maanantaina, syyskuuta 29, 2014

Homoviha on vallan historiaa - satojen vuosien tausta homofobialle


Homoviha on vallan historiaa.


Suvaitsevaisuuskeskustelusta puuttuu tärkeä ulottuvuus: ymmärrys valtion toiminnasta homovihan tuottamisessa kulttuurin muovaamisen osana.

Historiastamme näemme suoraan että virkamiehet Suomessa ovat vaatineet yli 850 vuotta homovihaa 1981 tautiluokituksen poistamiseen saakka. Taustalla on yleinen seksuaalisuuteen kohdistettu viha ja pikkumainen kontrolli monen muun aatelis-kontrollitaktiikan eli eliitin vallan keinoilla.


Kirkko eli pakkouskonto on ollut tehokkain tapa alistaa suomalaiset, kuninkaan aivopesula eliitin hallinnoimaan moralismiin, häpeäalistamiseen ja pelkokulttuuriin. Suomalainen vapaan seksin kulttuuri ja omavaraiset taloyhteisöt tuhottiin Vatikaanin ja ruotsalaisten kontrolloimalla syntikulttuurilla jotta perheyksiköt kilpailisivat keskenään veronmaksussa ja synnintunnossa, alistumisessa, aatelis-kapitalismissa, eliittiä rikastuttaen, pois omavaraisuudesta aatelisten rahakulttuuriin ja elintasoa heikentävään verotuskulttuuriin, kuten kapeaan monotuotantokulttuuriin mm. Suomen ilmastoon sopimattomalla vehnällä. 

Kun luodaan hillitön kontrolli ja uskonnollinen paniikki pakkouskonnolla, valta on 100% kontrolloijalla, joka saa vapaasti järjestää itse orgioita huviloilla, kun kohteena traumatisoidut suomalaiset on opetettu itkemään omaehtoisesti kirkon nurkassa omaa syntisyyttään pappien vihan ja kuninkaan lain alla. 
 
Homoviha on vallan historiaa,

suomenruotsalaisen eliitin vallan alku ja juuri.Yhä elää kansan traumamuistissa aatelisten seksuaaliterrorista.

 
Törkeää homovihakeskustelun ja suvaitsevaisuuskeskustelun käyttämistä ja oman historin vääristämistä oikeiston venäjävihaan - eivät menneet Kauhajoelle tms:

 

Ei kommentteja: