sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2016

Valta katsoo seksuaalisuuttasi - vallan metodi ja SartreMiksi eliitti on niin kiinnostunut sinun seksuaalisuudestasi?


Koska jos hyväksyt neuroottisen ulkopuolisen luokittelun seksuaalisuudelle niin hyväksyt eliitin vallan luokitella kaiken, sinun arvosi ja sinut uhaksi (eliitille), kaiken luokittelun elliitin hierarkiana, hegemonian "järjestyksenä".

Tämä on suggestion no 1 kaikessa, politiikassa, viihteessä, puoluepolitiikassa, vallassa. Suomalainen "komediaviihde" on etupäässä vain luokittelua, pelottavaa luokittelua ja tyypittelyä "hassuina hahmoina" mikä on siis vain elitismin korostamista ja ylistämistä eliitin näkökulmasta.

Dario Fo ja Bergman kuvaavat taiteessaan vallankäyttöä analyyttisesti eli he eivät ole eliitin asialla kun taas suomalaiset "taiteilijat" ovat idiootteja jotka eliitti on nostanut "taiteilijoiksi" rahalla ja vallalla.

Opitko tätä yliopistossa, kuinka sitkeää, tarkkaa ja päämäärätietoista eliitin vallankäyttö on? Tuskin. Opitko, kuinka kirkko eliitin tärkeimpänä fronttina korostaa keskiaikaista eliitin fantasiaa ja asetelmaa eliitistä papistona, sanelijana, synnin osoittajana ja alamaisten synnin käsittelijänä, ansan rakentajana, kuinka alamaiset upotetaan itsetarkasteluun ja itseinhoon kun eliitti on samalla vapautettu ryöstämään ja raiskaamaan - kirjaimellisesti raiskauskulttuurissamme, jossa yhä raiskaajat saavat olemattomia tuomioita aatelisten keskiaikaiseen tyyliin, jolloin taas alamaiset tapettiin jos he raiskasivat eliittiä kun taas eliitille raiskaus oli kuin käsien pesu. Mieti mikä harha sivistysvaltiosta meillä on eliitin median ja kirkon kulisseissa.

Vallan halun ja kaappauksen sitkeys on uskomaton eliitillä. Eliitti toimiii vain salaliitoissa jotka näet mutka jotka kielletään massamedian vyörytyksellä.

Siksi niin kaoottinen kakofonia seksuaalisuudesta, aivan aiheeton hysteerinen höpötys rasismista ja homoista - maailman tasavertaisimmassa maassa. Ihmisellä on aina ennakkoluuloja. Se on ihmisen perusominaisuus rajattuna olentona ja siitä suhteeton syyllistäminen on terroria. Eliitin mieliterroria, moralismia. Valistus on eri asia kuin massamedian ja "vihreiden" poliitikkojen paranoidinen ulvonta homoista ja muslimien rajoituksista "kaiken ehtona".

Opitko tätä kun yliopistossa eliittiä mieliskelevät opettivat Sartrea ja Deleuzia?


Opitko, mitä opit?

Eliitin mieliksi.

Onko suomalainen yliopisto suuri väärennetty eliitin manipulaatiolaatikko?

Kysy itseltäsi, onko sinua muokattu oikeistolaisen "vihreiden" tai eliitile kelpaavan vaarattoman "vasemmistoliiton" alamaiseksi ilman todellista vallan kritiikkiä ja tietoisuutta itsestäsi?

Yliopisto väärentää ja ohittaa tärkeimmät tiedot Suomenkin historiasta ja eliitin teoista - sitä tietoa ei korvaa feministinen naisten ylentämisjulistus.


ktshttps://en.wikipedia.org/wiki/Being_and_Nothingness#Part_3.2C_Chapter_1:_The_look&https://en.wikipedia.org/wiki/Gilles_Deleuze#ValuesJouko Heyno kommentti: Teoksessaan "Fasismin massapsykologia" Freudin oppilas W. Reich osoittaa, että seksuaalisuus on ihmiselle niin tärkeää, että jos vallanhaluinen pystyy kontrolloimaan sitä, on muu ihmisten kontrollointi lastenleikkiä.

Big Lebowski? 
Onko koko elokuva metafora seksuaaliselle kontrollille & ohjauspaineelle
 vs   vapaan Lebowskin slacker-zen vapaus kulttuurin määrittelystä  
 - kuva image original EevaHonkanen & gallery Katariina Helsinki 2016

Ei kommentteja: