lauantaina, maaliskuuta 26, 2016

Haglundin poliittinen terrorismi kuulostaa nyt voitonhuudolta


Tämä kuulostaa voitonhuudolta,

lobbarin voitonhuudolta

ja tekopyhältä käsienpesulta

HS ja HBL: Carl Haglund väistyy RKP:n johdosta – menettänyt uskon järkevän politiikan tekoon YLE

           "Tuokaa minulle Barabbas niin ryyppään sen kanssa"


Haglund heittää taas eliitin röyhkeän käsienpesuveden alamaisten silmille väittämällä inhoavansa sitä mitä on kiihkeästi 10 vuotta tehnyt. Etäännyttää itseään eliitin terrorismista jota on luonut.

Absurdiudellahan papitkin tyrmäävät kirkkokansan ääliöalamaisiksi, näin se tyrmäävä feodaali-kirkkokulttuuri ja elitismi toimii. Haluaa toimia.

Pahin tulkinta tästä on se että oikeisto on voittanut ja "salaiset" amerikkamieliset organisaatiot &virkamiehet vastoin lakia ovat ankkuroineet Suomen Amerikan maihinnousuun ja pohjoismaisen mallin totaalituhoon, kurjuuteen ja feodalismiin.

Vasemmisto ei ole herännyt koska ei ymmärrä eliitin euroterrorin totaalisuutta ilman omaa markkaa, omaa tiukkaa tullia ja keskuspankkia, omaa etua ja paikallista progressiivista solidaarisuutta pohjoismaisen mallin ehtona.

Koska ei ymmärretä kuinka 70-luvun keinot ja absoluuttinen verotus ilman eliitin veronkiertoa ovat ainoa keino nostaa ihmisarvoa kaikille kansalaisille, solidaariesti ja progressiivisesti.

EU:ta markkinoidan pseudovasemmistolaisena pseudosolidaarisuutena: Suomen on uhrauduttava eliitin pörssille ja ylikansallisille yrityksille, jotta eliitin valheita, vastuttomuutta taloudesta ja seuraamuksia ei paljastettaisi.

  

Ei kommentteja: