torstaina, heinäkuuta 11, 2013

Eurodiktatuuri etenee katastrofin aiheuttajien ehdoilla


  Eurodiktatuuri etenee katastrofin aiheuttajien ehdoillaEurodiktatuuri etenee katastrofin aiheuttajien ehdoilla

 Eurodiktatuuri etenee - kriisin luojat käyttävät kriisiä vallan lisäämisen perusteena 


Eurokriisissä ei ole oikeastaan mitään ihmeteltävää.
Sen motiivit ja päämäärät ovat täydellisesti kaikkien nähtävillä.
Sen päämäärätietoisuus ja epäinhimillisyys on tietysti  pelottavaa ja jota toimittajat eivät voi uskoa sen megalomaanisen laajuuden takia koska uskoivat EU:n olevan "rauhan projekti".
Hajota ja hallitse.


Eliitti valmistautuu pyyhkäisemään vanhan Euroopan ja ihmisoikeudet historian roskakoriin ja palaamaan Rooman elitistiseen eliitti-aikaan ja eliittimoralismiin. Plutokratiaan.

EKP:n tukirahatkin ovat on jo veroparatiiseissa kuten mm. Lontoon verosuoja-alueella demokratiaa paossa. EU:n suojelemana.
EU ei suunnittelekaan veroparatiisipankkien takautuvaa verotusta ja tarvittaessa sotilaallista valloittamista laittomien veronkierto- ja mafiarahojen palauttamiseksi - mutta köyhään Afganistaniin ja Syyriaan jatketaan tuhansia hyökkäyksiä, Libya on jo kaapattu transatlanttiseen pankkidiktatuurn alle ja Irania valmistellaan.
Harhautus oomalaisen sotatalouden rakentamisessa on joka tasolla täydellistä sillä kansa uskoo mediaa ja poliitikkoja.

Italiassa on 4000 miljardin kupla veronkierrosta ja Suomi haluaa pysyä eurossa sitä maksaakseen?
Kansa ei ymmärrä kun teurastaja taluttaa niin iloisesti lauleskellen.
Rauhanprojekti! Pitäkää eliitti rauhallisena!

Suurin valhe on operaation peruste no 1 eli "Kreikka".
Kreikka on tietysti vain kulissi.
 • Elitismi suojautuu aina vaativaan moralismiin ja kieltäytyy ottamasta vastuuta keinottelusta

  Eliitillä riitää lojaalisuutta eliittiä kohtaan mutta se kieltää kansan solidaarisuuden

Suurin valhe on puhe rahasta ja "lainaamisesta" "Kreikalle" kun rahaa on pumpattu saksalaisille pankeille.
Alkuperäinen valhe ja keino oli Kreikan veronkierron hyväksyminen.
Eihän "Kreikalla" ole rahaa koska EU-virkamiehet kannustivat Kreikan eliittiä veronkiertoon vaihtokaupalla: eurovirkamiehet saivat Kreikan EU:hun ja laina-ansakierteeseen ja eliitti sai suojellun veronkierron sekä rahaa saksalaisilta pankeilta omille tileille jemmattavaksi.
EU:n "takaamaa" rahaa pankeilta.
Nyt tämä takauksin sineitöity raha tarkoittaa siis sitä, että Suomi maksaan Sakasan pankkien tekemää laina-ansaa tavallisten kreikkalaisten kanslaisten kanssa ja Kreikan eliitti ja Saksan teollisuusleiitti on rikastunut kymmeniä miljardeja tällä huijauksella.

Mikä on ideologinen päämäärä tämän huijauksen takana?
Se on se, mitä suomalaiset toimittajat eivät kykene uskomaan.
Uusliberalistit haluavat tuhota valtiot  ja luoda plutokratian, rikkaiden diktatuurin. Tuhota yhteiskuntasopimuksen ja yksilön perusoikeudet abstraktin "vapaan talouden" nimissä.
Yrityksiä kohdellaan nyt yksilöinä eurotuomioistuimissa, kuin suuryrityksillä olisi ehdoton oikeus olemassaoloonsa ja saastuttamiseen. Kreikassa kapitalismi on palannut lapsityövoimaan - suunnitelmien mukaisesti.  
Vapaan talouden raunioissa meitä vaaditaan nyt luopumaan demokratiasta ja humanismista.

Veronkiertokikkailu on ollut mitä oivin tapa tuhota Suomenkin talous. Hallituksen suojeluksessa "yrityshenkisesti".
Menemme kohti Kreikan helvettiä sillä Suomessakin on vuosittain 23 miljardia verohelpotuksia tuhoamaan valtion palveluvastuuta kansalaisten ihmisarvon ja elintason jakamisen suhteen. Kokoomuksen ja keskustan säädöksillä vapauttama harmaa talous on 11 miljardia euroa. Hallitukset ovat kannustaneet yrityksiä poistamaan teollisuutta Suomesta.
Mikään ei ole eurokriisissä sattumaa. 
 Nyt on kysymys taas Ranskan vallankumouksen ja Kuuban hotellikapitalismin tilanteesta.
Aikooko kansa vain seisoa ja katsoa aatelisten mälläystä kansaa verottamalla ja vaatimalla halpatyövoimaa eliitin elintason korottamiseksi?
 

Arvovaltaiset lehdet kirjoittavat hurjia:

  

Suomi on vakavasti halvaantumassa - ihmiset eivät edes suostu uskomaan, että esim. homeongelmat ovat sovittua huonoa hyvä veli -rakentamista, jotta bisnes pyörisi rakennusteollisuudella ja että armeija on nyt vain pelkkä Naton "parhaat päältä" -värväysleiri veronmaksajien rahoittamana.  

   II 


Sodan jälkeen Amerikka rahoitti Kreikkalaista äärioikeistoa ja eliittiä sekä käynnisti julman sotilasvallankaappauksen. CIA käski ja opetti kädestäpitäen kiduttamista ja vainoamista.  Amerikka on pankkiensa ja Naton kautta pitänyt Kreikan eliitin hallussa geopoliittisesti  tärkeänä ja alistettuna maana, jotta se ei olisi itsenäisesti aktiivinen ja demokraattinen valtio.

Veronkierron tukeminen on ollut tärkeimpiä aseita Kreikan demokratian sabotoinissa. EU ei ole haastanut Goldmn Sachsia oikeuteen vikka pankki väärensi Kreikan taseita. Eikä aijokaan haastaa.


 

  III


1989 poliittinen eliitti syyllisti Suomessa tavallisia kansalaisia lamasta ja päästi oikeistoeliitin vastuusta räikeän keinottelutalouden rakentamisessa ja vapautti pankit veronkierron rikkomuksista.
Ruotsissa valtio suojeli yksityisiä pankkien saalistukselta, emillä taas kiellettiin tuomareita antamaan pankeille haitallisia tuomioita.

Media suostui eliitin salaisen "yhteisvastuun" takia olemaan analysoimatta laman syitä ja oikeusjärjestelmä suostui suojelemaan eliittiä laista välittämättä.
Vahvan markan  keinotteluvipua pankeille ja sijoittajille kasvattaneet poliitikot (mm. Mauno Koivisto ja Holkeri) saivat aiheuttamastaan katastrofista vain lisää valtaa.
Luomalla hysteriaa ja vetoamalla ikivanhaan kirkon luomaan kansalaisten syyllistämiskulttuuriin jopa valtionkirkon avulla.

Valtio ei ole vieläkään julkaissut kokonaissummaa kuinka paljon se maksoi sijoittajille, joiden temmellys taattiin valtion verorahoilla Holkerin rahabonanzassa.  Vieläkin on tuhansia salattuja sivuja 90-luvun lamasta sillä eliitin keinottelun salainen suojelu on Suomessa perinne.

90-säilyi vielä osittain valtion sääntelyn ja veroprogression periaate. Nyt veroprogressio on suurimmaksi osaksi purettu sillä eliitti julistaa, ettei hyvinvointivaltiota tarvita. Eliitin tuloerojen kasvattamiseen.  Eliitti vaatii vain halpatyövoimaa. Se on eliitin moraali.
Eurokriisianalyysejä sataa kuin Esterin perseestä mutta tarvitsemme rehellisyttä siitä ideologiasta, jolla meidät on ajettu kohti Kreikan kurssia ja avuttomuutta.
Jos emme tunnista ja estä ideologiaa, joka katastrofin on aiheuttanut, emme voi tehdä mitään.
Haluammeko valtion, joka valitsee yhteiskunnan yli talousleiitin ehdot ja sopeuttaa taloudellisen toiminnan sen mukaan - annammeko suurpääoman ajaa halpatyövoiman kurjistamista tuloerojen kasvattamiseksi?  

Globalisaatio on ollut brutaalia pörssi-ideologian jyräystä: sen primääriarvo on ollut vain Aasian markinoiden maksimointi ja Euroopan pumppaaminen tyhjiin.  Pörssikeinottelun piristämiseksi ja edistämiseksi. Epäinhimillisesti.

Kiinakin käyttää huoletta suojatulleja ja valtion itsemääräämisoikeutta.

Miksi emme me.

Uuden talouden ehdot ja vakaat valtionyhtiöt pääoman houkuttelijoina.

Globalisaatio-alistuminen ja euro on uusliberalistisena valtionhajottamis-ideologiana ja pörssi-ideologiana hylättävä päämäärätietoisesti ilmiselvän ideologia-analyysin kautta. Futuurivedonlyönti tuhoaa maapallon.


 •  " Taloustieteissä asiat eivät ole yhtä hyvin.

  Ne ja niihin tukeutuva politiikka perustuvat yhä valheelle, jonka nimi on työ.

  Hokema
  on, että menestyvässä taloudessa tarvitaan lisää työtä. Tämä on suuri valhe. Työtä ei tarvita, tarvitaan arvoa.

  Työn tekeminen ei ole itseisarvo. Työ tarkoittaa resurssien käyttämistä, ja sitä tulisi välttää. Varsinkin ihmistyö on välttämisen arvoista.

  Itseisarvo on tulos, arvo, joka näkyy tuotteina tai palveluina. Usein oikeudenmukaiseksi koettu arvonlisävero on yksi taloustieteen suurista saavutuksista: siinä etsitään ja verotetaan juuri sitä mitä yhteiskunta tarvitsee: arvoa." 

  - teksti Reima Suomi, Tietojärjestelmätieteen professori Turun kauppakorkeakoulu
        http://www.talouselama.fi/Tebatti/puheenvuoro/tyot.

 Helsingin Sanomissa Tapiola-ryhmän entisen pääjohtaja Asmo Kalpalan haastattelu on tärkein talouselittimme tunnustus katastrofaalisesta talousideologiasta, jota kokoomus on ajanut käyttäen hyväkseen 1989 lamapaniikkia:

 • Kalpalan mielestä Suomen talouden rakenteet eivät ole syntyneet markkinatalouden pohjalta, vaan valtion toimilla ja konsensuksen aikana.

  "Jos tällainen talous annetaan täysin lyhytnäköisen pääoman käsiin, ollaan lähellä oligarkiaa", Kalpala sanoo

  "Uskon, että yhteiskunta huutaa nyt sosiaalisemman yritystoiminnan perään."

  Kalpalan mielestä markkinatalous ei toimi, jos puhtaan kapitalismin pörssiyhtiöille ei ole vaihtoehtoja, joissa omistuksen motiivi on muu kuin pelkkä rahan tekeminen. 


Tärkein kommentti on lausuttu kokemuksen syvällä äänellä ja perustellusti vastalauseena todistetusti epäonnistuneelle kokoomuksen uusliberalismille.

 • Olli Rehnin valheiden ja harhautusten Timeline:  
 http://villekauppinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75217-kontraindikaattori Tarvitsemme nyt puolueiden ylittävää yhteistyötä kansanedustajien ja kansalaisten kesken Eurokriisin ideologiset pesät ja hautomot toistavat Thatcherin ideologiaa

Eliittikarvansa näyttänyt Soini käskee:
 Ei saa ajaa eurosta eroa,
 älkää häiritkö Kataista ja kokoomusta 

Uusi "kauppasopimus" olisi vain uutta korruptiota ja plutokratiaa

Corporate Europe Observatory

Exposing the power of corporate lobbying in the EU
It is an affront to democracy that the European Union is negotiating international free trade treaties in secret. While the public are kept in the dark, big corporations are being given privileged access to influence the negotiations in their own interests. These trade agreements are threatening people's basic rights to safe food, affordable medicines, a healthy environment and decent work – no wonder the European Commission doesn't want you to know about them.
SuosittelenEn suositteleLinkki ei toimiMainosHarhaanjohtava otsikkoÄänet...Jaa...SähköpostiFacebookTwitterEi kommentteja: