maanantaina, syyskuuta 29, 2014

Peter von Baghin muisto on jo hylätty - muistotilaisuus Orion

- muokattu III -Peter von Baghin muistelutilaisuus oli Orion 30.9. 

Bolognan vanhojen elokuvien festivaalin italialaisjohto perui Helsinkiin ensi viikolle sovitun yleisöluentonsa. Viesti oli selvä: von Baghin lähdettyä Suomi ei enää ole yhtä kiinnostava paikka maailman elokuvaihmisille.  - yle.fi/


  - KAVI:n Antti Alanen kertoi, että von Baghilta jäi lukuisia julkaisemattomia käsikirjoituksia. Niiden joukossa oli 12-osainen maailman elokuvahistoria. Sellaista ensyklopediaa ei tänä maailmanaikana lähes varmuudella julkaista, ainakaan painettuna. - yle.fi/   !

    Eurooppalainen elokuva ei ole kuollut Suomessa.

Se on vain haudattu OKM:n (opetusministriö) virkamiesten ja sen ohjaaman elokuvasäätiön alle. OKM production.

On valitettavaa kuinka laiskasti von Baghin fanit ovat kuunnelleen hänen puheitaan suomalaisen elokuvan tilasta. Fanitetaan ja valitetaan ja ihaillaan mutta ei toimita eikä uskalleta puhua esikuvan mukaisesti julkisesti. Passiivisuutta ja haaveilua ilman aktiivisuutta ja rehellisyyttä.

Taide politiikan ulkopuolella?

Ei. Elokuvasäätiö ei ole politiikan ulkopuolella

  vaan oikeistovirkamiesten raskaan poliittisen kontrolloinnin ja kulttuuritotalitarismin alla, tarkan kafkamaisen sensuurin alla, ministeriön jatke poliitikkojen todellisuushallinnan suojana. Ei ole taidetta ja todellisuuden tarkkailua ja avamista suomalaisessa elokuvassa, on vain oikeistolaisten kulttuurinäkemysten myötäilyä harmittomaksi sarjatuotannoksi.
 
Esikuvaa pidetään nyt kaapin päällä ihailun kohteena ja häntä surraan - mutta ei häntä pidetä radikaalina toimintaoppaana eurooppalaisen elokuvan puolesta suomalaisen kulttuurin vapauttamiseksi.

Mitään vastarintaliikettä ja avointa puhetta elokuvasäätiön sensuuria ja OKM:n oikeisto-kulttuuripolitiikkaa vastaan ei ole syntynyt. (SES ei ole säätiö suom.huom)
  
Luulevatko suomalaiset elokuvafanit ja ammattilaiset tosiaankin
että tosi elokuva ei ole poliittista vaan vain taiteellista viihdettä ja saatanan nostalgiaa faneille? 
 
Olisiko nyt aika organisoitua?

Oikeiston määrittelemää todellisuuskuvaa ei saa kyseenalaistaa.

Poliittista korruptiota ja oikeistolaisten painostusta virkamiesten kautta sekä demarien oikeistolaisuutta ei saa esittää laajaksi ilmiöksi ja yksilöä täysin turvattomaksi hyvä veli -organisaatoiden terrorissa.  

 "Suomalainen elokuva" on halpa-arvoista finnkinoviihdettä, härskiintynyttä finnkinopopparien rasvaa suoliston tukkeeksi ja todellisuutta väärentävää hihittelytuotantoa oudolla turruttavalla, keskinkertaisuutta ylistävällä "suomalaisuusaspektilla", porvarifiltterillä, jossa elokuvasäätiö vaatii tuottajia muokkaamaan elokuvista yhtä ja samaa toffeemassaa ja merkityksetöntä, turvallista oikeistolaisen konsensus-ihmiskuvaan ja "toiveisiin" viittavaa mediumhöttöä, "suomalaisella" itseivalla ja varmalla rasvaisella loppunostatuksella.

"Epäpoliittisia", siis poliittista todellisuutta ja oikeistopolitiikkaa piilottavia viihdevalistuselokuvia, oikeistolaisten virkamiesten helpotukseksi, kontrolliksi, jottei vasemmistolainen tai humanistinen ihmiskuva tai jopa rehellinen historian avaaminen pääsisi kyseenalaistamaan oikeistolaista, totaalista mediapeittoa ja horrosta Suomessa.

"Epäpoliittisuus" eli hegemoniaa suojaava "viihde" taiteen sensuroinnin oikeutuksena on oikeiston poliittinen taktiikka oikeistohegemonian ja korruption vapauttamiseksi.  Valtion tuhoamiseksi ja tuloerojen kasvattamiseksi.


Valtion varat ja veronkierto käytetään eliitin lihottamiseksi, valtio korruptoidaan ja yhteiskunnallinen elokuva puuttuu täysin tehokkaan ideologisen sensuurin avulla.  

 • Muistattehan, kuinka Aki Kaurismäki karkoitettiin Suomesta kun hän onnistui ARIEL -elokuvallaan ennustamaan laman, varsinkin henkisen laman? Poliittisesti haastava eli "epäkorrekti" elokuva sai virkamiehet ja elokuvasäätiön hysterian valtaan.

  Laman kriittinen ja talouspoliittinen analysoiminen kiellettiin ankarasti. Joitakin itsesäälielokuvia myönnettiin kunhan se ei ollut ajankuvaa ja oikeiston lamapropagandaa ja pankkiterroria haastavaa. Lamahan johtui pelkästään kokoomuksen keinottelurahapolitiikasta, eliitin pörssikeinottelun vaatimuksista, ei mistään muusta. NL romahtaminen oli vain pieni osa verrattuna pörssikiiman kuplaa kokoomuksen ja pankkien vaatiman vahvan markan kautta keinottelemalla.
  
   
Poliittisesti kontrolloitu "epäpoliittinen", kuohittu elokuva elokuvasäätiön linjausten mukaisesti, jotta kukaan ei ahdistuisi paljastuvasta todellisuuden ja kontrollin avaamisesta - eikä kukaan ajattelisi, jotta elokuva ei ahdistaisi, jotta todellisuus ei ahdistaisi, nostaisi piiloteltuja paineita ja herättäisi, jotta kaupallinen kepeä sovinnaisuus, porvariunelma ja oikeiston historianväärennös voittaisi "talvisodan hengessä" kulttuurisodan nostaessaan huolettoman ihmisen porvarien ikuseksi idoliksi, eliitin matkijaksi asenteeltaan  - ja jotta yksikään elokuva ei uhkaisi  poliitikkojen ja median todellisuusmanipulointia rehellisellä yhteiskuntakritiikillä ja euroterrorin paljastamisella. 

Vaaraton elokuvailmaisu on nyt poliitikkoja, Nato-kenraaleja, eurojunttaa ja virkamiehiä varten kuin natsi-Saksassa, totaalisesti rajattua ja kontrolloitua eliitin mielenrauhaa.

Mauttomia suomalaisia elokuvia, jotka eivät herätä mitään mielenkiintoa muualla Euroopassa paitsi jotkut naivin kivat luontoelokuvat ja lasten kopiodisneypiirretyt. Elokuvia, joissa saa pilkata suomalaisia karakteereja mutta ei kaivaa sotien joukkohautoja, ei nauraa tai suuttua eliitille, ei kauhistua suomalaisesta korruptiosta, ei järkyttyä, ei nostaa Ruotsin satojen vuosien kolonisaatioterroria ja sen elävää eliittiperintöä valkokankaalle, virkamieskorruptiota ja salailun virkamieshautoja auki. Kymmenien tuhansien salattujen virkamiesdokumenttipaperien maassa takuuviihdettä SES-leimalla.    
  
Fanittaminen ei ole aitoa jos ei toimi kuten von Bagh. Ja määrätietoisemmin kuin taivaanrannan maalaaja von Bagh 

Virkamiesten terrori elokuvasäätiön käsikirjoitusten ohjailussa ja linjauksissa on lopetettava. Se vaatii uskomattoman selkeän poliittisen liikkeen jotta virkamiesten poliittinen manipulaatio nostettaisiin selvästi esille taidemuodon terrorisoimisena.

Kumpikin puoli, oikeisto ja vasemmisto, on hyväksyttävä elokuvallisen ihmiskuvan ilmaisussa. Elokuva on aina poliittinen. Elokuva ei ole epäpoliitinen, jos siitä karsitaan vasemmistolainen ja humanistinen vapaus oikeistolaisilla kriteereillä.
 • Yhteiskuntakritiikki, maan tapa -todellisuuden, vallan avaaminen lukemattomina salaliitoina ja historian sensuroimisen avaaminen on kiellettyä -- ja silti eurooppalaisen  elokuvakulttuurin toimijat, oppineet, fanittajat, ovat aivan hiljaa ja peloissaan. Ihailevat tosielokuvaa mutta eivät toimi sen puolesta.

Outi kommentoi:

 "Se on muuten ironista, että Venäjällä (jota maata tuntemattomat kritisoivat jotenkin täysin sensuroiduksi, mikä ehkä pätee pervyi kanaliin) on huomattavasti yhteiskuntakriittisempää ja itseironisempaa elokuvaa kuin "vapaan lehdistön" Suomessa.


Poliittinen todellisuutemme, havaintotapamme ja näkökykymme on korruptoitu, media totaalisesti manipuloitu, ylhäältä alaspäin alamaisille säädelty - ja elokuvakulttuurin pelokkaat ja alistuvat toimijat ovat siihen osasyyllisiä.

Ehkä akateemiset, koulutetutkaan ihmiset eivät ymmärrä tietämättömyydessään kuinka poliittisesti suomalaista historiaa, näkökulmaa ja keskustelua manipuloidaan eliitin täydelliseksi suojaksi. Uskalluksen puute eli pelko-korruptio vai tietämättömyys suurin syy? Kumpikaan ei ole hyvä syy tukea oikeistolaista sensuuria elokuvasäätiössä,  mautonta tusinaelokuvaa ja oikeistolaisia kaupallisia arvoja raskaina kahleina itsesensuurille ja keskinkertaisuuksien rahoittamiselle.
  
 • Kevyt viihdyttäminen ja Suomi-kliseiden vahvistaminen (mm. humalainen suomalainen) on sallittua kunhan se on vain itseivaa eikä todellisuuden avaamista ja poliittisesti vaikuttavaa oikeiston konsensusta ja lumetodellisuutta vastaan. Virkamiesten ja kuntaeliitin sekä pankkiirien terroria ja asiakirjaväärennöksiä kansalaista vastaan 1992 ei saa esittää humalantarpeen syyksi elokuvissa.  Kuinka moni tietää että kirkko oli Suomen ensimmäinen alko, myynnin yksinoikeuden ottaja? Tämä ei kuulu oikeistolaiseen klise-arsenaaliin  poliittisista syistä. 
 • Koulussa meille vihaisesti vannotettiin että Suomessa ei ollut SS-miehiä sodan aikana mutta nyt senkin paljastuminen poliittisesta sotahistoriasta ei aiheuttanut ihmisissä tai elokuvantekijöissä mitään reaktioita. Koska oikeistolaisen turvakuvan järkkyminen oikeiston valheista ja virkamiesten propagandasta ja järjestelmällisestä valehtelmisesta muuttaisi koko poliitisen omakuvamme totteleviaisina kansalaisina tyhmiksi ja hyväuskoisiksi alamaisiksi, jotka joutuisivat arvioimaan kaiken uusiksi.  Jos uskaltaisivat ajatella eliitin nato-kiiman yltyessä ja eurovalheiden paljastuessa eliitin röstöretkeksi.
 
Kaiken mitä oikeistoeliitti opettaa meille ihailun kohteeksi ja eliitin lumaksi "historiaksi" median murskaavalla tulivoimalla - on kyseenalaistettava. 
  
 • Vaikka Kekkosen toiminta natsien palkkalistoilla paljastui ja vaikka olisi tietoa Mannerheimin verenhimoisista sopimuksista sodan sytyttämisestä Venäjää vastaan jo 1919, ihmiset ovat niin turtana vallitsevan historian kontrolloinnin ja "sovinnaisuussääntöjen" takia että ihmiset eivät tee mitään uusia johtopäätöksiä suomalaisesta eliitin eetoksesta, uhrautumista ihailevasta "talvisodan" eetoksesta - ja sensuurin vaikutuksesta kansalaisten todellisuuskäsitykseen, demokratian lamaantumiseen ja omakuvaan.
 • Toistan: Suomi on ainoa maa Euroopassa, jossa joukkohautojen avaaminen ja tutkiminen, uhrien tunnistaminen on kiellettyä vaikka media ihailee Kosovossa ravaavien joukkohauta-tutkijoiden työtä - huonoa omaatuntoa korvaavalla vimmalla. Vieläkin julkisuuden henkilöt korostavat että jatkosota oli erillissota vaikka 100% se ei ollut erillissota vaan fanaattista sitoutumista fasistiseen ideologiaan joka tasolla kirkonmiestenkin ja YLE:n puheissa. Saksalaista ja ruotsalasita rotuoppia opetettiin 1918 lähtien kouluissa ja Suomi oli fasistinen maa ilman tasa-arvoa ja toimivaa oikeuslaitosta oikeiston terrorin ja salaisten vankiloiden alla.  Historian opetuksesta sensuroitiin oikeiston yritys luovuttaa Suomen itsenäisyys Saksan maakunnaksi ja sisällissodan sytyttäjiksi leimattiin vasemmisto, joka yritti puolustaa Suomen itsenäisyyttä eliitin saksafanatismia ja eduskunnan halvaannuttanutta virkamieslahjontaterroria vastaan.
   
 • Suomenruotsalainen elokuva sisällissodasta ja Tampereen suomenruotsalaisesta, siviilien joukkomurhan tehneestä kuolemanpartiosta "sankaripartiona" on ehkä törkein historianväärennös mitä tiedän ja selvä merkki elokuvasäätiön äärioikeistolaisesta kyynisyydestä historian suhteen.
   
 • Kun suurin suomalainen scifituotanto oli sitten natseille hihittelyä ja natsiestetiikalla mässäilyä voi vain katsoa järkyttyneenä ihmisten turtumusta oikeiston fasistiselle historianväärentämiselle ja sotien ihailulle natsi-Saksan puolesta. "Erillissota".  
    
 • Historian avaaminen on kiellettyä. Ymmärtäminen ja vallan keinojen näkeminen on kiellettyä, salaisen ulkopolitiikan näkeminen valheiden suojassa on kiellettyä - koska porvarillinen konsensus ja uljas uusi huominen liittovaltiodiktatuurissa. Ja suomalaiset alistuvat aina oikeiston loukkaantuneeseen ja vaativaan käskytykseen ja todellisuuden väärentämiseen jotta ei tulisi konfliktia, eliitin nuhtelua, jotta isä ei löisi.   
 • Suomalaisissa kouluissa korostetaan lisätyllä oppisuunnitelmalla nyt Isrelin vaatimuksesta juutalaisten kärsimyksiä mutta oman maan kammottava eliitin terrori kautta historian on kiellettyä historiaa. Itsesensuuria ja itsehalveksuntaa luova koneisto.  Kekkonen loi uskomattoman sivistyksen illuusionäytelmän samalla kun maata hallittiin naurettavalla sensuurilla, demokratian tuhoamisella ja Kekkosen mafioilla, Kekkosen YYA-diktatuurin "konsensuksella", "rauhantahdolla" eli venäjäpelon lietsonnalla - ja Supon salaisilla toisinajattelijoiden kyydityksillä. 
  
Siksi "kulttuuri", vuorovaikutustilamme ja kansa on nyt reagoimatonta eliitin veronkierron orgioiden kiehuessa 1920-1930 lukujen tapaan, ohjatun illuusion takia. Ei ole perspektiiviä eliitin olemukseen ja jatkumoon.

 Kansa on lumottu uskomaan että poliittinen eliitti ja virkamiehet haluavat enemmistön parasta ja että sensuuri on hyvästä, eliitin ihailun vyöryttäminen mediassa on hyvästä. "Olemme samassa veneessä". Hypnoosi eliitin koskemattomuudesta on luonut totaalisen avuttomuuden illuusion ihmisille eliittiin samaistumisesta ja yksilön sankarisuorituksista "ilman yhteiskuntaa", ilman eliitin verottamista, ilman eliitin vastustamista ja "loukkaamista" historian avaamisella.

 • Kouluissa ja kirkoissa lapsille opetetaan että eliitin, jumalan ja korruption kunnioittaminen on mielenrauhan tae. Tämä on nyt pintakulttuurimme, kalvo, joka estää hengittämästä ja tuhoaa demokratian ymmärrystäKalevala on selkein esimerkki todellisuuden ja menneisyyden kontrolloinnista väärentämällä. 

Sama toistuu jokaisessa suomalaisessa elokuvassa jossa luodaan vähämielisen sovinnaisuuden ja eliitin tulkintaposition harhaa katsojan ainoaksi positioksi. "Tähän sinun on tyytyminen". Väinö Linna katui katkerasti että suostui sensuroimaan Tuntemattoman sotilaan kirjana kulttuurieliitin painostuksen ja lahjonnan alla. Hän ei usklatanut kirjoittaa sodan korruptiosta, lottien huoraamsiesta ja eliitin julmasta vimmasta Saksasta lumoutuneina - suomalaisia uhraten fasistisille ja rasistisille ruotsalaisen aateliston vanhoille unelmille. Mutta siis Kalevala:

Miksi suomenruotsalainen kulttuurieliitti sensuroi Kalevalasta


positiivisen ja voimallisen muinaiskulttuurin seksuaalisuuden ja kehysti - miinoitti - Kalevalan vain negatiivisella ja tuhoavalla seksuaalisuudella?

 • "Elias Lönnrot kirjoitti tutkijan otteella talteen kaikki runot, mitä keruumatkoillaan kuuli. Jokaista säettä ei siveyssyistä Kalevalaan kuitenkaan painettu. Runot ovat kuitenkin kaikki hyvässä tallessa, osa tosin edelleen julkaisematta. YLE 

Kaikki aito muinaiskulttuuri ja ritualismi leikattiin pois kreikkalaistyyppisellä inhorealistisella kuvaelmalla, suomenruotsalaisten ivallisella fantasmalla halveksimistaan suomalaisista - Lönnrut juotti laulajia humalaan ja käskytti mitä heidän pitää laulaa kreikkalaistyylisen kokonaisuuden luomiseksi ja suomalaisen kulttuurin häivyttämiseksi.

Seksuaalisuuden hallinta eliitin kontrollikoneiston kautta on itsenäisyyden neutralisoimista, siksi kirkkolaitos kulttuuriarmeijana keskittyi suomalaisten seksuaaliseen lamaannuttamiseen häpeä- ja syntikulttuurilla kolonisaation tehokkaimpana keinona. Myös Kalevala on osa tätä seksuaaliterroria ja -manipulaatiota. 

Koska Kalevala luotiin aivopesukoneeksi, suomenruotsalaisten muokkaamaksi väärentäväksi "peiliksi" suomalaisten uudelleenmuokkauksessa, menneisyydestä irroittamiseksi, suomalaisten identiteettihistorian väärentämiseksi, suomalaisen vahvan Euroopan suurimman muinaiskulttuurin ja suomalaisten kuninkaiden menneisyyden väärentämiseksi, niin Kalevalan avulla suomalaisia masennettiin vain lisää Kalevalan itsetuhoisilla, väärennetyillä idoleilla, satojen vuosien kolonisaation jatkeeksi Väinämöinen masentuu Jeesuspojasta ja alistuu.

 Ruotsalainen kulttuurikolonisaatio tuhosi täsmällisesti suomalaista kulttuuria, omakuvaa ja sielua paljon brutaalimmin kuin Etelä-Afrikan apartheid-politiikka nälkäkuolemilla ja Ruotsin ryöstöretkillä Eurooppaan suomalaisia tapattaen ja brutalisoiden. Sieltä se depressio nousee.
 • 1600-luvun lopulla Ruotsin virkamiehet polttivat kaikki kirjat ja muistiinpanot Suomen muinaishistoriasta ja suomalasista kuninkaista (Islannin saagoissa laajat selvitykset sentään jäljellä). Totaalinen kulttuurinen kristallnacht, alistavan terrorin selkeä olemus. 
Kirkko oli kulttuurin ja luontoläheisen ihmiskuvan tuhoamislaitos - kulttuurilaitos - kuten nyt elokuvasäätiö ja suomenruotsalaisten kontrolloimat taideinstituutiot jatkavat samaa mantraa - ei ole suomalaisuutta, ei ole eliitin terroria ja korruptiota, luopukaa identiteetistä, kansainvälistykää, kopioikaa, luopukaa jo itsenäisyydestä ja rahasta, luopukaa eliitin verotuksesta, palatkaa keskiajalle eliitin alle, uuden euroeliitin hyväksi, unohtakaa Tsaarin antama itsenäisyys. 

 • Yhä on jopa Kalevalan painoksissa 30-luvulla Kalvelasta sensuroitu marihuana ja hamppu eli liina korvattuna "pellavalla". Siis jokainen Kalevalan uusi painos toteuttaa yhä natseja ihailevan oikeiston kulttuuriterroria jopa 30-luvun eliitin käskyjen mukaisesti. Hamppu eli liina oli Suomen ensimmäinen Nokia, tärkeä kuitukasvi vientituotteeksi tuhansia vuosia roomalaisille ja viikingeille sekä myös kukintona rituaalisuitsuke ja terveellinen rentoutustupakki.

Sensuroitu Kalevala: • Runoja pystyy hakemaan SKVR-tietokannasta (Suomen Kansan Vanhat Runot sähköisessä muodossa) käyttäen haluamiaan hakusanoja, kuten ”lempi”.


   
" Il Cinema Ritrovato –tribuuttitilaisuus muuttuu myös Peter von Baghin muistotilaisuudeksi elokuvateatteri Orionissa tiistaina 30.9. klo 19.


Bolognan vieraamme ovat valitettavasti peruneet tulonsa (he tulevat yksityisesti myöhemmin Petterin hautajaisiin).

Esitämme puoli tuntia Il Cinema Ritrovaton aarteita sekä Petterin Pockpicketin (19 min) – jää hyvin aikaa kertoa ja puhua.
  - KAVI:n Antti Alanen kertoi, että von Baghilta jäi lukuisia julkaisemattomia käsikirjoituksia. Niiden joukossa oli 12-osainen maailman elokuvahistoria. Sellaista ensyklopediaa ei tänä maailmanaikana lähes varmuudella julkaista, ainakaan painettuna. - yle.fi/

     Pockpicket
 
onkin von Baghin yllättävän hyvä kuvaelma, ideologinen essee lyhytelokuvana, antifantasia elitistisestä antisankarista omassa messias-kuplassaan, egoa nostattavaa antielämää antitodellisuudessa arkielämän yläpuolella: rikkaan porvaripojan huonosta omastatunnosta fantasian moottorina suojaamassa ideologiselta heräämiseltä. 
Antifantasian kautta kuvaillaan pikantti fantasmaprojekti, joka "suojaa" pikku elitistiä elämiseltä ja elämältä jumalaperspektiivin tai ensialkuun koomisen anti-messiaan roolin omaksumisella mutta joka näyttäytyy katsojille sitten painajaisissa yöllä aivan eri valossa.
Suomalainen eniten Kafkaa saavuttanut teos on juuri tämä kömpelöllä ja suttuisella ilmaisulla katsojaa ensin harhauttava lyhytelokuva.
Ilmaisun syvätaso on kuitenkin hurjassa jännitteessä,
jonka tämä insestisuvun myhäilevä, kömpelö nuori impotenssi anti-Oidipus saa aikaan kompuroivalla seikkailullaan todellisuuden kohtaamisen illuusiosta vahvistamalla. Huonolla omallatunnolla mässäilevä, eettisen seikkailun kiihkoa tavoitteleva ja neuroottisen kontrolloitua todellisuuskontaktia etsivä, eliitin toimet siunaava Harry Potter.
Viattomuuden antikristus, elitismin siunausta ja hegemoniaa luovasti vahvistava itsepetoksen suuri nuori von Münchausen - kilpailee Josef K:n kanssa epätodellisuuden kanssa painivana hahmona epätodellisuutta toimillaan samalla koko ajan vahvistaen. Oedipus paradoxus. Hamlet, joka tukahduttaa oman raivonsa ja itsenäistymiskapinan ja leikkii porvarien rakastamaa munatonta ja säikkyä kirkko-Jeesusta, mummojen kainaloon pakenevaa eliitin vapahtajaa.
  

Yhteiskunnan rakenteisiin ei kosketa fantasiapaon filosofoinneissa Hegelillä sitä kiertäen mutta omaa sääliä ihaillaan ja hyvän tekemisen fantasiaa ihannoidaan kuin onanointia. Mitä on tämä huono omatunto päähenkilöllä? Köyhyys suorastaan kiihottaa lyhytelokuvan sankariperijää. Kuolleisiinsekaantuja ja ammattimainen hyväntahtoja ei elä todellisuudessa vaan toimii täysin ilman vuorovaikutusta eikä puutu eliitin puuhiin kuin Jeesuksen opetuslapsi, joka on saanut päähänsä pakkokastaa tai pakkotappaa tuntematon kokonainen manner. 


Proto-sosiaaliemokraatti-kompromissi-myötäilijä-ihmisen oiva kuvaus tai kuten Janne asian ilmaisee, Tuomiojan prototyypin kuvaus; kuinka eliitti-rauhanaktivistista tulee natokiiman korkein pappi.

Pockpicket on anti-anarkistisen karakteerin kuvaus. 3 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Lauantaina järkyttävän hyvä elokuva ELÄMÄN TANSSI Ainutlaatuinen huumorilla fellinimäisessä elokuvassa Bio Rex

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Bolognan vanhojen elokuvien festivaalin italialaisjohto perui Helsinkiin ensi viikolle sovitun yleisöluentonsa. Viesti oli selvä: von Baghin lähdettyä Suomi ei enää ole yhtä kiinnostava paikka maailman elokuvaihmisille.

- yle.fi/

http://yle.fi/uutiset/nakokulma_elokuvajuhlat_vuonna_nolla/7490535Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Aika toivotonta tämä suomlaiasen laaduttomuuden markkinointi - verorahoilla tämäkin toiminta ja näillä eurooppalaisen elokuvan vihaajilla ?


" Markus Selin ja Juuso Myllyrinne valittiin parantamaan elokuva- ja markkinointialan näkyvyyttä USA:ssa "

Amerikkalaisen kolonisaatiokulttuurin edustajat edustavat muka Suomea?


http://www.marmai.fi/uutiset/markus+selin+ja+juuso+myllyrinne+valittiin+parantamaan+elokuva+ja+markkinointialan+nakyvyytta+usassa/a2288409