torstaina, heinäkuuta 11, 2013

Ruotsin oikeistohallitus esti vakoiluselvitykset
Ruotsin oikeistohallitus on nyt brittien kanssa lopettanut EU:n keskustelut vakoilun lopettamista ja laajuuden selvittämisestä.


Englannin kanssa  torjuivat EU:n selvitykset vakoilubisneksestä ja vakoilun päämääristä.
Ruotsin kuninkailla on ollut tehokas ja sananmukaisesti murhaavan salainen poliisi muistaakseni 500 vuotta.
  • Ruotsin historiasta täytyy muistaa se että heidän yhden kuninkaan "kuningaskuntansa" muodostui vasta n. 15 kilpailevan kuninkaan murhien jälkeen, tietysti satojen muiden heimokilpailijoiden murhien jälkeen. Murhakilpailu Ranskan ja Englannin statushierarkian  matkimisessa.

Soneranhan kautta Ruotsi vakoilee kaikkia ja kaikkea Soneran tietoliikenteessä.Mitä Soneran linkkitornit tekevät muiden yhtiöiden GSM-signaaleille? Vakoilu olis helppoa Suomessakin.

Myös Kaikki Googlen emailit Suomesta kulkevat myös Ruotsin kautta.


Suomalaiset ovat niin järkyttävän hyväuskoisia kaikessa eivätkä tajua kuinka laajaa bisnestä teollisuus- ja bisnesvakoilu on.

Ruotsin vanhan rahan asebisnes on maailman suurin aseviejä suhteellisesti maan budjettiin joten on turha odottaa moraalia oikeiston omimassa vakoilussa.
Vastahan selvisi että oikeiston oma salainen poliisi oli soluttanut myyrän vasemmistopuolueen toimistoon pitkäksi aikaa.

Ei ihme että Ruotsissa oikeistohallituksen suosio on laskenut 5 kk ja jatkaa laskemistaan - vaikka vienti vetää huikeasti, harkitulla myynti. ja kuuntelutaidolla verrattuna Suomeen. Todelliset vallan keinot paljastuvat. Oikeisto ei ole välittänyt ruotsalasiten arvopohjasta - pitäisi puhua arvohuiuista. 


Suomalaiset tietysti murahtavat että ei meillä Suomessa

- mutta salaisuuksien kaappi pursuaa:

      Kemppinen  • Montesquieun kolmijako-opin mukaan oikeusvaltiossa tuomiovallan on oltava eri tahoilla kuin päätäntävalta ja toimeenpanovalta.
Tätä ei Suomessa ole toteutettu. 

Keskustelua ei käydä, toteamuksia vain heitellään välillä varovaisesti ilmaan ahdistuneesti.  

Mm. Oikeusasiamies ja oikeuskansleri ovat nyt täysin kokoomuksen ja EK:n juntan nukkeja.
 Meillä ei ole perustuslakituomioistuintakaan.
Perustuslakia rikotaan nyt sadoin eri tavoin hallituksen uusliberalistisessa vyörytyksessä. Ja vasemmistoliittokin on hiljaa, jotta Arhinmäen eliittijengi saa leikkiä eliittileikkiä hallituksessa ilman vasemmiston ideologista "taakkaa".   II

Ranska vakoilujärjestelmä DGSE vakoilee internetin käyttäjiä ja puheluita yhtä rankasti kuin PRISM.

Briteillä vastaava on GCHQ.

Toimittajat ovat saaneet äkkiä rohkeutta puhua valtion vakoilutoiminnasta ja ihmisten profiloimisesta.

Mutta ei Suomessa.

- Le Monden mukaan tiedustelu ei keskity niinkään viestin sisältöön, vaan siihen, kuka on yhteydessä kehenkin. Tiedot kootaan jättimäiseksi tietokannaksi, joka on maan kuuden turvallisuuselimen sekä poliisin käytettävissä.

Lehden mukaan mittavalla vakoiluhankkeella ei ole kunnollista valvontaa ja se on maan lakien vastainen.

Supo ja armeija on tietysti mukana tässä salaisen tiedon ja vallan kauppamarkkinoilla suomalaisia profiloimassa ulkomaisille tahoille mm. suuryrityksille "turvallisuusarvioina" - jotka ovat oikeistolaisten arvomääreiden mukaan leimattuja.

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288579980828.html  III


Mikä on salaisen poliisin ja valtion salaisen kansalaisten laajan profiloinnin/vakoilun funktio? 

Se on muutoksen estäminen.


Epädemokraattisesti, salaisesti, manipuloiden ja kansalaisia harhauttaen. Tieto ja tiedon vääristely on valtaa.

On aina ollut ja sitä aina tulee olemaan.

"Kumousten" eli muutosvoimien sabotoiminen, profiloiminen ja pelottelu oikeistolaisilla premisseillä. 


Kiristäminen oli laajaa 1970-luvullakin Suomessa - ja jatkuu yhä:

siitä todisteena Supon ja sisäministeriön salailu Itä-Saksan ja Neuvostoliiton arkistoaineitosta.

Suomalaisen kulttuurin lamaantueisuus tuli ilmi 1990: tutkijoille oli avoimet ovat Neuvostoliiton arkistoihin - mutta tutkijat tottelivt peloissaan hysteeristä Kekkos Kakkosta, Mauno Koivistoa.

Kekkosen aseita eli perusteetonta uhkailua ei myöskään haluta esille ja yleiseen tietoisuuteen:

"Lasse Lehtinen: Kekkosella oli Neuvostoliiton lupa liioitella idän uhkaa"

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/lasse-lehtinen-kekkosella-oli-neuvostoliiton-lupa-liioitella-idan-uhkaa


 ::

   IV


  Tässä kaverini pohdiskelua vallan perusteista:

  • " Milloin vallankumous on hyväksyttävää?

    (vrt. Egypti nyt) Hyvää välttämätöntä ja riittävää ehtoa ei liene olemassa (paitsi ääriryhmien mielestä) mutta sinnepäin? Mielestäni välttämätön ehto on, että onnistumisen mahdollisuudet ja hyödyt suhteessa kumouksen verisyyteen ym. ovat riittävän suuret, vaihtoehtoiset keinot lievittää ongelmia ovat liian toivottomia ja lisäksi vallankumous on oikeutettu. Oikeutusehto on se vaikein osa; seuraavassa on jotain sinnepäin:

    A. Demokraattinen vallanvaihto on estetty suoraan äänioikeutta erittäin jyrkästi rajoittavilla laeilla tai sananvapauden huomattavilla rajoituksilla tms.

    B. Erittäin laajamittaiset ja vakavat ihmisoikeusloukkaukset. (Nähdäkseni A. ei toteudu nyt Egyptissä ja B:nkin toteutuminen on kyseenalaista, etenkin kun on hyvin epäselvää, miten radikaalisti tämä vallankaappaus tilannetta parantaa, jos mitenkään.)

Oikeutus- ja muiden ehtojen pitäisi mieluiten olla 1. objektiivisia eikä kovin tulkinnanvaraisia (etenkin B vaatisi huomattavasti tarkentamista), 2. mieluummin liian tiukkoja kuin löysiä mutta mieluiten oikeassa kohdassa, 3. sellaisia, että niille voisi saavuttaa mahdollisimman laajan hyväksynnän, jotta ehkäistäisiin mahdollisimman paljon ei-oikeutettuja vallankumouksia/-kaappauksia.

Yleensä, jos edes puolinaisessa demokratiassa valtaa ei saa vaihdettua demokraattisesti + rauhanomaisilla mielenosoituksilla, vaihtamisyrityksistä on odotusarvoisesti enemmän haittaa kuin hyötyä.

Diktatuureissa sama rauhanomaisuussääntö pätee lievemmin. Libyassa ollaan monen asiantuntijan mukaan plussalla, Syyriasta voi olla monta mieltä (mutta siellä tilanne oli jo kauan sitten pisteessä, jossa vallankumousta tuskin pystyi peruuttamaan ilman vielä suurempia vahinkoja).

Jos Egyptin äskeistä vallankaappausta haluaisi puolustaa, pitäisi vedota siihen, että Mursi yritti estää demokraattisen vallanvaihdon A1. poistamalla oikeuslaitoksen riippumattomuuden ja A2. miehittämällä virat muslimiveljeskunnalla. Ehtoa A2. ei voi pitää läheskään riittävänä.

Jos ehtoa A1, oikeuslaitoksen riippumattomuutta, pidetään edes lähes riittävänä, se sulkee kriteerien puolikonsensuksesta pois monta ideologiaa ja kriteeri saattaa silti olla melko sumea. Ehkä A1 ei yksin riitä oikeuskriteeriksi mutta jollain lisällä - millä? Toisaalta se ei ole välttämätön A:n toteutumiselle. Ja mitä muita keskeisiä ehtoja puuttuu?

(Aina on myös niitä, joiden mielestä vallankumous on aina oikeutettu, jos heidän oma ideologiansa ei toteudu, mutta pitäisi löytää ehtoja, joihin riittävän suuri enemmistö sitoutuisi riittävästi.

Esimerkki: jos veroaste on 80 % ja käytetään lähinnä vallanpitäjien suosikeille ja tiedotusvälineille, se voi tehdä toisinajattelun kohtuuttoman vaikeaksi. Jos taas 70 %-yksikköä jaetaan perustulona kaikille ja loput 10 %-yksikköä menevät valtion melko tasapuolisiin menoihin, ehto A ei tällä toteudu. Osa teistä varmasti katsoisi jälkimmäisenkin oikeuttavan veronkierron, mutta se onkin vähemmän vaarallista kuin vallankaappauksen oikeuttaminen.)"vrt

 http://en.wikipedia.org/wiki/Right_of_Revolution

NSA DIGITAL PRIVACY BLACK PAPERDemokratian pyyhkiminen kartalta on niin massivista että ainoa tavoite näyttää olevan eliitin huikean elintason lisääminen ja muiden kurjistaminen, kontrastin lisääminen eliitin ihailun lisäämiseksi pelolla.
Vanha aateliskikka.


http://www.guardian.co.uk/world/2013/jul/05/us-blocks-espionage-talks-europe-nsa-prismhttp://www.youtube.com/watch?v=3mbBbFH9fAg


https://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4


Suuri kysymys valtataistelusta:

Ruotsilla on suorat piuhat NSA:lle suomalaisten Gmail- ja Sonera-sähköposteista.

Varmaan on Suomessakin armeija pitänyt piuhat kuumina kuten Kekkonen 1960-luvulla CIA:lle.

On se hienoa että Ruotsin ja Suomen armeija pitävät Amerikan teollisuusvakoilun tehokkaana. Transatlanttisen salaliiton nimessä.

Sweden has been systematically wiretapping Russia on behalf of the United States.

http://falkvinge.net/2013/07/07/documents-sweden-wiretapping-russias-international-traffic-for-the-nsa/

jaUS President Barack Obama quietly signed his name to an Executive Order on Friday, allowing the White House to control all private communications in the country in the name of national security.http://worldtruth.tv/obama-gives-himself-control-of-all-communication-systems-in-america/
http://www.youtube.com/watch?v=A2Yb3gWmm2I


Mielenkiintoista kuinka ihmiset torjuvat ahdistusta ja totaalista Gestapon periaatteiden mukaista totalitarismia pois arkimielestään. Kafka puhui tästä ystäviensä kanssa ja näki tästä painajaisia.

Keskusvallan ja liittovaltion kehitys, pankkiirien ja kenraalien ohjaama plutokratia. Oikeusjärjestelmälle jää vain kafkamaisten kulissien yllpitäminen. Sieluttomuus. Puoli mieltä. Mielipuolisuus. Televisiossa juhlitaan ruotsalaista viihdenationalismia. Skansen.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/61461-jos-tietaisit-sahkopostista-sen-mita-mina-tiedan-et-ehka-kayttaisi-sita 
 


* Englanti on aloittanut sensuurisodan ja vastatoimet on jo saatavilla
9 Gifts the NSA will just hate

http://bit.ly/1d6OcCO

From bug detectors to thermal reflectors, here's how to keep the holidays surveillance free.


::

5 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Mielenkiintoista kuinka ihmiset torjuvat ahdistusta ja totaalista Gestapon periaatteiden mukaista totalitarismia pois arkimielestään. Kafka puhui tästä ystäviensä kanssa ja näki tästä painajaisia.Keskusvallan ja liittovaltion kehitys, pankkiirien ja kenraalien ohjaama plutokratia. Oikeusjärjestelmälle jää vain kafkamaisten kulissien yllpitäminen. Sieluttomuus. Puoli mieltä. Mielipuolisuus. Televisiossa juhlitaan ruotsalaista viihdenationalismia. Skansen.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/61461-jos-tietaisit-sahkopostista-sen-mita-mina-tiedan-et-ehka-kayttaisi-sita


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...
* Englanti on aloittanut sensuurisodan ja vastatoimet on jo saatavilla-- ‘Go away Cameron!’ Browser extension bypasses UK govt’s porn filter

http://on.rt.com/hzarf8

::


Lockerbie still raises questions after 25 years

A Pan Am jet exploded in midair and crashed into the Scottish town of Lockerbie 25 years ago, killing 270 people. While Libya ultimately accepted responsibility, many observers believe others were responsible.

http://www.dw.de/lockerbie-still-raises-questions-after-25-years/a-17313560

::


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

- An Open Letter to the Chiefs of EMC and RSA - F-Secure Weblog : News from the Lab

"Aptly enough, the talk I won’t be delivering at RSA 2014 was titled "Governments as Malware Authors".

- Mikko Hyppönen

f-secure.com

http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002651.html

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Vähän ihmetyttää, jos Snowden lopettaa paljastukset tähän.- - EDWARD SNOWDEN'S CHRISTMAS MESSAGE:

"A child born today will grow up with no conception of privacy at all. They'll never know what it means to have a private moment to themselves: an unrecorded, unanalyzed thought. And that's a problem, because privacy matters. Privacy is what allows us to determine who we are, and who we want to be.
...
The conversation occurring today will determine the amount of trust we can place both in the technology that surrounds us and the government that regulates it. Together we can find a better balance, end mass surveillance and remind the government that if it really wants to know how we feel asking is always cheaper than spying."

—Edward Snowden on Channel 4, December 24, 2013

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Video Greenwaldin puheenvuorosta nettivakoilusta ja vallasta:

http://www.youtube.com/watch?v=xEJIR0-KJu0&feature=player_embedded