tiistaina, syyskuuta 09, 2014

Apple vakoilee pulssiasi iWatch miniHAL by Big Brother Cupertino


Apple on 16 kk edellä minkä takia se ei välitä käyttäjien yksityisyydestä eikä etiikasta. Tietysti monta syytä ylimielisyyteen ja yliotteeseen mediasta.

Applen iPad Air 2 on suorituskykyisempi kuin on kuviteltu


HAL 9000 on erittäin tyytyväinen. iWatch tarkkailee ihmisten pulssia ja osaa tulkita kosketuksia ja viestittää tunteita myös haptisella värinällä. HAL 9000 on erittäin tyytyväinen esi-isästään. /Log Out History File. 
  
Kohta ihmiset puhuvat ranteelleen, bloggaavat lennosta bussissa kirjoittamatta mitään ja kuuntelevat kellonsa viisauksia. 

Apple uhoaa pitävänsä taas mahtiasemansa.  

LG:n G3:n jälkeen se on vaikeaa.

Flint Center julkistus  - iPhonen näyttö on nyt kalibroitavissa ja about kalibroitu muutenkin - ammattimaiseen valokuvaukseen OK -- iPadiin nopeasti sama näyttöteknologia, mini iPad on surkealla näytöllä ja siitä on valhdeltu toimittajien toimesta että "samalla retina-näytöllä".
  iWatchissa on walkie talkie toiminto joka kyllä miellyttää nuoria rikkaita lapsia erottautumaan koulussa.    Mutta parhaat ohjelmistot ovat kieltämättä iOS laitteille. Maxikokoinen iLätty, iPhafflet pitäisi olla tulossa taiteilijoille ja lehtien lukijoille. Apple TV 4K on viivästynyt mahtavasti. 


iOS-vakaus on ykkösasia, josta Nokian Ollilan harhauttamat j a lamaannuttamat IT-toimittajat eivät puhu.

A8 prosessori on selvästi tehokkain musiikintekoonkin ja videoegektointiin - jos ohjelmatalot vain lopettaisivat laiskan koodin pusertamisen. Mini iPadin nättö oli pettymys, se voi päivittyä. Puhuuko iWatch?   Valitettavasti makein omena on nyt se perisynnin kehto.            Big Brother, Big Snake.  
Pic: felipe_luchi_ meta.ath0

Apple’s iOS spyware


iOS hacker Jonathan Zdziarski has put together a presentation about the deliberate backdoors Apple maintains in iOS.

http://meta.ath0.com/2014/07/19/apples-ios-spyware/


Tärkeintä Amerikan imperialistiselle kolonisaatiolle on nyt taktisesti luoda pelon ja paranoijan ilmapiiri. Sillä pelkäävä ihminen alistuu ja tottelee helposti psykopaatteja. Snowdenkin voi olla pelkkä julkisuusstuntti luomaan paranoijaa ja blokkaamaan aitoja paljastajia - mutta ei paljasta todellisia nimiä ja vakoilijoita poliittisessa manipulaatio-operaatiossa eli uuskolonisaatiossa dollaripörssin puolesta. 
 
Älykännykkä ja mikä tahansa kännykkä nyt Nokian luovutettua tietonsa NSA:n ystäville voi siis kuunnella ja nauhoitta sinua koko ajan vaikka laite olisi "pois päältä".  


Tämä on suurin syy miksi laitteisin ilmestyi kiinteät akut. Android 4.2 käyttöjärjestelmässä voi itse asentaa erilaisia tiukempia palomuureja, uudemmassa Androidissa ei, juuri NSA-korruption takia.


Kuinkahan Jolla pärjää turvallisuusvertailuissa? 

Jollakin luultavasti käyttää signaalin käsittelyssä standardi GSM operation systemiä, joka pyörii lähes kaikissa kännyköissä erikseen ohjelmakäyttöjärjestelmästä - ja on täysin suojaton taitavaa kaappausta vastaan.  
 
Tarjolla on mainosten mukaan erikseen NSA:ta ja vakoiluohjelmia hylkiviä puhelimia mutta ongelman syvin taso on siinä että prosessorit on suunniteltu Amerikan salaliittona toimimaan jopa ilman virtaa mikroaaltokeilauksella eli prosessorit voidaan käynnistää, ohjata ja lukea mikroaaltosäteellä tmv. Tietysti dollaripörsi lepää teollisuusvakoilun päällä ja pienten maiden eliitin korruptoimisella luovuttamaan inovaationsa pois, kuten Suomen teknologiaa on ilmaiseksi puolutettu pois jotta eliittimme voisi kerätä pisteitä isoilta pojilta. Esim. paperikoneteollisuutemme tekniset salaisuudet luovutettiin käytännössä ilmaiseksi pois ilman mitään järjellistä syytä transatlanttisen pörssieliitin hyväksi.  
 
Mieti sitä hetki ja mieti fastistien kontrolliunelmia ja kuinka poliitikkomme hyväksyvät STASI-NSA:n ja jättävät julkaisematta aidon STASinkin suomalaisten vakoilijoiden listan. Mieti hetki. Onko demokratia mahdollista alistuvien suomalaisten maassa?

  Totaalinen vakoilu merkitsee totaalista manipulointia ja kontrollia.

Applen kuuluisin mainos on todella irvokas nykyhetkeen verrattuna. American Way of Life - We Do What We Want. Göebbels olisi ylpeä.
Nokiakin menetti viattomuutensa Nythän itse Petteri Järvinenkin myönsi, että Nokian luovuttaminen Microsoftille on transatlanttisen salaliiton sopimus juuri vakoilun ja kontrollin laajentamiseksi.  Nyt aivan kaikki Nokian puhelimet ovat vakoilun avaamia Microsoftin saatua kaikki Nokian koodit käyttöönsä ja Microsoft on aina tehnyt windows-tuotteisiinsa NSA:lle ja CIA:lle vakoilutakaportit. Applekin tekee nyt jopa kauko-ohjauksen laitteisiinsa NSA:lle ja poliiseille.Petteri Järvinen:

"Nokia ostettiin vakoilusyistä"
 

Negatiivisinta Applen laitteissa

on nyt niiden rautaan upotettu vakoilukoodi (tunnistekoodi) eli kuka tahansa varakas vakoiluorganisaatio tai markkinointifirma tai taitava hakkeri pystyy seuramaan tasku-Appleasi ja nettiliikennettäsi helposti monin tavoin.
Androideihin taas on helpompi ujuttaa yksittäisiä vakoilu- ja kuvaus/kuunteluohjelmia koska Android ei ole niin tiukan kontrollin alla kuin iOS alusta.

Tietysti Applen kanssa sopineet valtiolliset vakoiluorganisaatiot saavat helposti Applen laitteet ujutuksen ja jatkuvan kuuntelun kohteeksi missä tahansa laite on paikalla.

Applen ensimmäinen mainos lupasi murskata Ison Veljen, Big Brotherin.
Nyt Apple on eturintamassa auttamassa lukemattomia vakoiluorganisaatioita.

Jotka kaikki ovat kaupallisia, myös valtioiden vakoiluorganisaatiot. Raha ajaa kenraaleita, asekauppiaita, lobbareita ja vakoilijoita, ei mikään muu.
Libyan sotakin oli vain valuuttasotaa eikä mitään muuta. Huolellisesti brittien organisoima kansannousun yllytys, jotta dollari ei menettäisi öljyvaluutan asemaa.Stanisław Lem kirjoitti 1970-luvulla että ihmiskunta astuu jatkuvan sotatilan aikakauteen. Vakoilu, luokittelu, profilointi, tiedon manipulaatio, median propaganda massojen ohjailuun ja mikrorobotit tulevat olemaan jatkuvaa sabotaasisotaa.

Afganistanin sotakin on ollut sabotaasisotaa: köyhä maa halutaan pitää köyhänä mm. ylikansallisten kaivosyhtiöitä varten sekä heikkona geopoliittisena kynnysmattona.

Kuten aikaisemmin niin nyttenkin, kaikki ovat kauppa- ja energiasotia.
Tieto on aina ollut tärkein osa sodankäyntiä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Lem#Es...Vakoilu ja kontrolliuutena kolonisaationa

       - CIA Suomen taloutta tuhoamassa ja alistamassa - poliitikot Ame

CIA tuhosi Rauma-Repolan

parhaan bisneksenJotakin toivoa yksityisyydestä?

Firefox OS -mobiilikäyttöjärjestelmän tulevassa versiossa sovellusten oikeuksia voi hallinnoida ominaisuuskohtaisesti.

http://www.tivi.fi/kaikki_uutiset/firefoxpuhelimet+panevat+androidista+paremmaksi+sovellusten+ylimaaraiset+asetukset+voi+panna+kuriin/a1006740
Firefox suojautuu salausavainten väärentäjiltä ja vohkijoilta


Mozilla-säätiö on lisännyt Firefox-selaimen uusimpaan version turvallisuusominaisuuden, joka estää verkkoliikenteen kaappaamisen, kun toisessa päässä on suurempi verkkopalvelu.
Firefox 32:ssa julkaistu, avainsertifikaatteja tarkkaileva ominaisuus antaa verkkopalvelujen määritellä, mitkä ssl/tls-salaussertifikaatit kelpaavat heidän palvelulleen.
Julkaisun yhteydessä ominaisuus toimii Twitterin ja Mozillan verkkopalveluissa. Päivitysten mukana turva laajenee koskemaan Googlen palveluja, Tor-sivustoa, Dropboxia ja muita palveluja.http://www.mpc.fi/kaikki_uutiset/firefox+suojautuu+salausavainten+vaarentajilta+ja+vohkijoilta/a1008498Tutkija ihmettelee iOS-aukkoja, Applekin myöntää tavallaan

  • Tietoturvatutkija tulkitsee Applen käytännössä myöntävän, että hänen löytämänsä haavoittuvuudet ovat todellisia.

    http://www.itviikko.fi/uutiset/2014/07/24/tutkija-ihmettelee-ios-aukkoja-applekin-myontaa-tavallaan/201410293/7
Sitten hyötynäkkohtia ottaa tämä uljain NSA:n troijan hevonen käyttöön jos ei ole yrityssalaisuuksia tai poliittista organisointia omalla koneella (windows ei ole yhtään turvallisempi kuin Mac ios tai osx):After using Windows for 20 years, Khidr Suleman tells us what life is like after making the jump to Mac.

OPINION: The break-up has been less painful than I imagined. Indeed, it feels like trading in a Ford Mondeo for a Ferrari Enzo. (Find out if I think the same nine months on).
After 20 years of using a Windows PC as my main machine, I never thought it would end like this, but the Metro interface was the last straw.

http://www.itpro.co.uk/desktop-software/21624/os-x-vs-windows-8-reasons-to-switch-to-mac


ja käyttöjärjestelmien vertailua

- Operation systems in comparison

  - Chrome läppärit pyörittää myös kaikkia Android-ohjelmia 

 

What to do if you love Windows XP and hate Windows 8
The 46 Most Brilliant Life Hacks Every Human Being Needs To Make Life Easier


 

Yleinen auts
We all rely on USB to interconnect our digital lives---but new research reveals that there's a fundamental security flaw in the very way that the humble Universal Serial Bus functions, and it could be exploited to wreak havoc on any computer.
gizmo.do|Henkilöltä Jamie Condliffe
Ai ai

IPhonen ja iPadin valmistusprosessissa käytetty myrkkyjä vuosikausia - Apple kielsi nyt 
Miksi iPad?iPad on ehkä häiriövapain liikuntarajoitteiseen kosketukseen. 
  • Useimmat sanomalehdet on nettioptimoitu nimenomaan iPadille. Sitä varten tarvitsee ladata vain lehden oma appsi ja joissakin maksaa se pieni väistämätön hinta.

    Hesarin appsi eli sovellus on vielä valitettavan surkea, kauhea. Ylimielinen, epäinteraktiivinen, tylsä, kankea, vuorovaikutukseton. 

Lapsiin iPad ja ohjelma-ekosysteemi vetoaa enemmän kuin karkki. Käyttölogiikka on pitkälle aina ohjelmien läpi sama.
Apple on pakottanut ohjelmantekijät helppouteen. Välittömään koe-reagoi-interaktioon.


iPad on myös musiikkikeskus: voit striimata langattomasti audiota ja videota 100 euron Apple TV-boxin  tai vain audiota Apple wlanin eli Airport-laitteen kautta suoraan stereoihin/TV-inputtiin musiikkia iPadistä langattomasti.


Pelit voi myös peilata televisioon langattomasti Apple TV-boksin kautta kaikkien katsottavaksi jos peli-illassa pelataan vuorotellen - paripelit kahden ipadin välillä ovat vielä harvinaisia. 
Mutta paripelit tulevat aivan varmasti. Luultavasti Apple-TV tulee olemaan myös liike-vuorovaikutteinen ja siten myös pelikeskus jo sinänsä. Nintendolta Apple TV varastaa liikestickin. Jos ei, niin on jotain vikaa Applen kehitysosastolla. 

iPad 4-6 ovat musiikintekijän all in one
 
 
iPad on myös ehdoton luennonpitäjän väline
- langattomasti videotykille (Apple TV-boxin avulla) ohjelmalla, jonka jokaisen luennoitsijan täytyisi opetella

    - Keynote

Pic: felipe_luchi_ meta.ath0

Missä yksilönsuoja,   Tim Cookin   Jonathan Iven

iPhone, iPad, iPod, OSX, iOS, Mac, Macbook Air, Safari, iTunes,

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Apple on 16 kk edellä minkä takia se ei välitä käyttäjien yksityisyydestä eikä etiikasta. Tietysti monta syytä ylimielisyyteen ja yliotteeseen mediasta.
Applen iPad Air 2 on suorituskykyisempi kuin on kuviteltu


http://www.hardware.fi/uutiset/artikkeli.cfm/2014/11/12/apple-ipad-air-2-grafiikka-naytonohjain-imagination-powervr