lauantaina, kesäkuuta 29, 2013

Soinin valheet ja lamaantunut vasemmisto johtajakulttien SuomessaTimo Soinin itsesäälidiskurssi on taitavaa ja väsymätöntä:

 vaikka hän oli Ranskassa vastustamassa uskonnosta vapaata  kansalaisyhteiskuntaa, valtiota ilman kirkon terroria ja uskonnollista seksuaalivihaa, Soini oli toisessa maassa todellakin vastustamassa humanistista vapautta ja avioliittolakia  niin kuitenkin puheessaan hän taas ilmoitti että hänen heteroavioliiton "puolesta" toimimista tuomitaan.
  
Aivan kuin heteroutta vastaan hyökättäisiin vaikka hän itse oli hyökkäämässä, pelottelemassa ja tuomitsemassa kirkon perinneterrorin, uskonnollisen tuomiovallan ja patriarkaalisen vallanhimon luomassa hurmoksessa.


Kokoomus on sata vuotta alustanut ja käyttänyt perussuomalaisten käyttämää käänteisdiskurssia ja uhkaretoriikkaa - ja on siinä Soinia edellä taitavilla diskurssi- ja käsitevarkauksilla mitätöiden passiiviseksi heittäytyneen vasemmiston käsitteitä - mutta kokoomus ja perussuomalaiset ovat aivan samaa elitismiä, johtajakulttia ja eliittirasismia edustamassa.

Soini puhuu kansasta mutta ajaa eliitin tuloerojen kasvattamista ja EU:n "uusia mahdollisuuksia" suomalaisten orjuuttamisessa.

Takinkääntäjä ja eliitin hyväksynnän tunnustelija kelpaa perussuomalaisille koska Johtaja. Rocky-elokuvien tunnusmusiikin tahdissa lavalle noussut Soini, Vatikaanin hierarkiakulttuurin suomalainen messias.

Suomalaisia on niin helppo huijata.
Kunhan on mahdollisimman epäselvä takinkääntäjä, tulkitsematon johtaja. Sitä suomalaiset näköjään ihailevat. Mahdollismman etäistä isähahmoa.
Olen nyt Euroopasta!

Perussuomalaisten naamioitua elitismiä on jankkaaminen aitouden ja suomalaisuuden edustamisesta kun heidän tulisi rehellisesti tunnustaa olevansa kapitalistinen ideologia eliitin tuloerojen kasvattamisen puolesta - vaatimuksissaan pakkotyöllistämisestä pörssiyhtiöille hintaan mihin hyvänsä.

Ja ammattiyhdistysliikkeiden alasajosta.

 
Perussuomalaisten tulisi selvästi vihdoinkin kertoa päämääränsä ja keinonsa aidossa käytännön talouspolitiikassa mutta he suojautuvat vasemmistolaistyyliseen retoriikkaan kokoomuksen mainostoimiston tyyliin "kansan tahdosta" huijatakseen köyhiä  - kuten kokoomus tekee  vaikka toki kokoomus tekee sen vieläkin taitavammin 90 vuoden kokemuksella ja suomalaisia lannistavalla porvarin "who cares" ja "totelkaa tai muuten" uhkaavalla välinpitämättömyydellä.

"Herran pelko" on suomalaisten tärkein poliittinen määre.
Siinä mielessä suomalaiset ovat hyvin uskonnollisia ja vieläkin kirkon ja aateliston kurissa elävä kansakunta.
Siihen perussuomalaisten soinikultti nojaa eikä missään tapauksessa avaa todellista ideologiaansa omaa eliittiä nostavana porvaripuolueena.


Perussuomalaiset vannovat nyt työn tekemisen nimeen mutta eivät puhu tuloeroista, paskaduunin hinnoittelusta, pätkätyöläisten helvetistä, työnantajien epäinhimillisistä kiristyskeinoista ja 23 miljardin vuosittaisista verohelpotuksista tukirahoilla rikastuville tukiyrittäjille oikeistolaisten punomassa verosäädöshuijauksessa.

Sääntely on työläisten ainoa vapauden ehto mutta perussuomalaiset toimivat eliitin sääntelyjen purkamiseksi kokoomuksen linjausten mukaisesti.


Valtion ideologista ja päämäärätietoista tasaavaa sääntelyä ei pidä nyt sekoittaa tähän nykyiseen kokoomuksen ja keskustan ajamaan lakipykäläviidakkoon, jota lisätään koko ajan veronkierron ja lainkierron helpottamiseksi.

Oikeisto (myös perussuomalaiset) vastustavat valtionyhtiöitä "vapaan yrittämisen nimissä" mutta silti verohelpotuspolitiikka ja valtion tukitoiminta suurille pörssipelureille on tähdätty suuryritysten pienyrittäjyyttä tuhoavaan toimintaan.
Valtiontukijaisilla rikastuvat "yrittäjät" unelmoivat perussuomalaisten pakkotyövaltiosta.
  • Salainen ja superelitistinen keskiviikkokerhokin, oikeiston etujen voitelija, journalismin sensuurikeskus, toivoo, että Soinin hurmaamat perussuomalaiset ottaisivat välillä vetovuoron kokoomukselta, jotta oikeiston konservatiiviset intressit säilyisivät itsenäisen talouspolitiikan tuhoamiseksi

    Kunhan Soini lausuu uskontunnustuksen ja salasanan: "Olen eurooppalainen"...

Suomen verohelpotus-lainsäädökset on viritetty 20 vuoden aikana poliittisesti ohjattuun korruptioon, kartelli-sisäpiiritoimintaan, valtion verovarojen lypsämiseen keinottelurikastumisessa ja siis kaikkeen laittomaan kartellitoimintaan, mikä estää todellisen yrittämisen.

Valtava rakennusalan korruptiokartellitoiminta ei huoleta perussuomalaisia lainkaan, siitä ei puhuta, sillä perussuomalaisten hypetys ja sokeuttava rasismi tulee myös kartellimiehiltä, jotka haluavat halpatyövoimaa perussuomalaistenkin pakkotyöideologiassa. 

Lakko ei kuulu perussuomaisten sanastoon sillä perussuomalaiset eivät ole vasemmistolaisia, työväen aito puolue. 


 Veroprogressiolla, tullisuojauksilla, voitto-osuuksia kansalle jakavilla lakoilla ja valtionyhtiöillä Suomi nostettiin hyvinvontivaltioksi mutta mersu-perussuomalaiset vaativat vain tasa-veroa ja bisnesluikurien voitonteon verohelpotuksia köyhien taakan lisäämiseksi. Vain uusi kokoomuslinja kansanomaisemmalla kansankokoomuksella.  

Nyt Soini julistaa uutta ihastustaan "Vatikaanin kaltaiseen" EU:hun takinkäännössään ja siten hylkää valtionyhtiöiden Suomen suojautumisessa globaalissa taloussodassa.
Jotain aivan muuta kuin Soinin hölötys itsenäisestä Suomesta - tämä merkitsee toimintaa ilman kapinaa oikeistoeliittiä vastaan (tietysti myös oikeistodemarit kuuluvat oikeistoeliitiin). Soinin nyt suojelema mahdollisuuksien EU merkitsee vain pörssifasismin ja liittovaltion voitonmarssia mutta houkuttelee suomalaista eliittiä uutena eliittikulttuurina, uraratana.
Perussuomalaiset ovat eliitin asialla rahvaan kieltä kierosti käyttäen EU-epämäräisyydessään.  
 (Yksinkertaisemmin ei voi analyysiä ilmaista perussuomalaisista perussuomalaisten kielellä).

Keisari ilman vaatteita, kokoomuksen hännystelijä ja puolueriveissä äärioikeistolaisten rivo suojelija.
Kaiken tekee hyväksi köyhän silmissä isällinen ja rauhoitteleva Soini halinallena?

 
Kekkonen loi totaalisen henkilökultin politiikan Suomeen, jota Mauno Koivisto ja Lipponen julmasti ja epädemokraattisesti käyttivät hyväkseen poliittisen kulttuurin elitismin suojaamiseksi ja jatkamiseksi rahaleliitin palvelijana EU:n tyyliin.
Eduskunnan vallan mitätöiminen uhkailulla, virkamiestiedon vääristämisellä ja valheellisilla väitteillä on suomalaisen demokratian tuhoamisen tragedian tärkein keino. Todellinen valta olisi eduskunnalla mutta puolueiden väitteet puoluekurista perustuslain yli ovat uponneet peloteltuihin edustajiin. 
Suomeen on ajettu johtajakultin eetos, jossa johtajan on saneltava linja eikä kansalaisten linja johtajalle. Ruotsin aateliskulttuuri elää järkyttävällä vahvuudella "järjestyksen" ihanteena.

  • 70-luvulla työläiset näyttivät, mitä kansan tahto on lakkojen avulla.

    Eliitti laitettin polvilleen sillä Ruotsin valtiomalli sosialistisesta kapitalismista toimi niin hyvin, että suomalainen eliitti ei voinut kuin taipua tasa-arvoperiaatteiden ja hyvinvointiyhteiskunnan vaatimusten edessä.

Sauli Niinistön huikea gallup-kannatus kertoo myös kansan messiasilluusiosta eli vapahtajafantasmasta, kekkossuggestiosta: kansa on poliittisesti täysin harhaisessa tilassa koska se on ehdollistettu toimvomaan johtajakulttia - koska puolueidenkaan poliittisen slevää päämäärää ei voi tietää äänestäessä suomettuneen konsensuksen takia - eli elitismin takia, eliitin koskemattomuuden takia - kokoomuksen ja hallituksen hyväksi. 
Korruptiosyytteistä oikeudessa vapautetut poliitikot ovat korruptoituneen Suomen likainen huutomerkki elitismin puolesta.

Soinin retoriikassa "hierarkia" on hänelle suurin "perusarvo" ja se on vain oikeistolainen eliitin vallan arvo kuten Kekkosella.
Retoriikkaa ilman rehellistä ideologian, keinojen ja selvien päämäärien jäsentämistä. Salaisen ideologian puolue kuten nyt hallitusyhteistyöhön alistunut vasemmistoliitto. 


Henkilökultti ei korvaa ideologista epärehellisyyttä, joka vaatii suomalaisia pankkieliitin halpatyövoimaksi "työn" nimessä ja porvarien aina uliseman veralen merkeissä.


Vasemmistoliitto tuhoaa nyt vauhdilla omia mahdollisuuksiaan Arhinmäen julistaman hallitushiljaisuuden ja "hallitusvastuun" takia.
Arhinmäki on nyt osa eliittiä ja vasemmiston kenttäväki on täysin lamaantunut uskollisuudenvaatimusten edessä eikä halua nähdä omaan alastonta kuningastaan ilman vaatteita.
Ideologia ja arvopolitiikka hylätään kekkoskultin, johtajakultin takia.
Vasemmistoliitto on suostunut huikeaan itsepetokseen: kuinka pikkuasioissa vasemmistolaisuus voi mitenkään auttaa jos suurissa ja aidossa vallankäytössä luovutaan vasemmistolaisuudesta ja tuetaan kokoomusta?
Arhinmäen hallitusautuus tuhoaa huikealla tavalla vasemmiston imagoa - vaikka kenttäväki puuhalisikin aidosti vasemmistolaisella otteella pikkuasioissa.

Vasemmistoliitossa jaetaan nyt paljon puuhatehtäviä kuntapolitiikassa kenttäväelle, jotta julkea oikeistohallituksen huikean kohtalokas ja kaikkea määräävä vallankäyttö saisi edetä rauhassa.

Arhinmäen uraralli tuhoaa vasemmistoliiton kaikki edellytykset toima hyvinvointivaltion puolueena ja kansan kapinana. 

Titysti kansa äänestää Soinia, sillä Soinin elitistinen ja itsesääliä "kansanomaisesti" korostava kulissi on nyt vielä paremmin rakenettu kuin Arhinmäen.

Sote-terrori on nyt vasemmistoliiton siunaama.

Se sataa perussuomalaisten laariin, sokeasti eikä kansa välitä pohtia äärioikeistolaista pohjaideologiaa joka puolueen johdon aiheuttamassa ideologisen hämäyksen myrskyissä.

Suomessa poloittinen toiminta on nyt pelkkää hämäkseen keskittyneen retoriikan kakofoniaa.

Arhinmäen vaatima henkilökultti avittaa nyt huikeasti Soinin henkilökulttia, sen harhauttavaa halparetoriikkaa ja perussuomalaisten sokeutta Soinin oikeistolaisiin vaatimuksiin eliitin verohelpotuksista.


Lamaantunut vasemmisto luovuttaa "kapinaroolin" mielikuvan perussuomalaisille.

Vaikka perussuomalaiset haluavat vain eliitille halpatyövoimaa, eliitin koskemattomuutta kokoomustyyliin ja tukia lisää työntekijöitä hyväksikäyttäville bisnesmiehilleen rajoittamattoman voitonteon ideologiassa, "verovapaudessa".

Vasemmistolaiset ja humanistit loivat yheiskunnan ehdot ja yhteiskuntasopimuksen.

Perustuslaki on etupäässä kohdistettu eliitin terroria vastaan mutta nyt hallitus tekee kaikkensa kiertääkseen ja mitätöidäkseen perustuslakia SOTE-terrorissa - ylikansallisten suuryritysten terrorin vapauttamiseksi.

Yhteiskuntasopimusta ei ole, jos eliitti on kontrolloimaton ja saneleva.

 Ja eliitti säily kontrolloimattomana niin kauan kuin vaihtoehtopuolueen oma eliitti on polvillaan kokomusvirkamiesten, kokoomusretoriikan ja jet setin edessä.

 Asiantuntijat alkaavat nyt pelkäämään jopa julkisesti
mutta eivät uskalla puhua konkreettisesti.
    professori, Aalto-yliopisto:

Ongelma on toistuva ja todellisuutta vääristävä kun asiantuntijat tulevat kaapista tunnustamaan tilanteen: kuitenkin  puheet säilyvät varovaisina ja epäselvinä.
    Asintuntijat eivät konkretisoi,
 mitä kokoomuksen ja kokoomuksen ohjaliemien virkamiesten valinnat ja Suomen uhraaminen pörssille merkitsee käytännössä.
 Tässä todellisuudessa. Mitä rahan kylväminen pörssiyhtiöille ja teollisuuden ulkoistaminen valtion toimesta merkitsee suomalaisille.
Mitä perustuslain lakkauttaminen merkitsee kun Suomesta tulee Saksan uuden liittovaltion maakunta.
Kuinka eliitti ja työn säilyttävät etuoikeutetut etääntyvät muusta Suomesta, mitä tuloerot ilman veroprogressiota merkitsevät jokaiselle köyhtyvälle ja porvarillista statusasemaa turvaavien halveksimille. Luusereille. Tavallisille. Kurjuuskuiluun potkittaville. Eriarvoisille.
Perustuslaki ei vain puhu etuoikeutetuista  - mutta euroaate puhuu.
Kansanedustajien olisi herättävä lukemaan perustuslakia ja vaatimaan jurudisin toimenpitein valtiontuhoajine toiminnan pysäyttämistä.


Mikä todellakin motivoi nyt perussuomalaisten eliittiä nuoleskelamaan Euroopan kovinta ydintä ja EU:ta?
   Nato.
  • Poliittiset toimittajat eivät vieläkään uskalla ymmärtää miten kova uutinen oli kun selvisi että Mauno "piripäissä jatkosodan tehotappaja" Koivisto halusi euroon vain sotilasliiton, "turvallisuuspolitiikan" takia.  • Benjamin Franklin
       "Ihmisen ensimmäinen velvollisuus on epäillä auktoriteetteja."

Suomalaiset on sokeutettu kekkoshysterialla ja kekkospopulisimilla valtapelien todellisuus.Schäuble:

Irlantilaispankkiirit ovat "ylimielisiä yli-ihmisiä". 


Tämä eurooppalaisten rakkaus ja uusi eurooppalaisuus on sitten ihanaa.

http://www.talouselama.fi/uutiset/schauble+irlantilaispankkiirit+ovat+ylimielisia+yliihmisia/a2192775

::

Ei kommentteja: