keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2016

Kirkon poltto vai erottaminen valtiosta - uskonnollinen eduskuntaAidot protestantit ja humanistit.

Erottakaa valtio keskiaikaisesta pappiskultin valtionkirkosta ja perustuslain vastaisesta kirkkolaista (Vatikaanin tyypillisestä ruhtinassopimuksesta), kirkon poliittisesta "keskusta"-lestadiolaisista ja kalvinistiviidesläisistä ja kirkon sotilaspapeista - nyt ateistitkin pakotetaan maksamaan sotilaspappien palkat jopa aseistettuna Afganistanissa kolonisaatiosotaa tukemassa. Kouluissa on uskontopakko kansalaisille perustuslain vastaisesti, tilanteessa jossa vanhemmat eivät vapauta lastaan tunnustuksellisesta uskonnonopetuskesta. Kyllä, koululaki muutettiin takaisin tunnustukselliseen opetukseen.

Tilanne on naurettava ja paha, uskonto yhä oikeistoeliitin aseena ja demokratian itsesäätelyn tuhoajana lobbaussalaliittoina. Tämä tilanne ei ole elokuvaa eikä "perinnetietoisuutta" vaan feodaalikulttuuria, jota yritetään palauttaa joka tasolla takaisin tuhoamalla pohjoismainen malli ja yliopistot.

Puolueita on painostettava sillä vasemmistokin on tahallisesti unohtanut kirkon vallan erottamisen valtiosta poliittisen voitelun takia.

Harva tietää että "Ev-lut" kirkkohallituksen edustajat ovat mukana eduskunnan valiokunnissa läsnä nähtävästi laittomasti  sekä myös työneuvottelujen kolmikantaneuvotteluissa salaa massamedian suojaamana.

Kaksi ministeriötä on valmistellut uuden pakkoveron kaikille verotettaville yksityishenkilöille uudeksi lisä-kirkkoveroksi, n. 120-160 milj e. Eduskunta ei ole julkisesti ottanut kantaa valmisteluun, äänestystä ei ole julkisesti tiedossa.

Keskustalaisten poliitikkojen valta seisoo kirkon arvovallan tukemana ja keskusta auttaa valtionkirkkoa pitämään valtio kirkon verotusvälineenä - vastoin perustuslakia.

Opetusministeriö ja oikeiston hallinnoima outo opetushallitus ovat antaneet rehtoreille luvan pakottaa oppilaat kuuntelemaan uskonnollisia aamunavauksia ja virsiä "kohtuullisen määrän". Perustuslain vastaisesti, uskonnonvapautta rikkoen.

Sillä se, mitä massamediakin nimittää uusliberalismiksi on neokonservatismia, feodaalivallan palauttamista jokaisella valtion toiminnan tasolla eikä lainkaan liberaalia ihmisten vapauttamista. Vain pohjoismainen malli voi vapauttaa yksilöitä kun eliitti ja raha ei määrää kansanvaltaa.  

 

II

Miten ultrakoulutetu ihmiset eivät osaa lukea historiaa kuinka kirkko ja moskeija ovat olleet vain eliitin aseita, alusta saakka?
Moskeijalaitos ehkä jopa myös Vatikaanin perustamana orjien ja sotilaisen tehouskontona.Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN
   III

Miten keneltäkään voidaan riistää isyys omiin lapsiinsa, kuten suomalainen oikeuslaitos on tehnyt kyseiselle kirkonpolttajalle?
(Tällainen säännönmukainen epätasa-arvo-käytäntö on todellisuutta huoltajuuskysymyksissä suomalaisessa oikeuslaitoksessa edelleen 2016.)
Suomalaiset viranomaiset eivät käsitä, että siinä vaiheessa kun suomalaiselta vanhemmalta riistetään oikeus omien lastensa huoltajuuteen, ollaan luotu todella vaarallinen "mitä vain voi tapahtua" tilanne. Ja koska suomalaiset viranomaiset eivät tätä tosiasiaa tajua, niin pitäisikö edes myötätuntoista leikkivän kirkon tämä ymmärtää?
Tämä tapaus ei ole mitään muuta kuin nuoren isän avunhuuto järkyttävässä tilanteessa, jossa yhteiskunta on vienyt häneltä lapset.
Pitäisikö kirkon nyt herätä ottamaan kantaa suomalaisen miehen perusoikeuksien puuttumiseen suomalaisessa yhteiskunnassa ja osoittaa sitä mainostamaansa myötätuntoa ja anteeksiantoa yhteiskunnan nujertamaa kohtaan?
No, tätä emme tule tietenkään näkemään. Kirkko toimii myötätuntoisesti vain trendikkäämpien aiheiden osalta. Eli kirkko tulee vaatimaan maksimi rangaistuksen ja korvaukset yhteiskunnan nujertamalta nuorelta mieheltä, samoin kuin aikanaan Porvoon kirkon tuhopoltossakin, jossa Porvoon kirkkoherra, Porvoon kirkkohallitus ja valtuusto väkisin halusivat maksimaalisesti tuhota känni-vahingossa kirkon sytyttäneen nuoren elämän, valittamalla normaalikäytäntörangaistuksesta korkeampaan oikeusasteeseen vaatien puolta kovempaa rangaistusta käytäntöön verrattuna. Porvoon myötätuntoiset kirkko-ihmiset saivat lopulta läpi nuoren tekijän kaksinkertaisen rangaistuksen, ja näin myös kirkko sai kaksinkertaistettua ko. rangaistuskäytännön.
Tällaista on todellisen kirkon myötätunto ja anteeksiannon kyky. Joka olisi syytä muistaa nyt kun kirkko niin kovasti itseään myötätuntoiseksi ja rakastavaksi markkinoi. - JariHalonen
 
Kirkonpolttajaksi epäillyllä 26-vuotiaalla miehellä on takanaan avioero sekä huoltajuuskiista ex-vaimonsa kanssa. Vuonna 1989 syntynyttä miestä epäillään…
ILTALEHTI.FI
 

#kirkko #arkkipiispa #uskonto #kirkkopalo #humanismi #hyvinvointivaltio #pohjoismainenmalli #vasemmisto #demarit #vihreät #demokratia

1 kommentti:

stiv kirjoitti...

Tämä sivusto on mielisairaan ihmisen kaunaista vuodatusta - tai sitten taidokasta laatuhuumoria. Oli miten oli, Arhi, kukaan ei ota sinua vakavasti edes unissasikaan ;)