torstaina, heinäkuuta 04, 2013

Onko enää kysymyksiä Nato-Niinistöstä


  Onko enää kysymyksiä Nato-Niinistöstä
Näin se Nato toimii.

Amerikan vakoiluvallan puolesta.

Amerikan juoksupoikana.

Vastoin kaikkia diplomaattisia sopimuksia, joita eurovaltiot itse vaativat muita maita kunnioittamaan:
 • presidentti Moralesia kuljettanut kone joutui laskeutumaan Itävaltaan, kun Ranska ja Portugali kielsivät konetta tulemasta ilmatilaansa Amerikan Snowden-jahdin vuoksi.

Eurooppalaisten valtioita vastaan ja eurooppalaisten veronmaksajien kustantamien "tiedustelujärjestöjen"  asettamista amerikalaisten NSA:n ja CIA:n sivutoimistoiksi amerikkalaisten etuja ajamaan kunkin maansa ministereitä ja puolueita vakoillen.
 
 Onko enää kysymyksiä Nato-Niinistöstä?


   Hämmennys Sauli Niinistön sanoista:

     ”Kuin tuulahdus 1970-luvulta”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/60428-hammennys-sauli-niiniston-sanoista...

Niinistö tietää, mitä Nato-kyyti ja kenraalien salaiset Nato-sopimukset oikeistolle ovat - samalla kun Suomen pulustusvoimia heikennetään luovuttamalla kalliisti koulutetuja ammattilaisia Naton palkkasotilaiksi (n.250 tällä hetkellä): kyseenalaista poliittista pelotevaltaa ja ylimielistä, epädemokraattista rohkeutta Naton juoksupojille ja maanpettureille.II

- Lehdistötiedote -
Electronic Frontier Finland ry
  Helsinki 3.7.2013

Effi: Snowden-päätös on poliittinen valinta

Electronic Frontier Finland ry (Effi) on hämmentynyt presidentti Niinistön kommenteista, joiden mukaan varsinkaan ministerit eivät saisi keskustella Snowden-tapauksesta. Presidentti Niinistö perustelee kantaansa sillä, että kyse on hallinto-oikeudellisesta ratkaisusta, johon poliitikot eivät saisi sekaantua. Niinistön lausunto on vastaus ministeri Hautalan kommenttiin, jonka mukaan edellytykset Snowdenin turvapaikan myöntämiseen ovat olemassa.

Effin varapuheenjohtaja Ville Oksanen toteaa:
 • "Presidentti Niinistön kommentit ovat kuin tuulahdus suoraan 70-luvulta. Snowdenin kohdalla kysymys ei ole todellakaan kapeasta hallinto-oikeudellisesta päätöksestä. Sen sijaan nyt tehdään poliittinen ja moraalinen valinta, onko Suomi valmis puolustamaan sananvapautta ja kansalaisten yksityisyyttä."
Oksanen jatkaa: "Jos Snowdenin kaltaisia väärinkäytösten paljastajia ei olla valmiita suojelemaan, paljastuksia ei jatkossa tule. Hautalan kommentit tuleekin nähdä tätä taustaa vasten - kyse on laajemmin suojan myöntämisestä, joka voidaan järjestää myös muuten kuin hallinnollisen turvapaikkaprosessin kautta. Tämä vaatisi tosin poliittista selkärankaa."

Effi huomauttaa, että Snowdenin vuotojen seurauksena Suomen kansalaiset ovat saaneet ainutlaatuista tietoa, miten laajasti USA harrastaa verkkovakoilua ja kuinka tietoja käytetään myös muihin tarkoituksiin kuin väitettyyn taisteluun terrorismia vastaan. Näiden tietojen avulla kansalaiset ja myös suomalaiset yritykset pystyvät nyt paremmin suojaamaan oman viestintänsä. Snowdenin toiminta on ollut näin hyvin konkreettisesti Suomen etujen mukaista, mikä itsessään olisi jo riittävä syy suojan myöntämiselle.

Effi myös korostaa, että USA ei ole kyseenalaistanut Snowdenin vuotamien tietojen todenperäisyyttä. Sen sijaan maan poliittinen johto on lähinnä lakonisesti todennut, että heidän harrastamassaan vakoilussa ei ole mitään ainutlaatuista. Näin esimerkiksi presidentti Niinistön esittämät vaatimukset lisäselvityksistä ovat hyödyttömiä, koska vastaukset keskeisimpiin kysymyksiin on jo saatu.

Effin puheenjohtaja Timo Karjalainen esittää haasteen presidentille:

"Ilmoititte kampanjassanne olevanne arvopresidentti.

Effi haluaa kuulla, kuuluuko arvoihinne kansalaisten perusoikeuksien kuten yksityisyyden puolustaminen, myös kun oikeuksien loukkaaja on suurvalta?

Haluamme myös tietää, kuuluuko arvoihinne rikollisen toiminnan ilmiantajien, kuten tässä tapauksessa Edward Snowdenin, hylkääminen hädän hetkellä ja luovuttaminen heidän vainoajiensa käsiin?"
http://www.facebook.com/villoks/posts/10151778997644179 III

Niinistö oli USA-lähetystön lemmikki
 •  
  • Yhdysvaltain lähetystö piti Wikileaks-paljastusten mukaan Sauli Niinistöä edellisten eduskuntavaalien alla Suomen supertähtenä
  Elokuussa 2005 kokoomuksen silloinen presidenttiehdokas Niinistö tapasi USA:n suurlähettiläs Earle Mackin. Sähkeen mukaan Niinistö olisi arvostellut vastaehdokkaitaan Tarja Halosta ja Matti Vanhasta siitä, etteivät nämä olleet valmiita hyvinvointiyhteiskunnan rukkauksiin maan sosiaalisen ja taloudellisen menestyksen turvaamiseksi. SDP:n presidenttiehdokkaasta Halosesta Niinistö totesi, ettei Halonen ole tehnyt virheitä, koska Halonen ei ole tehnyt mitään.  http://yle.fi/uutiset/niinisto_oli_usa-lahetyston_superstar/5080553


Eli käännettynä: Tarja Halonen ei ollut tehnyt tarpeeksi amerikkalaisten pankkien ja keinottelijoiden hyväksi.
Siinä teille arvopresidentti Niinistö, 50-luvun fasistipuolueen, nykyisen kokoomuksen, uljas isähahmo.   IV

  Naton kriisikoneisto vauhdissa, kriisientuottamisprojekti

Ei Niinistö ajattele Suomen parasta.

Ei Nato ole Euroopan puolustusjärjestelmä: katsokaa Afganistania ja Libyaa sekä Syyriaa, Amerikan sotataloutta eurohaukat tukemassa veri lentäen.

Kokoomus ei välitä lainkaan Suomen geopoliittisesta todellisuudesta.

Kokoomus, RKP, Vihreät, PS, keskusta ovat eliittinsä valinnoilla ajamassa Suomea Natoon välittämättä yhtään Suomen puolueettomuuden olellisuudesta geopoliittisesti.

Sama fasistinen vimma kuulua ideologisesti ja sotilaallisesti Saksan kylkeen ja "arjalaiseen" rotuun kuin 1900-1945.

 Suurin osa suomalaisista ei tiedä, että kokoomus perustettiin Suomen liittämiseksi eli alistamiseksi Saksaan ja demokraattisen parlamentarismin estämiseksi.

Ja että koko eurokatastrofi on suunniteltu vain Naton/euroarmeijan laajentamiseksi.

Mauno Koivistonkin motiivi no 1 tuhota Suomen markka eri keinoin. Tämä on nyt fakta, Koiviston lähimiehet ovat tunnustaneet tämän motiivin.

Hajota ja hallitse.
 • EU-maat paheksuvat vakoilija-USA:ta, mutta tekevät silti likaisen työn

www.revalvaatio.org
Lisää


 Elämme uskomattomia aikoja
 • Orwellin dystopia on totta
 

Ei kommentteja: