torstaina, maaliskuuta 17, 2016

Rukousaamiainen, fasismi ja kirkkovaltio


Rukousaamiainen?

  Amerikan "uskonnollisuuden" ihanne? 
  "Uskonto politiikkaan".  Se on jo.


Nyt pitää ymmärtää että ei eliitti ja elitin hybris jumalan ja jumalan vihan edustajana ole Suomessa muuttunut yli 800 vuoteen - eliitin kolonisaatiopyrkimys ja vallanhimo ei ole muuttunut - jo kirkkovaltio eli kirkkolaki valtion sitomiseksi kirkkoon todistaa sen ja järkyttävä pakkouskonto kouluissa lapsille ja kuinka vapaa-ajattelijatkaan eivät jaksa haluta valtion erottamista kirkosta.

Eliitti näkee natiivit suomalaiset karjana kuten kirkko moitittavana kansana, jonka pitää hävetä itseään ja pyytää eliitiltä avuttomina anteeksi.

Tällä "eurooppalaisella" Vatikaania ihailevalla eliitillä ei koskaan ole ollut moraalia, vain eliitin etu ja hybris pappiskultin tukemana, jumalallinen julmuus hallita ilman demokratiaa ja avointa tietoa.


Valtionkirkko eli eliitin uskonto on Kekkosen pelastama eliitin kirkko, jotta kirkko pelastaisi elitismin ja tukisi eliitin sensuuria ja hegemoniaa: keisarin luoma aivopesukone, emotionaalinen kaappaaja, fantasioiden paisuttaja, eliitin vallan tärkein tuki, Roomalaisen elitismin eli "valtiouskonnon" jatkaja 800 vuoden pakkouskontokolonisaation suorana jatkajana - vaikka se oli tehnyt kirjallisen ideologisen sopimuksen natsien kanssa sodan aikana (jota ei ole purettu tai kaduttu). Miettikää nyt, eliitti ei ole muuttanut keinojaan eikä feodaalivallanhimoaan eikä julmuuttaan.

Historia on muutettu, piilotettu, väärennetty, jotta ihmiset "luottaisivat" eliittiin. Suomalainen kulttuuri on Euroopan vanhin alkuperäinen kulttuuri ja kieli - ja silti koneisto on nyt viritetty julistamaan Vatikaanin tuomiota, ettei Suomea koskaan ole ollut.

Herätkää ihmiset, lukekaa blogiani jos vallan, uskonnon ja sensuurin kombinaatio on alkanut avautumaan, käyttäkää järkeänne, puhukaa ja herätkää eliitin lumosta.

 Sivistys perustuu aidolle historian ymmärrykselle.


Elaiitti on vaatinut kaiken symbolisen vallan itselleen ja te olette suostuneet sen antamaan - ohi demokratian, ohi humanismin, ohi pohjoismaisen mallin. Hajota ja hallitse.

Valtion tuhoajat esiintyvät nyt näytelmässä jossa kutsuvat itseään valtion pelastajiksi.

Eliitti on luonut mielettömän korruption ja kumonnut 70-luvun kansannousun ja kansanvallan valheilla. Eduskunta tukee fasistista hallitusta ja demarit ovat mukana terrorisssa, markka vaihdettiin 100% laittomasti euroon demarien ollessa mukana kansallisvaltion tuhoamisessa, pörssi-ideologian kaappausprojektissa, EU-junassa.  Suomi maksaa myös viiden muun maan eu-jäsenmaksuja koska eliittime kerää pisteitä isommilta pojilta suomalaisten selkänahasta orwellimaista pankkiirien ja kenraalien liittovaltioprojektia tukiessaan.  

Älykköinä toimivat ihmiset puolustavat Amerikan hyökkäyssotia ja eliitin kolonisaatiokirkkoa.

Pokkana.

Eliitti on avannut digitaalisen Somen 100% NSA:n yritysvakoilulle avoimeksi.


Politiikka on jäätynyt lasten uskollisuusleikiksi massamedian retoriikan ohjaamana, poliitikkojen julkkisshowksi: ihmiset äänestävät poliitikkoja, jotka eivät edusta heidän tärkeimpiä arvojaan mm heikkojen puolesta, sivistyksen, avoimuuden, puolueettomuuden ja hyvinvoinnin puolesta toimimista. Eliitti ihailee nyt suurfirmoja ja kaiken tuhoavaa pörssiä, jolle on muka uhrattava kaikki.

Suomalaisten on kuoltava ja uhrauduttava, vain jotta eliitti voi rikastua ilman omantunnon vaivoja. Amerikkalaiseen malliin sillä rukousaamiaiset ja uskollisuuden valat Amerikan, Brysselin ja Lontoon geopolitiikalle ovat eliitin uskonto. Kolonisaation meininki.

Miettikää miten kovaa fasismia valtamedia meille tuuttaa kirkon, koulun ja puolueiden tukemana. jotta unohtaisimme minkä ihmeen pohjoismainen malli ja veroprogressio meille toi.


Näkyvän Vastarinnan on noustava kansalaisilta ja on selkeästi nähtävä eliitin aiheuttama tahallinen tuho: eliitin unelmissa valtansa kasvaisi heikennetyn Suomen yli.

Vain kansallisvaltio ja yhteinen solidaarisuus voi torjua hirvittävän sodan kaaoksen, jota eliitti ajaa jumalansa avulla.

Eliitti vaatii luottamusta ja systeemikoneisto vaatii alistumista "konsensukselle" eli eliitin valinnoille.


Vapaavuori: Budjettiriihet olivatkin pelkkää teatteria 
Ex-ministeri Jan Vapaavuori (kok) paljastaa, että budjettiriihessä ei oikeasti päätetä mistään. WWW.ILTALEHTI.FI

   16.3. 2016  SL


                 SISÄPUOLEN JA ULKOPUOLEN POETIIKKA

  1. "Kokoomuksessa päätimme aloittaa sivistyksestä." Niin, siis LEIKKAAMISEN. Käsittämätön sivusto:


HENKILÖLTÄ FINLANDTIMES.FI


Kielellä, sanoilla, retoriikalla luodaan perspektiiviharhoja, haluttuja ohjailtavia harhojaVeli-Matti Hurskainen 
Meillä täällä USA:ssa on näemmä meneillään presidentinvaali. Ainakin, jos on YLEen luottaminen.  Katsoin pitkästä aikaa YLEn tv-uutiset 21:30 ja yritin myös seurannutta ajankohtaislähetystä (taisi olla atalkki). Uutisten ylivoimaisesti pisin (ja kallein) osuus pohti, tuleeko meille presidentiksi Trump vai Clinton. Jälkimmäinen keskittyi tähän meillä meneillään olevaan vaaliimme, joten jätin sen kesken. Kokeilin kanavahyppelyä. Tuloksena oli amerikkalaisia sarjoja. Ei ihme, että USAn maa-, meri- ja ilmavoimat voivat kutsua itse itsensä tänne harjoittelemaan sotaa meidän naapurimaatamme vastaan.


Rukousaamiaisella
Adolf Hitler with Duke and Duchess of Windsor

Mihin hallitus on sitoutunut


CIA Interventions in Syria: A Partial TimelineEi kommentteja: