tiistaina, syyskuuta 09, 2014

Roman Schatz väärentää taas Suomen historiaaRoman Schatz väärentää taas Suomen historiaa ohittamalla uudet tutkimukset vanhan Kekkosen luottomiehen Juhan Suomen avustuksella:     -  Radio 1:  "Kuka oli Kekkonen?"
        YLE "Maamme kirja"                        http://areena.yle.fi/radio/2332592

 Kekkonen kuitenkin aloitti salaisen ulkopolitiikan vetämällä mm. Suomen tutka- ja sensoripiuhat suoraan CIA:lle ja Natolle YYA sopimusten ja juhlapuheitten vastaisesti.
Kaikki YYA hysteria oli kulissia.  Tätäkään Schatz ei kerro. 

Schatz esiintyy realistina ja "uteliaana" mutta levittää vain oikeistolaisten ja natsi-Saksan ystävien väärentämää historiankirjoitusta, pelkkää jatkosodan propagandaa yhdistettynä Kekkosen palvontaan. Historiasta tietämättömät esiintyvät historiasta keskustelevina? Nykyinen poliittinen lamaantuminen on suoraa jatkoa suomettumiselle eli demokratian kieltämiselle ulkopolitiikassa eli salaiselle ulkopolitiikalle kekkoskeisarin diktatuurissa. 

  
Kekkonen aloitti nyt meitä vaarallisella tavalla kalvavan salaisen ulkopolitiikan, epädemokraattisen oikeistopolitiikan junttauksen, vetämällä tutka- ja sensoripiuhat ym suoraan CIA:lle ja Natolle YYA sopimusten vastaisesti:
  
 
                        http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2007/numero-2/science-fiction
Kekkonen vain käytti Venäjää pelotteena, ei hän ollut Venäjän /Neuvostoliiton ystävä.

Hänelle oli tärkeintä paisutella pelotetta, jonka ainoana vartijana hän esiintyi oikeistolaisesti ruotsalaisen eliitin ryssävihan suurimpana profeettana.     

 

Säälittävää mutta vaarallista suomalaisten uinuttamista epäpoliittiseen uneen, oikeiston salaisen eurojunttauksen ja natohysterian alle. "Voi kun olis Kekkonen" .

Ei haudasta noussut tuoksuva Kekkonen ratkaisisi ihmisten polittista passiivisuutta vaan avoin keskustelu median sensuurin ohi ja ihmisten poliittinen herääminen pörssieliitin brutaaliin valtaan valtion alasajamisessa.

Tämä kekkosromantiikka on todella harhainen tilanneanalyysi.

Taas uusi despootti-kekkosfantasia  demokratian ja avoimuuden sijaan? Schatz kieltäytyy ymmärtämästä että tämä euroterri ja natouho ovat Kekkosen perintö salaisena oikeistoeliitin ulkopolitiikkana ja levittää oikeistopopulismia mukamas uteliaana toimittajana.  


Schatz ohjelmassa sanoo ettei meinaa uskoa todeksi sitä, että Kekkonen oli tappamassa satoja suomalaisia sisällissodassa teloituskomppanian johtajana. "Jos oli".
Miksi ei meinaa?

Kekkonen todellakin oli vapaaehtoinen suojeluskuntaan liittyessä: suojeluskunta oli laiton militanttiarmeija suomenruotsalaisten rahoittamana ja ohjaamana, ei virallinen armeija. Mannerheim ei totellut lakeja ja vaan teki jo alussa vallankaappauksen: lähetti Helsinkiin vajaalle hallitukselle uhkakirjeen että marssii Helsinkiin ja kumoaa hallituksen jos ei saa valtakirjaa. Kirjeen lähettmisen jälkeen Mannerheim teki sotarikoksen terrorikampanjan markkinoimiseksi ja murhasi 300 rauhallista ja konfliktin ulkopuolista venäläistä sotilasta vastoin kansainvälisiä sotalakeja ja Suomen lakia.

   
Suomettuminen oli vain Kekkosen omaa sisäpoliittista valtaa ja uhkailua, kuningasrooli. Kiristykeino. 

Kekkonen presidenttinä tuhosi suomalaisten kyvyn demokratiaan koska hän esiintyi Punaisen Vaaran ainoana kesyttäjänä - kun mitään vaaraa ei ollut.

Stalin itse piti Suomea näyteikkunana: Stalinin geopolitiikkaa muulle Euroopalle ja maailmalle.Tilasiko Kekkonen noottikriisin? 


   Tilasi. 
 


Kekkonen rentoutui ja nauroi, kun nootti tuli Neuvostoliitosta. Tämä on aivan selvää kauraa, että siitä oli hänelle hyötyä ja hupia pelosta tärisevien ministerien keskellä. 

 Eikä mitään uhkaa Suomelle tai Kekkosen vallalle. 
  
 
"Itäuhka", "Suuri Punainen Vaara",  oli pelkkää sisäpolittiista peliä ja Kekkosen ulkopoliittinen fantasia, vallan hurmosta ja opportunistista kansalaisten halveksuntaa. 
    
Kekkosen punainen ässäkortti, papillista pelottelua kuin kirkko pelotteli 900 vuotta helvetin tulilla suomalaisia alistumaan ruotsalaisten aatelisten ja Vatikaanin verotuksen alle. 
   
Sensuuriherkkyys Suomessa oli Kekkoselle vain oman voimansa näyttämistä ja pelon uhan leijumista hänen vallassaan.
Sensuuri on suurta valtaa. Mahtavaa.

Sodan jälkeen ensimmäisenä sensuroitiin pois historiankirjoituksesta suomenruotsalaisen  eliitin ja Helsingin Sanomien natsimielisyys.
 •   Kun väärennetään historiaa, väärennetään tämän hetken kykyä toimia poliittisesti ja avoimen demokraattisesti. Oikeistoeliitin eli kokoomuksen, RKP:n SDP:n, vihreiden ja keskustan salainen Nato-junttaus kenraalien laittoman poliititsen toiminnan apuna on suoraa jatkumoa Kekkosen salaiselle eliitin ulkopolitiikalle.  

 

Kekkonen esiintyi ainoana avainten haltijana ja käytti kaikki dramaturgiset keinot teatteriesityksen ja roolin ylläpitämiseen.
 
Kekkonen teki valtiopetoksia kuten tarjosi yksin lappia Neuvostoliitolle Karjalasta ja pyysi noottikriisiä.

Aivan selvää teatteri vain Kekkosen varassa.

Varsinkin Hurtshevin aikana oli aivan mieletöntä uskoa Kekkosen valheita Suomen heikosta asemasta ja Neuvostoliiton uhasta. Samaan hengenvetoon kun Kekkonen todellakin teki salaisia sopimuksia CIA:n kanssa suomalaisia huijaten YYA-paniikin suojissa.  
Salainen valta on aina despoottista valtaa. 
 
Kekkonen suosi selkärangattomia marionetteja ja sitä Suomen politiikka nyt on, marionettien epädemokraattista politiikkaa eliitin ohjaamana, puoluekurina yms.

Schatz ei edes tiennyt eikä halunnut uskoa, että Suomen oikeisto oli ennen ja jälkeen sisällissotaa luovuttanut Suomen hallintavallan Saksalle ja että sisällissodan jälkeen  porvarioikeisto onnistui alistamaan Suomen Saksan verotukselle. 

Miksi ei halua uskoa?

Oikeiston ajama Saksan  1918 valtaoikeus-sopimuspaperi Suomen ulkopolitiikan ja kaupan ohjaamiseen Suomeen kumottiin vasta 1945. 
Ihmiset eivät tiedä tätä. Koska historioitsijat palkanmenettämisen pelossa eivät uskalla puhua suoraan Suomen synkeästä oikeistohistoriasta.
Siksi Suomi on ainoa Euroopan maa jossa fasistien tappamien 50000 ihmisten joukkohautoja ei saa avata ja tutkia kuten Espanjassa nyt tehdään yhä. Työläiset, humanistit ja vasemmisto nousivat pelastamaan Suomen itsenäisyyttä oikeistoeliitin saksamielisiltä 1918, jotka aloittivat terrorikampanjan eduskunnan demokraattisen vallan estämiseksi ja onnistuivat siinä lahjonnalla ja kiristämisellä.

Sisällissota alkoi jotta itsenäisyys ja eduskunnan toiminta voitaisiin pelastaa. Sattumalta Saksan imperiumi romahti 1920 eivätkä suomenruotsalainen oikeisto siten onnistunut Suomen itsenäisyyden luovuttamisessa Saksalle vaikka tekivät kaikkensa.


Tätä ei opeteta koulujen historiaopetuksessa eikä valtamediassa. 


 • Kekkonen oli ennen talvisotaa Saksan natsipuolueen palkkaama rotuoppi-ideologian asiamies rotuoppi-urheiluseuran laajentamistyössä.
   
 • Sotien välisen ajan keskeinen urheilujohtaja Kekkonen  oli jatkosodan aikana pääsemäisillään kansallissosialististen urheilujärjestöjen eurooppalaisen katto-organisaation terävimpään johtoon. Saksan natsipamppujen valtataistelu esti kuitenkin viime tingassa järjestön perustamisen. Se pelasti Kekkosen
 • Kekkonen oli toinen kansanedustajista, jotka vastustivat sodan lopettamista Neuvostoliiton kanssa, vaikka esikunta oli tiennyt jo 2 vuotta että Stalin olisi milloin tahansa voinut valloittaa Suomen yhdellä käskyllä. 
 • Kekkonen oli myös fasistisen IKL:n perustajia. 
 • Kekkonen, kuten Stalin, toimi myös salaisen poliisin kiduttajana. (Etsivän keskuspoliisin henkilöstö kutsui ironisesti yksikköään ohranaksi) 
 
Kiovan vallankaappausjuntan puolustaminen ja Amerikan geopolitiikka, "Venäjän takia" käynnistetty kauppasotakin esitetään taas suurena oikeiston ideologisena taisteluna kuten talvisota ja jatkosota.
 •  Taas iltapäivälehdet vyöryttävät meille uutena Saksan sotilasliiton lobbaamisena jatkosodan eli operaatio Barbarossa -natsiliittolaisten sodasta romanttisia kuvia. Ihmiset uinutetaan sodan ihailulla unohtamaan että Suomi soti liittoutuneita vastaan natsien puolelle. Suomenruotsalaisen eliitin hallinnoima Suomi suuren rotuopillisen joukkotuhoideologian ja Germanian puolesta - eikä kuunnellut Englantiakaan ja muita natseja vastustavia maita ennen talvisotaa irtautumaan natsi-Saksan ideologiasta ja valloitusfantasiasta "koska Suur-Suomi" mediamoguli ja ministeri Erkon mediasuojeluksessa ja Hesarin "mediatodellisuudessa".  PS (talvisodassa armeija oli 100% suomenruotsalaisten hallinnassa mutta tehottomien suom.r.upseerien takia tapahtui nopeita rakenteellisia muutoksia mutta ei ideologisia muutoksia natsiaatteen kannattamisessa)


  
      Mutta - kuinka jatkosodankin jälkeenkin suomenruotsalainen eliitti esti taas demokratiaa toteutumasta :
 •  "Asuttamista hankaloitti niin sanottu ruotsalaispykälä, jonka mukaan suomenruotsalaisilta alueilta ei saanut lunastaa maata siirtolaistiloja varten. Tämä vaikeutti varsinkin uusien kalastustilojen luomista. Näin siirtokarjalaisista kalastajista tuli eräs eniten vääryyttä kärsinyt osa evakoista"  - Lähde Karjala Liitto


Talvisodan henki -romantiikka on suomenruotsalaisten onnistuneinta mediapolitiikkaa ja sotapornoa:  suomalaiset on saatu kiittämään itse itseään siitä että uhrautuivat natsimielisten ja suuruudenhullujen suomenruotsalaisen eliitin puolesta turhassa sodassa.  

Mitä seuraa perinteisestä eliitin terrorista?

 • Yle: Potkut voi antaa Suomessa helpommin kuin muualla Euroopassa


Miten tähän on tultu:

Eliitin terrori merkitsee demokratian tuhoamista: SAK on suomenruotsalaisen eliitin ja amerikkalaisen rahoituksen (sodan jälkeen CIA:n rahoittama ja ohjaama) yksi tulos. Eliitin  terrorin laajuutta Suomessa ei opeteta kouluissa.
 •    Tässä tietoa lakkautettuista ammattiosastoista:

  Kesällä 1930 Etsivä keskuspoliisi toimitti sisäministeriölle muistion SAJ:n lakkauttamisesta. Syyskuun lopussa raastuvanoikeudessa vaadittiin lakkautettavaksi 1200 ammatillista järjestöjä. Sisäministeriö vahvisti niitä koskevan toimintakiellon lokakuussa viikkoa ennen SAK:n perustamiskokousta. Maamme oikeushistorian laajin järjestöoikeudenkäynti aloitettiin Helsingin raastuvanoikeuden viidennellä osastolla 3. helmikuuta 1931. Vastaamaan oli haastettu Suomen Ammattijärjestö ja sen jäsenyhdistykset: Suomen Puuteollisuustyöväen liitto, sen 19 teollisuusneuvostoa ja 300 osastoa, Suomen Kuljetustyöläisten liitto ja sen 89 osastoa, Suomen Rakennustyöväen liitto, sen 14 teollisuusneuvostoa ja 242 osastoa, Suomen Metalliteollisuustyöntekijäin liitto ja sen 89 teollisuusneuvostoa, Suomen Nahka- ja kumiteollisuustyöväen liitto, sen 44 teollisuusneuvostoa ja 53 osastoa, Suomen Vaatetustyöntekijäin liitto ja sen 61 osastoa, Suomen Rautateiden Työntekijäin liitto ja sen 12 osastoa, Suomen Maa-, Metsä- ja Uittotyöväen liitto, sen 6 kunnallista keskusneuvostoa ja 170 osastoa, Suomen Kehruu- ja Kutomatyöntekijäin liitto ja sen 12 osastoa, Liiketyöntekijäin ammattiliitto ja sen 8 osastoa, Suomen Muurarien liitto ja sen 39 osastoa, Suomen Ravinto- ja Nautintoainetyöväen liitto ja sen 75 osastoa - mm. Helsingin Leipomotyöväen ammattiosasto - sekä Pohjolan Ammatillinen piirijärjestö.

Sotien välisen ajan keskeinen urheilujohtaja Kekkonen  oli jatkosodan aikana pääsemäisillään kansallissosialististen urheilujärjestöjen eurooppalaisen katto-organisaation terävimpään johtoon. Saksan natsipamppujen valtataistelu esti kuitenkin viime tingassa järjestön perustamisen. Se pelasti Kekkosen
Ei kommentteja: