tiistaina, heinäkuuta 23, 2013

Suloinen Draculan jälkeläinen - Catherine ja William, eliitin mediakoneisto luomassa viihdettä elitismin lobbaamiseksi


    Suloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinenSuloinen Draculan jälkeläinen
Kyllä on noloa kun köyhät vouhkaa aatelisten kakarasta. 


Vain yksi uusi Vlad Draculan perillinen tätä maailmaa ryöstämään ja köyhiä harhauttamaan.

Englannin kuningatar, kuolleen Dianan kateellinen vihaaja, on yhä sukulaistensa ryöstöretkien rikastuttama - suurin maanomistaja Englannissa. Kuningattrella oli otsaa osallistua muutama vuosi sitten orjuuden vuosijuhlaan - ja kaikki hänen kymmenet miljardinsa ovat orjatyöllä tuotettuja. 
Englannin pääministerin toimisto 10 tunnusti keväällä, että kuninkaallisilla aatelisilla on veto-oikeus-sopimus pääministerin päätöksiin ja esityksiin.

Tämä on niin järkyttävää että sitä ei voi kuvailla ellei lukija itse tajua mitä tämä tarkoittaa demokratialle.


Ihmiset eivät ole ylpeitä demokratiasta ja ovat unohtaneet kuinka aateliset öykkärit ovat saavuttaneet asemansa tappamalla, kiduttamalla, ryöstämällä, verottamalla ja raiskaamalla.

Eurooppa sukeltaa nyt synkkään keskiaikaan ja julmaan plutokratiaan

- pankit todellakin saavat nyt verottaa meitä ja Suomen pankki on antanut suomalaisten takaamaa ja kohta maksamaa 90 miljardia euroa EKP:lle, jotta Saksa voi rikastua ja lisätä valtaansa.

Ihmisiä on helppo harhauttaa ihailemaan röyhkeää elitismiä tuhansien ihailevien elokuvien ja kirjojen avulla.Ennen kuin hymyilet kuninkaalliselle jälkeläiselle, katso mitä ryöstöoperaatioita ja eurolla tuhoamista ja valtioiden hävittämistä aateliset yhä harjoittavat.

Aatelinen on semanttisesti lähinnä ihmisversiota parasiitista: Hyvinvoiva toisten kukoistuksen varastaja, elinvoiman vähentäjä. Aatelisten raha on veristä ja likaista historian läpi.

Siksi äärioikeistolaiset ohjaavat niin kiihkeästi semanttista parasiitti-assosiaatiota rotuvihaksi jotta vihaiset köyhät eivät näkisi aateliston luokkasotaa ja kabinettivaltaa
Tämän takia eurovirkamiehissä ovat aatelissuvut räikeästi yliedustettuina.
Lue yhteenvetoTämän takia kokoomusvirkamiehet ottavat sinulle velkaa 90 miljardia Suomen pankin taktisen EKP-velkaantumisen kautta - velka-ansa valtavivun takia.


Ihmiset, herätkää. Herätkää.


Tutkijan mukaan Iso-Britannian vaikea yhteiskunnallinen tilanne on vahvistanut maan kuningashuoneen asemaa kansallisena symbolina. Brittien monarkian asema on maailmassa ainutlaatuinen.

Kurjuudesta lihoavat parasiitit - tarkka suunniteltu operaatio elitismin iänikuisessa luokkataistelussa, eliitin omistamassa mediassa


http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Britannian%20monarkia%20noususuhdanteessa-6004

Catherine ja William, Royal brand

Royally fucked up media lobbying royal parasites::

Ei kommentteja: