sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Huntukielto on länsimaisen sivistyksen vastuuta rasismia vastaanRasistinen huntupakko ja huivipakko on tyttöjen alistamista.

Siksi sitä on vastustettava.


Huivikielto on välttämätön toimenpide sukujen brutaalin rasistisen vallan murtamiseksi.

 Huiveissa ei ole kysymys uskonnonvapaudesta vaan siitä, että se ei ole huivien käyttäjän valinta vaan uskonnollista orjuuttamista ja rasistista alistamista tyttöjen murtamiseksi mieskeskeisessä uskontovallassa.

Oppivelvollisuuslakikin pakottaa lapset väkisin pois suvun rajaamasta opetuksesta  - joten se on täysin rinnastettavissa  huivikysymykseen ja suvun harjoittamaan tyttöjen rasistiseen ja seksualisoivaan leimaamiseen.

 Yhteiskunta ja lasten oikeudet ylittävät suvun ”perinteet” ja metodit jotta voimme puhua länsimaisesta yhteiskunnasta. 

Sukujen huivipakko kulttuurivaltana ja rasistisena indoktrinaationa on tyttölapsen rasistista leimaamista ja eristämistä yleisestä kulttuurista ja vapaasta omaehtoisesta tahdosta.
Huivipakko ei ole vain "tapa" vaan sitä perustellaan uskonnolla ja miesten (isän) kunnialla.
 

Seksuaalisuus täytyy olla yksilön itsensä edellytyksillä kehittyvää ja siksi ev.lut. valtionkirkkoakin täytyy yhä painostaa aktiivisesti sen tukemien lahkojen vuoksi - mm. tänä kesänä kirkon leireillä jaettavan viidesläis-kalvinistisen Nuotta-propagandan suhteen, jossa taas nuoria syyllistetään seksuaalisuudesta keskiaikaisella pelkokurilla ja valheilla uskonnollisen vallan saavuttamiseksi Vatikaanin pedofiilipappien keinojen mukaisesti.

Huivipakkoa ei muuten ole edes muslimien Koraanissa, joten se on muslimienkin ehdoilla faktuaalisesti vain kulttuurivaltaa ja seksuaalivaltaa, rasismia. 

Ja vaikka olisikin, se ei merkitse mitään humanistisen ihmisarvon varaan rakennettavalle yhteiskunnalle.

Suuret puolueet raukkamaisesti kosiskelevat uskonnollisia vallankäyttäjiä, joten meidän kansalaisten on tyttöjenkin puolesta sinnikkäästi painostettava korruptioon ja alhaiseen sivistymättömyyteen sortuvia poliitikkoja.
Kaikki muu naamioituminen on kielletty jo Suomessa julkisella paikalla - paitsi Mullahien määräämä naamioituminen.

Uusi laki, jossa rasistisesti muutama uskonnollinen johtaja korotetaan yleisen lain yläpuolelle.

Hyvin omituista ja yleisen lain tulkinnan vastaista.


" Suojelupoliisi (Supo) puuttui Tampereella kuluneena syksynä Tampereen kouluissa islamin uskonnon opetusta saaneiden lasten vanhempien ja opetusta antaneen opettajan välille syntyneisiin erimielisyyksiin.

Tilanne kärjistyi, kun islamin edustajien mukaan heidän uskontoaan opettanut opettaja ei opettanut uskontoa oikein ja välittänyt siitä Koraanin mukaisia arvoja."

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194710202008/arti...Ei kommentteja: