maanantaina, maaliskuuta 28, 2016

Valtiontalouden tuhoajat pelastajina?


"Yhteiskuntasopimus"


Valtiontalouden tuhoajat on lavastettu
massamedian avulla "pelastajiksi",

homeisen oikeistolaisen mielenhallintavallan ja aateliskulttuurin kirkon palo esitetään "maansuruksi" kuin se olisi tärkeämpi kuin yksikään sensuroitu itsemurha ja huumekuolema Suomessa,

terrorismi esitetään "väistämättömäksi" "kehitykseksi" koska avoimet rajat ovat "väistämättömiä" eliitin uudessa sadussa valtion alistumisessa eliitin pankkiireille ja kenraaleille kohti sotatilaa

- ja näin emotionaalisesti eliitille tärkein eli taloudellinen kaappaus ja demokratian tuhoaminen etenee hyvin emotionaalisesti ja suojatusti eliittiä suojaten, valtioperiaatetta halveksien, kaaosta hurraten regressio esitetään "uudistuksena" ja kansa suostutellaan uhrin asemaan eikä vasemmistolaiseen taistelija ja kansanvallan asemaan.

Oopperaliput, SOTE, vanhustenhoito ja jopa Kreikan lainat ovat pieniä tähän verrattuna.Äänestäjät lukekaa tämä ennen vaaleja. Miettikää tarkkaan, että ketä äänestätte. Ei ole sama istuuko eduskunnassa ja hallituksessa ”untuvikko...

PELISUOMI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
EU:lle ja pörssi-ideologialle uhtauruminen esitetään vimmiasesti valtion taloudellisen itsenäisyyden tuhoamisen perusteena. Ilman omaa markkaa "pakotettuna" täytyy köyhiä kurjista ja rikkaita rikastuttaa - eliitin ideologian ja strategian mukaisesti.


"Yhteiskuntasopimusta" käytetään taktisena aseena, täysin väärennetty käsite kaapattuna talousteorioista.

Talouden tuhoamista eliitin pörssidiktatuuriin ja eliitin feodaaliterroriin esitetään tämänkin käsitteen kautta pelastuksena.

Ja tuhoajien eli pankkieliitin pelastamista kaiken elämän ehtona.

 Hulluutta ja fasismia markkinoidaan edistyksenä massamedian voimalla.


Massamedia tarjoaa kaiken ihanteeksi ja ratkaisuksi idolien palvonnan. Kiakin keinoin, viihdeteollisuuden ja toimittajien todlliauuden sensuroinnin avulla. Tämä on täsmällistä demokratian, järjen, poliittisen tietoisuuden ja kansanvallan tuhomaista eliitin fantasioilla, eliitin näkökulman ihailulla alamaisille. Pankkien pelastaminen eliitin fasismin uudella nousulla. "Systeemin" pelastaminen, keinottelufantasian pelastaminen, pörssi-ideologian ja luonnon tuhoamisen fasismin suojaaminen.
Viheroikeisto ja valevasemmisto ei näytä ymmärtävän mikä on hyvän valtion perusta pohjoismaisena mallina ja miksi oikeistoa ja veronkiertoa vastaan olisi hyökättävä ilman varmistinta - vallankaapaus etenee joka tasolla, laittomasti
  • " KKO:n ex. presidentti Leif Sevon jo sanoi ennen Koskeloa, että Suomi ei enään ole oikeusvaltio. Vaasan hovioikeuden entinen presidentti Erkki Rintala on pitkään arvostellut kovin sanoin oikeuslaitosta"Oikeusturva on Suomessa erilainen eri ihmisille ja erityisesti eri rikoksista syytetyille. Tätä mieltä on asianajaja Zacharias Sundström.
STUDIO55.FI


"Jos vain verenpaine ja sietokyky kestää, löytyy tästä jutusta linkit kaikkiin Elävästä Arkistosta katseltavissa oleviin Timo-Erkki Heinon dokkareihin."

 


1990-luvun alussa Suomen pankkijärjestelmä joutui kriisin, jolle ei ole vertaa historiassa. Veronmaksajille pankkikriisin loppulasku oli yli 7,5 miljardia euroa. Timo-Erkki Heinon dokumentit kuvaavat pankkikriisin syitä ja seurauksia.
YLE.FI


KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI

Eliitti on aina, aina hallinnut pelolla, luonut pelkoa, lannoittanut pelkoa


http://blogbook.fi/juhakurv.../hullujenhuoneen-kauhut-julki/


  Henkilön -GET Involved! You live here- kuva.
Ihmisten riipaisevat kokemukset avun etsimisestä:


 

”Kilpailukyvyn väitetty romahdus


ei ole talousahdingon syy”


"Yhteiskuntasopimus kaatui


– hallitus joutuu toteuttamaan esikoislasten lahtaamisen


Tutkija Jonas Sivelä väittää että "Suomi ei ole salaliittojen luvattu maa".Kylläpä on hyvin salaliitot toimineet ja tehonneet, jos älyköt näin ajattelevat.


Samalla kun joukkohautojen avaaminen on kielletty ainoana maana Euroopassa. 


xx

Ei kommentteja: