sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2016

Miksi Trump voittaa presidentinvaalit - Analysis by Arhi Kuittinen


      Miksi Trump voittaa


 
 - jos säilyy hengissä salamurhien alta ja vaalien väärentäminen ei ole totaalista (vaalipetokset suojattomilla äänestystietokoneilla taitavat luoda Clintonista uuden diktaattorin) 
 

  1.  Trump on Obaman vastakohta, aivan kaikessa.

    Eli vaaleissa tietysti selkein vastin pettyneille äänestäjille.  Suorapuheinen, looginen omassa esityksessään, ei vaadi kansan riisumista aseista diktatuurin lisääntyessä, kansanomainen tyyli, eliittiä ja teollisuuden ulkoistamista arvosteleva. 
  2. Trump on ainoa rehellinen, hän ei toimi konsulttien mukaan. Trump ei valehtele mutta liioittelee. Tätä ei Trumpista tajuta. Trump ymmärtää Amerikan hyökkäyssotien aiheuttaman kaaoksen (suurinpiirtein). Obama on tappanut n  2 miljoonaa Nobelin rauhanpalkinnon voitelemana ja käy myös Africomin kautta salaista kuolemanpartiosotaa Afrikassakin eikä ihmisillä ole tilannetietoisuutta Obaman valheista ja drone-murhien jatkuvuudesta Hollywoodin voitelemana "American way". Trump haluaa vetää pois Amerikan kalliit joukot pois Euroopasta pois sotaa sytyttämästä
     * kts uutinen Talouselämä  "Nato pois Euroopasta": Bilderbergissä juosseet nato-torpedot ja oikeistomyyrät ovat nyt paniikissa Suomessakin kun maailmanhallituksen diktatuurilla ja imperialismilla on uhkaaja - paitsi että lyijyllähän jenkeissä aina viimeiseksi äänestetään CIA:n toimesta
  3. "People are angry and he speaks to their anger"
    - ja Trumpin viha on siis eliittiä kohtaan, obamalla päinvastoin vihapuhe on kansaa vastaan.
  4. Eliittimedia ja jopa mafiakulttuurin Vatikaanin paavi on käynnistänyt aivan huikean, ennenäkemättömän vihakampanjan Trumpia vastaan. Paavi ei ole ikinä puuttunut Amerikan presidentinvaalihin sillä "sattumalta" kaikki ovat olleet katolilaisten munkkien kasvattamia
  5. Eliitti pelkää Trumpia ja kansa huomaa.
    Useat toimittajat ovat avoimesti sanoneet että Trump pitäisi tappaa. kolme julkista massamedian levittämää  kehoitusta; jos joku pitää niitä vitsinä niin ei aikaisemmin tälläistä ole ollut korkean profiilin median kehottamana. 
  6. Aasialaiset amerikkalaistuneena tukevat Trumpia bisnesihmisinä ja machona eivätkä halua laittomia siirtolaisia ja halpatyövoimaa kilpailemaan Amerikkaan.
  7. Köyhät näkevät Obaman ja demokraattien valheet taloudessa ja hyökkäyssodissa - köyhien määrä on lisääntynyt ja tuloerot huimasti lisääntyneet.
  8. Trump ilmaisee halveksuntaa keinotteluromahduksen aiheuttaneita pankkiireja vastaan kuten työläiset tuntevat. 
  9. Trump ei hyväksy III maailmansotaa, ei lisää uhkaa Amerikalle, vetäytyä 200 tukikohdasta pois Euroopasta ja haluaa Venäjän kanssa lisätä kauppaakin - mitä Obama on tehnyt vastoin kiihotuspuheitaan ja geopolitiikkaansa myös salassa. 
  10. Trump ainoana puhuu perustellusti Obaman ja Hillaryn epäonnistuneista sodista ja kaaoksesta
  11. Trump on amerikkalainen unelma: yksinäinen ratsastaja, joka nousee eliittiä vastaan ja nostaa eliitin valheet selvästi esille. Trump on aivan identtinen Mooseksen karakteerin kanssa mikä on Amerikan suurin arkkityyppi, niin vain on. Faarao Obama lupasi hunajaa mutta loi massamurhien sotia. 
  12. Trump on aivan oikeassa Kiinan verotusoikeuksissa: Kiina verottaa amerikkalaisia vientituotteita ja estää amerikkalaisia tuotteita samalla kun Amerikka ei verota Kiinan tuotteita.
  13. Trump haluaa lopettaa kontrollin kieltävän naftan ja TTIP:n minkä takia vasemmistolaisetkin äänestävät Trumpia. 
  14. Trumpia syytetään väärin perustein rasistiksi ja Trumpin esityksiä vääristellen: Laittomat siirtolaiset eivät ole lailisia siirtolaisia. Trump ei vastusta laillisia siirtolaisia. Kyllä, suurin osa huumeista tulee Meksikosta Meksikon viranomaisten avustamana.
  15. Trumpia syytetään siitä mitä Obama, wall street ja CIA tekee - ja Obamaa ei syytetä.
  16. Trump puhuu realistisesti Amerikan talouden romahtamisesta pankkiirien takia selvemmin kuin Bernie puhuu - Bernie puhuu vain Putinista uhkana Obaman tahtiin. 
  17. WTC-tornien räjäytyksessä kuoli Trumpin tuttavia 100. Trump vaatii WTC-tornien räjäyttämisen uutta tutkimusta 4000 insinöörin ja arkkitehdin kanssa - sillä avointa aitoa tutkimusta ei ole koskaan tehty. 
  18. Psykologisesti Trump on ainoa joka on suoraan emotionaalisesti ahdistunut ja hämmentynyt humaanisti Amerikan talouden romahdustilanteesta , ihmismäisesti vaikka on rikas, vaikka voisi olla huoleton
  19. Jos et määrittele Obamaa fasistiksi et voi puhua Trumpista fasistina. Kumpi on todella pahempi vaihtoehto, liberaalien tukema fasisti vai kova konservatiivi, joka ei valehtele? 
  20. Jos Trumpia liataan ja mudataan Trump iskee takaisin kovemmin ja humoristisemmin. Ihan oikeutetusti.
  21. Ego - vastavoiman mahdollisuus yleisölle. Suurin vetoava teko yleisöön on se että Trump vastustaa bush-clinton -washingtonin sotaklaania ja tunnistaa wall streetin globalistien valtaklaanin jota toimittajat eivät uskalla tunnistaa. Trump on repinyt mediapropagandan kappaleiksi. Trumpin persoona ja kielellinen epämääräisyys on sivuseikka Amerikan ollessa jo köyhyyskatastrofissa. Clinton nähdään vain nukkena, Trump osoittaa egoa, vastustajaa, muutosmahdollisuutta. Egoa kauhistellaan mutta se on keisarillinen hyve.  



Trump on yhä imperialisti mutta paljon realistisempi - Bernie puhuu jyrkemmin imperialististen sotien jatkamisesta, Syyriaan hyökkäämisestä!

Trump on arvoitus mutta hän ei ole eliitin orja, hän on todellinen maverick egoltaan kuin keisari. Tiettävästi ei kuulu vapaamuurarien ja bushin skull lahkoon.

Haluaako T auttaa köyhimpiä on kysymys mutta maailmanrauha ja pankkien bakkanaalin lopettaminen on suurin kysymys jossa Trump on realisti.



"Trump has called for pulling US troops out of Europe,
where they’ve been sitting since the end of World War II: these countries are rich, he argues, and have to start defending themselves. He also questions what they have to be afraid of in Putin’s Russia, declaring he could get along with the Russian leader, with the implicit assumption being they could too.

Indeed, Trump challenges every major new American incursion into regions where it doesn’t belong: Syria, where he wonders why we’re subsidizing “rebels” and “we don’t’ know who they are”; Ukraine, which he disdains as simply a backwater where we have no interests; and Libya, where he points to the chaos caused by Hillary’s war and where we’re getting ready to revisit." 





Good news: The only demographic that still trusts the mainstream media is older Democrats, according to a new Gallup poll. The rest have abandoned any faith in their accuracy or objectivity. Why might that be? Here's one example: the Washington Post actually printed an article suggesting that Trump and Putin might be poisoning Hillary Clinton! Tabloid trash masquerading as news. Good riddance to them!

The latest from the Gallup Poll is that only 32 percent of Americans trust the print and TV media to tell the truth. Republicans, 18 to 49 year old...
RONPAULINSTITUTE.ORG





a)  Intelligent analysis and core questions:
 




The post-1989 world order is unraveling. Here are 6 ideas Trump has to replace it.
POLITICO.COM




b)


     #bbc






c)
  • CLINTON VS. TRUMP   

                 
    Where They Stand on Wall Street



d)
       Glenn Greenwald says yes to both
- Media game failing 
  • Is the Elite Media Failing to Reach Trump Voters? And in their rush to condemn Trump, are journalists betraying their values?  




              ja toinen Greenwaldin arvio journalismin romahtamisesta:

 


Under this framework of corporate journalism, to denounce Trump, or even to sound alarms about the dark forces he’s exploiting and unleashing, would not constitute journalism.



     II



Trumpille Kennedyn kohtalo?
Yhdysvaltain presidentinvaalit 2016



Trump on myös aidosti vastustanut eliittiä

ja rikkonut mediassa eliitin kuplaa puhumalla kielletystä. WTC-räjäytyksistä puhuminen merkitsee aitoa kapinaa ja paljastusta vallankaappauksesta, militääri-sotakabineteille, imperialismin think tankeille.
Monet Trumpin puheet todella paljastavat terrori-Amerikkaa, wall treet tuhokapitalismia ja purkavat eliitin kuplaa ja eliitin hysteria ja epätoivo ennenkuulumattomaan loskanheittoon Trumpin ulkonäöstä ja Paavin naurettavasta sotkeutumisesta ennennäkemättömään vaalihysteriaan ensimäistä kertaa historiassa. 

Bernie on äänestänyt senaattorina aina suurten hyökkäyssotien megbudjettien puolesta joten hän on aika likainen imperialisti joulupukin naamarin takana kun Trump on taas vastustanut ällistyttävästi kolonisaatioteurastusta.

Ydinaseiden käyttö on valheiden alla kuten Amerikan hysteriavalheet kemiallisten aseiden uhkasta leimattuna "venäjään" joita Amerikka kuitenkin juuri itse taas toimitti terroristeille: mm israel ja saudit ovat käyttäneet pieniä ydinlatauksia kymmeniä kertoja median salaamissa sodissa mm Jemenissä.

"Läntisen" massamedian propagandaluonne on helposti tullut esille kun mm massamedia ei ole uutisoinut ueimpine vaalipiirien vähemmistöjen innostusta Trumpin kapinasta.

  • Tanskassa on juuri paljastunut että tanskalaiset sotahaukat ja ministerit saivat etukäteen tietää että WTC tornit tulevat alas vaikka New Yorkin palkokunta toimi entisten realististen ohjeiden ja arkkitehtoonisten simulaatioiden mukaan että lentävä alumiinitölkki ei voi murtaa fysiikan sääntöjen mukaisesti maailman vahvimman terästornitalon tupla-rakenteita. Eli tapettaville palomiehille ei kerrottu mutta Tanskan natohaukoille kerrottiin - asetelma kertoo selvästä salaliitosta - kts linkki. Palomiehistä n 70 kuulivat etukäteen rakennestruktuurien räjäytyksiä ja viisi loukkaantui vakavasti mutta palomestarit ja pormestarit eivät vetäneet miehiä pois. Amerikassa ja Kanadassa on 1700 arkkitehtia ja insinööriä allekirjoittaneet ammattitaitonsa painolla arviot ja julistukset että 3 WTC tornia ei voi tulla alas niin nopeasti (vapaa putoamisnopeus välillä) ja täydellisesti. Tanskalainen tutkija on analysoinut julkisesti pölyä jossa on terästä polttavaa termiittiä. 



 












   Extraa




In the interest of facilitating the open exchange of views that make for objective political dialogue.

25LOGICALREASONSTOVOTEFORDONALDTRUMP.COM





*  Tietysti on myös mahdollisuus, 

että Trump on tuote romahdusta varten. Sotakabinetit Washingtonissa ja eliittiklaanit Wall stretillä näkevät, että talous on romahtamassa ja Trump on hyvä populistinen aura, jolla eliitti pitää vallan pitämällä Trumpin kulissina.





Video







He alone can end 70 years of dangerous tensions with Russia — by extending a hand of friendship to our…


  
https://foreignpolicy.com/…/donald-trump-is-the-peace…/
FOREIGNPOLICY.COM








Kommentit

Stephen F. Cohen, professor emeritus of Russian studies at NYU and Princeton, spoke with CNN's 'Smerconish' Saturday morning about Donald Trump, Vladimir Putin, and the 'New Cold War.' Cohen says the media at large is doing a huge disservice to the American people by ignoring the substance of Trump'...





Jokainen sivistynyt ihminen ymmärtää kuinka Amerikan sotatalouden pyörittäjät vetoavat aivan järjettömään venäjävihaan - siirtääkseen huomion Amerikan hyökkäyssotien ja wall streetin talouskaaoksesta pois. Venäjä ei ole Syypää amerikkalaisten köyhtymiseen, Amerikan hyökkäyssotiin, fasistisiin "kauppasopimuksiin" ja talouskaaokseen.



  • "Presidenttiehdokas Hillary Clinton aloitti vaalikampaniansa välittömästi Venäjän mustamaalauksella."

 



Toinen uhka on Trumpille väärentäminen
- äänestyskoneet ovat lapsellisen helppo väärentää

En mene sanomaan mitään ko. kirjeen aitoudesta, mutta tässä kuvataan hyvin yksityiskohtaisella tasolla, kuinka ja kenen toimesta demokraattien esivaalitulokset väärennettiin. Stalin oli oikeassa - demokratiassa kaikki valta on ääntenlaskijoilla.  


This is a view from inside the belly of the beast, Political Corruption Incorporated. The corruption covers both side of the political riverbank and is the
JUSTICENEWSNETWORK.COM|HENKILÖLTÄ LARRY




Rahaeliitin massamedia on tehnyt Kanadasta valheellisen unelman hymypojan kanssa. Kandassa on nyt militaristinen ja äärioikeistolainen hallitus, josta ei uutisoida rehellisesti.



Those still intoxicated by the dream of a world without Harper don't want the fresh perfume of Trudeaumania to be erased by the cold facts of reality. But it's time to acknowledge some hard truths.
RABBLE.CA





by Robert Parry, via Consortium News, June 8, 2016 The Democratic Party has moved from being what you might call a reluctant war party to an aggressive war party with its selection of Hillary Clint…
OFF-GUARDIAN.ORG






    III


Trump ja Amerikan historia


Ihmiset eivät tunne Amerikan historiaa eivätkä ymmärrä Donaldin PUHETYYLIN hahmon syvyyttä historiassa. 

Käärmeöljyn myyjät olivat amerikkalaisen viihdekulttuurin synnyttäjiä. He olivat myös narreja. 

Heillä oli apuna muusikkoja ja tanssijoita ja toivat ilmaista viihdettä mutta myivät kallista huijauslinimenttiä, olivat piristys karnevaalipappeina ja antoivat toivoa kuoleman ja fundamentalismin keskellä. Villi länsi oli oligarkkien ja kalvinisti-pappien syntikultti-terrorin alla kasvava talous mutta jossa julmuus ja oligarkin mielistely olivat maailman rajat.  

Poliitikot alkoivat matkia käärmeöljyn myyjien tehokeinoja ja käärmesöljynmyyjät ryhtyivät... poliitikoiksi.
  Käärmeöljyn myyjät myös pilkkasivat pappeja ironisilla valesaarnoilla ja olivat "hollywood" mikä meille näyttäytyy nyt elokuvina ja obamana ja bill clintonina, miellyttävinä huijareina jotka huijaavat miljardia rikkainta maailman hyväosaisinta ihmistä sujuvasti.  

Donald on tavallaan paluu alkuperäiseen härskiin viihdemyyjään. Amerikkalaisilla ei ole identiteettiä, ei todellisuutta vain hurjia valheita fasistisen kulttuurin ja imperialismin alusta ja jatkosta. Donald on täysi arvoitus, onko hän realisti leikittelyn takana 


      Trump ei ainakaan nyt ole bush-obama -terrorilinjalla, villilänsi-linjalla




Complete record of Weekly Standard editor Bill Kristol's anti-Trump crusade in related videos below... Via…
REALCLEARPOLITICS.COM








Bill Clintonista
tehtiin messias valheilla kapitalismin ryöstöprojektin rasvaamiseksi ja Hillary aikoo nostaa hänet takaisin taloustuhon takaamisen ja sotatalous-imperialismin jatkumisen arkkitehdiksi: Bill tuhosi markkinatalouden sääntelystä vapauttamalla mm. futuurikaupan, löysää lainarahaa ja tuntemattomat "sijoitustuotteet" vyöryivät markkinoille asuntohintojen ylöspumppaamisella köyhien asuntovelalla kuin ripuli tyhjästä luotuna velkakuplana, joka käytettiin firmojen ulkoistamiseen aasiaan. Amerikan taurastaminen tehtiin kannattavaksi ja tulevaisuuden hintojennousu on automatisoitu pörssin vedonlyönti-apokalypsiin. Billin ihanneprofiili massamediassa on totaalinen valhe CIA:n manipulaation loistavana esimerkkinä






Hollywood on iskenyt messiasodotuksen amerikkalaisiin mm lännenelokuvissa mutta villi länsi oli vain oligarkkien diktatuuri.

Billy the kid oli kai ainoa miesten jengi joka koetti laittaa murhaavaa oligarkkia järjestykseen vastaiskulla ja vapauttaa kylä mafian otteesta.

Amerikassa ei ollut sankareita. Hollywood on kuorruttanut trauman ja se piilotettu traumatodellisuus tekee fasismin ja imperialismin mahdolliseksi sokean ylemmyydentunteen kautta.




Jimmy Carter:

       I'd pick Trump over Cruz

  • “I think I would choose Trump, which may surprise some of you,” the former Democratic president said.  POLITICO.COM







Kun Osama-Obama tappaa 1,5 milj muslimia ja 0,5 milj muita 
niin voiko enää ihmetellä miksi Trump saa kannatusta ?












Trumpin kokouksiin jatkuvia anti-Trump hyökkäyksiä






Antin kommentti
Antti KukkonenArhi Kuittisen mainio kompilaatio Donald Trumpista, jossa pyritään ymmärtämään, miksi miehestä niin pidetään. Oma lähtökohtani USA:n politiikkaan on nykyään se, että ehdokkaan tulee kyetä todistamaan, ettei hän ole puhdas oligarkian palkkalainen, poliittisen palkkatyön proletariaatti. Hänen tulee tehdä aktiivisesti työtä, että default-oletuksesta voidaan luopua, ei päinvastoin. Tätä sensitiivisyyttä voidaan yhtä hyvin kutsua pettyneen ihmisen kyyniseksi asennoitumiseksi kuin arkipäivän realismiksi.
Tässä todistelussa voimme pitää Obamaa v. 2008 ehkä USA:n poliittisen historian suurimpana epäonnistujana (onnistumista mitataan nyt kriitikon näkökulmasta, ei lopputuloksella, vrt. esim. elokuvakritiikki). Vieläkin saan puistatuksia kun muistelen, miten minua yökötti Obaman v. 2008 vaalikampanja, ennen kaikkea siihen pettyneenä, miten kykenemättömiä ihmiset olivat tunnistamaan ö-luokan show'n sellaiseksi, jota se todellisuudessa oli.
Juuri tämä aspekti meidän tulee pitää mielessä, kun vertaamme Bush filsiä Obamaan. Bush onnistui toiminnan ei-aiottuna seurauksena nostamaan tietoisuutta USA:n oligarkkisen systeemin todellisesta luonteesta. Kuten historioitsija ja politologi Daniele Ganser on todennut, maailmassa on tällä hetkellä kaksi supervaltaa, USA ja ”öffentliche Meinung” (julkinen mielipide),https://www.youtube.com/watch?v=hrU5i_hjDNc . Toivoa, ”hope”, oli kiistatta ilmassa Bushin toisen kauden lopussa. Tällöin ”hope”, toive siitä, että ”yes we can”, liittyi siihen, että jälkimmäinen voimistuisi ensimmäisen kustannuksella (USA siis viittaa tässä maan poliittisen eliitin maailmanherruusprojektiin, josta kärsivät sekä he että me, ei koko kansakuntaan) epäilyn kohdistuessa yhä laajemmin, ei vain Bushin persoonaan, vaan koko poliittiseen systeemiin ja sen tuottamaan suurimpaan valheeseen, 9/11:iin. Juuri tämän toivon Wall Streetin ja Trilateral Commissionin juoksupoika Obama taustajoukkoineen onnistui tuhoamaan. Harvoin olemme edes Yhdysvaltain poliittisessa historiassa todistaneet tilannetta, jossa oligarkkiset rakenteet niin väkevästi jyräävät demokratian ”6-0 -tyyliin” kuin ”toivon” presidentin astuessa valtaan. (Kennedyn murha ja 9/11 ovat toki vastaavia esimerkkejä moisesta voitosta.)
Korostettakoon siis, että vaikka USA on dominantisti oligarkia, on se silti resessiivisesti demokratia. Mikään olemassa oleva poliittinen systeemi ei ole yksiselitteisesti jotain, sillä puhdas demokraattinen systeemi on ideaalityyppi (samoin kuin puhdas markkinatalous, kommunismi, jne.). Siksi meidän tulee toki olla avoimia mahdollisuudelle, että Trump on jotain muuta kuin Obama edustaen demokraattista kulttuuria. Kuittinen nostaa kirjoituksessaan esille muutamia syitä, miksi voimme ajatella näin (sitoutumatta silti mihinkään lukkoon lyötyyn arvioon miehestä). Toisaalta, jos ajattelemme Obamaa eliitin selektoimana valintana Bushin aiheuttamaan pelkoon demokraattisen kulttuurin voimistumisesta, mikä olisi Obaman jälkeen parempi valinta, selektio, kuin Trumpin kaltainen oikeistopopulisti (olkoonkin että tämänkin käsitteen kanssa tulee olla todella varovainen). Trump ei ole esim. missään vaiheessa tarttunut FED:n ja Wall Streetin valta-asemaan, vaikka FED:n kaltainen yksityinen pankki rahanluonti- ja rahapolitiikan määrittelyoikeuksineen on jopa tärkeämpi syy USA:n deindustrialisaatiolle kuin ”globalistieliitin”, yhden promillen, ehdoilla harjoitettava vapaakauppa, jossa ko. promille on itse määritellyt itsensä siksi kokonaisuudeksi, jonka etua vapaakauppa putatiivisesti palvelee (tätä Trump on ansiokkaasti arvostellut).
USA, kuten Suomikin tarvitsisi kuumeisesti surkastuvaa infraa (yms.) rahoittavaa omaa, valtiollista keskuspankkia, joka voisi lainata valtiolle rahaa nollakorolla (nollakorolla ainakin laskukausina) ja mahdollistaisi valtion velkaantumisen "itselleen". Tämä olisi suuri edistysaskel euro-vasemmiston ajamaan lisävelkaantumista ajavaan linjaan, joka nykyoloissa tarkoittaa käytännössä vallan siirtämistä yksityisille liikepankeille, sillä muualta ei EKP:n säännösten puitteissa rahaa tipu. USA:ssa ehdottamaani linjaa ajaa "Tax the Wall Street Party". Jos pääsisin esittämään Trumpille poliittisen kysymyksen, kysyisin, mitä mieltä hän on ko. puolueen seuraavista linjauksista:
1. Tax and Re-Regulate Wall Street ja
2. Take Back Our Money System
http://twsp.us/Oli miten oli, Trump on raikas tuulahdus Yhdysvaltain politiikkaan Obaman kaltaisen kuvottavuuden jälkeen ja joka tapauksessa parempi vaihtoehto kuin Hillary ”we came, we saw, he died” Clinton,https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y , todennäköisesti kliinisesti mielipuolinen joukkomurhaaja. Sillä ei ole juurikaan merkitystä, suorittaako joukkomurhia humanitäärinen interventionisti (Clinton) vai perinteinen ”neocon” (jollainen Bushista tuli 9/11.n jälkeen, todennäköisesti coup d'étatin myötä; aiheesta lisää, ks. Webster Tarpley: 9/11 Synthetic Terror - Made in USA, chapter IX,https://wikispooks.com/wiki/File:Synthetic_Terror.pdf .) Clintonin päästessä taustajoukkoineen valtaan 3. maailmansota saattaa olla todennäköisempi vaihtoehto kuin 3. maailmasodattomuus.



To treat Trump’s candidacy as an anomaly is to overlook the system that gave birth to it.


To treat Trump’s candidacy as an anomaly is to overlook the system that gave birth to it.
THENATION.COM




    Bernie on tukenut hyökkäyssotia, Amerikan fasismia

Bernie Sanders has been one of the most aggressive humanitarian bombers of all the Democrats: he voted for bombing Yugoslavia and Serbia, for the Afghanistan war, and he was in favor of attacking Libya. Bernie is a zionist, pro war, pro aggression, but only as long it is done for in "humanitarian" pretexts, such as R2P. Hillary is a carbon copy of Sanders, only with Hillary, what you see is what you get. Bernie is Obama 2.0, the duper.


Bernie Sander’s Foreign Policy of warmongering
 

  1. He wanted military intervention in Yugoslavia. 
  2. He voted yes on Bombing Kosovo.
  3. (One of his staff members resigned over it)
  4. He voted to finance the Iraq War multiple times. Supports the war in Afghanistan and voted for it.
  5. Supported the coup in Ukraine and voted to give 1 billion dollars towards it.
  6. Supports aiding Al Qaeda in Syria and calls them “moderate rebels
  7. Voted to invade Libya. Clinton said “With all due respect, senator, you voted for regime change with respect to Libya. You joined the Senate in voting to get rid of Gaddafi, and you asked that there be a Security Council validation of that with a resolution.” About the only truthful thing that’s ever come out of her mouth. Bernie was a cosponsor of the war propaganda resolution.
  8. Voted for sanctions on Iran and Libya
  9. Pro Drone Strike
  10. He’s an imperialist
  11. He supported US intervention in Somalia, Haiti, Bosnia, Liberia, Zaire (Congo), Albania, Sudan, Afghanistan and Yugoslavia
  12. He Supports Saudi Arabia bombing Yemen and he is in total denial that Saudi Arabia is backing ISIS not fighting them.







Trump became enemy number One to many well-thinking Americans – not the neocons, not the banks, not the austerians, not the frackers, not the religious zealots, the man to attack is Trump the fascist. This divide and rule strategy is as old as the street. http://off-guardian.org/2016/03/15/the-trump-phenomenon-explained/














Länsimainen sivistyksen alku Euroopassa vedetään vessanpöntöstä alas sota-Obaman sensuuripolitiikalla



                               





















“The UN World Food Program (WFP) aids for the restricted Syrian civilians in Deir Ezzor city have landed mostly in ISIS controlled territories, a source in the city’s administration said Thursday.”


Live from Geneva: UN Hypocrisy while WFP Drops Food for ISIS.Vanessa Beeley     |   21STCENTURYWIRE.COM








Eliitin salaiset sodat

French journalist arrested for exposing Israeli connection to 11/13/15 false flag
"Hamza’s “crime”: He revealed the Israeli origin of the famous macabre photo depicting victims’ bodies, some in seemingly impossible positions, strewn around the blood-smeared floor of the Bataclan nightclub. That photo, whose authenticity has been questioned in the alternative media, is the basis of David Dees’ collage on the front cover of ANOTHER French False Flag? Bloody Tracks from Paris to San Bernardino."



By Kevin Barrett, Veterans Today Editor, with Hicham Hamza On February 22nd, investigative journalist Hicham Hamza was detained for seven hours by French…
VETERANSTODAY.COM







                








Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN







 







Now it's clear that Trump is THE only NON freemason

 -https://www.youtube.com/watch?v=dO-NA73FsW8&feature=youtu.be







TV:stä tuttu


How Donald Trump broke the media

  
Nicholas Mirzoeff (TC) : After Super Tuesday, print and broadcast media have woken up to the very real possibility of President Donald J. Trump. But they can’t seem to understand that their own decline is a major reason for his success. Win or lose, Trump has changed the face of media and politics alike. It’s a simple formula: new media + reality TV = new media reality.


  • Trump gets it. He destroyed Jeb Bush in two words: “low energy.” Why waste huge sums on 30-second TV ads when you can knock out a candidate in 140 characters sent immediately to over six million of your best friends? Six million is both Trump’s Twitter following and his number of Facebook “likes.”






Trump toimii tunteellisesti järjellä.
Jos hän puhuu totta, hän on kapinallinen sillä hän vetää omaa linjaa ja halveksii eliitille alistettuja renkejä - Trump on aito kapitalisti aidolla yhden miehen menestyshybriksellä ilman salaliitto-orjuutta

Trumpin nationalismi varsinkin ärsyttää rajojen ja lakien tuhoajia. Hitlerin edeltä tapettiin nationalisteja tuhansittain jotta pankkiirien Hitler pääsisi ajamaan eliitin asiaa. 


Trump selvästi vastustaa totalitäärisiä prosesseja, lääketeollisuuden valetiedettä, wall streetin vapauttamista raskaasta juridisesta vastuusta, geenimanipuloinnin kaupallista vedätystä, Venäjän ärsyttämistä.



Komme
Arhi Kuittinen Trumpia kohtaan on nyt 170 milj dollarin likamainoskampanja - aika aidolta sodalta vaikuttaa mutta kuka tietää
TykkääVastaa18 minMuokattu
Arvid Saarinen Pimeä halpatyövoima on rakentanut Trumpille muutaman miljardin löysää rahaa. Orjatyöläinen on Amerikan suurin pahis?
Arhi Kuittinen Politiikassa täytyy aina katsoa primäärejä kuvioita, ketkä ovat missäkin klaanissa. Suomessa 7 suurinta puoluetta on cia:n soluttamaa ja toistaa fanaattisesti Amerikan ideologiaa neokonservatiivisesta eurosta jossa valtio ei saa puolustautua suurfirmoja ja pankkeja vastaan.
TykkääVastaa18 minMuokattu
Arhi Kuittinen Toissijaiset tekijät ovat toissijaisia: vaikka Trump on kovan kapitalismin kova kapitalisti niin on selviä syitä miksi hän persoonansa mukaisesti on ylpeä muiden dissaaja, jopa supereliitin dissaaja, hybris mies ihan aidosti.
Arhi Kuittinen Wall street journal on avoimesti sanonut että Trump pitäisi tappaa 2vko sitten
TykkääVastaa6 min
Arhi Kuittinen Entäs jos Trump on ehtaa kamaa, rehellinen, omannäköinen, Miksi olisi wall streetin taskussa jos inhoaa pankkiireja eikä saa vaalirahaa, jos vihaa washingtonin sisäpiirejä, joihin ei voi päästä eikä enää halua. Trump toimii tunteellisesti järjellä ja hybriksellä. Hänen omanarvontuntonsa on hybriksessä kuten "Jeesuksella" ja nuorella Lutherilla. Minä olen muutos.






 
















GOP party insiders and big donors set on stopping Donald Trump before he wins
WOUNDEDAMERICANWARRIOR.COM|HENKILÖLTÄ AMERICAN INFIDEL





Äänestysten väärentäminen on eliitin vallan yksi tukijaloista

https://www.facebook.com/jrgates54/videos/10156733509280294/







-10:47




199 432 katselukertaa
Orville Gates
COMPUTER PROGRAMMER TESTIFIES UNDER OATH HE CODED COMPUTERS TO RIG ELECTIONS





New report from MIT and Caltech notes gains in voting-machine technologies, but warns they could be cancelled out by errors introduced through mail and Internet voting.
NEWS.MIT.EDU






Shawn Helton | Love him or hate him, Donald J Trump is rewriting the rulebook of American politics.
21STCENTURYWIRE.COM



 



PS'  Tämän kirjoitukseni jälkeen ilmestynyt kirjoitus ja arvio:


































Donald Trump is the real deal

Hillary Clinton is the political mask of the corporate face of America, but Donald Trump is the real deal. -- http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2016/03/salesman-politicians-donald-trump-hillary-clinton-160306120204257.html







Massamedia varmistaa että teollisuusparonit todellakin ovat poliittisesti hyvin aktiivisia salaisila taktiikoilla


Teknologiajättien toimitusjohtajat ja joukko republikaanisen puolueen merkittäviä poliitikkoja kokoontuivat viime viikonloppuna Georgian rannikolla sijaitsevalle…
TIVI.FI










Trump hajottaisi Naton - ja ihan realistisesti
 



































Operaatio Gladio ja Naton salaiset armeijat

 
32 5760

  • Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta... Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. Niiden paljastuminen muistuttaa jatkuvasta tarpeesta suhtautua kriittisesti kulloinkin esiin nostettuihin viholliskuviin.







Bilderbergissä juosseet nato-torpedot ja oikeistomyyrät ovat nyt paniikissa Suomessakin kun maailmanhallituksen diktatuurilla ja imperialismilla on uhkaaja - paitsi että lyijyllähän jenkeissä aina viimeiseksi äänestetään CIA:n toimesta


Yhdysvaltain republikaanipuolueen todennäköinen presidenttiehdokas Donald Trump sanoi tiistaina lehtihaastattelussa, että maan pitäisi vähentää panostuksiaan…
TALOUSELAMA.FI



















3 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Oli sitten nähtävä tämäkin päivä, että blogisti Kuittinen mainostaa Donald Trumpia. En moiti, kunhan hämmästelen. Omat perehtyneisyyteni asiaan on varsin vähäistä, mutta sellainen epäilys on takaraivossa, että rahaton presidentti on USA:ssa rahoittajiensa sätkynukke. Tässä suhteessa olettaisin Trumpin oman massin riittävän. Vaikea sitten sanoa, onko tämä syynä republikaanisen puolueen sisältä tuleviin hyökkäyksiin.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

- Lisäys

Trump toimii tunteellisesti järjellä.
Jos hän puhuu totta, hän on kapinallinen sillä hän vetää omaa linjaa ja halveksii eliitille alistettuja renkejä - Trump on aito kapitalisti aidolla yhden miehen menestyshybriksellä ilman salaliitto-orjuutta

Trump selvästi vastustaa totalitäärisiä prosesseja, lääketeollisuuden valetiedettä, wall streetin vapauttamista raskaasta juridisesta vastuusta, geenimanipuloinnin kaupallista vedätystä, Venäjän ärsyttämistä.

Trumpin nationalalismi varsinkin ärsyttää rajojen ja lakien tuhoajia. Hitlerin edeltä tapettiin nationalisteja tuhansittain jotta pankkiirien Hitler pääsisi ajamaan eliitin asiaa.



Arhi Kuittinen Trumpia kohtaan on nyt 170 milj dollarin likamainoskampanja - aika aidolta sodalta vaikuttaa mutta kuka tietää
Tykkää · Vastaa · 18 min · Muokattu
Arvid Saarinen
Arvid Saarinen Pimeä halpatyövoima on rakentanut Trumpille muutaman miljardin löysää rahaa. Orjatyöläinen on Amerikan suurin pahis?
Tykkää · Vastaa · 16 min
Arhi Kuittinen
Arhi Kuittinen Politiikassa täytyy aina katsoa primäärejä kuvioita, ketkä ovat missäkin klaanissa. Suomessa 7 suurinta puoluetta on cia:n soluttamaa ja toistaa fanaattisesti Amerikan ideologiaa neokonservatiivisesta eurosta jossa valtio ei saa puolustautua suurfirmoja ja pankkeja vastaan.
Tykkää · Vastaa · 1 · 8 min · Muokattu
Arhi Kuittinen
Arhi Kuittinen Toissijaiset tekijät ovat toissijaisia: vaikka Trump on kovan kapitalismin kova kapitalisti niin on selviä syitä miksi hän persoonansa mukaisesti on ylpeä muiden dissaaja, jopa supereliitin dissaaja, hybris mies ihan aidosti.
Tykkää · Vastaa · 10 min
Arhi Kuittinen
Arhi Kuittinen Wall street journal on avoimesti sanonut että Trump pitäisi tappaa 2vko sitten
Tykkää · Vastaa · 6 min
Arhi Kuittinen
Arhi Kuittinen Entäs jos Trump on ehtaa kamaa, rehellinen, omannäköinen, Miksi olisi wall streetin taskussa jos inhoaa pankkiireja eikä saa vaalirahaa, jos vihaa washingtonin sisäpiirejä, joihin ei voi päästä eikä enää halua. Trump toimii tunteellisesti järjellä ja hybriksellä. Hänen omanarvontuntonsa on hybriksessä kuten "Jeesuksella" ja nuorella Lutherilla. Minä olen muutos.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Risto,

tämä oli ja on vain analyysiä,
menestyksellinen ja onnistunut analyysi,
ei mikään kannatuspuhe sinänsä, todellisuutta valtamedian propagandavalheiden takaa



.