tiistaina, maaliskuuta 22, 2016

SAK myös laiton hovioikeuden SME-päätöksen mukaan
SAK pitäisi myös nyt lakkauttaa.

Sekin on eliitin perustama kulissiliitto kun työläisten ay-liikkeet lakkautettiin väkivaltaisesti 30-luvulla virkamiesten fasismilla ja hallituksen vainolla perustuslain vastaisesti.  
SDP:n diktaattori Tanner tuomittiin sotarikollisena natsien kanssa käydystä yhteistyöstä ja aloitti amerikkalaisen laittoman lahjontarahan pumppaamisen ja Cia-ohjauksen SDP:ssä ja SAK:ssa - ei mitään tekemistä vasemmistolaisen avoimen paikallisen työläisten demokratian kanssa.

Sivistyksestä puhuvien tulisi avata Suomen oikeiston historia ja valtion fasismi eikä vaahdota vain trumpista ja perussuomalaisista tai odinista. 

Oikeisto aloitti terrorismin: eliittin suomenruotsalaisen eliitin johtamana kaappasi vallan ja kaatoi eduskunnan toimintavallan, joka on todellinen sisällissodan aloittamistoimi - eliitti palkkasi jopa kasakat rynnimään eduskuntasaliin ja pelottelemaan vasemmiston edustajia


  • Helsingin hovioikeus päätti viime kesänä, että Suomen Mainosjakajien Etujärjestö SME ry:tä ei voida pitää valtakunnallisena työntekijöiden yhdistyksenä, joka voisi edustaa työntekijöitä ja solmia pätevästi työehtosopimuksia. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU pitää tiedotteen mukaan päätöstä "historiallisena". Suomalaiset eivät yleisesti tunne todellista fasismin ja eliitin korruption historiaa, soluttautumista ja jatkuvuutta Suomessa, SDP:ssä, lääkäriliitossa, YLE:ssä ja armeijassa. Ei turhaan natsien palkkalisoilla ollutta Kekkosta nostettu pääministeriksi ja presidentiksi.

  • Adolf Hitler oli myös armeijan ja eliitin kouluttamana ja  palkkalistoilla kun hän kaappasi ohjeiden mukaan pienen sosialistisen puolueen ja muuni sen teollisuuseliitin ohjaamaksi natsismiksi valloittamaan öljykenttiä ja kaivoksia.
‪#‎sme‬ ‪#‎pau‬ ‪#‎pam‬ ‪#‎sak‬ ‪#‎sdp‬ ‪#‎demarit‬ ‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎työtaistelu‬ ‪#‎yleislakko‬

Ei kommentteja: