lauantaina, syyskuuta 20, 2014

Vihreät eroavat hallituksesta - epätoivoista taktikointia vihreydellä Nato-politiikan puolestaPrologi -- vihreiden kokoomuslinja oppositiossakin eliitin sylikoira uskollisesti:


- No niin, vihreät, fantastista, oppositioon, lypsäkääs nyt hetki tällä Ruotsin poliittisella keikauksella sillä tarvitsemme taas kohta vahvaa oikeistolaista tukea vihreiltä, käyttäkää Amerikkaa ja Natoa, eurolebensraumia ja Kiovan natseja syynä ydinvoiman kieltämiselle ja vihreän profiilin nostamiselle,    siitä vaan, 
 
näytelkää vähän aikaa vinkuvalla ja viihdyttävällä tavallanne nöyriä ja ideologisesti vihertäviä porvarihörhöjä kun olette ensin tukeneet ydinvoimaoikeiston ja salaisten antosopimusten hallituksia uskollisesti niin päästään hei taas jatkamaan Suomen purkamista, estämään tavallisten suomalaisten omavaraisuutta ja tukemaan liittovaltion rakentamista pörssin kolonisaation ja Suomen valtionomaisuuden  luovuttamisen ehdoilla. Tehän kannatatte yhä kannabiksen demonisointia sen ihailemanne valtionkirkon kanssa, right, viinaa vaan köyhän kurkkuun ja pellot pakettiin kuituhampun sijaan?

Miten ihqun tehokasta teidän tekopyhyytenne on tuloerojen kasvattamiselle, voi teitä pikku vihernuput, Venäjävihannekin on niin ilahduttavan suomenruotsalaista! Olkaa kiltisti vanhan kunnon fasismin ja Naton asekauppiaiden tukijalka ja kokoomuksen paras ystävä, omantunnonpuhdistaja, joohan, tehkää typerä vaalikikkanne, erotkaa vaan  ja hei, joo,  jatkakaa Helsingissä sitä keinotekoista kiinteistöjen hinnan korotusta, mahtavaa mafian ohjaamaa keinottelua ja totelkaa oikeiston grynderilobbareiden oppia estää Helsingin oma asuntorakentaminen, vedotkaa taas säälittävästi asukkaista köyhdyttäviin  EU-säädöksiin joita kukaan muu ei toteuta kuin Suomi niin korruption juoksupojat, virkamiehet järjestää teille ja sukulaisilleenne halpoja luksuskämppiä vuokralla  kun voitte kiskoa ukunne omistamista kämpistä rasvaiset fyffet entiseen tyyliin. Antakaa sukunne kiskoa tavalliset työläiset kuiviin kiskurivuokrahinnoilla sillä tehän ette ole köyhiä, te haluatte olla eliittivihreitä, right, rikkaita ettekä mitään down shifting- luuserivihreitä ja humanistisia vasemmiston ystäviä sillä tehän haluatte kokoomuksen bileisiin ja korruptiorinkiin mukaan, niinhän, pikku grynderimussukat, eliitin orgiat on hei vasta alkamassa, joohan, hei, ottakaa nyt itsesäälistä kaikki irti kun olette tukeneet äärioikeiston suuria ilopillereitä Kataista ja Stubbia, ottakaa nyt teatteriesityksestä kaikki irti ja huijatkaa vihertäviä toimistoneitoja ja niin helposti huijattavia opettajia - niin jatketaan myöhemmin taas köyhien raiskaamista, veronkierofiestaa ja Suomen tuhoamista skumppalasi kädessä.

Allright, go grönä, helan går! Purskauttakaa heleät krokotiilinkyyneleet ja tuhotkaa loput sademetsästä harhauttamalla keikenlaisilla lisäveroilla köyhien taakaksi ja poliittisen muutoksen murskaamiseksi. Kokoomus rakastaa teitä, Rkp älskar dig. 

 Vihreät eivät puhu lainkaan Suomen omavaraisuudesta mm. dollaripörssiä, veronkierron dollarikolonisaatiota vastaan ja rakennusteollisuuden lobbausta vastaan. Vihreät ovat kannattaneet uusliberalistista kansalaisten hylkäämistä ja valtion tuhoamsita.

Mutta vihreät käyttävät nyt Amerikan politiikkaa ydinvoimala-rakentamista vastaan. V.Niinistön ensisijainen argumentti ei ole ekologisuus vaan Amerikan sotapolitiikka ja Nato, jota osa EUmaista myötäilee. Ja vihreä puolue suostuu olemaan kumilaimasin oikeistolaiselle sotapolitiikalle.


Ensin kokoomus/keskusta/sdp kieltää keskustelun ja luo laajan salailun kulttuurin oikeistolaisten virkamiesten hysteriana ja sitten oikeistoeliitti syyttää kansaa huonosta keskustelusta. Ulkoministeriön arkistoissa on satojatuhansia dokumentteja salattuna, jopa 1918 vuodelta saakka. 
Totaalista eliitin terroria ja historian kaappausta. 

EU:lla ei ole velvoitetta jäsenilleen Venäjä-pakotteista eli Saksan vaatimasta taloussodasta Amerikan sanelemana. Monet maat ovat kasvattamassa kauppaansa. Italia ja Kroatia avoimesti - monet salaa.

        
Palmuöljynkin
lobbaajina vihreät ovat olleet vain moraalittoman pörssimaailman auraajina, taas uudestaan. Orjuuden edistäjiä ja sademetsien tuhoamisen superlobbaajia.

 "Säästölämput" ovat ekologinen katastrofi.   Ne levittävät nyt lyijyä ja myrkkyjä lapsiperheisiin vihreiden takia ja rasittavat sähköverkkoja enemmän kuin hehkulamput surkean jännitevaatimuslaatunsa takia. Kaikki teollisuuden räikeän eurolobbauksen takia vihreiden kiihkeällä avulla ja poliittisilla valheilla.

90% Suomen metsistä on tuhottu. On vain alle 10% alkuperäismetsistä ja ekologiasta jäljellä.  Vihreät eivät välitä paskaakaan kunhan kokoomus on tyytyväinen ryöstömetsähallitukseen.  • Kansalaiset pakottivat Montrealin kaupungin laajaan kaupunkiviljelyyn
 kts tuore video kokeneen aktivistin Suomen vierailusta - Dimitrios Roussopoulos, joka on kirjoittanut useita kirjoja ekologiasta, anarkismista ja demokratiasta sekä ollut perustamassa Montreal Urban Ecology Center ja Transnational Institute for Social Ecology (TRISE).

  • Vihreät myös allekirjoittivat hallituksessa monta kertaa fasistisen Israelin asekaupat teurastusta varten - ja niiden salaamisen kansalaisilta. Salaaminen on aina vallankaappaus. 
 Vihreiden näytelmä on ollut oksettavaa vihreiden helsinkiläisen eliitin oikeistopolitiikkana.

Nyt taas mukana Amerikan etujen ajajana kauppasodan ratsuna - kuten Afganistanin kolonisaatiosodan ja CIA:n ja turkkilaisten kenraalien heroiinikaupan lisäämisen kannattajana. 
  
  • Venäjä-vihassa vihreät ovat Naton- ja eurojuntan etujoukkoina ja valehtelevat äänestäjilleen kun eivät kerro että Amerikan ja Neuvostoliiton keskinäinen öljy- ja uraanikauppa on vain lisääntynyt kun Amerikka vaatii Eurooppaa tuhoamaan taloutensa kauppasotaan Venäjän kanssa. Vihreät ovat mukana oikeiston Amerikan kolonisaaatiosodassa dollarin sotatalouden tukemiseksi. Suomen uhraten suuruudenhulluuteen puolustetaan vallankaappauksen tehneiden natsipuolueiden, Kiovan juntan 5 ministerin hyökkäyssotaa Ukrainassa. 
  •  Vihreät valehtelevat jäsenilleen kun eivät kerro CIA:n aggressioista ja lahjonnasta Kiovassa natsipuolueiden ja äärioikeisto-oligarkkien tukena öljy- ja maatalousbisneksen kaappauksessa mm. Monsantolle.  Bidenin poika on nyt nostettu suuren öljybisneksen johtoon Kiovassa. Puhdasta dollarikolonisaatioaggressiota ja konfliktin luontia Saksan eurolebensraum-aggression ohella. Kiovan Natsipuolueiden jäsenet tappoivat poliisin suojelemana Odessassa 120 vasemmistolaista ammattiyhdistystalon polttamisessa ja vihreiden omatunto on tästä puhdas kun siitä ei puhuta. Ovathan nyt natsit EU:n omia natseja. 
  • Haavisto on Naton palkattu asiantuntija ja salaisten työsopimusten allekirjoittaja. Kansan edustaja? Salaisuuksin? Naton mies.

 
Ja hei, onneksi kansa on niin tyhmää että ei tajua Niinistöjen olevan samaa sukua myös puhetavaltaan - ja  Natokiihkoilijoita sodanlietsojien suvusta, suojeluskuntien ja joukkomurhien ylpeitä kannattajia kieltämässä joukkohautojen avaamista - ainoana Euroopan maana Suomi kieltää fasistien joukkomurhien selvittämiset ja joukkohautojen avaamiset. Historia on oikeiston aseena; kaappamana ja vääristämänä. 

 Onnellisia ovat vihreät lypsyretkellä!
 Onnellista eliittiä ja sukujensa ylpeyttä!
   
  • Kuinka naurettavan hiilidioksidiveron jälkeen vihreät tukevat köyhien elintason alentamista Suomessa? Vihreät ovat hallituksissa estäneet paksujen sähkönsiirtoverkkojen rakentamisen Norjaan ja Venäjälle. Halpaa sähköä olisi tarjolla köyhtyvälle kansalle. 
  • hiilidioksidivero tarkoittaa vain saastuttavien Kiinalaisten ja pörssisijoittajien rikastumista Euroopan lypsämisellä ja saastevapaan korkean teknologian teollisuuden ulkoistamista Aasiaan matalan teknologian ultrasaastuttamiseksi - Aasian saastuttaessa aidosti maapalloa kohti tuhoa. utot eivät merkitse mitään siihen verrattuna että Eurooppa saatiin uusliberalistien eli pörssikeinottelijoiden vaatimuskesta luovuttamaan teollisuuden saasteettomuuden kehittäminen ja tuhoamaan taloutensa teollisuuden ulkoistamisella. Vihreä Pörssi on onnellinen Euroopan syökskiertestä ja Aasian lapsiorjista.
  

Orjuutta jotta vihreät voisivat tukea pörssi-ideologiaa ja julistaa vihreää rikastumista köyhien avulla

  

 
Ruotsissa vihreät
ovat nyt aidosti vasemmalle ja humanismiin kallellaan eliittiä vastaan.

Suomen vihreät ovat ääri-ilmiö uusliberalismin ja eliitin euroterrorin ja pörssin ryöstöretken palveluksessa.

The New York Times

  • Sweden Takes a Left Turn After 8 Years of Rightist Rule

Stefan Lofven, leader of the Social Democrats and probably Sweden’s next prime minister.


GOTHENBURG, Sweden — After eight years of a tax-cutting, free-market government, Sweden was poised on Sunday night to turn toward the center left, as a loose coalition of left-leaning parties won a slim but clear lead in parliamentary elections.
Soini on pulassa kun poliittinen onanointi keskeytetään Stubbin kuva kädessäPuusta ja hampusta saisi mitä vaan

mutta eliittimme haluaa estää Suomen omavaraisuuden Amerikan ylikansallisen pörssi-imperialismin tähden.

Nyt metsiä tuhotaan tuhoamisvauhtia halpahintaan ja niiden uudistumista sabotoiden.
Olemme kolonisaation kohteena olleet jo pitkän aikaa - ja eliitin luokkasodan, vihan omavaraisuutta ja itsenäisyyttä vastaan. Metsähallitus vie kaikki parhaat puunrungot Tanskaan.
Kansalaiset pakottivat Montrealin kaupungin laajaan kaupunkiviljelyyn. Suomen vihreät? Teollisuuden brutaaleja lobbareita omavaraisuutta vastaan kokoomuksen äänimäärän ja porvaripropagandan lisäämiseksi.
  
Vihreät ovat kokoomuksen pienyrittäjille suunnattujen valheiden jälkeen suurin huijaus poliittisessa elämässä.Euroopan uudet tuulet
 

  

Oikeiston unelma, oikeiston utopia on dystopiaSodanlietsontaa ja propagandaa "hyodyllisten idioottien" avustuksella

-- On hämmästyttävää se, kuinka vähän Yhdysvaltojen, jatkuvaa sotaa rakentava imperialistinen ulkopolitiikka saa aikaan keskustelua täällä Suomessa. Näin on siitä huolimatta, että meidän Alex Stubbin johtama sotahaukka- hallitus on yhä vaikeammin avattavin solmuin sitomassa maata hyökkäysorganisaatio- Naton jäseneksi.

Siinä laajassa kuvassa, jonka muodostaa poliittinen oikeisto, johon myös Demarit kuuluu, on hyväksytty kaikki ne valheelliset selitykset, joita Washington, Bryssel ja valtamedia ovat antaneet, koskien Ukrainan tapahtumia ja Naton levittäytymisestä Euroopassa. Sama alkaa olla tilanne ISIS- asiassa. http://harritkiiskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176218-sodanlietsontaa-ja-propagandaa-hyodyllisten-idioottien-avustuksella

Vihreät kokoomuksen peesissä ulkoistamassa kaikkea ja nostamassa asukkaiden kuluja hurjasti:

Sumutetaanko helsinkiläisiä päättäjiä härskisti? - "Poliittisia linjauksia verhotaan juridiseksi pakoksi"

Helsingin kaupunginhallituksen jäsen Pilvi Torsti (sd.) ihmettelee blogissaan Palmian yhtiöittämiseen liittyviä kiemuroita. Hänen mielestään asiasta on annettu päättäjille harhaanjohtavaa tietoa.
Torsti kirjoittaa päättäjien olevan Palmian tapauksessa vajavaisen ja valikoidun tiedon varassa. Esimerkiksi juridiset perusteet ovat hänen mukaan väärät.

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/23944-sumutetaanko-helsinkilaisia-paattajia-harskisti-poliittisia-linjauksia-verhotaan-juridiseksi-pakoksi


Haluaisitko muuttaa Bulgariaan? Vai odotatko, että Suomi ajetaan tahallaan Bulgarian elintasoon? Ennustelaitokset jatkavat katteettomia lupauksiaan orastavasta talouskasvusta, vaikka lyhyen tähtäimen luvut tunnustavatkin negatiivisiksi. Mitään kasvua on turha odottaa ennen talouden ja rakenteiden so…
iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi


... Lännen lähettämiä suomalaisia kaukopartiomiehiä esimerkiksi jäi kiinni tai sai surmansa Neuvostoliitossa.
Suomen äärioikeistolainen toiminta ja laaja historia on selvittämätöntä, suurelta yleisöltä piilotettua - ja siksi vaikuttaa vahvasti politiikassa - piilossa ja vihreissä.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/pentti_asiakirja-25481* Lisäys


Historia ja oikeiston itsepetos moraalisena Euroopan määrittäjänä 
Tekopyhyyden huipentuma: 
 Pekka Haavisto:

- Nuorille pitää tehdä selväksi vastuu sotarikoksista

Suomenruotsalaisten (90% suoj.k. johdosta) johdolla tekivät Euroopan historian laajimman tutkimattoman joukkomurhan suhteessa väestön kokoon. Vain natsit tekivät sen jälkeen pahemmin. Oikeistoministerit vetävät nyt kortin jota Suomessa ei ole noudatettu: Suomi on ainoa Euroopan maa, jossa fasistien tappamien joukkohautoja ei saa avata ja tutkia eikä edes tunnistaa.

 Vasemmiston johtajat kielsivät ehdottomasti murhat ja perustivat 12 tuomioistuinta estämään rikollisia tekoja kun taas suomenruotsalaiset "suojeluluskunta"- palkka-armeijan rahoittajat käskivät tappamaan ja myrkyttämään suomalaisia.

http://yle.fi/uutiset/haavisto_nuorille_pitaa_tehda_selvaksi_vastuu_sotarikoksista/7469822
green party de gröna EU propaganda YLE HS politiikka Finland Suomi political situation election year 2015 2014 Nordic model capitalism neoliberalism right wing green party


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Tekopyhyyden huipentuma. Suomenruotsalaisten (90% suojk.) johdolla tekivät Euroopan historian laajimman tutkimattoman joukkomurhan suhteessa väestön kokoon. Vain natsit tekivät sen jälkeen pahemmin. Oikeistoministerit vetävät nyt kortin jot...a Suomessa ei ole noudatettu: Suomi on ainoa Euroopan maa, jossa fasistien tappamien joukkohautoja ei saa avata ja tutkia. Vasemmiston johtajat kielsivät ehdottomasti murhat ja perustivat 12 tuomioistuinta estämään rikollisia tekoja kun taas suomenruotsalaiset "suojeluluskunnta"- palkka-armeijan rahoittajat käskivät tappamaan ja myrkyttämään suomalaisia.


-- Haavisto:

Nuorille pitää tehdä selväksi vastuu sotarikoksista


http://yle.fi/uutiset/haavisto_nuorille_pitaa_tehda_selvaksi_vastuu_sotarikoksista/7469822

maallikkoapuri kirjoitti...

Vihreiden johtajat ovat samaa korruptoitunutta eliittiä palvelevaa sakkia kuin muidenkin puolueiden, mukaan lukien näennäisopposition, kuten Timo "Opus Dei" Soinin johtamat persut. Puolueiden välinen "taistelu" on teatteria, jonka tarkoituksena on ohjata ihmisten huomio pois yhteiskunnan todellisista vallankäyttäjistä.

Tyypillinen Vihreiden kannattaja on taas kaiketi yleensä ennemmin idealisti, johon vetoaa liikkeen kauniilta kuulostavat puheet maapallon pelastamisesta. Itse idealistina äänestin, silloin kun vielä uskoin sillä olevan merkitystä, juuri Vihreitä, kuinkas muuten. Nykyään en äänestä, sillä äänestäminen on tuenosoitus läpimädälle järjestelmälle, jota kutsutaan edustukselliseksi demokratiaksi.

Vihreiden kannattaja on maailmanlaajuisen ympäristöaatteen ja ilmastonmuutoshuijauksen luoneen Rooman Klubin globalismiagendan hyödyllisin idiootti kannattaessaan globaaleja ilmastoveroja ja ihmiselämän säätelyä "maailmanparantamisen" verukkeella.

Vihreiden kannattaja siis kannattaa käytännössä massiivista ja maailmankin tasolla keskitettyä hallintoa, kun taas esim. minä, entinen Vihreiden kannattaja, kannatan yksilönvapautta ihmisyyden pyhimpänä periaatteena pitävänä totuudenetsijänä minimaalista ja mahdollisimman hajautettua hallintoa. Olen edelleen monella tapaa idealisti, mutta idealismini on suunnattu vihreyden sijaan ideoihin, jotka voivat mielestäni oikeasti tehdä maailmasta paremman paikan elää. Kaikki aidosti hyvä lähtee yksilönvapauden tunnustamisesta ja vapaaehtoisuuteen perustuvan kanssakäymisen periaatteesta, tyrannian ja pakkovallan vastakohdasta.