torstaina, maaliskuuta 10, 2016

Miksi media ei kerro syytä kännykkätehtaan siirtymiseen Suomeen - Turing Phones Finland

Miksi amerikkalainen yhtiö siirtää kännykkätuotannon Saloon?

Miksi toimittajat eivät kerro todellista syitä? Selvin suomenkielisin sanoin?

Koska syy on Venäjä ja uudet markkinat sss-hallituksen mediasodan alla.

Venäjä tulee kieltämään kaikki muut kännykät kuin turvallisen sailfish-käyttöjärjestelmän kännykät, virkamiehiltä jo muut kielletty. Venäjä tekee jo yhteistyötä (suom. Jollan) sailfishin turvallisuusarvojen takaamiseksi. Valtavat nopeat markkinat.  Turvatietokoneissahan on jo Venäjällä omt prosessorit, joissa ei ole intlein vakoiluominaisuuksia jopa etäluentaan ilman wifiä. Tietoturvallisuus on kaiken AO. Suomalaiset firmat ovat vuotaneet innovaationsa 100% NSA:lle ja amerikkalaisille firmoille, iPhonen starttikin oli NSA:n välittmäissä tiedoissa kauppasodassa.


TOIMITTAJAT eivät saa sanoa hallituksen CIA-mediasodassa että Venäjä on suomalaisten tärkein markkina-alue ja talouden pelastus sadoilla aloilla.

Myöskin Amerikassa firma joutuisi NSA:n pakkomanipulaation kohteeksi, joten sekä ohjelmisto ja mikropiirit muokataan CIA-NSA:n 40 vuoden projektin mukaisesti vakoilupäätteiksi.


II

Petteri Järvinenhän myönsi lopulta että Nokian tuhoaminen/myyminen oli ideologinen prosessi, Nokian turvateknologian kaappaminen pois markkinoilta CIA:n ja Mossadin haltuun. Itse näen että Ollila toimi täysin amerikkalaisen doktriinin käskemänä tuhotessaan Nokian kehitystyön, systemaattisesti estäen ja sabotoiden sen harkitusti pois tuotannosta.

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-2000000757974.html
Jotakin pörssi-kirjailijat nyt myöntävät suoraan Nokiasta

Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa perjantaina vieraillut Nokian mahdoton mahalasku -kirjan yhdessä Risto Rumpusen kanssa kirjoittanut Merita Vilen spekuloi Jussi Heikelän ja Harri Moision kanssa Nokian tuhoon liittyneitä syitä.
Harri Moisio tenttasi lähetyksessä Vileniltä sitä, mikä tai kuka oli se päällimmäisin syy suomalaisen ylpeyden kaatumiseen. Vilenin mukaan kysymystä pohdittiin pitkään ja hartaasti kirjaa tehtäessä. 
- Kyllä se vaan näin on, että jos yksi syyllinen täytyisi tässä löytää tähän Nokian tuhoon, niin kyllä se yksi syy on sitten Ollila. Jos siis yksittäinen syy siihen pitäisi löytää. Ehkä hän ei osannut luopua ajoissa siitä tittelistä, Vilen summasi.
Kolmikko keskusteli myös siitä, millainen Jorma Ollila oli johtajana.


     Prologi ii

 

Tietysti, kun sielu myydään, myydään kaikki - nousukas Ollilan eliittikiipimisen ja uran vuoksi Nokian tuhoaminen ja luovuttaminen:


 Nokian Lumia-puhelin vuotaa tietoja ulkomaille   - HS.fi

"Nokian johto on tiennyt jo kauan, että Lumia-älypuhelimien käyttötietoja vuotaa Yhdysvaltoihin. Siellä niihin voi päästä käsiksi turvallisuusvirasto NSA"

    Wired-lehtikin puhui  Elopista Troijan hevosena - toki olin ensimmäinen joka siitä kirjoitti Troijan hevosena:
 

  • - With $7.17 Billion Nokia Buy, Microsoft Brings Its Trojan Horse Home 

http://www.wired.com/business/2013/09/microsoft-no...
2 kommenttia:

Jarmo S kirjoitti...

Viittaamasi IL:n varovainen avaus näyttääkin olevan päivätty vajaat kymmenen kuukautta sitten. Toivottavasti edelleen ajankohtainen. Kun Microsoft jätti taitamattomuuttaan (tai muusta syystä) Lumian menneen talven lumille, täytynee harkita jotakin lentokalantapaista seuraavaksi kapulaksi ...

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kyllä teknolehdet ovat joulukuussa testanneet näitä uusia puhelimia