lauantaina, kesäkuuta 08, 2013

Vasemmistoliiton kohtalonhetket Tampereella


  Vasemmistoliiton kohtalonhetket Tampereella
 

Vasemmistoliiton piti olla uudistunut vasemmisto.

Arhinmäki tekikin vasemmistosta oikeistohallituksen rasvatun sätkynuken ja vasemmiston ainoaksi ideologiaksi on nostettu vasemmistoliitolle "hallituskuri" - Arhinmäen suojaksi ja uranosteeksi.
 
 
Koko vasemmistoliitto on nyt valjastettu samaan mitä RKP ja vihreät tekevät kuolaten. 
Ylösnousseet Kekkoset toivoa antamassa
paremminvointi-yhteiskunnassa
Bluffin ylläpitoon.

Saavat muruja oikeiston talousterrorin alta ja ainakin poliittiselle eliitilleen fantastisia uralupauksia ja märkiä eurouraunia kun tukevat jyrkkää oikeistolaista europolitiikkaa, pankkitukipolitiikkaa valtion tuhoamisen keinoilla ja kaikkea "globaalin" (pörssiperiaatteen mukaisen) hyväksikäytön ja saastuttamisen, pörssikapitalismin uusliberalistisia uusiutuvan talouden tuhoamisvalintoja Euroopassa. 

Vasemmistoeliitti ei tunnusta vieläkään itselleen kuinka mitättömällä pelotteluretoriikalla ja valheellisella "talouspuheella" Keskiviikkokerho,  EK:n esikabinettien teollisuusporvarit ja kokoomus saivat 1989 laman jälkeen vasemmistoeliitin nöyrtymään ja hiljenemään hyvinvointivaltion ehdottomista hyödyistä.
Pelottelemalla ja lahjomalla pois kestävän kehityksen ja vakauden yhteiskuntaideologiasta kohti keinottelutaloutta, eurohuumaa, Saksan uutta valtakuntaa.

Vastakkainasettelujen lopettamista vaadittiin vain vasemmistolta ja kokoomus jatkoi röyhkeästi omia vastakkainasettelujaan vaikka oli syypää 1989 lamaan ahneuden, valuuttakeinottelun ja vahvan markan politiikalla
joka oli siis "uutta pörssitaloutta" huumaavan keinottelun keinoilla.

Nyt hallituksen päämääränä ovat vain eliitin edut ja hillitön tuloerojen kasvattaminen kansalaisten hyväksikäytöllä vuosisadan alun porvarien pelottelu- ja uhkailukulttuurilla.


Hallituksen tärkein tehtävä
on näytellä että uusliberalistinen talouslinjaus ja "vapautettujen" pankkien talousterrori ei ole romahtanut mahdottomuuteensa.

Lupaukset ovat vaihtuneet bluffiin.
Poliittisen vastuun kieltämisen bluffiin. Hämmästelyn bluffiin lupaukset kieltäen.

Kokoomuksen ja EK:n eliittiliskot odottavat kiihkosta väreillen demokratian lopullista tuhoamista liittovaltiokehityksessä.


Siksi oikeistohallitus on varovainen ja hidas päätöksissään,
siksi kaikki vakuusteatterit kansalle saksalaisten pankkien teurastamalle ”Kreikalle”.
  Sirkushuveja ilman leipää.

Kaiken poliittisen hallitustoiminnan johtotähtenä on se, että kansa ei heräisi euroklaanin vallankaappaukseen ja liittovaltiokehitykseen.


Vasemmistoliitolla on viikonloppuna kokoontuminen, hulabaloo ja puoluekokous Tampereella.

Vasemmisto on myynyt oman luottamuksensa Kataisen ja EK:n pussiin.

Oikeistolainen ja rumasti uskonnollisen konservatiivinen keskusta kerää nyt pisteitä mukamas vastavoimana puskissa  koska ihmiset tietysti kaipaavat vastavoimaa vasemmistoeliitin oksennellessa ”hallistusvastuun” tekosyyllä kokoomuksen iskulauseita.

Voiko Kataisen hitman Arhinmäki jatkaa vasemmistoliiton pomputtamista tämänkin puoluekokouksen jälkeen? 

Tilanne on aika shokeeraava vasemmiston aidon perinnön kannalta. 
Nyt näyttää pahasti siltä että Arhinmäen cheerleaderit ovat täyttämässä puoluekokousta oksettavan typerillä aloitteilla jotta mitään keskustelua suurista linjoista, kannatuksen jäätymisestä Arhinmäen takia ja ideologisista linjanvedoista ei syntyisi.


** Päivitys: Suomen Kuvalehden arvio puluekokouksesta

"Kaikkia Arhinmäen hehkutus ei lämmittänyt.
Hän keskittyi kehumaan hallitusta ja erityisesti Vasemmistoliiton saavutuksia pääministeri Jyrki Kataisen (kok) kuuden puolueen ministeristössä.
Puolueen nuorten puheenjohtaja Li Andersson ja entinen europarlamentaarikko Esko Seppänen arvostelivat avoimesti Vasemmistoliiton toimintaa hallituksessa. Eniten kenttä jupisi verotuksesta ja hallituksen EU-politiikasta.
Puheenjohtaja Paavo Arhinmäellä oli puoluekokouspuheessaan täysin erilainen sävy kuin Vihreiden ministereillä muutama viikko sitten".

           - Heikki Vento
         Kirjoittaja on Suomen Kuvalehden toimittaja.
http://suomenkuvalehti.fi/blogit/polkomfi/fantasti...


 

Vasemmiston tulisi olla vastavoima
kuten 1970-luvulla, jolloin työläiset voittivat Kekkosen teollisuus- ja pankkiklaanien ahneuden 1100 lakon avulla. Veroprogressio, sosiaaliturva, palkkojen nosto ja resurssien jako voittivat. Suomesta tuli Ruotsin kaltainen menestystarina Ruotsin sosialistisen kapitalismin esimerkin rohkaistessa työläisiä nousemaan eliittiä vastaan. 

Vasemmisto ei ole mitään ilman vastavoiman tehtävää vastakkainasetteluja tuottavia erilaisen ihmiskuvan ja  erilaisten ideologisten lähtökohtien takia. Kokoomus vihaa kulttuuria ja tasa-arvoista koulutusta sillä kulttuuri  on uudelleentulkitsevaa ja kansan tietoisuutta lisäävää.
Progressiivista ja hierarkiaa purkavaa. 
Pelkkä höpötys hallitusvastuun kantamisesta
tai eurooppalaisuudesta ei 70-luvulla tehnyt mitään vaan ainoa tie oli taistelun tie.
 • Vasemmiston tehtävä ei voi olla nyt teatraalisesti raivoavan ja valheitaan peittelevän oikeiston tyytyväisenä pitäminen.
Lopulta koko Suomi kiitti 80-luvulla ns. hyvinvointivaltiota, joka on ollut selkeästi eurooppalaisen kansanvallan vasemmiston ja anarkistien humanistinen unelma porvarien totaalisen luokkasodan ainoana vastapainona.
Hyvinvointivaltio tietysti kopioitiin Ruotsista mutta hyvin perustellusti ja todistetusti toimivasti.

Kekkonen loi isäjumala-habituksen ja kiitollisuuden vaatimuksen kansalaisille Stalinin tapaan.
Kekkonen veikin Stalinin idolikeinot paljon pidemmälle kuin Stalin itse.
 • Kekkosen omahyväinen ja valheellinen uudenvuodenpuheretoriikka, hyvinvointivaltion retorinen omiminen, sai kansan harhautumaan ja unohtamaan hyvinvointivaltion ytimen vasemmistolaisten hartiavoimin rakentamassa valtiohumanismissa.

  Oikeiston soluttautuja pankkimies Mauno Koivisto jatkoi Kekkosen idolistrategiaa vasemmiston mitätöimisessä, "kesyttämisessä" - ja SDP:n kenttäväki todellakin uskoi myyrä Koivistoa Kekkosen Neuvostoliitto-demonikartin avustmaana. Koivisto loi lopulta uskomattoman harhaisen sadun tottelemattomasta kansasta, jota Viinanen myös käytti raivotessaan Yleisradion avulla kansaa harhauttaessaan ja oikeistoa vapauttaessaan lamavastuusta.

  SDP hyväksyi kokoomuksen määrittelemän eurovasemmiston tehtävän konfliktien väistelijänä, lamasotkuun syyllisten tukijana ja kokoomuksen ideologian myötäilijänä kokoomuksen harhaisessa versiossa "yhteiskuntarauhasta" "eliitin rauhana" ja salailuun perustuvan poliittisen vallankäytön lisäämisenä.

 • Ei tämä valtion alasajo ole humanistisen vasemmiston tehtävä, jos solidaarisuus ja yhteiskuntasopimus on testatusti hyvän poliittisen päämäärän ydin myös talouspoliittisesti: 

  hyvinvointivaltion luomaa nykyistä suomalaista ja ruotsalaista yhteiskuntaa kuvataan kansainvälisissä vertailuissa myös "tehokkuus"-määreillä! 

 Tasa-arvo. Solidaarisuuden herättämä yhteistyön motivaatio. Toimintakyky. Maltillinen ja itsesuojeluvaiston ohjaama nationalismi ilman eliitin vallankäyttöön käytettävää  kiihkonationalismia.

 Resurssien jakaminen, veroprogressio ja vahva valtio työllistävien valtionyhtiöiden avulla.

 Vahva valtio avoimen demokraattisesti ilman salailuja ja asiakirjojen salaamista.


On naurettava luulla, että tässä taloudellisesa sotatilassa,

jota uusliberalistit kutsuvat ivallisesti ”globalisaatioksi” ja ”eurooppalaiseksi identiteetiksi”, olisi pohjoismailla mitään muuta mahdollisuutta työllistää ja nousta muuta kuin palaamalla valtionyhtiöihin ja valtion tullikontrolliin omalla valuutalla.

  Kuten Kiina tekee.

Suomen maine on huikean hyvä maailmalla ja se on meidän valuuttamme virtuaalisesti kuin faktuaalisesti. Valtionyhtiöiden hyöty täytyy kytkeä omaan valuuttaan.

Vasemmiston on herättävä pois Arhinmäen kapeasta ja poliittisen kiipijän urakeskeisestä eurolumouksesta ja eurokatastrofin mannekiinin Kataisen tukemisesta.


Vain vastavoimana vasemmisto saa uskottavuutta.

Vain palaamalla humanistiseen ehdottomuuteen yksilön toimintakyvyn ja kykyjen kehittämiseen voimme puhua ylpeästi Suomesta.

Hyvinvointivaltiosta, jota nyt tuhotaan vasemmisto kokoomuksen pöydän alla silmät kiinni muruja nuoleskelemassa. 
Europolitiikka eli pörssin kieinottelukulttuurin lähtölaukauksena Suomessa luovutettiin Ranskiaan ainutlaatuista ja ylivoimaista paperiteollisuusteknologiaa.
 • Oikeiston ylikansallisena ideologiana on tuhota valtiot ylikansallisen keinottelun ja mielipuolisten voittomarginaalien tieltä.

  Tähän liittyy myös saastuttamisen vapauttaminen "globalisaatio"-vaatimusten kautta teollisuuden siirtämisellä pois Euroopasta.
 • Tennilä:

  Vasemmistojohtajien suusta kuuluu pelkkää muminaa


  Pitkän linjan vasuri Esko-Juhani Tennilä suomii vasemmistojohtajia kovalla kädellä.
  - Arkikansa on unohdettu - tärkeintä on miten markkinat jaksavat ja reagoivat,
  Tennilä roimii Aamu-tv:n sohvalla. Yhteys duunareihin on menetetty, komppaa SDP:n Arja Alho.
Vasemmisto valtiota purkamassa


ja vasemmisto on hiljaa ylikansallisen suurteollisuuden suurtuista ja verohelpotuksista kun ihmetellään valtion vähäisiä verotuloja.   II 

    Tapaus ja haamu nimeltään SDP

Näinkö demokratia toimii?
Näin valta toimii. Näin politiikka toimii Suomessakin ilman demokratian ehtoja: salaisesti.

Urpilaisen varjokabinetille tiedoksi:
 • " Ministerin sidonnaisuudet

    Määritelmä: valtioneuvoston jäsentä koskeva kielto hoitaa julkista virkaa sekä velvollisuus nimitetyksi tultuaan antaa eduskuntaa varten selvitys elinkeinotoiminnastaan, omistuksestaan ja muusta merkittävästä varallisuudestaan.

   - Selite:

  Valtioneuvoston jäsen ei saa ministeriaikanaan hoitaa julkista virkaa eikä sellaista muuta tehtävää, joka voi haitata ministerin tehtävien hoitamista tai vaarantaa luottamusta hänen toimintaansa valtioneuvoston jäsenenä. Ministerin on viivytyksettä nimitetyksi tultuaan annettava eduskuntaa varten selvitys elinkeinotoiminnastaan, omistuksistaan yrityksissä ja muusta merkittävästä varallisuudestaan, sekä sellaisista ministerin virkatoimiin kuulumattomista tehtävistään ja muista sidonnaisuuksistaan, joilla voi olla merkitystä arvioitaessa hänen toimintaansa valtioneuvoston jäsenenä."

Demarit ne vasta hädissään ovatkin tällä hetkellä poliittisella vaalikentällä sillä vammainen demokratiamme toimii jotenkuten ja demarieliitti saa huijatulta kansalta raippaa kannatustilastoissa. Mutta ainahan on demarieliitin itsesääli ja hyväntahtoisuus uskollisia äänestäjiä tuudittamassa.


 • - Työttömyyden selkeä nousu uhkaa Suomea ensi talvena, arvioi Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.). Ratkaisuna voisivat olla rakentamisen lisääminen ja teollisuuden tukeminen.

http://www.uusisuomi.fi/raha/59791-ankea-uhkakuva-suomesta-vaarantaa-hyv...

Heinäluomakin leikkii Kekkosta - myös Nato-politiikassa: CIA:n pitkällisen rahoituksen jälkeen demarit ovat uskollisia Natojunttaajia ja poliittisesti "sokeita" Afganistanin ym kolonisaatiosodille.
 

 Why the whole banking system is a scam Godfrey Bloom

Keskuspankki ja inflaatioleikki
- hintojen nousu hyvänä bisneksenä ja pörssin ainoana päämääränä
http://rahajatalous.wordpress.com/2011/11/10/inflaatio-rahan-kvantiteettiteoria-ja-animal-spirits/

http://rahajatalous.wordpress.com/2010/12/23/keskuspankkirahoitus-ja-inflaatio/...Näytä lisää


 
ja


Tiukan linjan näkemys korruptioon perustuvasta kapitalismista ja siis eurohuumasta

ja Guardian:

EXTRA


Kokoomuksen eurokuri(s)tus Helsingissä

  - mitä helvettiä, demarit ja vihreät tätä kannattamassa?


Ei kommentteja: