perjantaina, maaliskuuta 04, 2016

Rajojen avaaminen aseena työläisiä vastaan


Poliitikot toimivat pimeiden voimien mukaan, Cia:n ja mossadin väestönsiirto (Amerikan hyökkäyssodan ja geopolitiikan tukena) on asetettu salaiseksi prioriteetiksi, valheilla vaaditaan ei-kriisialueilta tulleita pysyviksi "maahanmuuttajiksi".

Selvä poliittinen projekti, ei hädänalaisten auttamista. Moralistinen shokkivaatimus ja vipuvarsi, jolla Amerikan hyökkäyssotaa ei arvostella vaan viitataan passiivisesti "kriisiin" ja "Venäjän sekaantumiseen".

Valheista, salailusta ja sensuurista luopumalla virkamiehet ja poliisit voisivat liennyttää tilannetta sivistyneeksi ja rationaaliseksi mutta ei.

 Maahanmuuttajia maassa + 160000 (onko täällä syntyneitä lapsia merkitty tilastoihin) - paljonko maksavat suomalaisille. 3000-4500 milj vuosi?

Valehtelu on aggressiota kansalaisia kohtaan nyt myös rikostilastoissa ja tutkintapyynnöissä - poliisi useamman kerran myöntänyt että tutkintoja onkin enemmän ja enemmän. 10000 maahantulijaa kadoksissa, 80% hävittänyt oikean passinsa tahallaan, uudenvuoden tutkinta todella pelottavasti lopetettu poliittisesti. Ja sitten ihmetellään kun suomalaiset ovat vihaisia?


Turvattomuudentunne on selvä käyttöaines eliitille nato-vaatimusten jyrkässä runnomisessa ja amerikkalaisten hyökkäyskoneiden tuomiseksi Suomeen.

 
Rajojen avaaminen on selvä poliittinen ase.


Se on esitetty korkeimmaksi moraaliseksi velvotteeksi samana aikaan kun oikeistoeliitti hyökkää pohjoismaisen mallin rakenteita ja perustuslakia vastaan. 

Poliitikot vaativat rajojen avaamista Suomen perustehtäväksi eikä kansalaisten elintason nostamista - hyvin pirulinen vipuvarsi globalisteille, yksinkertaisesti.

Vasemmisto ei voi teeskennellä että eliitin keinotekoinen moralismi ja salailu olisi nyt työttömien ja työläisten suurin velvollisuus - yhteiskunnan romuttamisena Amerikan geopolitiikkaa ihaillen.
  

http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/nyt-duunariprotestin-paikka


Kansanedustajat on saatu uskomaan että he pääsevät samppanja-klubiin, jos nostavat samppanjaklubin etuoikeuksia ja verovapauksia. Saastainen neokonservatiivien projekti pohjoimaisen mallin tuhoamiseksi kaikin keinoin feodaalirappioksi. 
Tärkein puheenvuoro eliitin keinoja ja mediamanipulaatiota vastaan:Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista 79 prosenttia pitää…
VERKKOUUTISET.FI
2016
  • "Tammikuun tilastot Migristä. Somalit ovat saaneet 100% myönteiset päätökset. Mikäs sota Egyptissä on kun sieltäkin tulleet ovat saaneet turvapaikan? Onko ulkoministeriön matkustussuositukset muuttuneet Egyptin suhteen? Miten sinne voidaan turisteja lennättää jos siellä noin vaarallista on. Minusta tuntuu että nyt mennään kyllä korkealta ja kovaa. Huomaattehan että kansalaisuudettomatkin saavat 100% turvapaikkoja. Mites tämäkin on mahdollista? Jos ei edes tiedetä mistä tyyppi on niin miten voidaan tietää hänen tarvitsevan turvapaikkaa? "Maailman arvostetuimpiin historioitsijoihin kuuluva brittiläinen Anthony Beevor kritisoi suorin sanoin toimittajia turvapaikkakriisiuutisoinnista. IMATRALAINEN.FI|HENKILÖLTÄ TOIMITUS"ETHNIC ENGINEERING"


  Sande Parkkonen WWW

"Vaikka en pidäkään valtamedian sanomisista ja heidän valheellisista uutisistaan, ja kritisoin niitä ahkerasti, minulle ei tulisi mieleenkään vaatia niiden vaijentamista. En voisi kuvitellakaan, että vaatisin jonkun toimittajan suun sulkemista vain siksi, että hän valehtelee kuvaruudussa tai lehdessä. Jos ja kun hän haluaa sanoa sanottavansa, siitä vaan.
Sananvapauden rajoittamista vaativat väittävät, että kansaa johdetaan harhaan valheilla. Väitteen ydin on siinä, että kansa on liian tyhmää huomatakseen valheet, ettei kansalaisilla ole ymmärrystä mediasta tai uutistuotannosta, oikeastaan juuri mistään. Eliitti esittää, että pelastaakseen kansan, sen on tukittava väärinajattelijoiden suut. Suojellakseen tyhmiä alamaisia, eliitti haluaa vaijentaa huijarit. Sitten se eliitti kertoo tyhmille suomalaisille sen oikean Totuuden.
Kuten parikymppinen tyttäreni tätä sananvapauskohua kommentoi: "Kuvitteleeko noi (päätoimittajat) että me uskotaan muka kaikki mitä Netissä on? Eihän me uskota noiden uutisiakaan, joten miks me uskottais jotain Nettijuttuja?"." 

Suurimpien eläkeyhtiöiden sijoitusomaisuus paisui viime vuonna 7 miljardia euroa


Verotukien hurja summa:

23 miljardia euroa
Kantaverkkoyhtiö Fingridin toimitusjohtaja Jukka Ruusunen syyttää suorin sanoin tukipolitiikkaa uusiutuville energialähteille.
WWW.TALOUSELAMA.FI


KAaokse levittämisen motiivi?

AMERICA IS HEADING INTO A POST-SOVIET STYLE COLLAPSE

Ei kommentteja: