosioitu jopa yhteiskuntarauhaan. Täysin mielipuolista demokratian mahdollistamien vastakkainasettelujen väheksyntää.

Demokratiahan tarkoittaa avointa valtakamppailua ja ideologioiden esittämistä - mutta se on suomessa helppo korruptoida kabinettipolitiikalla, jota siis kutsutaan "konsensukseksi": salaisten sopimusten politiikkaa poliittikkojen elitistisen elämän ja uran jatkumisen helpottamiseksi.
 • Vasemmistoliitossa johtajakultin suggestion murtuminen johtaisi vain 100 vuoden arvojen vapautumiseen kun taas perusuomalaisissa Soinin isällisellä performanssilla peitelty Soinin eliitin äärioikeistolaisuus aiheuttaisi esiinnousevia arvokonflikteja vapautuessaan Soinin retorisesta tuudituksesta, hämäyksestä ja puolueen valtapelin suojelusta.

  Soini on sirkus, lupaus, messias, toivo, mielenkiinnon kohde, isällisen psykologinen vallan symboli, suomalaisten hellimän kekkoskultin, "vahvan johtajan", yksi jatkumo.


Äänestämättömät ovat kuitenkin suurin puolue Suomessa.
Vihan ja pettymyksen ydin.

He näkevät poliittisen valheen laajuuden salaisten sopimusten politiikassa, huutavan demokratiavajeen kabinettipolitiikassa, perustuslakia halveksivan puoluejohdon diktatoorisen puoluekurin eduskunnassa, jotka tarvitsevat demokratiaa vain kulissiksi.

Poliitikot näyttelevät tyylikkäästi, kuin Suomi ei olisi vaaliboikotin kourissa ja demokratia kuolinkouristuksissa.

Laskevat äänestysprosentit ovat äänestäjien sanatonta halveksuntaa poliittista eliittiä vastaan, joka ei suostu eroamaan mistään syystä. Ei vaikka poliitikkojen toiminta ja valheet olisi miten katastrofaalista seuraamuksiltaan.

Poliitikkojen ainoa tärkeä päämäärä on tukea eliitin omaa status quota, mielenrauhaa, todellisuuspakoa ja omantunnonvapautta eliitin koskemattomutena.
 • Poliitikkojen eroaminen ja erottaminen on ainoaa oikeaa seuraamusten politiikkaa ja käytännön demokratiaa. Muuten demokratialla ja kansanvallalla ei ole voimaa, pelotevoimaa.

  Nyt politiikka on vain ura-areena ja etupolitiikan salaista kabinettivääntöä eliitille ja eliitin eduille.

"Vastarintapuolueet" ovat oman eliittinsä retorisen puheen vankeja eliitin urakilpailussa ja kokoomuksen kaappaaman virkamieskunnan uhkailun painostuksessa.
 • Kokoomus on luonut uskomattoman paradoksin:

  valtion virkamiehet ovat ajamassa valtion purkamista ja sabotoimista.

  Helsingin Yliopistokin on pumpattu täyteen virkamiehiä kokoomuksen toimesta jotta yliopiston budjetti ja ajankäyttö tuhottaisiin byrokratiaan kafkamaisesti. Enää yliopiston akateemisten toimijoidentoimintaa ei arvioida yhteiskunnallisen merkittävyyden kautta vaan vain byrokraattisten tuntien ja kokousten määrän mukaan.

  Julkisestimkokoomus puhuu kauhistellen ja äänestäjiä kalastellen julkisen sektorin laajuudesta mutta kokomus on konkreettisesti vain lisännyt julkista sektoria oman byrokratiavaltansa epädemokraattiseksi lisäämiseksi. Valmisteluvalta on huikeaa salaista valtaa helsinginkin politiikassa.

  On hyvin outoa miten hiljaisesti muut puolueet ja akateeminen väki alistuvat kokoomuksen röyhkeään ja vääristelevään virkamiesvaltaan.

  Kokoomus perversoi julkisen vallan Ruotsin- ja tsaarinajan virkamies-porvarivallaksi ja siten saa ihmiset vihaamaan julkista valtaa. Tämä on kokoomuksen Troijan hevonen yleisen mielipiteen ohjailemiseksi uusliberalististen taoitteiden suuntaan - valtion hajottamiseksi.


  Vain yksi esimerkki kokoomus-RKP-virkamieskorruptiosta ja sivistyssuomen sabotoinnista - oleellinen osa suomalaisen identiteetin manipuloinnissa:
  • Jo 1980-luvulta asti tutkijapiireissä on ihmetelty Museoviraston sisäänpäin lämpiävää rekrytointipolitiikkaa, jossa tutkimusansioilla ei ole ollut merkitystä.

Oikeiston kikat.
Soini käyttää omaan puolueeseensa samaa taktiikaa kuin kokoomus käytti sosiaalidemokraatteihin 1989 lähtien lannistavalla ja passivoivalla "talouspuheella".
Ideologian toteuttamisen kieltämisellä.

Päämääristä ja päämäärien tavoittamisen tavoista ei saa puhua vaan puhutaan vain esim. yhtenäisestä vallankäyttäjien rintamasta puolueväen/kansalaisten suuntaan, salailusta, radiohiljaisuudesta, "ristiriitojen välttelystä", Soinin miellyttämisestä ja julkisuuskuvan ylläpidosta.

Soinin tasapainoilu on hyvin erikoista
mutta hän on onnistunut hämäyksessään:
hän käyttää "maahanmuttokriittisyyttä" oman esikuntansa suun kautta hysterian lietsomiseen ja epäoleellisiin ongelmiin huomion kohdistamisella kun samalla on pitänyt oman suunsa puhtaana ja puhuu "suurista linjoista" vetauskuvallisella tasolla.

Nyt Suomen pitämiseksi eurossa.

Eurossa pysyminen sopii Soinille mainiosti sillä kriisin lisääntyminen ja suomalaisten alistaminen eurokatastrofiin, pankkiirien vallan lisäämiseen, lisää kansan tyytymättömyyttä, yleistä hämmennystä ja Soinin  äärioikeistolaisen demagogian mahdollisuuksia - kunhan hän onnistuu kahlitsemaan maltillisten puoluejäsenten kädet ja kielet "puolueen tähden" mm. pois eurosta eron vaatimisesta.

Muut tekevät nyt likaisen kiihotustyön ja manailun isä Soinin puolesta kuten esikuvallisen Vatikaanin paavi-roolipelissä on tehty 1600 vuotta.

Samalla Soini saa peitellä jälkiään esiintyessään tekopyhästi "sovittelijana" perussuomalaistenenemmistön, maltillisen kenttäväen rauhoittelemiseksi, estämiseksi ja harhauttamiseksi.

Soini saa esiintyä rauhoittelijana vaikka puolueen valtarakenteessa on selvästi tuettu hänen toimestaan äärioikeistolaisia toimijoita, fasistista läppää, rikollisia ja talvisodan hankeen jäätyneitä demoneja, kaikkia kliseisen vääristeleviä valheita Suomen porvariston fasistisesta historiasta oikeiston sodanlietsonnasta. Hajota ja hallitse.

8 vuoden aikana olen jatkuvasti kuullut mediassa haastateltavien tai toimittajien suusta, kuinka kolmen viime sodan vaiheita ja taustailmiöitä ei ole mitenkään tyydyttävästi ja rehellisesti selvitetty ja kuinka ne vaikuttavat nykyhetkessä jatkuvasti - mutta silti Suomen älykkökerma pelkää ja välttelee puhua selkeän konkreettisesti kaikista yhteisistä valheista ja historiantulkinnan kollektiivisesta vääristelystä.

Kollektiivinen identiteettimme on valhe "talvisodan hengestä". Kun ministeri ja mediakeisari Erkko ajoi Suomen sotaan, siitä tehtiin uljas taistelu neuvostoliittolaisen propagandan keinoin.
  
Urho Kekkosen päiväkirjojakaan presidentti Tarja Halonen ei uskaltanut julkaista ne luettuaan.
"10 kirjaa" -kirjaohjelman ensimmäisellä kaudella toimittaja  uskalsi kysyä Tarjalta  miksi päiväkirjoja ei julkaistukaan. Tarja vastasi varsin ahdistuneesti tiuskaisten kädet nyrkissä:
 "Meillä ei ole oikeutta tuomita esi-isiemme tekoja"

Meilläkö ei ole oikeutta tehdä selvyyttä historiasta, joka kuitenkin jauhaa meitä koko ajan suomettuneisuuden ja oikeistolaisen elitismin muodossa?

Konsensushistoria on oikeistolaisten kirjoittama ja peittelee oikesitolaisen vallankäytön ja kulttuurieetoksen konventioita Suomessa.Suomi on räikeä vastakkainasettelujen maa, jossa kielletään analysoimasta vastakkainasetteluja ja virkamiespropagandaa.

Suomessa on paljon salaista valtaa ja salaisia valtakeskittymiä kuin jatkosota jatkuisi yhä - eikä Suomesta voi missään tapauksessa puhua demokratiana.

Kaikki armeijan tiedustelutoiminnassa toimivat upseerit, joiden kanssa olen puhunut sopivissa promilletiloissa erilaisissa juhlissa, sanovat suoraan, että armeija ja supo rikkovat perustuslakia päivittäin.

Poliittista profilointia 20-luvun valtiofasismin perinteen jatkumona  ja kaupan päälle Supon (ex)johtaja eduskunnan pääsihteerinä tiedon vallan uhkana ja suosikkikulttuuria rakentamassa, demokratiaa silpomassa.

Suomi on käytäntö, eliitin salainen käytäntö, ei kanslaisten arvojentoteuttaja.


Kuinka suomettuminen ei loppunut

 • "Itseasiassa me ministerit emme mitään päättäneet, vaan päätökset tulivat virkamiesten toimesta markkinavoimilta. Me toimimme hallituksena vain näiden päätösten julkilausujina"

      - Kepulaisen Hannele Pokan kirja Porvarihallitus 1991
        Ahon hallituksen toiminnasta. 


SDP:n itsepetokset ylittävät vielä perussuomalaistenkin itsepetokset.

Nyt olemme tilanteessa, jossa vasemmistolaiset ylistävät Naton kannattajaa Tuomiojaa, salaisten Nato-sopimusten  edistäjääja suomalaisten ammattisotilaiden luovuttamista palkkasotilaiski natoon.

  Kuinka naurettavaa:
Naton kannattaja puolustaa vakoilun paljastajaa?

Sillä Natohan ei tiedusteluaan ja kabinettivallankäyttöään rajoita.

Tuomioja ei ole myöskään selvittänyt Supon ja armeijan osuutta Amerikan kidutuslentoihn Suomen kautta - tai jopa Suomeen?


Elämme kuin Roomassa  - armeija kasvattaa valtaansa ja röyhkeyttään koko ajan ja poliitikot ovat vain vapisevia pupuja kun ovat luovuttaneet valtaansa upseereille ja vakoiluatietoja hyväksikäyttäville virkamiehille, jotka toimivat ilman mitään rangaistuksen tai seuramuksen pelkoa.

Sauli Niinistön huikea gallup-kannatus
kertoo myös kansan messiasilluusiosta eli vapahtajafantasmasta, kekkossuggestiosta: 
kansa on poliittisesti täysin harhaisessa tilassa koska se on ehdollistettu toivomaan johtajakulttia - koska puolueiden poliittisen selvää päämäärää ei voi tietää äänestyksissä suomettuneen konsensuksen takia  eli elitismin takia, eliitin koskemattomuuden takia - kokoomuksen ja hallituksen hyväksi. 
 • Korruptiosyytteistä oikeudessa vapautetut poliitikot, mm. Vanhanen ja Ilkka Kanerva, ovat korruptoituneen Suomen likainen huutomerkki elitismin puolesta.

  Eliitin koskematomuus on avoimesti ihailtua ja poliittisen toiminnan suurin motiivi demokratiaa vastaan. 


Mikä todellakin motivoi nyt perussuomalaisten eliittiä nuoleskelamaan Euroopan kovinta ydintä ja EU:ta?
   Nato.
 • Poliittiset toimittajat eivät vieläkään uskalla ymmärtää miten kova uutinen oli kun selvisi, että Mauno "piripäissä jatkosodan tehotappaja" Koivisto halusi euroon vain sotilasliiton, "turvallisuuspolitiikan" takia. Jatkosodan oikeistolainen Euroopan kovan ytimen ihanne uudessa paketissa.Natolobbareiden Soinin ja Niinistön retoriikassa "hierarkia" ja siis "perinteet" ovat hänelle suurin "perusarvo" ja se on vain oikeistolainen eliitin vallan arvo kuten Kekkosella.
Retoriikkaa ilman rehellistä ideologian, keinojen ja selvien päämäärien jäsentämistä.
Johtajan vetämän salaisen ideologian puolue -  kuten nyt hallitusyhteistyöhön alistunut vasemmistoliitto.

Perussuomalaisilla ja vasemmistoliitolla on yhteinen ongelma.
Johtajakultti.Onko EU uusi Neuvostoliitto?
 Jumalainen näytelmä
Taloussota Suomessa pankkikriisin jälkeen
 • Ennakoiduilla talouskasvuilla Suomen talous on ensi vuoden lopussakin noin 2 prosenttia pienempi kuin ennen finanssikriisiä vuonna 2008. Yhtä heikkoa talouskasvun kuuden vuoden ajanjaksoa ei löydy Suomen sotien jälkeisestä taloushistoriasta kuin 90-luvun lamassa. Myös pidemmässä tarkastelussa ainoastaan sisällissota ja suuri nälkävuosi 1867 saivat aikaan huonomman talouskasvun kuuden vuoden ajanjaksolle.
                                              - Kriisianalyysi

Nythän pankkikriisiä ja eurokriisiä ajanut EU-eliitti väittää, että heidän aiheuttamansa kriisi on merkki siitä, että EU:n valtaa on laajenettava ja liittovaltioon suostuttava.
Kriisi aseena.

  • Le Bon: ihmisjoukkojen manipulointi* Lisäys
 Onko Arhinmäki tehnyt sopimuksia vihreiden ja vasemmistoliiton yhdistämisestä? 

"Kaupungilla huhutaankin, että puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on tehnyt salaisen kassakaappisopimuksen puheenjohtaja Ville Niinistön kanssa puolueiden fuusioitumisesta ennen seuraavia eduskuntavaaleja".

http://www.helsinginuutiset.fi/blogit/matti-putkonen/243047-salainen-fuu...


Ei kommentteja: