sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2016

Traktorimarssi oli aivan turha - maaseutu tapetaan viljelijöiden oikeistolaisuudella


Traktorimarssi oli aivan turha.
Viljelijät eivät aktivoidu poliittisesti vasemmalle vaan jatkavat äärioikeiston äänestämistä kesk-kok-ps-rkp.

Byrokraattinen viivyttely on ollut tahallinen ase, jolla viljelijät saatiin pelkäämään jotta eivät aktivoituisi poliitisesti vaan hyväksyisivät pohjoismaisen mallin purkamisen ja sen että neokonservatiivisia taktisesti viivytteleviä virkamiehiä ja poliitikoja ei erotettaisi. 

Virkmiehet pelaavat nyt kovaa pelon terrorin politiikkaa jotta kansa hyväksyisi sen että entistä sivistyksen ja veroprogression Suomea ei voi palauttaa koska oikeisto on niin päättänyt.
Viljelijät tulivat osoittamaan pelkonsa ja alistumisensa Helsinkiin, ei täällä ollut mitään mielenosoitusta vaan konttaavien oikeiston kannattajien alistumismessu. Keskustan äänestäjät tulivat anelemaan armoa keskustalaiselta pääministeriltä, äärioikeiston eli rahaleiitin etujen ajajalta ja silti viljelijät luulevat olevansa porvareita ja oikeiston kannattajia vaikka ovat 100% yhteiskunnan tuen armoilla. 
Neokonservatiivit ovat jankanneet olevansa edistyksen edustajia ja että yhteiskuntamme on taantunut.

Ei. Pohjoismainen malli on korkeimman kehityksen malli ja oikeisto ajaa nyt taantumusta vauhdilla.

Kaikki kansainväliset vertailtu talouden tehokkuudessa, koulutuksessa, sivistyksessä, naistentasa-arvossa osoittavat että pohjoismaat ovat pohjoismaisen mallin eli sosialistisen kapitalismin ansiota maailman huippumaita mutta nyt pörssikeisarit ovat päättäneet tuhota oikeiston avulla yhteiskuntamallimme. Ja ihmiset eivät  ymäärä kuinka ulkoapäin saneltua tämä eliitin ja suuryritysten verovapauttaminen on ja kuinka voisimme tehokkaasti ottaa taas valtionyhtiöt takaisin ilman keinottelijoiden välistä varastamaa rahaa.

Rahaeliitin ainoa ideologia on eliitin feodaalifasismi.
  • Kuten fasismin luoja Benito Mussolinikin totesi, fasismia pitäisi oikeastaan kutsua korporativismiksi, sillä fasismi on korporaatioiden ja valtion vallan yhteensulautumista. Juuri sitä se on meilläkin. Valtio ja suuryritykset toimivat yhdessä yhtenäisenä instrumenttina kansan etua vastaan. Tämä on fasismia. Se etteivät itseään anarkisteiksi kutsuvat näe tätä, kertoo kaiken heidän poliittisesta kypsyydestään. -- Sande  


Vasemmistoliittokin tukee oikeiston kaappausta sillä EU on vain rahaeliitin feodaalikaappaus.


II


Sipilä! 

Petri Pääskylä : "Sipilähän on ammattilainen toisten perustamien yritysmyynnissä. Tuhosi Kuokkasen Perustaman miljoonayrityksen kahdessa vuodessa. Samalla kopli rahat itselleen. Välittämättä mitään siitä että hän möi työpaikan seitsemältäsadalta työntekijältä. No mitäpä siitä kun itse sai 16 miljoonaa toisten pers nahalla. Haluan nyt oikaista sen tosiasian. Ei Sipilä ole koskaan ollut yrittäjä. Hän on ollut vain töissä toisten perustamissa yrityksissä. Sekin ainut Sipilän perustama yritys Invest kusi alleen jo vuodessa. Siinä oli kaks työntekijää Sipilä ja Kirjanpitäjä. Naurattaa kun Sipilä höpöttää joka käänteessä olevansa entinen yrittäjä. Entinen kyllä mutta ei yrittäjä. Kun TYÖNTEKIJÄ toisten yrityksissä. Leuhkan miehen eväät on nyt syöty Sipilältä lopullisesti kun totuus tulee vihdoin julki. Herran touhuista. Eilenkin mies punotti kuin Puolangan paloauto, kun puhuttiin veronkierrosta kyselytunnilla. Sipilän kädet heilui kuin tuulimyllyn siivet, kun mies valehteli että korvatkin heiluivat. 


Yli 90 prosenttia professoreista pitää hallituksen yliopistopolitiikkaa epäonnistuneena, selviää Helsingin Sanomien tekemästä kyselystä.
ILTALEHTI.FI

         Eliitti ei demokratiaa hyvksy missään, ei Amerikassakaan


GOP party insiders and big donors set on stopping Donald Trump before he wins
WOUNDEDAMERICANWARRIOR.COM|HENKILÖLTÄ AMERICAN INFIDEL
HELSINKI (AP) — Organizers say over 3,000 farmers with some 600 tractors have gathered on a central Helsinki square in a protest urging the Finnish governmen...
DAILYMAIL.CO.UK

Kaikki eduskuntapuolueet - tietysti porvarillinen "vasemmistoliittokin" - ovat suostuneet oikeiston uhkailuun, mediaterroriin, natotrolleihin ja sotilaalliseen vallankaappaukseen talouskaaoksen uhkailun kautta .


Shares Facebook255TwitterGoogle+5 By Michael Snyder The Italian banking…
THEEVENTCHRONICLE.COM|TEKIJÄ: THE EVENT HANDBOOK
Koska tämä on ollut suunnitelman ydin jota Sixten on ollut vimmaisesti alustamassa pämäärätietoisella ideologialla, pohjoismaisen mallin purkamisella, valtion sääntelyn purkamisella. Turha itkeä isoäidin puolesta jos on hurrannut pohjoismaisen valitomallin hävittämiselle ja veroprogression poistamiselle.

Kansainväliset pääomamarkkinat vaativat sijoituksilleen tuottoa. Pelisäännöt eivät ole reiluja, mutta niitä on paras ymmärtää myös suomalaisen palkansaajan, kirjoittaa Sixten Korkman.
WWW.HS.FI# Juha Sipilä rkp kokoomus EVA EK SDP demarit Vaalit Yleislakko #70-luvu Luokkasota #tiedostaminen Hyvinvontivaltio Koulutus Veroprogressio 

Ei kommentteja: