tiistaina, maaliskuuta 29, 2016

Suomalainen kielilinja Helsingin Sanomien mukaanYhdentekevää ideologista ruotsalaisten aatelisten poliittista rotuopin tyhjää toistoa viime vuosisadalta "suomislaaveista" - taas


 • "Kuinka läheistä sukua suomalaiset ja virolaiset ovat? Testaa, tunnistatko naapurimaiden asukkaat" HS


Kun ei oteta huomioon geneettisiä löytöjä suomalaisten linjojen laajuudesta niin on helppoa yrittää redusoidan suomalaiset sivulinjaksi: geenivarmistuksia suomalaispainotteisesta linjasta Euroopassa: 2500 v. Siperia, Tanska ja Ukrainan kaupungit,  4000 v. Englanti, Kreikan esilkulttuuri Minoa (!) ja Kiina Taklamakan Mummies (varmistettu N1-linjaksi kiinan viranomaisten mukaan, sama kuin karjalalaiset),  Espanja 7000 v., ynnä koko Eurooppa arviona nyt 44000 v. alkuperäisin rotulinja. Selkeitä piste-/paikkatodisteita ohitetaan linjana jotta voidaan puhua vain "nordic"-rodusta ilman Finnic-liitettä ja tätä väitetään nyt tiedepohjaiseksi keskusteluksi?

Miksi ei suomalaisessa keskustelussa kertaakaan mainita englantilaista tutkimusryhmää 2014 jonka mukaan Suomea puhuttiin v. 300 alueilla Pohjoismaat, Viro, Karjala, selvä teoria että alkusuomi on ollut oma trendinsä kulttuurin ja geenien yhteislinjana mitä todistaa myös suomenkielen monimuotoisuus, tarkkuus ja ainutlaatuisuus. Slaavilaisten alkuperää ei tiedetä ja ruotsalaisilla jopa 30% slaavigeenejä (!), suomalaisilla alle 5% mikä kertoo myös alkuperäisestä suomalaisesta vahvasta omasta kulttuurista geenilinjan suojana - tuoreen espanjalaisen luurankolöydön suomalaiseen linjaan verrattuna.


   II

Mitä höpötystä tämäkin on - pseudologiikka sovitetaan yhä ruotsalaiseen 1800-l rotuoppiin?:
 HS "On aivan selvää, että kantasuomen on täytynyt olla yhtenäinen kielimuoto, jota on puhuttu melko pienellä alueella. Missään ei ole sellaisia kantakieltä, jota puhuttaisiin kovin suurella alueella".

Jos suomalaiset ovat se ainutlaatuinen alkuperäinen linja, eihän mikään yleistys käy siihen yhteen ainutlaatuiseen alkuperäiseen originaaliin poikkeukseen.

v.1820 Ruotsin kuningas kielsi Ruotsin alkuperäisten suomenkielisten paikannimien käyttämisen. Johtopäätöksiä?

mm. THEGUARDIAN

Blue-eyed caveman revealed using DNA from ancient tooth

https://www.theguardian.com/science/2014/jan/26/swarthy-blue-eyed-caveman-dna-tooth
 • The Taklamakan Mummies China
  Vanhimmat kiinalaiset vaaleat muumiot

  ovat suomalaista 
  N1-geenilinjaa Kiinan valtion arkeologien mukaan. Suomalaiset heimot siis perustivat kiinalaisen kulttuurin. Ikiturso on alkuperäinen jing-jang -filosofia ja symboli.

  The Taklamakan Mummies  (Tocharian mummies) 
  In the late 1980's, perfectly preserved 3000-year-old mummies began appearing in a remote Taklamakan desert. They had long reddish-blond hair, European features and didn't appear to be the ancestors of modern-day Chinese people. Archaeologists now think they may have been the citizens of an ancient civilization that existed at the crossroads between China and Europe.


   


 .1 kommentti:

stiv kirjoitti...

Sekopään houreita. Sigurd Wettenhovi-Aspa jää näiden höpinöiden rinnalla kakkoseksi.