tiistaina, kesäkuuta 11, 2013

Suomen armeija vakoilee kansalaisiaan äärioikeistolaisilla periaatteilla


  Suomen armeija vakoilee kansalaisiaan äärioikeistolaisilla periaatteillaSuomen armeija vakoilee kansalaisiaan äärioikeistolaisilla periaatteillaSuomen armeija vakoilee kansalaisiaan äärioikeistolaisilla periaatteilla
Media ei puhu lainkaan Suomen armeijan laajemmasta vakoiluosastosta ja -toiminnasta.

Päätoimittajien ja keskiviikkokerhon linjauksien takia tietysti.

Suomessahan on pelottavalla tavalla jätetty jatkosodan aikana tehtyjä lakeja voimaan ja armeija on käytännössä perustuslain ulkopuolella.

Armeija rikkookin päivittäin perustuslakia luovuttamalla tietoa Naton ja CIA:n "tietopalveluiden" kautta kymmenille myös diktatuurjea tukeville tiedustelupalveluille Suomen kansalaisista, varsinkin vasemmistolaisista ja vihreistä, poliittisin profiilein varustettuna.

Tiettävästi armeijalla on satoja ristiinvertailtavia poliittiisia tietokantoja suomalaisista mikä on sisällissodan  suoraa henkistä jatkumoa oikeistolaisesti viritetystä eliitin armeijasta.

Sisällissotaa ei ole selvitetty rehellisellä historian tunnustamisella ja niin poliisi sekä  armeija elää yhä sisällissodan ja joukkomurhien psykopatologiaa ja traumapatologiaa.
Armeijamme on pelkkä poliittinen armeija, miliisi, eikä demokraattisen valtion yhteisiä etuja ja itsenäisyyttä valvova  armeija.
CIA ja Mossad saavat vapaasti värvätä suomalaisia virkamiehiä.
 • Kuten CIA sai vapaasti Kekkosenkin ohjailussa rahoittaa ja muokata SDP:tä dollarisalkuilla ja ohjeistuksilla 1950-1970-luvuilla.

Hallituspuolueen sisäpiirin jäsenet saavat tiedustelujärjestoiltä tietoa, joilla he saavat ylilyöntiaseman moneen organisaatioon.
Näin tiedustelujärjestöt lahjovat tiedolla ja vallantunteella poliitikkoja.
Sekä myös hienovaraisesti osoittavat mikä uhka he ovat ylärakenteena demokratian saavuttamattomissa Supon ja armeijan poliittisille rajoittajille.
Supo oli 10 vuotta täysin ilman poliittista valvontaa 1990 laman alkaessa toimien amerikkalaiskeskeisesti. Ja sen jälkeenkin valvonta on täysin näennäistä ja olematonta.
Kysykää miksi  Supo ja ministerit päästettiin rikkomaan perustuslakia valvonnan laiminlyömisessä. 

EU on tarkoituksella sallinut amerikkalaisen vakoilun.
Suomen hallitus sallii myös avoimesti mm. Ruotsin vakoiluorganisaatioiden systemaattisen vakoilun Soneran verkossa, joka on varmasti myös teollisuusvakoilua Ruotsin valtion päättäväisen yritysoiminnan tukemisen osana. Perustuslakimme vastaisesti.
Suomen hallitus sallii juuri nyt CIA:n ison vakoilukeskuksen rakentamisen Helsingissä.  Juuri nyt.

Poliittinen valinta.
Poliittinen tendenssi. Kekkosen lanseeraama salainen ulkopolitiikka.
Supon suurinta valtaa on ehkä yhä "tiitisen listat" ja painostavat tiedot menneiden vuosikymmenten maanpettureista ja Supon yhteistyökumppaneista.
Moni poliitikko on kilttiä poikaa Nato-linjauksille Supon kiristysaseman vuoksi
- Varsinkin kun Tiitinen itse on eduskunnassa korostamassa tiedon vallan ohjailevaa uhkaa eduskunnan pääsihteerinä.

Tieto on valtaa
 mutta
valta tiedostamattomien yli on suurempaa valtaa.

Demokratian heikentäminen kaikin keinoin.
Kuten se, että amerikkalaiset pankit saivat vapaasti auttaa Kreikassa pankkeja väärentämään tasetietojaan EU-jäsenyyden puolesta.
Ilman syytteitä ja oikeudenkäyntejä.

Keskitetty salainen valta ei ole demokratiaa.
Keskitetty salainen valta on vallankaappaus.


1930 luvulla Supolla oli valta eduskunnan ohi pitää salaisia vankiloita ja tehdä salaisia vangitsemispäätöksiä ja kidutusvalintoja humanisti- ja vasemmistointellektuelleista.
1945 Suomi sai vasta sananvapauden liittoutuneiden käskyllä.

    SUPO - Kekkosen salainen poliisi


  II


Poliisin kieltäytyminen vasemmistolaisten suojaamisesta Jyväskylän kirjastossa oli täydellisesti se skenaario mistä olen puhunut Finnsanity-blogissani 7 vuotta.

 • Poliisi elää yhä äärioikeiston maailmankuvaa todeksi selittelyissään ja punaista uhkaa toivoessaan.

Porissa poliisi taas suojasi 6 poliisiauton verran äärioikeiston kokoontumista.

Miettikää ihan itse tätä skenaariota ja profilointia. 

Tämän viranomaiseetoksen ja kielenkäytön takia suomalaiset suostuvat uskomaan kaikki naurettavat valheet "ettemme ole Natossa" vaikka kaikki tehdään Naton ehdoilla ja käskyillä.

Poliisin ja armeijan rekrytoinnissa vasemmistolaisia on syrjitty tarkan äärioikeistolaisen profiloinnin periaatteiden mukaisesti.

Supo poliittisena välineenä oikeistoeliitille ja harvojen rehellisten Supon miesten asiantuntemus  poliittisen käskyttämisen kohteena: 
 • Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen paimensi suojelupoliisia terrorismilausunnoissa, kertoi Nelosen uutiset maanantaina. Katainen tuohtui  lausunnoista, jotka vähättelivät Naton roolia terrorismin torjunnassa. 


NATO:n pimeä ja laaja asekauppabisnes

- NATO on ennenkaikkea jäsenmaittensa aseteollisuuden lobbaaja diplomaattien, tiedustelupalvelujen ja salaisen poliisin avustuksella:
Moni salakuljettaja käy Suomen kautta, koska Suomen tulli-rajavalvonta on ala-arvoista ja Suomen leima satamapasseissa on vakuuttava maailmalla hyvän maineensa takia. Ministerimme ovat siloittaneet salakuljettajien globaalia bisnestä Suomessa ajamalla alas rajavalvontaa.
Kokoomustalouspolitiikassa kaikki bisnes on bisnestä.

Vakavinta toisen mysteerilaivan tapauksessa oli  tiedustelupalvelujen, mm. Mossadin, suomen armeijan tiedustelun ja poliisin vallankaappaus Suomen pääministeriltä.
Tämä on siis poliisin ja armeijan epädemokraattisen kriisivallan näkemys Suomessa ulkovaltojen käskyläisenä: 
 • Raju väite:

  Poliisijohto pimitti kaapatun Arctic Sea -laivan tiedot pääministeriltä


  Poliisin ylin johto ei suostunut luovuttamaan Itämerellä kaapatun Arctic Sea -laivan tietoja pääministeri Matti Vanhaselle. Näin väittää silloinen valtiosihteeri Risto Volanen.  Volanen esitti väitteensä perjantaina ilmestyneessä Suomen Kuvalehden haastattelussa. Pääministerin ohje poliisille on, että merkittävät rikosasiat pitää kirjata valtioneuvoston tietojärjestelmään. IS


  III


Armeijan miehille Naton vuoksi armeija on pelkästään urahissi.

Kohta armeija on luovuttanut 300 veronmaksajien todella kalliisti kouluttamaa ja kokemukseltaan korvaamatonta ammattisotilasta Natolle  palkkasotilaiksi - pimeisiin tehtäviin vaikkapa Syyriassa.

Kohta luku on 1000.

 • Suomi on nyt pelkästään Naton reservi.
Koettakaa ymmärtää.
 Suomen saa moraalista välinpitämättömien armeijan ammattilaisten puolestaan myydä ja luovuttaa, kunhan heidän uramahdollisuutensa Naton kolonisaatiosodissa ja Amerikkalaisessa vakoilutoiminnassa ovat hyvät.

Antaahan armeija opintovapaata reippaille partiopojilleen vakoilla siirtomaita missä tahansa (kidnappaukseen päättynyt opintovapaa oli laittoman pitkä ja vieläpä palkallinen joten hyötysuhteet kunnossa?)

Raha, raha. Armeijan tarkoitus on nyt raha ja vieraiden valtioiden palvelu. 
 • Naton suuri päämäärähän on selkeästi liittovaltio-plutokratia ja valtioiden yläpuolella ja tavoittamattomissa toimiva euroarmeija (kuten nyt Afganistanissa rajatusti ja demona) - ja siinä sivussa Venäjän horjuttaminen samoin tavoin kuin Libyan ja Syyrian.

SUPO ajaa nyt raivokkaasti

itselleen virallista lupaa ja rahoitusta matkia CIA:ta ja käyttää verorahoja hämäriin agenttiseikkailuihin ties missä ja minkä takia.
Amerikkalaisten etujen ajamiseksi  ja "terrorismin vastaisen sodan" kiihdyttamiseksi.
Ei kannata unohtaa Supon perustamisen tarkoitusta, jonka jälkeen Supon ideologisessa perimyslinjassa ei ole ollut katkoksia (valkoinen supo jatkoi kitkattomasti punaisen supovaiheen jälkeen harkitulla salaliitolla). Sisällissodan aikana ja sisällissodan jälkeen ensimmäinen poliittinen Supo perustettiin salamurhia varten.  Joita ei ole vieläkään selvitetty, ei edes sodan jälkeen tehtyjä murhia.

Olemme monella tasolla tiedonhallinnan vankilassa.
Niin hitechillä kuin old school -metodeilla.

 •  Supo on jakanut Rosenholz-aineistosta ristiriitaista tietoa - 25.7.07

    Supo vakuutti kesäkuussa, ettei sen hallussa olevalla Stasi-aineistolla ole mitään tekemistä Rosenholzin kanssa. Valtio on kuitenkin lausunnossaan Helsingin käräjäoikeudelle myöntänyt Rosenholz-aineiston olevan supolla. - MTV3


Old school -salaisuuksia - kuinka niitä käytetään?

 • Itäsaksalaisten tiedusteluraporttien perusteella Rusi listaa
erityisesti sosiaalidemokraattien tiivistä yhteistyötä Itä-Saksan
edustajien kanssa. - Paavo Lipponen oli jo 1972 määritelty
tärkeimmäksi panostettavaksi kontaktiksi. Hän oli asiakirjojeni
valossa tammikuusta 1969 säännöllinen kontakti. Kyllä välitti
hyvin herkkää informaatiota. Tätä kautta hänestä
tuli arvokas kontakti DDR:lle, Rusi arvioi. - YLE

Lipponen on Kemppisen tietojen mukaan amerikkalaisen vakoilu- ja soluttautumisorganisaatioiden tiukasti kouluttama myyrä:
 • "...Viraston yhdyshenkilö vaikutti hyvinkin voimille käyvältä. Hän oli naisihminen, neiti, ja tottunut jakelemaan käskyjä, joita ei tullut kyseenalaistaa. Vähä vähältä kävi ilmi, että todellisuudessa hän oli erittäin viehättävä ja lisäksi mielenkiintoinen. Olemme tapailleet myöhemminkin.  Eilen tuli mukava sähköpostiviesti.  Hän osaa tekeytyä tietämättömäksi. Kerran hän kysyi, miten se sellainen pitkä poika on pärjännyt, jonka he kustansivat aikoinaan ties mihin ja jonka järjestelyihin hän oli osallistunut.  Nimi oli Paavo Lipponen. Kerroin..."
http://kemppinen.blogspot.fi/2013/05/vakoilijatadi...

IV

SUMMA SUMMARUM


Valtion salaamisperiaatteet ovat pelkkää oikeistolaista vallankäyttöä.
Valtion ja kuntien asiakirjojen salaaminen on vain vallankäytön perusteiden ja motiivien salaamista.
 • Demokratian lamaannuttamista ja sen tekemistä epäuskottavasti, jotta  elitistinen valta ja sisäpiiriuskollisuus olisi demokraattista politiikkaa uskottavampi valtakonstruktio.

Hyvinkin äärioikeistolaisilla periaatteilla ja talouden sabotoimisen taktiikoilla - rippuvuuden lisäämiseksi haluttuihin tahoihin kansainvälisesti - laajan strategian mukaisesti.

Demokratiaa ei ole ilman täydellistä julkisuusperiaatetta.

Kekkosen päiväkirjat olisivat laajin kulttuurinen avain lähihistoriaamme ja oikeistolaisen politiikan tulkintaan mutta istuvat presidentit eivät kauhuissaan uskalla niitä julkaista. 

Elämme valheessa "suomalaisen" omakuvamme suhteen ja siksi olemme helposti ohjailtavissa kaikilla uusilla oikeistolaisilla valheilla ja "ihanteilla" toiminnan päämääristä.

Kokoomus-oikeistolainen politiikka keskittyy nyt ulkoisten kapitalististen valtioiden etujen ajamiseen Suomessa.

Saksa ja Amerikka ovat uusliberalistisen talouspolitiikan  etusijalla Suomessa eli Suomen alistaminen näiden tahojen alaisuuteen

 ja kaikkien asiakirjojenkin salaamisen  taustalla on 

ideologia sotilasliittoutuman ajamisesta talouden tahallista riippuvuutta lisäämällä Suomen omavaraisuutta sabotoimalla.

Neuvostoliitosta hämäykseksi vieläkin horiseva Mauno Koivisto

on nyt varmistetusti sanonut että euroliiton ajaminen oli hänellekin "turvallisuuspoliittinen" kysymys eli Suomen riippumattomuuden sabotoimisen peruste.Ulkopoliittinen instituuttikin puhuu siitä miksi Suomen kannattaisi pysyä Afganistanissa - kuinka Afganistanin sodasta on Suomelle hyötyä sodankäynnin taidoissa. Sota harjoitusleirinä.
Tämä on fasistista puhetta ja sodan puhdasta välineellistämistä "talvisodan hengessä".
Sota jalostavana toimintana.  


 - "On aika päättää: Suomen vaihtoehdot Afganistanissa 2012–2015
" PDF Ulkopoliittinen instituutti


::

Edward Snowden
ja muut ihmisoikeuksien taistelijat totalitaarista jatkuvan sodan doktriinia vastaan:::


Its that "crazy" Ron Paul warning about computer surveillance in 1984

- Ron Paul talking about computer surveillance in 1984
:: 


 • The resulting report charged that the SAPO routinely violated the civil rights of citizens and acted outside the bounds of democratic controls. After the report was released the head of the secret police, Sune Sandstrom, resigned and the force was reorganised (Globe and Mail, 12  April 1989)

::
::
 
:: • "...by drafting private-sector companies that had far more technical know-how than did the NSA, and contracting with them to set up and administer the technical aspects of these surveillance programs..."
Silicon Valley Doesn't Just Help the Surveillance State—It Built It    ::
 • 2,6 miljardin riski pinnan alla ja salattuna

    - "Eduskuntaa ei edes informoitu"

  -- Eduskunta on myöntänyt riskilainoja velkaisille euromaille jo 2,7 miljardia. Harva tietää, että Suomen Pankin kautta on mennyt toinen mokoma.
http://www.iltalehti.fi/talous/2011092514456456_ta.shtml


::::


  Tanskassa tutkivan journalismin määrärahat ovat kymmenkertaiset Suomeen verrattuna

::
 
   

Why Anti-Authoritarians are Diagnosed as Mentally Ill | Mad In America    ::

 • Suomen viranomaiset kätkevät tietoa

  Suomen viranomaiset eivät piittaa avoimuussäädöksistä ja pyrkivät kätkemään julkista tietoa kansalaisilta. Tämä käy ilmi Turun yliopiston valtio-opin professorin Matti Wibergin ja neljän opiskelijan tekemästä avoimuustestistä.-  Helsingin Sanomat


::


 • " Kutsun tällaista prosessia demokratian irvikuvaksi: salassa pidetyissä hallitusneuvotteluissa sovitaan ensin muutamassa päivässä hallitusohjelmasta. Tämän perusteella hallitusohjelma määrää 4 vuodeksi suomalaisen politiikan päiväjärjestyksen. Poliittinen keskustelu kiertyy sen ympärille, onko jokin asia hallitusohjelmassa vai ei",

   - akatemiaprofessori Kaarlo Tuori 2012

  http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/02/jaita_hattuun_kuntauudistuksessa_v...

::

Haluatko välttää amerikkalaisten yritysvakoilua ja muuta häröilyä? 

kts ohjeet: 
ja turvallinen jutustelu - myös vihamiehesi osaavat vakoilla helposti -

Älä chattaa facebookissa, Skypessä, googlessa, IRCissä, ...

Instaa Firefox ja hae #cryptocat chattia varten, se on paras tällä hetkellä.

https://crypto.cat/
Cryptocat

Turvahakua::Kansalaisten vakoiluun liittyy aina sensuuri.

Kreikassa sensuuri on nyt eurojuntan ja euroteknokraattien tärkein ase.

Suomessa media harrastaa näkymätöntä sensuuria: uutisi lievennetään ja vääristellään aivan kuin "tapahtuvat asiat" olisivat vääjäämättömiä eivätkä poliittisia päätöksiä.

Passiivipuhe - suomettuneisuuden puhe. 

Spread the information:

UNPRECEDENTED AUSTERITARIAN CENSORSHIP IN GREECE.

The Greek government coalition has just announced a few hours ago that all three state ERT TV channels (ET1, NET and ET3) will immediately stop transmission this evening and that all 2656 employees will be fired. Hundreds of citizens , members of... left parties and trade-unionists are already outside the headquarters of ERT to join forces with the employees who have already taken over the building. Journalists are in the studio and continuously broadcast all the latest information, many of them with tears in the eyes. Greece is experiencing situations similar only to the period of the military dictatorship in 1967-1974.

::
Afganistan-tutkija Charly Salonius-Pasternak:

 •    "Suomi on sodassa."Kuinka tämä ei voi kiinnostaa poliitiikan toimittajia?


::

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Joko unohdit kuinka Angry Birds vakoilee sinua?

"Angry Birds Spacen Android-version kohdalla mainitaan, että sovellutuksella on lupa ”käyttää laitteen puhelinominaisuuksia. Tällä luvalla sovellus voi määrittää puhelimen puhelinnumeron ja sarjanumeron, puhelun aktiivisuuden, puhelun kohdenumeron sekä muita vastaavia tietoja”.

http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/vakoileeko-rovio-vai-ei-nain-tietojasi-kaytetaan

Anonyymi kirjoitti...

Supon suurinta valtaa on ehkä yhä "tiitisen listat" ja painostavat tiedot menneiden vuosikymmenten maanpettureista ja Supon yhteistyökumppaneista...

Tuon listan Supo tosiaan sai yhdyshenkilöltä, jonka Supo itse - muiden turvallisuudesta vastaavien valtio-organisaatioiden kanssa – oli saanut läntisen tiedustelu- ja militääritoiminnan ytimeen; Ruotsihan oli vastaavan tempun jo tehnyt malliksi.
Lista oli kuuma koepala Supolle, ja lähteelle Seppo T itte sanoi sen kaapittavansa: yhteyshenkilö oli jo tuolloin kasvanut lähtöalustaansa alaviistoon katselevaksi toimijaksi johon muuten Martti Ahtisaari viittasi sanoessaan että voisi kertoa jotain "jonka rinnalla James Bond kalpenee", ja jonka toiminnasta johtuvat, kummallisuudet niin Artic Sean kanssa kuin Suomen Nato response force -sopimus ym., ym.. Näin Suomi valtiosalaisuutensa kanssa on syvällä lännessä. Asiantila josta maallemme on sekä hyötyä että haittaa.
Summa summarum, Paavo L ei ole listalla, ei myöskään koodinimi Mantel, eli Jakke Laakso. Nämä ovat ne suurimmat virheet yleisissä keskusteluissa ja spekulaatioissa mukalistatuista.