torstaina, heinäkuuta 25, 2013

Erobuumi Hesarissa - Kekkosen ja Lipposen turva-Pravda huojuu


    Erobuumi Hesarissa - Kekkosen ja Lipposen turva-Pravda huojuuErobuumi Hesarissa - Kekkosen ja Lipposen turva-Pravda huojuuhttp://yle.fi/uutiset/helsingin_sanomien_johdosta_joukkopako/6748016
 Nyt maailma on todella sekaisin kun eliitin turva-Pravda on sekaisin.
 
Kekkosen turva ja Lipposen turva, kaikkien tsaariemme maailmaa sensuroiva turva on ihan sekaisin. Outoa. Yllättävää. Itsestäänselvää.

Keisarilla ei ole enää vaatteita eikä EU-eliitin sanelemia "uskottavia" valheita sensuuri-Hesarin vanhanliiton papilliselle vouhotukselle valtaeliitin turvana.

Jäykän maailmankuvan turva huojuu. Vai tuleeko tilalle entistä fasistisempi porvari-Pravda - äärioikeistolaisen talousfasismin profeetta Sarasvuo päätoimittajaksi vai humanismin ammatti-ivaaja, eliitin oma sylikissa Pauli Aalto-Setälä?
Radio Helsinki on ollut vapaan kulttuurin yksi lipunkantaja kaupallisen mediakorruption keskellä - ja sen brutaali hidas teurastus oikeistolaisen mediahallinnan ja kaupallisuuden nimissä on nyt ollut yksi emotionaalinen korsi lisää kylmän sodan äänenkannattajan Helsingin Sanomien kamelin selkärangalle.

Helsingin Sanomien sensuuri eurokatastrofissa ja liittovaltiolobbauksessa, kokoomuksen valtion tuhoamisen projektissa, on tietysti se suurin valhe  ja syöpä, joka on nakertanut Hesarin uskottavuutta jatkuvasti,
vaikka  oikeiston salainen suomettumisen kabinetti ja mediasensuurin ohjailija, Keskiviikkokerho,  Suomen pikku-Bilderberg-klaani ylikansallisten firmojen ja saksalaisten pankkien edunajajana, ei sitä uskoisi.
Toimittajat ovat saaneet pelätä ja toimittajia on erotettu kymmeniä keskiviikkokerhon giljotiinikerhon toimesta. Porvari on nukkunut hyvin hyväuskoisen Hesarikansan horroksen tähden.

Vauhdilla erotettu päätoimittaja Pentikäinen oli omalta osaltaan purkamassa ensimmäisenä Hesarin syöpyvää "arvovaltaa", todellisuuden manipulointia:
keskustalaisena hän Hesarin hallitukselle yllätyksellisesti luopui oikeistolaisesta kokoomuksen määrittämästä eurosensuurista ja  liittyi puolueensa Kreikka-kritiikkiin (Suomi maksaa saksalaisten pankkien rahoittamista miljardeilla ilman omistusoikeutta pankkeihin)  ja paljasti Hesarissa Kataisen ja Urpilaisen Kreikka-valheet. Vaikkakin surkean myöhässä, silti oikeistoeliitin kauhuksi. 
  • Hallinto vastaan kansanvalta

http://vpleivo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/145486-hallinto-vastaan-kansanvalta

Salainen valta on aina suurinta valtaa

Kekkosen luoma luonnollinen eliitin salainen mandaatti salata todellisia valtaklaaneja - sitä kutsutaan suomettumiseksi vaikka useimmat akateemisetkaan eivät käsitä miten yksinkertainen suomettumisen elitistinen klaanimekanismi mekanismiltaan on - harhautuksia ja syyllistämisiä, suuri sensuroiva show valtastagnaation tukemiseksi

Hesari lobbasi Irakin sotaa ja miljoonan ihmisen murhaa - ja on lobannut tulevaa transatlanttisen talousliiton sotaakin Naton lobbaamisen ohella: USA pyrkii estämään Iranin öljyviennin kokonaisuudessaan

  • USA pyrkii estämään Iranin öljyviennin kokonaisuudessaan
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=8416

  • Kolmen tunnetun ja arvostetun päällikkötoimittajan samanaikainen ero valtakunnan valtalehdestä panee yhä voimallisemmin ihmettelemään, mitä Sanoma-talon lasiseinien sisällä Helsingin Sanomissa todella tapahtuu.- Seppo Kononen
Ei kommentteja: