maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Onko Suomi terrorivaltio?


  Onko Suomi terrorivaltio?Onko Suomi terrorivaltio?

Onko Suomi terrorivaltio? 

Suomihan on sodassa ja Naton terroria tukemassa, jopa CIA:n kidutuslentoja, ehkä jopa kidutusta Puolan salaisissa CIA-kidutusasemissa suomalaisten asiantuntioiden avulla kuten natsien kouluttajina 1920-luvulla Saksassa suojeluskunnan joukkomurhaajien ammattitaidolla; suojeluskunnan S-miehet kouluttivat SS-natseja. 

Suomalaiset ISAF-sotilaat salaisissa ISAF-iskujoukoissa ja armeijasta tietoisesti luovutetut palkkasotilaat amerikkalaisten ja brittien alaisina tekevät salamurhia ja tuhoamisiskuja Vietnamin tyyliin Afganistanissa kaikin keinoin.

Miksi media ei kaiva esille ja vaadi tietoa missä kaikissa kolonisaatiosodissa juuri nyt on suomalaisia palkkasotilaista? Malissa on nyt vähintään 10 "asiantuntijaa".

Suomi on taas terrorivaltio.
 
Perinteet velvoittavat.


Suomenruotsalaisten lainvastainen palkka-armeija, "suojeluskunta" ja salaiset asesalakuljetukset Suomeen 1917 konfliktia lietsomaan, eduskunnan päätösten sabotoiminen ja virkamiesten lahjonta eduskunnan velvoitteiden estämiseksi 1917-1918,

1919 Mannerheimin lupaus Ranskalle hyökätä Pietariin - Ranska ja Englanti lupasivat valtavat rahasummat ja panssariajoneuvoja - mutta Mannerheimille meni löysät housuihin,
Sisällissodan suomenruotsalaisten porvarien organisoimat massamurhat 1918 - 40000 ihmistä tuhoamisleireillä, Venäjä/Neuvostoliittoon oikeiston tekemät "salaiset" sissihyökkäykset rajan yli rotuopin kiihotamina ja joukkomurhat 1919-25,

natsien sukellusveneteknologian kehittäminen ja natsi-insinöörien koulutus 1925-1935 Turussa ja siten Hitlerin sodan aloittamisen mahdollistaminen vastoin Versaillesin rauhansopimusta,
poliittisen poliisin ("etsivä keskuspoliisi, Valpo) salaisesti ja laittomasti vangitsemiset kirjoittajat  lain ulkopuolella eduskuntaa uhkaillen 1917-1945, talvisodan kiihkeä valinta "uskollisuutena" Saksalle vastoin hallituksen päätöstä ministeri Erkon ja keskiviikkokerhoa edeltävän esikabinetin toimesta,
jatkosodan alkuperääinen päämäärä tuhota Neuvostoliitto Germanian orjavaltion perustamiseksi, ev.lut. kirkon kirjallinen liittosopimus Saksan natsikirkon kanssa 1942,

Jatkosodan aikana Valpo teki yhteistyötä natsi-Saksan SD-tiedustelupalvelun Einsatzkommando Finnland -erityisyksikön (tuhoamisyksikkö) kanssa, asettaen vuosina 1941-1942 sen käyttöön 12-miehisen sotavankien kuulustelijoista ja tulkeista koostuvan komennuskunnan. Valpon johto ja komennuskunta olivat tietoisia siitä, että saksalaisten sotavankeja teloitettiin kuulustelutulosten perusteella, ja yksittäisissä tapauksissa Valpon henkilökuntaa osallistui itse teloituksiin (wikipedia SUPO).

  CIA:n vapaa värvääminen Suomessa 1950-lähtien Kekkosen luvalla (mm. SDP:n pitkäaiakinen lahjonta ja korruptoiminen), Kekkosen salaisella ulkopolitiikalla.

  SUPO:n salaiset ja laittomat kyyditykset suljetuille mielisairaalaosastoille Kekkosen teollisuusklaanien vähemmän tunnetuille vastustajille ja toisinajattelijoille 1976 saakka. Sodan kokoontumiskieltlaki oli voimassa 1978 saakka ja antoi poliisille "oikeuden" terrorisoida suomalaisia. Kekkosen sensuri oli niin laajaa että useimmat Kekkosen ajan eläneet ihmiset torjuvat aktiivisesti sitä aikaa mielestään eivätkä pysty myöntämään sensuuriterrorin vaikutuksia.

Suomen armeijan 100% aseistaminen Naton ja Naton asekauppiaiden keski-Euroopan taktisten tarpeiden mukaan 1980-lähtien välittämättä Suomen itsenäisistä taktisista tarpeista.

Armeijan ammattilaisten, veronmaksajien todella kalliisti kouluttamien ammattilaisten ulkoistaminen ilmaiseksi Naton palkkasotilaiksi muistuttaa täydellistä maanpetosta "uudessa maailmanjärjestyksessä".

Kuten ennen talvisotaakin oikeisto uskoi uuteen maailmanjärjestykseen rotuopin mukaisesti.
  

Jatkuvassa janassa on tuhansia välipisteitä ääroikeistolaiselle valtaterrorille eliitin ohjailemana ja rahoittamana. 
 
Ei kannata unohtaa jotta ei joudu harhan valtaan.

Älä elä harhassa ja terrorivaltion hallituksen tukemisen hurmassa.
Salaisen valtiovallan korostamine on äärioikeistolaisen terorivaltion rakentamista. Perinteiden mukaisesti.

Herää.
Elät Orwellin kirjassa - "Afganistanin sota on rauhantyötä"
- ja olemme menossa kohti Brave New World -kirjaa tässä harhaisessa todellisuushallinnassa.
Suomi tekee joka vuosi psykoosilääkkeiden käytön maailmanennätyksen maailmassa. Sekin on seurausta ja muistutusta brutaalista kulttuuristamme.

Vieläkin historiaamme salataan ja poliittisella tarkoituksella.
Kekkosen päiväkirjat ja jatkosodan massamurhien kuvat ovat vieläkin kassakaapissa.
Historian salaaminen on tajunnan muokkaamista.


Afganistan-tutkija Charly Salonius-Pasternak:
 • "Suomi on sodassa."

Kuinka tämä ei voi kiinnostaa poliitiikan toimittajia? 
http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/afganistan-tutkij...


Vasemmiston kenttä ei voi enää vaijeta armeijan osallisuudesta ja sotilaiden luovuttamisesta  sotatoimiin kollonisaatiosodissa.II

Viimeisin armeijan salainen Nato-operatio:
Nato-harjoitukseen osallistumisen poliittinen salaaminen ja sen julkaisu vasta ensimmäisenä harjoituspäivänä.

Armeija ei siis ole missään vastuussa kustantajilleen, veronmaksajilleen, kansalaisilleen?

"Suomi osallistuu ainoana Naton ulkopuolisena maana tänään alkaneeseen suureen Naton harjoitukseen Baltian alueella harjoitellakseen yhteistoimintaa USA:n armejan kanssa.
Suomi on 'Saber Strike 2013' -harjoitukseen osallistuvista maista ainoa, joka ei ole virallisesti Naton jäsen."

Miettikää hetki,
jos luulette ettei Suomi ole Natossa salaisella ja epädemokraattisella junttauksella.
Salainen ulkopolitiikka oikeistolaisen poliittisen eliitin salaisena valtana.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=8065
Juuri tämän takia pääministeri Anneli Jäätteenmäki pakotettiin ennenkuulumattomasti jopa oman puolueen painostuksesta eroamaan.


   III

Valtion salaamisperiaatteet ovat pelkkää oikeistolaista vallankäyttöä.

Hyvinkin äärioikeistolaisilla periaatteilla ja talouden sabotoimisen taktiikoilla - rippuvuuden lisäämiseksi haluttuihin tahoihin laajan strategian mukaisesti.

Demokratiaa ei ole ilman täydellistä julkisuusperiaatetta.

Kekkosen päiväkirjat olisivat laajin kulttuurinen avain lähihistoriaamme ja oikeistolaisen politiikan tulkintaan mutta istuvat presidentit eivät kauhuissaan uskalla niitä julkaista.

Elämme valheessa "suomalaisen" omakuvamme suhteen ja siksi olemme helposti ohjailtavissa kaikilla uusilla oikeistolaisilla valheilla ja "ihanteilla" toiminnan päämääristä.

Kokoomus-oikeistolainen politiikka keskittyy nyt ulkoisten kapitalististen valtioiden etujen ajamiseen Suomessa.

Saksa ja Amerikka ovat uusliberalistisen talouspolitiikan etusijalla Suomessa eli Suomen alistaminen näiden tahojen alaisuuteen
ja kaikkien asiakirjojenkin salaamisen taustalla on
ideologia sotilasliittoutuman ajamisesta talouden tahallista riippuvuutta lisäämällä Suomen omavaraisuutta sabotoimalla.

Neuvostoliitosta hämäykseksi vieläkin horiseva Mauno Koivisto
on nyt varmistetusti sanonut että euroliiton ajaminen oli hänellekin "turvallisuuspoliittinen" kysymys eli Suomen riippumattomuuden sabotoimisen peruste.


PS
Eikö se nyt implisiittisen selvästi tästäkin tekstistäni käy ilmi että elämme harhademokratiassa eli lumedemokratiassa
ellei maanpettureita ja sopimuksia paljasteta kuten kaikkia valtion asiakirjoja.
Suomalaista eurokuria saksalaisen teollisuuden
ja Saksan palkankorotusten puolesta:
Sosiaali- ja terveyspalveluiden kulukuuri kovenee www.ts.fi
Liittovaltioprosessi tarkoittaa Suomen valtion päätäntävallan ja  työllistämisen tuhoamista Saksan talouden vahvistamaiseksi.  ::


 • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa

  Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.-  Helsingin Sanomat


::


 • " Kutsun tällaista prosessia demokratian irvikuvaksi:

  salassa pidetyissä hallitusneuvotteluissa sovitaan ensin muutamassa päivässä hallitusohjelmasta. Tämän perusteella hallitusohjelma määrää 4 vuodeksi suomalaisen politiikan päiväjärjestyksen. Poliittinen keskustelu kiertyy sen ympärille, onko jokin asia hallitusohjelmassa vai ei",

   - akatemiaprofessori Kaarlo Tuori 2012

  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/02/jaita_hattuun_kuntauudistuksessa_v...::


Nixonin käräyttäminen oli pientä tämän Orwellimaisen systeemin uskottavassa paljastamisessa.
From Daniel Ellsberg to Edward Snowden
http://www.newyorker.com/online/blogs/newsdesk/201...
::

Ei kommentteja: