tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

Valemedia valtamedian päätoimittajien pelkona

HS ja YLE eivät korjaa omia valtamedian yleisiä valheitaan Ukrainasta "panssarivaunujen vyörymisestä rajan yli" eikä valheita Ukrainan yläpuolella pudotetun lentokoneen pudottajaksi ilman todisteita leimatusta Venäjästä  eikä Syyrian "viattomista muslimikapinallisista" (ulkomaisia palkkasotilaita ei kutsuta kapinallisiksi sanakirjankaan mukaan) mutta nyt kauhua herättää "valemedia". Faktoja vakavasta vääristelystä ei esitetä mutta silti teatraalisessa kauhussaan nämä elävät, viattoman oikeiston salaseurassa eli keskiviikkokerhossa käyvät päätoimittajat. Salaseura-media puhuu avoimesta journalismista? Tämä on irvikuva ja kuva suomalaisesta "konsensuksesta" eli kontrollivallan papillisesta sensuurista ilman julkista keskustelua ja eri tahojen esiinnostoa  ja haastatteluja. Haastattelujen valinta on nyt tärkeintä tekopuhää sensuuria.  

 

Ilakoivaa vastamedian karnevalistista nimittelyä ei voi kutsua vääristelyksi semanttisessa mielessä kun kovat faktat ovat oikein esim. rikollisista vaihtoehtoliikkeen toimijoista paasannut yle:n "toimittaja" onkin ollut ammattirikollinen huumeaddikti, josta tietysti saa satiirisia nimikkeitä irti helposti ja perustellusti. 

Eiköhän jokaiselle tiedostavalle ihmiselle ole selvää valtamedian oikeistolaiset valheet naton, rkp-kokoomuksen eurolupausten ja eurojuntan puolesta. EU on romahtamassa keinotteluun, valtioita tuhoavaan pörssikapitalismiin ja pankkikatastrofiin ja oikeisto siirtyy yhä militaristisempaan sensuuriin "pelastusoperaationa". 


"Rakkauden ministeriö" Orwellin kirjassa - kiduttamassa erimielisiä ja valtion vastustajia.
 


Fasismi ja terrori tarkoittaa aina vallassaolevan terrorisysteemiä. Terrori tarkoittaa systemaattista terrorisointia, valtasysteemiä valloitettuja kohtaan. Oxfordin sanakirjassa terrori oli merkitty alunperin tarkoittamaan tätä ennen neokonservatiivista eu-projektia. 

Fasistiset systeemit ovat aina olleet sensuroituja valtiosysteemeja, vallassaolijoiden fasismia systeemin hegemonian pönkittämiseksi. Eliitin ja rikkaiden fasismia ohjatulla "tiedonvälityksellä".

Totalitaarinen systeemi on eliitin hegemoniaa. Pankkiirien, pappien, päätoimittajien, varsinkin rikkaan eliitin hegemonia. Valvottu sensuroitu systeemi, jonka vastustaja on automaattisesti paha.  

Tarkkaavainen huomaa, että päätoimittajat puhuvat taas itsestään ja valtamedian työntekijöistä koskemattomina pappeina, joita ei saa arvostella ja hegemoniasta kaiken "oikean" vääristelyn ja valtionpropagandan perusteena. Hegemoniaa tukeva massamedia onkin täysin identtinen aatelisten kirkon kanssa. Hierarkian tukeminen liturgialla ja sensuurilla mittasuhteita, käsitteiden merkitystä ja seuraamuksia vääristäen. Massamedia yrittää nyt isolla kampanjalla leimata satiirisen kielenkäytön valheeksi vaikka sisältö olisikin kansalaisten vastamedian tyylilajissa oikea.
 II


Oletteko huomanneet, että kun väestönsiirto Amerikan hyökkäyssotien ansiosta alkoi, valtamedia puhui pakolaisista moraalin varjolla mutta nyt valtamedia kirjoittaa painokkaasta siirtolaisista ja maahanmuuttajista kuin maahanjääminen ja väestösiirto olisi itsestäänselvyys, suuri suunnitelma.

 
 III
 

Nykyinen Saksan valtio on ollut mukana massamurhissa Vietnamissa, Jugoslaviassa, Irakissa, Afganistanissa, Afrikan murhaoperaatioiden keskus Africom on Saksassa - ja sitten jaksetaan puhua vielä natseista uhkana:  

  • Saksa yrittää kieltää natsipuolueen – asiantuntijat pelkäävät kannattajien radikalisoituvan
    Saksan perustuslakituomioistuin alkaa käsitellä tiistaina NPD-puolueen kieltoa. Kielto vain veisi puolueen maan alle, varoittavat monet asiantuntijat. HS
  


Contrary to misinformation, the Saudi intervention in Syria is intended to help the country and protect civilians there
TELEGRAPH.CO.UK

 

Ei kommentteja: