maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Natokiihkoa ilmassa


Huom. kaaviossa on psykologisen manipulaation periaatteiden mukaisesti punainen vaihdettu KYLLÄ-vastaajien pienemmille luvuille
Huom. kaaviossa on psykologisen manipulaation
periaatteiden mukaisesti punainen vaihdettu
KYLLÄ-vastaajien pienemmille luvuille
    Lähentykää vaan Natoa Islannin ilmatilassa ja unohtakaa Afganistan

Elämme mediasodassa.

"Järkiperustein suomalaisten vastahankaisuutta on vaikea ymmärtää" Kaiken epäjournalistisen röyhkeyden lisäksi tämä MTV3:n uutiskommentti väittää että:

  • "Helsingin Sanomat julkaisi Nato-gallupin, jonka tuloksissa ei ole mitään yllättävää."

Vaikka ei "yllätä" sarkastisessa ja vähättelevässä lausahduksessa niin silti esitellään vain Natoa puoltavia ajatusmalleja 5 kpl - ei enemmistön kannattamia Natokriittisiä ajatusmalleja. 


 Viesti on selvä enemmistön valintaa kuomoavassa "faktalistassa" - vastustajat eivät ole "tajunneet" "faktoja", joita MTV3 edustaa ja puolustaa.

Ei yllätä.
Vaikka ulvovat natosudet ovat niin järkyttyneitä enemmistön osoittamasta suunnasta.  


Kun kansa nyt prosentuaalisesti ilmoittaa vastustavansa ENEMMÄN jos Ruotsi ilmoittaisi menevänsä Natoon!
Siinä on asiantuntijoille ihmettelemistä
kun kansa pottuilee ja halveksii natohaukkojen Ruotsi-korttia.


Vieläkään ei löydy yllättyjiä, eihän - vaikka päätoimittajat keskittyvät vain Nato-ISAF-etujen paniikinomaiseen listaamiseen?

Kannattajien kaksinkertainen vastustajien määrä ei yllätä tässä niin mahtavassa eurohuumassa ja liittovaltiokehityksessä?

Valehtelijat ovat nyt paniikissa. Kansan täytyy siis ymmärtää olevansa väärässä eliitin valitseman suunnan mukaisesti. Salaistakaan politiikkaa ei saa kyseenalaistaa sillä se... loukkaisi eliittiä. 


Tämä on oikeistolaista demokratian halveksuntaa puhtaimmillaan - demokratiaa torjuva ja kansanvaltaa halveksiva retorinen diskurssi perustuu avoimesti halventamiseen, salailuun ja vastafaktojen kieltämiseen,  jos et  nojaudu oikeistolaisiin eliitin linjauksiin ja perusteluihin,  ikivanhoihin kokoomuksen saksalaismielisiin salaliittoihin.

Media sensuroi ja torjuu ei-oikeistolaisen retoriikan tai valitsee sitten joskus julkisuuteen jonkun verbaalivammaisen  idiootin halveksuttavaksi vastustajaksi.

Tärkein vastaperuste on liian suora fakta suomalaiselle äärioikeiston perilliselle, eurounelmiin huumatulle eliitille, liian vulgaari fakta vaaleanpunaisiin Nato-fantasioihin:

 Sota. War.


Natsien jälkeläiset rakentamassa uutta sotilasimperiumia ja talousfasismia Euroopassa. Hm. Ai että ei mitään syytä vastustaa Nato-hurmosta?


Ei kansa ole unohtanut Suomen armeijan natsikiihkoilua ja valtionkirkon pappien rotuoppeihin perustuvia tapposaarnoja toisen maailmansodan ajalta.

Eikä 40000 ihmisen joukkomurhaa sisällissodasta, jonka aloitti oikeistoeliitin julistus Suomen luovuttamisesta Saksan ruhtinaskunnaksi ja saksalaisen kuninkaan alaisuuteen.

Eikä varsinkaan sitä ole unohdettu, että suomalaiset ja suomenruotsalaiset upseerit pakottivat aseilla uhaten  isänmaalliset sotilaat vastoin sotilasvalaa rajan yli kohti Saksan rotupuhdistusoperaatiota ja uuden Germanian raivaustöitä.


SDP:n poliittinen eliitti on hyväksynyt totaalisesti oikeistolaisen eliitin painostuksen ja fantasian uudesta maailmanjärjestyksestä ja "rauhansodasta" Afganistanissa.

Tuomioja valehtelee virallisen politiikan motiiveista ja toimittajat eivät ihmettele:
  • Tuomiojalta kysyttiin viikonloppuna, miksi hän on puhunut koko ajan pohjoismaisesta puolustusyhteistyöstä, vaikka Islanti-sopimuksessa siitä ei puhuta sanaakaan, vaan USA:n suhteiden parantamisesta; ei kuulema ollut vastannut.
Tätä eivät toimittajat kysy vaan kansalaiset.


Vasemmistoliiton lapsellinen ja nuori kenttämuumiväki ei tajua että Arhinmäkikin on hyväksynyt salaisen ulkopolitiikan, Naton ja suomalaisten palkkasotilaiden riehumisen Amerikan kolonisaatiosodissa.


Sotaa harjoitellaan juuri nyt Afganistanin rauhanleireillä YK:n määräyksiä rikkovassa kolonisaatiosodassa verta ja hyökkäyssotaa piilotellen ja media armeijan sensuuriin kiedottuna.

Afganistanin sota on opportunistista epäjournalismia kaikilta suomalaisilta mediataloilta perinteisen oikeistolaisen politiikan ehdoilla. Samoin amerikkalaisten rahoittama ja kouluttama terrorisota Syyriassa on täydellisesti vääristelty keskiviikkokerhon linjausten mukaisesti.


Ei armeijan sensuurin totteleminen ole suomalaista journalismia vaan 100% propagandaa. Jatkosodan jatkoa.
  • Jukka Tarkka on natoilveilyn eli Kekkosen salaisen ulkopolitiikan kieroin ilmentymä: hän puhuu riippumattomuudesta ja ajaa Natojäsenyyttä. Kuten Kekkonen teki hysteerisen YYA-kulissinsa ja sen suoman valtapelinsä suojissa - vieläkin ihmisiä haudan takaa hämäten.

    Näin luodaan semanttista mielikuvaa pakotetuna sana-assosiaationa että "liittyminen Natoon on riippumattomuutta". "Vapautta". Uskomatonta oikeistolaista keikarointia ja klassista aivopesua.

Amerikka  haluaa provosoida nyt myös Venäjää Libyan ja Syyrian jälkeen laajentaakseen ja perustellakseen sotatalouttaan samoilla perusteilla kuten kuuluisa Rooma.

Siksi Suomelle myönnettiin viimeinkin ensimmäistä kertaa sotakoirien kuolaamat hyökkäysaseet eli pitkän matkan risteilyohjukset Hornetteihin. Suomi on myös ainoa "ei-Natomaa" joka sai aikoinaan kaksipaikkaiset Hornetit kovalla hinnalla. Venäläisiä toki nauratti hitaiden ja valtavia huoltotunteja vaativien hyödyttömien merihornettien hankinta suomalaisten kenraalien ylpeydeksi.


Rooman politiikka oli sotaa ja sota politiikkaa.

Sillähän samalla jatkuvan sodan doktriinilla huikealla velalla armeijansa rahoittanut Amerikka nyt ylpeilee.
Sotataloutta ja sotavarustelun itsetuhoista kierrettä.
  Rooman ja natsi-Saksan malliin.

Islanti se kuulemma elvyttää, täällä verorahoja vyörytetään Naton uusiin aseisiin.


Vanhimmalla sodan synnyttämisen kaavalla eurokatastrofikin taitaa edetä:
eliitin keinottelun ja elitismin tuottamaan hyperinflaatioon tuodaan "lopulta" vastaukseksi: sota.
Kenraalien himoitsema täyttymys.

Suomen itsenäisyyden ainoa tae on oma geopoliittinen viisaus ja sopuisuus.
Nyt eurofanaatikot ovat sodanlietsojia natohulluudessa sillä euroaatehan tähtää vain Suomen sulattamiseen Saksan ja Amerikan transatlanttisen talousvallan ja liittovaltion armeijan alle ilman omaa perustuslakia.

Euroopan Kongoksi.
Eliitin lypsylehmäksi. Matalapalkkasiirtomaaksi. Näinkö perussuomalaiset puhuivat vaalipuheissaan?

Hah.Suomi kiitää suorittamaan Naton sotialasalueen ilmavalvontaa Naton määräysten ja kenraalien ohjaamana. Mikä, mikä voi mennä vikaan?
  • Norjan natokeskustelu loppui omituisella tavalla.

Norjassa oli alkanut laaja rintama kannattamaan Natosta eroamista - kunnes tämä outo Breivik päästettiin irti ja hänen tiedusteluasiakirjansa hävisivät poliisilta, vaikka hän oli tiedustelun listalla.  
Breivikhän itse väittää, että hänet koulutettiin ja Interpol eikä Norjan poliisi ei antanut lausuntoa oikeudenkäynnissä, vaikka tuomari oli pyytänyt selvityksen, mitä Breivik teki Englannissa 2 kk ennen hyökkäystä. Tuomari hyväksyi oikeudenkäynnin periaatteita vastaan oikeudenkäynnin jatkumisen vaikka tuomarin velvoitteisiin oikeudenkäynnin ehdoista tulisi vastata.
Amerikka on Rooma;

'' A People's History of the United States '', spanning over 500 years from Columbus's "discovery" of America in 1492 to the Clinton presidency in 1996: http://bit.ly/1aek4UtEi kommentteja: