perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

Sokeiden viljelijöiden alistuva traktorimarssiViljelijät eivät halua olla vasemmistolaisia eivätkä realisteja pohjoismaisen mallin puolustajia.

Silti he vaativat vanhoja etuja.

Uskomatonta oikeistolaista kiemurtelua ja alistumista maanviljelijöiltä, siis kyllä on sotahullu aivopesu kouluissa ja pappien talvisotasaarnoissa uponnut syvään, historian vääristäminen propagandalla on hirvittävä ase.

Oikeistolaisten lyömät viljelijät hyväksyvät yhä valheet kauppasodan tarpeellisuudesta ja kauppaketjujen hurjista katteista - oman oikeistolaisen ideologiansa takia, luulevat olevansa porvareita kun ovat täysin tukiaisten varassa! Politiikassa kansan täytyy vaatia epäpätevien eroa, muuten vain alamaisten vikinää.

Mikko Elo  - Miksi Suomen maanviljelijät eivät sano suoraan, että Venäjä-sanktiot ovat pääsyy maatalouden alamäkeen? Satoja miljoonia euroja vuodessa EU:n Venäjä-vastainen politiikka maksaa maamme maanviljelijöille. Vaatikaa Stubbin eroa ja Venäjä-sanktioiden lopettamista!

Viljelijät ovat niin idiootteja että tukevat äärioikeistoalaista ja sotahullua puoluetta - joka on laittamassa 30 miljardia aivan turhiin hävittäjälentokoneisiin kuluineen - ja luulevat oikeistolaista pelastusta kun hallitus ajaa pörssi-ideologian kolonisaatio-globalisaatiota ja pohjoismaisen mallin alasajoa.

EU kieltää pohjoismaisen mallin ja tappaa suomalaisen viljelyn ja silti maajussit eivät vaadi eroa eusta ja sen amerikkalaisesta kauppasodasta Venäjää vastaan.

"Keskustan" oma äärioikeistolainen pääministeri on vallassa ja maanviljelijöiden täyty kontata? Onko poliittinen tietoisuus niin syöpynyt kekkosen palvontakultin alla että ei ymmärretä mitä oikeistolainen neokonservatismi tarkoittaa?  Pohjoismaisen mallin tuhoa ja dollaripörssin kaappausvaltaa.

Miksi Ranska saa paljon enemmän tukiaisia per viljelijä vaikka siellä on paljon pidempi lämpimämpi kasvukausi?

 Koska hallituksemme ovat valinneet tien jossa Suomen täytyy nöyrtyä EU:n hyväksi.
Politiikassa kansan täytyy vaatia epäpätevien eroa, muuten on vain alistuvien alamaisten vikinää eikä tapahdu vallan muutosta.

Kuka kertoisi viljelijöille miten vaikutetaan erovaatimuksilla ja aidolla massavoimalla oikeistolaiset harhat hyläten?

Systeemi ja poliittinen iedeologia täytyy muutta, ei kontata polvet verillä Helsinngissä anomassa muruja. Ymmärrättekö te mitään poliittisesta valtapelistä?Risto Lahnalampi
-Kuulin senaatitorilla , että tuottajat kannattavat Venäjäsanktioita. MTKn puheenjohtaja piti pöyhistelyesiintymisen, kun maatalousminidteri oli tullut selittämään miten aikoo oikaista vikapolitiikan
 

Tulospalkkiot nousevat edellisvuoden noin 400 000 tuhannesta 800 000.
MAASEUDUNTULEVAISUUS.FIAllekirjoituksia olkaa hyvä.

Jokainen kansalainen huomaa miten paljon sähkölaskua nostaa energiavero, sähkön…
WWW.ADRESSIT.COM

Ei kommentteja: