sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Kataisen ja Urpilaisen kristallilinna


    Kataisen ja Urpilaisen kristallilinnaKataisen ja Urpilaisen kristallilinnaKataisen ja Urpilaisen kristallilinnaKataisen ja Urpilaisen kristallilinna
Kristallilinnat, jotka on rakennettu häikäisemään alaisia, hajoavat yhdellä tikalla 

- paitsi jos alaiset kaipaavat kristallilinnoja ja ihailevat sen ylimielisiä aatelisia.Media juoksee taas Kataisen talutusnuorssa;
ei puhuta siitä, kuinka suomalaiset rahoittavat suoraan tällä "Kreikka-sopimuksella" saksalaisten pankkien keinottelua ja Lontoon veroparatiisia, Saksan kilpailukykyä Suomenkin yli, keinotteluideologiaa - ja jopa saksalaisten korkeapalkkaisten uusia palkankorotuksia.
IMF on selvästi sanonut, että se laittaa Suomen polvilleen, jos Suomi aikoo periä rahojaan saksalaisille pankeille ohjatusta "kreikkatuesta".
IMF aikoo muutenkin laittaa Suomen polvilleen kuten Kreikan - koska Suomi suostuu pankkien velka-ansoihin ja euron rahoittamiseen Saksan suuruuden tähden.

Euron pumppaaminen on ideologista pumppaamista, romahtaneen ideologian ja varsinkin euroeliitin tekohengitystä.
Valtiot pumpataan tyhjiin pörssi-ideologiaa tukevien pankkien takia - euroteurastuksella paisuvien pankkien noustessa liittovaltiodiktatuurin johtoon.
Pankkien ja pankkiirien, joiden olisi pitänyt romahtaa ja joutua oikeudenkäyntien kohteeksi. Virkamiesten, jotka väärensivät papereita euron ja emun väkisin laajentamiseksi.

Pörssi on sanellut ns. "globalisaatio"-käsitteen, jota käytetään euroideologiassa sokeana uskontunnustuksena.
Korkean teknologian ja tiukan kontrollin tuotannon ulkoistaminen Euroopasta euroaatteen varjolla ja globalisaatiokäsitteen harhauttamana on vain pörssi-ideologian tapa pumpata Eurooppa tyhjäksi ja paisuttaa pörssispekulaatiota, keinottelua saastuttavilla tehtailla Aasiassa.
Kiina ja Intia käyttävät suojatulleja ja valtion vapaasti määräämiä veroja ulkomaislle tuotteille ja tehtaille  (vrt Nokian tilanne juuri nyt Intiassa) - samalla kun Eurooppaa ja Suomea kielletään käyttämästä suojatulleja ja verotusta sekä saasterankaisuja. 
Globalisaatioon vedoten.
Eikö tämä huijaus globalisaatiosta pörssin keinotteluna vähitellen selkene katastrofin edetessä - vai annammeko  todellakin jatkossakinsuomalaisten katastrofin aiheuttajien  toimia  "eurotulkintaa" ylipapistona? 

Oikeisto luovutti Suomen Saksalle ensimmäisen kerran jo 1917 vallankaappauksena  ja ajoi Suomen sisällissotaan.
Kuinka tyhmiä olemme emmekä opi historiasta?II

  Lisäys

Kreikan velkojen  alaskirjaukset ovat alkamassa juuri nyt - eli suomalaisten rahat lihottavat vain saksalaisia pankkeja ja suomalaisilta veronmaksajilta nyhdetään 2 miljardia siihen. Vähintään. kts Guardian alla

Tapahtuuko Suomessa tästä johtuen mitään poliittisesti?

Onko Suomessa enää mitään poliittista vastuuta valheista ja saksalaisten sekä englantilaisten pankkien ideologisesta rahoittamisesta?

Kuinka pitkälle eliitti on linnoittautunut?

Onko enää edes mahdollista demokraattisiin muutoksiin demarien salaisen varjokabinetinkin ohjailun alla SDP:ssä?

- Greece's creditors close to writing off some of its debt

IMF chief and head of Eurogroup drop hints that international community may consider lightening nation's debt load

http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/02/greece-debt-crisis


Valtion alasajoa ja perustuslain mitätöimistä uusliberalistisen käsikirjoituksen mukaan:
  Valtiovarainministeriö kiertää perustuslakia
  • Oikeustieteilijät arvostelevat voimakkaasti valtiovarainministeriötä (VM) julkisen vallan käytön ulkoistamisesta.
Ministeriön runsas vuosi sitten tekemä päätös Suomen kreikkalaisten liikepankkien vakuusjärjestelystä on kirjoitettu ainakin osittain asianajotoimisto Hannes Snellmanissa. HSPörssin ja pankkien terroria emme vastusta ja kolonisaatiosotien terroria tuemme innokkaasti sotilaspappien kera


Taas hallitus järjesti salaisen Nato-operaation - viime hetkellä julkiseksi. Mediaa ei myöskään kiinnosta se kalliisti koulutettujen sotilaiden määrä, joita Suomen armeija luovuttaa Natolle palkkasotilaiksi joka viikko pois Suomen puolustusvalmiudesta. 
Ei kommentteja: