maanantaina, maaliskuuta 21, 2016

Asiantuntijat euroalueen psykoosistaAkateemisesti sivistyneiden on ymmärrettävä että euroa ja euroaatetta käytetään ideologisena välineenä - väärin perustein jo tapahtuneita seuraamuksia torjuen.Kumottuja perusteluja ja vääriä faktoja ei voi enää käyttää "arvopohjan" vaatimuksiin eli "euroopalainen identiteetti" -propagandaan.

"Eurooppalaisuus" ei ole nyt ihanne vaan väline militaristiselle kapitalismille, Amerikkalaisten ja lontoolaisten pankkiirien ja salseruojen (Bilderberg) määrittelemä pörssikapitalismille alistuva "eurooppalaisuus" joka määrittelee "länsimaiset arvot" "amerikkalaisittain" ja "pankkiirien tavoitteiden" mukaan, ei toimi juhlapuhe-"arvojen" mukaan. Ei älyä, ei johtopäätöksiä, ei vastuuta vaan vallankeskittäjät vetovat omaan vastuuttomuuteensa ja nykyisen laman aiheuttajat esiintyvät pelastajina!

Saksa porskuttaa vielä
- mutta romahdusta alustetaan pakolaisten vyörytyksellä, Kreikka tuhottiin pankki-ideologiaa ja seuraamuksien ja "kukoistuksen" lupausten petosta nostaen sillä Kreikka liitettiin laittomasti koska tarkoitus ja kaappaus pyhittää keinot ja siis muuttaa mainosarvot tyhjiksi länsimaisuudesta ja sopimuksista. Eurooppaa muokataan mukamas eettisillä vaatimuksilla mutta täysin epäeettisesti. "Avatkaa rajanne" hyökkäyssodille ja nato-maiden hyökkäyssotien pakolaisille ja tukekaa hyökkäyssotia samalla.

Taloustuhon ja kaaoksen syitä ja metodeja korostetaan yhä pelastuksena ja "identiteettinä", kuten lahkoissa ja väkivaltaisissa yhteisöissä pahoinvoinnin syitä käytetään pahoinovinnin jatkmaiseksi koska kyse on vain vallankäytöstä ja terrorivallasta tyhjällä retoriikalla. 

Varsinkin EU-visioita ja unelmia rikkoen: rauhan lupauksista on tullut sodan ja militarismin vaatimuksia, kirouksia vallankaappauksen etenemisen kafkamaisessa perustelussa. EU eli amerikkalaisten ohjaamat kabinetit esittää vaatimuksia kansallisvaltioiden tuhoamisesta suuryrityskapitalismin täyellisessä vallankaappauksessa, salaisesti salaisten tahojen luoma TTIP: EU-koneisto on koko ajan vaativampi jumalhahmo seurauksista ja jäljistä valehdellen. Valta ja kaappaus, hajota ja hallitse. Vain vallan kahmimisesta on tullut päämäärä, itsetarkoitus. Valheet ovat paljastuneet mutta petosta pidetään vieläkin perusteena, lupauksena massamedian tykistökeskityksessä.
"Eurooppa jatkaa omaan jalkaansa ampumista", sanoo australialainen taloustieteilijä William Mitchell. Hänen mukaansa talouskuri-ideologia vain pahentaa eurokriisiä ja…
WWW.HS.FI

.

Verkkouutiset (Politiikka)

16:15, 14.3.

+3
378
Teollisuuden alasajoa johtaa Malta, kannoillaan Suomi ja Romania
SDP loiseläjien luoja ja mainospuheittensa vastakohtana:

 "Heinäluoman ollessa valtiovarainministeri Suomesta poistettiin varallisuusvero vuoden 2006 alusta. Pääomasta tuli verotuksen vapaamatkustaja.Tämähän tarkoitti sitä, että esim. vuoden 2012 tasolla suomalainen pääoma maksoi veroja 5,5 miljardia euroa vähemmän.

Ulkoistavaa Demonisointia käytetään lahkojohtajien pelastamiseen vastuusta ja muutoksen estämisessä.

Eero Heinäluomalla on omakohtaista perspektiiviä arviolleen.
Heinäluoman ollessa valtiovarainministeri Suomesta poistettiin varallisuusvero vuoden 2006 alusta. Pääomasta tuli verotuksen vapaamatkustaja.
Tämähän tarkoitti sitä, että esim. vuoden 2012 tasolla suomalainen pääoma maksoi veroja 5,5 miljardia euroa vähemmän kuin EU:n keskimääräisellä pääomaverotuksen asteella olisi voinut ja kuulunut maksaa: http://vastavalkea.fi/…/hallitus-vaarien-miljardien-jaljil…/ tai alkuperäislähde http://tietotrenditblogi.stat.fi/paaomaverojen-osuus-on-su…/.
Tästä meni todella se kymmenisen vuotta, kunnes Suomen taloudelle tuli seinä vastaan.
Nyt Heinäluoma on pitkälti SSS-hallituksen hiljaisena myötäjuoksijana sitten riisumassa köyhimmiltä viimeisiäkin toimeentulon mahdollisuuksia. Minkäänlaista inahdustakaan ei ole kuultu Heinäluomalta vaatimukseksi pääoman osallistumiselle taakan kantoon verotuksen kiristämisen muodossa - edes sille EU:n keskimääräiselle tasolle.


Nykyisen kaltainen Venäjä törmää kymmenen vuoden sisään seinään ja joutuu rakentamaan yhteiskuntansa uudelleen. Näin rajun arvion Venäjän…
MTV.FI
Aika kovaa settiä - sitä tarvitaan kun hallitus toimii vastoin kansalaisten tahtoa ja kirjaimellisesti maa myydää pois leikkirahaa vastaan


Vasemmistoliiton kansanedustaja Markus Mustajärvi näyttää suivaantuneen pääministeri Juha Sipilän (kesk) toimiin.
ILTALEHTI.FI

Geopolitiikka, valheiden suuri portto

"Off-Guardianin" loistava kompilaatio "Guardianin" valheista koskien Syyrian sotaa.


The Western MSM are all a flutter: Russia are pulling out of Syria (sort of). They can’t quite decide if it’s a victory, or a defeat. They don’t know if it’s because they…
OFF-GUARDIAN.ORGSelkeä video, tärkeä tiedotus - TTIP vallankaappaus


EU on Amerikan uusi Kuuba

- Amerikan kauppasotavaatimukset Euroopalle Venäjää vastaan geopolitiikkana jatkoa kauppasotakatastrofeille - kun Amerikka lisää kauppaa Venäjän kanssa ;


“Once again, history won’t keep its mouth shut. Little by little, the truth comes out, and our policy in Cuba gets exposed for the sham it is.” That’s Truthdig’s editor in chief writing about Cuba for the Los Angeles Times in this column from July 1998.

Britanian mahdollinen ero EU:sta ,propakakandastinen peloittelu on alkanut todenteolla.Puhutaan 140miljardista euron maksuista ja miljoonan työpaikan menetyksistä.Kuinka paljon työttömyyttä EU on tuonut Britanialle,paljonko Suomelle,paljonko koko EUn alueelle?On selvää,että läntinen oikeistolainen media suoltaa uhkakuvia.Suomen on mahdollista myös erota EU:sta,olemme olleet suurin nettomaksaja asukaslukuun nähden EU:ssa.Meidän porvalillinen oikeistolainen politiikkamme on tu
Näytä lisää

EU ei ole rakentamista vaan vihollisuuksia, alamaisuutta Amerikan sotataloudelle, tämän pörssin mekanismin eli sotatalouden laajentamista ja ulkoisen vihollisen epätoivoista maalaamista


How did Europe celebrate the second anniversary of Crimean's referendum to rejoin Russia, also known as "the second Holocaust"? Oh, with the usual antics:
RUSSIA-INSIDER.COM


Mikko Elo
Facebook
Mietin sitä, miten loogisella ajattelulla voi tulla siihen johtopäätökseen kuin tänään pääkirjoituksessaan Helsingin Sanomat, jonka mukaan Suomella ei olisi mitään etua EU:n Venäjä-pakotteiden poistamisesta. Kun lehdellä on vain poliittinen Venäjä-vastainen kiihko, voi tuon ajattelun ymmärtää, mutta mitä sanovat Suomen maanviljelijät ja Venäjä-viennistä riippuvaiset yritykset?
Vastakysymyksenä voi esittää, mitä hyötyä Suomelle on näistä pakotteista. Itse en näe mitään hyötyä.
Vertauksen vuoksi tässä voisi todeta, että USA yritti musertaa Kuuban pakotteilla, jotka kestivät yli 50 vuotta, kunnes Obama lopetti pakotteet republikaanien ankarasta vastuksesta huolimatta. Nyt Obama on vierailulla Kuubassa, ja kaikki näyttävät tyytyväisiltä.
.

Ei kommentteja: