tiistaina, kesäkuuta 18, 2013

Arhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassa


ISAF joukkoja Afganistanissa
ISAF joukkoja Afganistanissa
  Arhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassaArhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassaArhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassaArhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassaArhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassaArhinmäen lapsiarmeija Suomea Natoon ujuttamassa
Vasemmistoliiton eduskuntavaalien 2011 vaaliohjelma.  

Hyväksytty puoluevaltuustossa 31.10.2010
Vastuullista turvallisuuspolitiikkaa:
EI NATOLLE,
POIS AFGANISTANIN SODASTA


Mutta silti vasemmistoliitto härskisti istuu tukemassa Suomen  Natoon ujuttavassa ja sotaa käyvässä hallituksessa, jonka armeijaministerin valtaa käyttävä RKP:n Natolobbaaja jopa myöntää koko ajan lähentyvän Natoa aktiivisesti.

Arhinmäki on luonut omituisen lapsiarmeijan vasemmistoliitosta, jolle on annettu yksi stalinistinen tehtävä: tukea Arhinmäen uraa natomyönteisessä, niin liittovaltioprojektista kuin eurokatastrofista valehtelevassa hallituksessa.

Vasemmistoliitto ei nyt puoluekokouksessa keskustellut lainkaan rehellisesti Afganistanin sodasta ja Natosta. Pikku muumit halusivat puhua kasvisruuasta. Kauniit vihertävät ajatukset, viekää paha maailma pois, kauas pois.

Koko ajanhan suomalaiset sotilaat ovat sokeasti tappamassa Afganistanin sodassa Nato USA ISAF-erikoisjoukkojen sotilaina  tuhoamisiskuissa  sekä "armeijan luovuttamina" palkkasotilaina salaisissa tehtävissä - kenraalit perustuslain vastaisesti Suomen puolustustietotaitoa ilmaiseksi luovuttaen pois Suomen puolustustehosta.

Eivätkö kansanedustajatkaan tiedä tästä vai ovatko he niin tyhmiä etteivät ajattele Natoon luisumisen vauhtia ja Nato-yhteenliittymän nykyistä laajuutta kenraalien salaisissa sopimuksissa ja sodan verisessä perusolemuksessa, korruptiossa ja eliitin eduissa? 
 

Eikö Nato-kiihkon kiihtyminen todellakaan kiinnosta nuoria vasemmistoliittolaisia - hallituspaikan ja isä Arhinmäen kiitoksen takia? 

Tilanne on pelottavalla tavalla täynnä itsepetosta, puoluekentän harhauttamista puheilla "vaikutusvallasta hallituspaikan avulla" ja kokoomuksen tukemista "hallitusvastuulla".

Arhinmäki ei ole muuttanut hallituksen politiikkaa mutta on muuttanut puoluettaan väärillä lupauksilla hallitusyhteistyöstä ja suurten linjojen hylkäämisestä - ja tietysti pettänyt näin äänestäjiä väärillä vaalilupauksilla.

Kokoomus on onnistunut sabotoimaan vasemmistoliiton lupaamalla Arhinmälle vallan muruja jyrkänteen reunalla -  ehtona oikeistolaisen hierarkian pelokas kunnioittaminen - konsensus ilman kapinaa ja totuutta.


Vasemmistoliiton johto tuhoaa vasemmistoliittoa ja vasemmistolaista ideologiaa kaikin mahdollisin keinoin.

Tärkein niistä on valhe elitistisen nöyrän aseman saavuttamiseksi kokoomuksen käskyttämässä piiritanssissa kokoomuksen iskulauseita toistaen.

On hiton kumma, kun vasemmistoeliittiä ei kiinnosta enemmistösuomalaisten vaatimus Naton absoluuttisesta torjumisesta. Eikö enemmistön kannatus kiinnosta? Ei. Kokoomuksen kainalo kiinnostaa enemmän.


Hesarin tuore juttu "Kenen joukoissa seisoa?" ylistää
 Arhinmäen uskollisuutta oikeistohallitukselle ja käyttää Arhinmäen terroritatkiikkaa leimatakseen  aidot vasemmistolaiset uhaksi "hallitusvastuulle".

Tämä on Hesarin hellä rakkaudenosoitus Arhinmäen takinkäännölle kokoomuskelpoisaksi audimieheksi.  


Suomea viedään nyt kuin kiljuvaa porsasta korvista pitäen Natoon.

Konflikteja tuottavaan aktiiviseen sotapolitiikkaan, provosointiin ja sotaliittoutumaan.

Jonka päämäärä on sota ja Amerikka-keskeinen provokaatio eliitin sotatalouden ja pankkiirien liittovaltion puolesta.

Arhinmäki haluaa nyt tuoda puoluepolitiikassa takaisin stallareiden pelon ilmanpiiriä ja teloittaa puolueesta kaikki, jotka muistavat vasemmistoliiton vaalilupaukset ja Arhinmäen harhaanjohtamisen.
Kokoomuksen kiitospatsas vasemmistonuorille http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/liskolapsipatsas_ihmetytti_kampissa/
Kokoomuksen kiitospatsas
vasemmistonuorille
http://metro.fi/paakaupunkiseutu/
uutiset/liskolapsipatsas_
ihmetytti_kampissa/

Erimielisyydestä ja keskustelusta tehdään pelote ja johdon nuoleskelusta vallan tae. 

Kaikkien kyräilevien vasemmistolaisten tulisi nyt liittyä vasemmistoliittoon ja luoda aito työläisten kapinallinen vasemmistolaiskulttuuri takaisin.

Vasemmiston voima on kiinni aina fokuksesta,
 prioriteetit ja fokus; mitkä ovat prioriteetit elämässä ja politiikassa ihmisarvon puolesta?
Vastaus on helppo. Liian helppo.

Unohdetaan turhamaisuus ja vallanhimo sekä stalinistinen johtajakultti, jota Arhinmäki herättelee epätoivonsa takeeksi.
Aito vasemmistolaisuus on yhteisöllinen solidaarisuuden projekti ilman lehmänkauppoja - se ajaa asioita ja humanistista ideologiaa eikä vallanhimoisia ihmisiä ja puolue-elitismiä eliitin pitämiseksi tyytyväisenä.
Elitismi luo valtavia näköharhoja, statusasetelmia ja tavoitteiden unohtamista.

Ei huojuvaa eliittiä ja valheiden paskamyrskyä vastaan taistella hyväksymällä eliitin prioriteetteja ja ehtoja.
Vasemmistolaisuus on aina vastakkainasettelua - sen tehtävä ei ole tehdä eliittiä tyytyväiseksi oikeiston määrittelemällä konsensuksella.

Nyt vasemmistoliitto on valjastettu kaunopuheilla toimimaan oikeiston rasvaamalla konsensuksella ja unohtamaan, että Suomi käy kolonisaatiosotaa ja vakoilee omia kansalaisiaan perustuslain vastaisesti oikeistolaisen armeijan ja poliittisen poliisin salaliitossa, salaisessa ulkopolitiikassa salaisilla sopimuksilla jatkosodan hengessä.
 • Arhinmäki laulaa nyt puolueessa väärää vallanhimon ja kiitoksen kerjäämisen seireenilaulua, oman uransa narsistista vallanhimoa - ilman vasemmiston vallankumouksellista vastavoimaa - ja kuohitsee vasemmiston vastavoimana väärässä sävellajissa ja vihreiden narsistisella porvari-identiteetin korruptiolla.

 Vasemmisto

ei koskaan Suomen historiassa voisi olla uskottavampi vastavoimana kuin juuri nyt.
Vain uskottavuus toisi aitoa poliittista valtaa eikä vasurieliitin urahimo.
 Joku rehellinen tutkijakin osaa puhua suomenkieltä Natosta: • Kansanedustaja Jyrki Yrttiaho uskoo, että hänestä halutaan tehdä vasemmistoliitossa varoittava esimerkki siitä, mitä puolueen toiminnan arvostelijoille tapahtuu.
- Siitähän tästä perimmiltään on kysymys, ettei hallituksen politiikkaa saa arvostella, hän sanoi Radio Suomen Ajantasan haastattelussa. - On mahdotonta vasemmistolaisena olla tukemassa tällaista politiikkaa, hän sanoi.http://yle.fi/uutiset/yrttiaho_en_ole_roikkuja_vaan_puolueen_ydinta/6693...

 •  Turun suurin vasemmistoliiton osasto vaati anteeksipyyntöä
Työtuvas ilmoitti perjantaina tuomitsevansa ankarasti puoluejohdon toimet Yrttiahon erottamiseksi.
– Yrttiaho on toiminut vaalilupaustensa mukaisesti tiiviissä yhteydessä kannattajiensa kanssa niin Varsinais-Suomessa kuin muuallakin maassa. Puoluejohto sen sijaan käänsi tunnetusti takkinsa heti 2011 eduskuntavaalien jälkeen, yhdistys arvioi tiedotteessaan.

 •   Tapaus Arhinmäki kulttuurieliitin takuumiehenä

 • Kulttuuriministerinä Arhinmäen käskettiin hallituksessa vähentämään kulttuuribudjettia;

  Ottiko hän eliitin käenpojalta, oopperalta, pois röyhkeän ylisuuresta budjetista?  Ei, hän toimi kuin uskollinen kokoomustrolli ja  hän otti taiteen kehittämisestä ja yleisistä taideprojektirahoista, jotta Supon eduskunnan pääsihteeri Tiitinen ei hermostuisi eliittitaiteen ylimitoitetun budjetin järkeistämisestä.

  (Ooppera saa n. 70 kertaa enemmän poliittisesti ohjattua tukea kuin kansan ihailema ja käyttämä laaja pop/rock/alternative -musiikkiskene - ja suurin osa siitäkin ohjataan vain menestyneille bändeille pois ulkomaankiertueille eikä tuoreille kyvyille)

  • Arhinmäen oopperan kautta annetaan nyt kätkettyä tukea kokoomuksen ystäville ja lahjojille, ylikansallisille pörssihotelliketjuille Helsingissä, sillä kukin turisti saa lähes ilmaisiin oopperalippuihinsa veronmaksajilta n. 180-220 euroa tukea.

  Jokinen tietää, kuinka suuruudenhuulluutta, machoilua, epäajankohtaista elitismiä, epätodellista vieraantuneisuutta ja kulttuurin pysähtyneisyyttä ylistävä taidemuoto ooppera on. '

  Missään muualla maailmassa ei anneta eliitin taidemuodolle näin järkyttävän mielipuolisia summia yhteisistä verorahoista ja "vasemmistolaisen" ministerin näpeistä ja Supo-johtajan käskystä.
Tämä on ase eikä vahinko  tai väärinkäsitys:Teuvo Teivaisen uusi kirja

Yritysvastuun umpikuja:

 •    "Demokratia tarkoittaa minulle ihmisten mahdollisuutta osallistua tasaveroisina omaa elämäänsä koskeviin tärkeisiin päätöksiin. Lähtökohtani on yhteensopiva sen liberalistisen vapausihanteen kanssa, että ihmisillä on vapaus tehdä mitä huvittaa niin kauan kuin siitä ei aiheudu liiallista haittaa muille.

  Demokraattisen liberalismin mukaan niistä toiminnoista, joista sellaista haittaa voi merkittävästi aiheutua (ns. yhteisistä asioista), sovitaan tasaveroisesti yhdessä. Rajanveto sen suhteen, mitkä asiat ovat sellaisia haittapesäkkeitä, että niistä on syytä sopia yhdessä, on usein hankalaa. Esimerkiksi yksilöiden vapaus tupakoida julkisissa tiloissa on viime vuosikymmeninä koettu yhä selkeämmin asiaksi, jota yhteiskunnan täytyy voida demokraattisesti rajoittaa. Samalla puolestaan yksilöiden vapaus esimerkiksi solmia liittoja samaa sukupuolta olevien kanssa on päässyt pois joistakin rajoitteista.

  Harjoittavatko kapitalistiset liikeyritykset sellaista toimintaa, että yhteiskunnan tulisi ulottaa niihin nykyistä pontevampia demokraattisia vaatimuksia? Itse olen taipuvainen vastaamaan tähän myöntävästi. Monet kapitalistiset yritykset käyttävät merkittävää valtaa suhteessa sekä omiin työntekijöihinsä että ympäröivään yhteiskuntaan. On aika saattaa ne samankaltaisen poliittisen arvopohdinnan kohteeksi kuin muutkin valtakeskittymät. Yritysvastuupuheen yleistyminen tarjoaa tähän uusia mahdollisuuksia."

 • Julkistus keskiviikkon

  Porthania, Yliopistonkatu 3, Helsinki
 • Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivaisen kirjoittama "Yritysvastuun umpikuja" julkistetaan keskiviikkona 19.6. klo 10.30 Porthanian Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 3, Helsinki).
Lisää : 
Sain mielenkiintoisen viestin tietotekniikka-asiantuntijalta, joka on selvittänyt eri tahojen sähköisten urkintapalvelujen toimintaa:
"Urkituimmat Euroopan parlamentin edustajat ovat olleet ensimmäisenä Esko Seppänen ja toisena Kyösti Virrankoski.
Muilla juuri ei ole ollut merkitystä. Heidän sivuilleen menneet rekister...öitiin ruotsalaisen Telia-Soneran ulkomaanputkea pitkin useimpien palvelinsolmujen lävitse.

Muistelen, että Esko Seppäsen sivuille menneet rekisteröitiin viiteen palvelimeen ja Kyösti Virrankosken sivuille kolmen palvelimen kautta. Siis vain Suomen yleisellä integraatiolla ja maatalouspolitiikalla on merkitystä.

Monet sosialidemokraattien ja kokoomuslaisten äänestäjät olisivat yllättyneitä,miten vähän muu kuin Suomen yleinen integraatio ja toisaalta
Euroopan yhteinen maatalouspolitiikka kiinnostaa Yhdysvaltain ulkopoliittista johtoa ja NSA:a. Politiikan tosimiehet ja -naiset (joita ei ole) tunnistaa siitä, miten paljon Venäjä ja Yhdysvallat sekä Yhdysvaltain alihankkijana Ruotsi kohdistaa heihin tiedustelukapasiteettia.
 • Welho, Elisa ja Sonera toimittanevat yhdysvaltalaisille niiden toivomat tiedot suomalaisista tai sitten Suomen ulkopolitiikan transatlanttinen yhteys kärsii."
Onhan se vähän kiusallista, että henkilökohtaiset arviot kavereille toisista henkilöistä ja poliittisista tapahtumista menevät eri maiden tiedustelupalvelujen käyttöön, eikä varmaankaan edes terrorismiin valmistautumisen varjolla. On niillä tytöillä ja pojilla, jotka USA:n NSA:ssa puhuvat yli sataa kieltä ja joiden työnantajan parkkipaikalla on tilaa 17 000 autolle, hyvät suojatyöpaikat; kukaan ei pääse moittimaan heitä heidän johtopäätöksistään. --
 • Niin suojattavat tietolähteemme kuin tutkivan kirjamme kohde Björn Wahlroos kulkivat viestinvaihdossamme peitenimillä. Puhelimessa opiskelijat käyttivät anonyymejä prepaid-liittymiä.

    Urkinta aina mielessä Tuomo Pietiläinen

 
     
 : Keskiviikkona
 
Naton terroria Suomen tuella - Gladio 2013:
Glenn Beck: THIS Is Who We Are Helping In Syria


 • Is liberalism dead? - video
www.guardian.co.ukDemokratian mitätöiminen jatkuu:

"Salaiset pakkokeinot" 1.1.2014
Miten voi puhua demokratiasta ja salaisista pakkokeinoista?
Tämä merkitsee myös salaisia vallankäyttäjiä lain voimalla.
Ja vasemmistoliitto hiljaa kuin kusi sukassa?
10 luku - Pakkokeinolaki (voimassa 1.1.2014 alkaen) 22.7.2011/806 | Edilex Kela
http://plus.edilex.fi/content/kela/fi/lainsaadanto...Suomikin syyllistyy sapelinkalisteluun
Risto Volanen puhuu asiaa Suomen puolustuspolitiikasta
- välillä 9 - 25 min
http://areena.yle.fi/radio/1951077
- Ykkösaamu


Vasemmistoliiton olisi todella otettava nyt mallia kaikkien aikojen paljastajasta Ellsbergistä, sananvapaustaistelijasta, kun Suomeen on Arhinmäen hiljaisuudella ajettu uusi salaileva pakkokeinolaki ja salainen voimankäyttö ensivuodeksi.
Voiko mikään herättää vasemmistoliittoa hallitusunesta?

- Ellsberg:
A Coup Against the Constitution

Daniel Ellsberg, the man who released the Pentagon papers, says the FISA court is a sham and warrantless wiretapping, which has being going on for years before 9/11, is a violation of the US Constitution no matter what law Congress passes
http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_con...Afganistanin siirtymärituaali on pelkkää hämäystä kolonisaatiosodan ja kaivosten kartoittamisen jatkamiseksi.
Mediakoneisto käskee: unohtakaa.
Ja salainen poliisi käskee mediaa: sensuroikaa.

Afganistan - senior officials admit that the transfer of power is largely symbolic and "nothing will change for foreign soldiers on the ground".
http://www.commondreams.org/headline/2013/06/18

::

Ei kommentteja: